'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslım liste başı olmuş oynamaya az kaldı Allahhhhh:87:

doktor fobisinden gitmiyorum

aaa annemlerde kocaman ağaç varrr, bilseydim isterdim bir iki tane. ama deneyeceğim
Bende çok severimde bulmak zor ya da ben denk gelmiyorum.
Afiyet olsun kuzu tekrar geçmişler olsun.

,Günaydınnnnn
Bu ülkede en ucuz şey insan hayatı maalesef

damatlık demeyin kanayan yarama basmayın yahu
benim işim çok zor çünkü sevdicek çooook ince eleyip sık dokuyo
biz kimbilir ne zaman alcaz bu kararsızlıkla.. hem de kimbilir kaç paraya alcaz
alt beden daha büyük olduğundan, azıcık dahi sıksa bizimkinin içine sinmiyo
açarız sorun değil deseler de ikna olmuyo işte.. zamanında açtırmış da yine de işe yaramamışmış

Son düzenleme:

bizimde acilen dolaşmamız lazım o zaman aslım ....
800 normal ama şöyle 600 lerde halletsek çok güzel olur

Tuğçem günaydın

aynen :118::118::118::118:

ben ya oynayamazsam kasılırsam diye korkuyorum ya.:18::18::18::18::18:

Bende korkuyorum yahu nasıl olacak, Allahtan ben nikah yapıyorum kına geceside erkeklere kapalı:118:

Son düzenleme:
bizimde acilen dolaşmamız lazım o zaman aslım ....
800 normal ama şöyle 600 lerde halletsek çok güzel olur

aynen canım dolaşın. hatta ben fiyatlar cok düsük geldi ya dedim. sevdicekte " düşük olsa sorun, yüksek olsa sorun " dedi.

bizim de almamız lazım artık. tabii beyfendi begenirse özgeninki gibi pinpirik o da.

caım biz almadık fiyat baktık ve fiyatlar viaport için uygundu zaten damat çok kaliteli

yok hayatım kolsuz jile ama ya içine gömlek giycem ya içine bişi giymeyip ceket giycem ordaki kızlar trikoda olur dedi hatta ipekyoldan sonra kotona gittik denedik şık birkaç incili düğmeli bişi ama olmadı

o yüzden akşama foto çekip koyayyyımmm en iyisimi

tabiki veririz gizom benimmm. buarada stickerlarımn siparişini veriyorummmm yaşasın kavanozlarımı yapabilcem
buarada mailine bi bak canım

oyyy ezgimmmm süper olucak süper hemen maile bakıyorummmm cancağzım

biz ki o bedene ve o ince eleyip sık dokuyan adama bulduk sizde bulursunuz merak etme canım
gelinlikten çok ona dolaştık

istinyeparktaki damat'ta (damat koleksiyon ürünlerde) çok güzel bulmuştuk. hatta iki tane alacaktık o kadar beğenmiştik.
kiiiiiii fiyat kısmına giriş yapınca 2400 ama size güzellik yaparız 2200 kkna taksit yaparız demişlerdi
benim gözler bir de iki tane almaı planlamıştık
kaça kaça çıkmıştık tabiki

sonra viaporttaki damattan (normal yurdum insanı koleksiyondan) bir takımdan bozma damatlık bulduk, 400e aldık ama 200 lira hediye çeki verdiler, o haftaya özelmiş.
onunla da kardeşime ceket pantalon alırken kullanmıştık. iyi oldu yani

ama o 2400lüklerde gözüm kalmadı değil yaniiiiii

OYAMMMMM çok şanslıymışsınız yaaaa.....

ama bizde mümkünse yurdum insanı kolleksiyonundan arıyoruz

kızlar ben cıkıyorum .......

çok yoğunum. öpüyorum sizleri

+ az yazın lütfen bunlarda göz yani..

Amin inşallah kuzum inşallah öle süper ötesi bi balayı olur güzellikleriyle hep kendini hatırlatan Aşk dolu

OYAMMMMM çok şanslıymışsınız yaaaa.....

ama bizde mümkünse yurdum insanı kolleksiyonundan arıyoruz

evet evet yurdum insanı koleksiyonu süpper süppper
hem sonra takıma da dönüyor

aa eklemek isterim, sonrasında gömlek ve kuşak takımı aldık, onlarda 200 falan tutmuştu

yorum yazan arkadaşlar sagolun..
ben öfkeme yenik düştüğüm için kızdım kendime.
napalım bunada şükür vardır bi hayır

ezgi ne güzel demiş sözlün: sen mutlu ol kimsenin ne dediği önemli deil diyee

gizimm yorum yok

Son düzenleme:

berfocum kusura bakma ben heyecandan görmedim yazdığını üzülme canım anneler affeder herşeyii

dün kızını evlendirip gurbete gelin veren amcam eve gelince soyle bi yorum yaptı:" kız vermekten daha zor bişey varsa o da boğaz köprüsünu geçmektir"

özgişiiiim eveeeeeeeeeet 3 ay 3 ay 3 ayı gördüm yaaaaaaaaaa ne saadeeeeeettt su tickerı yaptıgımda 14 months yazıyordu ordaaa hey gidi

şimdi baktıkca kalbim agzımdan cıkıcak gibi oluyooo resmennn gözlerim doluyooo kalan azıcık zaman da gecseydi artık bi

1 saat bile fazlasına tahammulumuz yok böğürtlenimleeee catliciiiiz artık

nurayımummm biliorum kusummm sen öle dedikten sonra böörtlenime dedim zaten gidip bakalım diye tamam dedi ama kilo olayı nolcak diye dusunduk sonra madem bole bi durum var bakalım bari bizde

saat de baktık biz haftasonu onlarında masallahı var en ucuzu 4700 lira falandı yok safirmiş de bilmem neymiş

kadınlarda ayakkabı canta takınıtısı olur benimkinde de saat takıntısı var

bakınca bana göre hepsi birbirine benziyo ama tabi yine de pasama feda olsun o ne isterse onu almaya calıscam artık napalım

gerci beni zorlamamak adına makul bişiler begenir benim dusunceli yarim

aslım evet iki katına yükselcekmiş bize de öyle demişlerdi.
biz damattan ceket, pantolon, gömlek, kuşak, papyon ve ayakkabıyı 700 tl ye aldık

Kızlarr merhabaa
Giremedim bugün hiç.. Geçmişede çok bakamıyorum işlerim var
Bu haftasonu aşklandım bol bol hatta bir ara aşk o kadar fazla geldiki kavga bile ettik.. bırakıp eve gidiodum vallaaa yoldan aradı beni gıcık neysem barıştıkta çözdük meseleyi..
cumartesiş akşamı tiyatrodaydık harikaydııı bayıldımm

geçmişi oıkudukça dönücem aranıza kızlarr ezginin elbisesinide çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…