- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
mügenin fotolar harikaaaa
azıcık kıskandırayım sizi
Aslım liste başı olmuş oynamaya az kaldı Allahhhhhevet liste başı oldummmheyecandan şimdiden uyuyamıyorum ben ya.
ben jartiyer alamadım elinliğin icine gelinlikci de gerek yok cok daralırsın kalıplarımız iyi dedi.
ama ben o güne özel alcam kendime
oyammmmm günaydın .:26::26: geçmiş olsun. dr gitsen bi pastil vs verirdi kuzum ya.:44:
--
Elifkommmmmmmmm evettttttttttttttttt cokk az kaldııııııııııııı ki. :123::123::123:
Haticem günaydın
Bende çok severimde bulmak zor ya da ben denk gelmiyorum.doktor fobisinden gitmiyorum
aaa annemlerde kocaman ağaç varrr, bilseydim isterdim bir iki tane. ama deneyeceğim
günaydııınnnn
çağlammm, viaport damattan aldık smokinini aşkıcığımın, kilo alıp verme durumuna karşı düğünden 15 gün önce getirin dediler. pantolonun paçalarını ve ceketteki droplarımı neyse işte o zaman yapacakalar. kiloya göre de belinden daraltma veya biraz açma olabilirmiş.
canımm
maşallah size.
nişan eğlenceniz de çok güzel geçecek eminim. elbisen de çok güzelll
Bu ülkede en ucuz şey insan hayatı maalesefbilmiyorum diğer ülkelerde nasıl ama burda insan canı çok değersiz
o kadar çok üzülüyorum ki duyunca
kadın cinayetleri,trafik kazaları,soba zehirlenmeleri
bunlar önlenebilecekken kaale alınmayan şeyler
ve beni çok üzüyor
Allah Allah sebep ne ki bu kadar?:26:
Çiçek al da git eve akşaaaammm
Oyyy ateş bacayı fena sarmıışş
Kuzum çok yakışmış sanaaa
Açık bi saç da olabilir dağınık bi topuz daaaa
Bende hepsini aynı marka istiyorum.GÜNAYDIN GELİNCİKLERRRRRR...
QUOTE]
Günaydın Özlemciiikkkk
Hele bi o günler gelsin de sarılır uyursunuz kuzum inşAllaaahhhh
Allahım ya hayali bile güzeeelll
Telefonu 5 dakika artık sarılmak için erteleriiizzz
İnşallahhhhhhh
Günaydın liste başı bayan
Evet kuzum anlatmıştııınnn
Olsun yine anlat yine dinlerim kiiii
Hem benim kararsızlığıma çözüm olursun belkiii:26:
Bende hepsi aynı olsun takıntısı var daaa
Takıntılı olmak zor birşey ya ebnde uyumlu olsun istiyorum oda kesinlikle uyumsuz olacak.
Aslım liste başı olmuş oynamaya az kaldı Allahhhhh:87:
.
biz damat-tween,network,sarar'a gittik. En fazla ceket pantalon 500 tl fiyat verdiler. Gömlek,kusak, ayakkabı vs olsa.800 falan eder.
Adam ay sonuna dek sürer böyle dedi.Sonra sezon başlayacagı icin 2 katına yükselcek yine dedi.
Tuğçem günaydınKızlar herkese günaydınlarrr :)
Herkesler damatlık mı bakmış bu hafta yaaaBizde baktık cacharel den fiyatlar indirimli geldi normale göre bütün mağazalarda mı böyle :44:
Gizz cim damat a girdik bizde ama 1300tl dediler sadece ceket pantolon
Siz kaça aldınız cnm
aynen :118::118::118::118:
ben ya oynayamazsam kasılırsam diye korkuyorum ya.:18::18::18::18::18:
bizimde acilen dolaşmamız lazım o zaman aslım ....
800 normal ama şöyle 600 lerde halletsek çok güzel olur
Kızlar herkese günaydınlarrr :)
Herkesler damatlık mı bakmış bu hafta yaaaBizde baktık cacharel den fiyatlar indirimli geldi normale göre bütün mağazalarda mı böyle :44:
Gizz cim damat a girdik bizde ama 1300tl dediler sadece ceket pantolon
Siz kaça aldınız cnm
böyle anlatınca sanki içine gömlek dışına ceket biraz fazla kapacak gibi ..ama akşam paylaşırşan bi bakalım nasılmışşşş..
Bu arada damatta fiyatlar nasıl ne kadar ?
Damatlıklar ?
Siz hangisine gittiniz?
tabiki veririz gizom benimmm. buarada stickerlarımn siparişini veriyorummmm yaşasın kavanozlarımı yapabilcem
buarada mailine bi bak canım
damatlık demeyin kanayan yarama basmayın yahu
benim işim çok zor çünkü sevdicek çooook ince eleyip sık dokuyo
biz kimbilir ne zaman alcaz bu kararsızlıkla.. hem de kimbilir kaç paraya alcaz
alt beden daha büyük olduğundan, azıcık dahi sıksa bizimkinin içine sinmiyo
açarız sorun değil deseler de ikna olmuyo işte.. zamanında açtırmış da yine de işe yaramamışmış
biz ki o bedene ve o ince eleyip sık dokuyan adama bulduk sizde bulursunuz merak etme canım
gelinlikten çok ona dolaştık
istinyeparktaki damat'ta (damat koleksiyon ürünlerde) çok güzel bulmuştuk. hatta iki tane alacaktık o kadar beğenmiştik.
kiiiiiii fiyat kısmına giriş yapınca 2400 ama size güzellik yaparız 2200 kkna taksit yaparız demişlerdi
benim gözlerbir de iki tane almaı planlamıştık
kaça kaça çıkmıştık tabiki
sonra viaporttaki damattan (normal yurdum insanı koleksiyondan) bir takımdan bozma damatlık bulduk, 400e aldık ama 200 lira hediye çeki verdiler, o haftaya özelmiş.
onunla da kardeşime ceket pantalon alırken kullanmıştık. iyi oldu yani
ama o 2400lüklerde gözüm kalmadı değil yaniiiiii
GÜNAYDIN GELİNCİKLERRRRRR...
gizim allah mutluluğunu daim etsin canım benim ömür boyu sürsün inşallah mutluluğunnnnnnnnnnnnnnnn...
MAVİŞ hayırlı olsun balayı oteliniz inşallah... harika bir balayı geçirirsiniz inşşş aminnnnn......
OYAMMMMM çok şanslıymışsınız yaaaa.....
ama bizde mümkünse yurdum insanı kolleksiyonundan arıyoruz
kızlar ben cıkıyorum .......
çok yoğunum. öpüyorum sizleri
+ az yazın lütfenbunlarda göz yani..
yorum yazan arkadaşlar sagolun..
ben öfkeme yenik düştüğüm için kızdım kendime.
napalım bunada şükür vardır bi hayır
ezgi ne güzel demiş sözlün: sen mutlu ol kimsenin ne dediği önemli deil diyee
gizimm yorum yok
kızlarr günaydınnnnnn nurayım bizde dün damata baktık çok uygundu fiyatlar yarı yarıyaydı ve damat kalitesi tartışlmaz çok güzeldi :))))))))) banada ipekyoldan jile aldık
kızlarrr siyah kolsuz jile sözde giyinilirmi tam dizlerimde önü kapalı çok şık bişi içine yada dışına bişi giymem lazım içe gömlek dışada ceket olur herhalde belden oturuyor altı bol ama sade bişi saçımıda topuz düşünüyorum zaten sade model
akşam paylaşsam fikir verirmisiniz
böyle anlatınca sanki içine gömlek dışına ceket biraz fazla kapacak gibi ..ama akşam paylaşırşan bi bakalım nasılmışşşş..
Bu arada damatta fiyatlar nasıl ne kadar ?
Damatlıklar ?
Siz hangisine gittiniz?
aslım evet iki katına yükselcekmiş bize de öyle demişlerdi.biz damat-tween,network,sarar'a gittik. en fazla ceket pantalon 500 tl fiyat verdiler. gömlek,kusak, ayakkabı vs olsa.800 falan eder.
adam ay sonuna dek sürer böyle dedi.sonra sezon başlayacagı icin 2 katına yükselcek yine dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?