'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hayırlı olsun kuzum güle güle kullan Amin inşallah Allah cümlemize versin gönlündekini tşkler kuzum darısı sizin balayı otelinize

Sağol Mavişimm onu bizde hallettik.Queen Elizabeth bizimkiside.

he bir de oysho var canım ama ordan hiç alsveriş yapmadım yapanlar yorum yazarsa sevinirim

Oysho daha günlük kullanım için tatlım.Ama gecelikleri çok güzel yumuşacık ve uzun bir süre kullanabilirsin. Çok cici pijamaları var.

aslım evet iki katına yükselcekmiş bize de öyle demişlerdi.
biz damattan ceket, pantolon, gömlek, kuşak, papyon ve ayakkabıyı 700 tl ye aldık

nurayımmm sana bi takım sorularım olacak o zaman
biz de damattan baktık ama 850 dediler aynı sizinki gibi içeriğe sahip olana
siz hangi mağazadan almıştınız?
bi de damatlık olarak mı aldınız yoksa takım elbiseyi damatlığa çeviriyolar ya saten yaka yaparak öyle mi aldınız?

Selam kızlar
Nasılsınız?
Damatlık fotoğraflarınızı ekleyin yorumlayayım dilerseniz
Takım elbise işi yapan biri olarak biraz takipteyim modayı.
Geçen sene 1 arkadaşıma karışmak istemedim pek, aşırı demode birşey alıp giymişti eşi...
Artık o tarz şeyler satılmıyor bile...
Ve lütfen eğer nişanlılarınız kabul ederse papyonlu modeller bakın...
Ve de saten yaka.

hoşgeldin canım benim
biz damat ve hatemoğlu arasında kaldık fiyatları hemen hemen aynı ikisinden biri alcaz kısmetse
bi de hayalimm benim sevdiceğin alt bedeni üst bedeninden 1 beden büyük ve o nedenle alt beden sıkıyo
açarız, rahatlatırız diyolar ama daha önce açtırmış yine de çok rahat edememiş
bunu çok takıntı yapıyo ya altı başka üstü balka beden de vermiyolar
1 beden büyük alıp çeketi daraltmak da istemiyoz bozulcak model diye
seni buldum hemen dertleri sıraladım

Günaydın kızlaarrr :))

Benim erkek arkadaşım hep takım elbisede pierre cardin tercih eder.

Bizimkisi için erken ama araştıran arkadaşlara belki yardımcı olurum, çok uygun online satışta...

Nasıl sizce? 299,90 Tl imiş.

549,90 Tl

Karar veremedim güzel mi değil mi yorumlar gelsin...

Estağfurullah canım :26: Ne demek
Ben hep yardımcı olurum.
Dediğin gibiyse, o zaman pantolonu açtıracak mecburen :26: Damat ın fiyatları tabii yüksektir diğerine göre... Ama kalite olarak html den daha iyidir...
İstanbul'dan mı alacaksınız canım?
Bir de ne renk? Klasik siyah mı?

Duruşu normal :26:
Ama Belden oturtmalı bir model değil...
Bu da ancak body çalışmış erkekler için uygun bir takım gibi...

önceliğimiz tekirdağ tabi canım burda 2 ayrı damat mağazası var fiyatlar da aynı hemen hemen
işte tek derdimiz alt bedenin sıkması.. damat daha iyidir diyosun demek html den :26:
biz de çok gecikmeden alalım diyoruz
evet siyah olcak canım saten yakalı, papyon kuşak olcak

bence güzel.... ben bi kaç saat için çok pahalı alınmaması gerektiğini düşünüyorum ama gelinlik güzel olmalı :=) ben sevdiceğime sana takım alalım dedim damatlık almayalım dedim

bence güzel.... ben bi kaç saat için çok pahalı alınmaması gerektiğini düşünüyorum ama gelinlik güzel olmalı :=) ben sevdiceğime sana takım alalım dedim damatlık almayalım dedim

ben böyle düşünmüyorum.. biz nasıl gelinliği sadece 1 kerecik giyecek olsak da sevdicekler bizi kırmayıp istediğimizi alıyolar, biz de onlara aynısını yapmalıyız
hem zaten şimdi yakalar çıkıp normal takım olarak da kullanuılabiliyo

ay ne kadar ucuzmusss pierre amca yaaaaaaaa

evet canım gerçekten pierre ucuz diğerlerine göre

Rüyaammm gelmiiiiş Hoşgeldin kuzular kuzusuuuuuuu, güzeller güzeliiiiii

Gülçinim eklediğin modelleri çok beğendim Fiyatları da ne kadar uygunmus oyle Bizde pierre bakalım, Efor'u da seviyorum ben gerçi. Nişanlığını efor'dan almıştık çok da güzel bi takım. Kınada da onu giyecek zaten.

Bi de papyondan ziyade, kravatcıyım ben. Daha erkeksi ve seksi duruyo bence kravat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…