'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar balayı için mayokini almak istiyorum ama şıkır şıkır fuşya rengi falan böyle..

henüz dışarı çıkıp bakma imkanım olmadı netten baktım beğenmedim ya mayo gibi ya sade yada çok uçuk fiyat. gerçi çok beğenirsem veririm de yani.

Önerebileceğiniz yerler nerelerdir?

Canlarım hepinizi çok özledim ben işyerime artık net bağlandı yuppi gündüzleride takip ediyorum sizleri :)

hepinizin yatak odalrı takımı çok güzel :)
Ben de kilim mobilyadan aldım.300o Tl'ye oturma grubu tv ünitesi ve yeme masası cardinden 6500 Tl tuttu :)

Bu arada nişanıma 4 gün kaldıııııııı

[sıze=3]KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR? HERKES YAPTIĞI İŞİ VE AYLIK NET GELİRİNİ YAZSIN OLURMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU[/sıze]

Son düzenleme:
kızlar ne var ne yok bugün buralara uğrayamadım, yeni şeyler öğrenme aşkıyla yanıp tutuşuyorum

ee şey bir de mügeyi tebrik etmek için mj atmıştım, kızlara selam söyle demişti, ben unuttum size söylemeyi

çok tatlı olmuş yaaaa

Son düzenleme:
Kuzucanım blog dünyası mı sardı seni yoksaaaa
Bugün sessiz topiğimiz nedense, gelinlerimiz dönsün de şenlensin azıcık
Mügenin selamını aldım başımla beraber

Çağlayla Müge balayına gidecekler miydi Oyam?:26:
Ne zaman dönecekler acep:26::26:

naposunuzzz guzelliklerr
Allahim biran once cuma gelsede bi kavussam beyaz atlima kafayi yedim ya 40gundur goremedim sevdicegimi hasretten dusup bayilcam bi kosede:-(
sokakta gordugum ciftler bile moralimi bozuyo ariyorum sevgilimi sen niye yoksun diye trip atiyorum devlerim yandi sanirsam asksizliktan oturu

[sıze=3]KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR? HERKES YAPTIĞI İŞİ VE AYLIK NET GELİRİNİ YAZSIN OLURMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU[/sıze]

maasmi kuzum o ne
soledigin sey icin sadece devletin beni araci kurum olarak kullandigini dusunuyorum bana veriyo bende pasa pasa ceyiz magazalarina gpturup elimle veriyorum bi nevi araci kurumum ben:-D

iyi akşamlar herkese
çok sıkıcı bi gündü, ben çıkıyorumm
akşam sevdiceğimi göreyim neşem yerine gelsin

Bababbababkkkk sen şu kk gelinciklerineeee hemende özele çekerlermiş işiiiiiiii vayyyyyy öyle olsunnnnnnn

Kızlar yaaa bunda yazılmıcak ne var kocamızın fantezilerine giydiğimiz iç çamaşırının rengine markasına doğum kontrolune kukumuza varana kadar yazıyoruzda maaşımızımı söylemek istemiyoruzzzz...

çok kırıldım sizeee çokkkk

şimdi maaşını yazmayanlar hem yazacak hemde beni üzdüğü için bu ay maaşının %10 unu benim hesabıma geçecek yoksam ahada yemin ederim hem kendimi hem sizi intihar ederimmmmmmm heeeeeeeeee

Oyam oradakileri tanımıom ben bizim topikte paylaşmak istiommm

Son düzenleme:
nerde yardımcı taze gelinciklerrrr

özlemcim iyi misin canım

Cerennnn heyecan durumları nasıllll

Keşkem bi işim olsaydı da maaşımı yazsaydım Özlemmmmm

Kızlar yatak odalarınızı falan telden bakamamıştım şimdi baktım Doğtaşın köşe takımları çok hoşuma gitti ama hiç gidip bakmadım kalitesi falan nasıl güzel mi????

ayyy Gizotcaaannnnıımm bende özlüyorum valla, malum evdeyim devamlı nette oturmak istemiyorum öyle saatlerce pek sevmiyorum duramıyorum zaten annemde kızıyor

14 şubat neymis yaw zehra.. biz kutlamiyoruz elalemin uydurduğu.günü ikimize de saçma geliyor azicik

bizde hiç kutlamıyoruz yılbaşı sevgililer günü gibi herkesin kutladığı günleri.. kendimize özel yıldönümü doomgünü gibi günleri çok önemsiyorum ben:7
:

ben hemen söyliyim çalışmıyorum:43:

Ne kadar çok benzer yönlerimiz var... işimiz yok olmadığı için üzgünüz evde oturuyoruz annelerimiz laf ediyor nete oturunca

Selam kızlar

Spordan dönmüş ve neredeyse bitmiş bir pelmik var karşınızda

Amaaaaaa devam devamm devaammm durmak yok spora devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…