- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
sizin kazıklarınızdan rahat uyku yok bize deseydin
[sıze=3]KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR? HERKES YAPTIĞI İŞİ VE AYLIK NET GELİRİNİ YAZSIN OLURMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU[/sıze]
[sıze=3]KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR? HERKES YAPTIĞI İŞİ VE AYLIK NET GELİRİNİ YAZSIN OLURMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU[/sıze]
kızlar balayı için mayokini almak istiyorum ama şıkır şıkır fuşya rengi falan böyle..
henüz dışarı çıkıp bakma imkanım olmadı netten baktım beğenmedim ya mayo gibi ya sade yada çok uçuk fiyat. gerçi çok beğenirsem veririm de yani.
Önerebileceğiniz yerler nerelerdir?
Bababbababkkkk sen şu kk gelinciklerineeee hemende özele çekerlermiş işiiiiiiii vayyyyyy öyle olsunnnnnnn
Kızlar yaaa bunda yazılmıcak ne var kocamızın fantezilerine giydiğimiz iç çamaşırının rengine markasına doğum kontrolune kukumuza varana kadar yazıyoruzda maaşımızımı söylemek istemiyoruzzzz...
çok kırıldım sizeee çokkkk
şimdi maaşını yazmayanlar hem yazacak hemde beni üzdüğü için bu ay maaşının %10 unu benim hesabıma geçecek yoksam ahada yemin ederim hem kendimi hem sizi intihar ederimmmmmmm heeeeeeeeee
Oyam oradakileri tanımıom ben bizim topikte paylaşmak istiommm
Canlarım hepinizi çok özledim ben işyerime artık net bağlandı yuppi gündüzleride takip ediyorum sizleri :)
hepinizin yatak odalrı takımı çok güzel :)
Ben de kilim mobilyadan aldım.300o Tl'ye oturma grubu tv ünitesi ve yeme masası cardinden 6500 Tl tuttu :)
Bu arada nişanıma 4 gün kaldıııııııı
Bababbababkkkk sen şu kk gelinciklerineeee hemende özele çekerlermiş işiiiiiiii vayyyyyy öyle olsunnnnnnn
Kızlar yaaa bunda yazılmıcak ne var kocamızın fantezilerine giydiğimiz iç çamaşırının rengine markasına doğum kontrolune kukumuza varana kadar yazıyoruzda maaşımızımı söylemek istemiyoruzzzz...
şimdi maaşını yazmayanlar hem yazacak hemde beni üzdüğü için bu ay maaşının %10 unu benim hesabıma geçecek yoksam ahada yemin ederim hem kendimi hem sizi intihar ederimmmmmmm heeeeeeeeee
kızlar iyi akşamlarrrrrr elbisemi paylaştım yorum yaparmısınız ben sade bişi istiyordum birkaçtane daha yeni elbisem var sırayla giyinirim fikir istiyorum tanışmalar içinde aldım elbise ama bu siyah önü kapalı die sözde daha iyi olur die bide dar değil popodan bollaşıyo saçımıda hafif topuz düşünüyorum
kıymet ben seni özlüyorum ama sen neden girmiyorsun kuzum yaaaaaa
nurayım canım perabulvarından cicileri alabildinmi birde ben loyanınn kadiköydeki yerni sölemiştim görebildinmi hemen gelinlikcilerin yukarısında boğanın tarafında
büşram senide çok özledim işler nasıl çokmu yoğun canım
perim hoşgeldin seni burada görmek ne iyi oldu çeyiz arkadaşım :)
14 şubat neymis yaw zehra.. biz kutlamiyoruz elalemin uydurduğu.günüikimize de saçma geliyor azicik
ayyy Gizotcaaannnnıımm bende özlüyorum valla, malum evdeyim devamlı nette oturmak istemiyorum öyle saatlerce pek sevmiyorum duramıyorum zaten annemde kızıyor
bizde hiç kutlamıyoruz yılbaşı sevgililer günü gibi herkesin kutladığı günleri.. kendimize özel yıldönümü doomgünü gibi günleri çok önemsiyorum ben:7:
ben hemen söyliyim çalışmıyorum:43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?