- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
- 68
greenalmond cum güle güle kullan cnm Eşyaların hem sade hem şık
Benimde ev tutuldu şimdi eşya tercihine geldi sıra ama odalarım kutu gibi hem yemek takımı hem oturma grubu sığıcak gibi değil malesef :26:
Mobilyalarımı açık renk seçicemki ev ferah gözüksün 2+1 ev bi odasını giyinme odası yapmayı düşünüyoruz Salon küçük anca koltuk takımı ünite ve masa sığar konsol alamicam
Canım yatak odam bu sürgülü dolap, kapaklı değil. kapaklı 300 tl gibi fiyat farkı oluyodu çünkü.Bazalı karyolam :) birebir aynı :)
Yemek grubumda da sadece uzun aynalı konsol yok, hepsi var. Koltuk takımım da 3+2+1 ama deseni kumaşları değiştirdik.2 tane de kahverengi sehpadan aldık
Eki Görüntüle 624800 Eki Görüntüle 624801 Eki Görüntüle 624802 Eki Görüntüle 624803 Eki Görüntüle 624804 Eki Görüntüle 624800 Eki Görüntüle 624801 Eki Görüntüle 624802 Eki Görüntüle 624803 Eki Görüntüle 624804
bende çaydanlık çok o yüzden bi de onu eklemiim dedimm almadımm :)
bu arada bende başka şehre gelin gitcem inşallah, küçük bi pikap tutulur sanırım eşyalar içinn . zaten büyük eşyalarımı gittiğimz yerden almayı düşünüyorum benn burdan taşımamak adınaa
canım, pikap a sıgar mı bilmiyorum. üstü açık devrilir düşer. çok evham yapıyorum bu konuda. 1200 km yol gidecek benim eşyalarım.
mobilya ve beyaz eşyayı biz de burdan almadık.
Çok sağol canım, beğenmene sevindim. Bende konsol almadım zaten. Salonum geniş ama kiracı olduğum için çıkarsam vs. her yere sığabilecek tarzda seçmeye çalıştım.. :)) Seninde içine sinen güzel mobilyalar olur tatlım inşallah
bir kez daha inanamıyorum sayın seyircilerrrrrrrrrrrrr
Brizayı almazsam Nolinayı alacağım diyordum,yatak odası kardeşliği mi yaşanacak yoksa 2013 gelinlerinde bu defa da.
Çeyiz kardeşliğinde sınır tanımıyoruzzzzzzzzz
oh ooooohh :))) ne güzel, ben hep beyaz yatak odası hayal etmiştim ama doğtaşa girince bunu aldıkkhem kesemize göre hemde beğendik, başlığı falan çok şıktı.. beğenenler olmasına çoooooooooooooooooooooook sevindim
Ayyy cnm benim çok sağol amin inşallah yaaaaaaa bu sefer merhametli birine denk gelelim bari
Hani insan evleniceklere yardım eder dimi yok sanki herkes birleşmiş kolları sıvamış bizi bekliyo
Sen vitrin aldınmı peki cnm :44:
Ben de sade beyazı çok çiğ buluyorum,siyah sevmem,diğer ahşaplar da hoşuma gitmedi tam böyle seviyorum özleminki gibi böyle ya da Briza gibi.
Zevklerimiz ne kadar da çok benziyormuş.
Aşklı yatak odalarımız olsun
benim yatak odam da bu renk, marka farklı olsa da renk kardeşliği yapmışız
sürahimiiiizz
benim kahvaltı takımı romance
yok canım alfemoda beğenmiştik onun fotosunu da paylaşmıştım burda ama biz sevdicekle ikimiz aldık yatak odasını ondan daha uygun bişey baktık
iderden aldık takım da bu
ben de sade beyazı çok çiğ buluyorum,siyah sevmem,diğer ahşaplar da hoşuma gitmedi tam böyle seviyorum özleminki gibi böyle ya da briza gibi.
Zevklerimiz ne kadar da çok benziyormuş.
Aşklı yatak odalarımız olsun
benim yatak odam da bu renk, marka farklı olsa da renk kardeşliği yapmışız
yok canım alfemoda beğenmiştik onun fotosunu da paylaşmıştım burda ama biz sevdicekle ikimiz aldık yatak odasını ondan daha uygun bişey baktık
istanbula canımKuzum sen nereye gelin geliyosun bakem:26::26::26:
aa hemen bakıyorum ezgimm. ben de dün verdim siparişimi, yarın gelecekmiş :) kargo 2 gün sürüyo buraya malum.. inşallah bizimkilerde çok cici olur. ben de sana yollıyım son halini.benimde romance nurayımm :))) buarada sana facetende yazdım kuzum stickerlarım geldi.dün sipariş ettim hemen elime ulaştı ve çok güzellerr
özgişimmm aşklı uykular sizeeeyok canım alfemoda beğenmiştik onun fotosunu da paylaşmıştım burda ama biz sevdicekle ikimiz aldık yatak odasını ondan daha uygun bişey baktık
turkcell müşteri hizmetleriyle konuştum şimdii
teli kapatırken adam kendinize çok çok iyi bakın dedi
pek bi samimi buldum arkadaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?