'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok sağol canım, beğenmene sevindim. Bende konsol almadım zaten. Salonum geniş ama kiracı olduğum için çıkarsam vs. her yere sığabilecek tarzda seçmeye çalıştım.. :)) Seninde içine sinen güzel mobilyalar olur tatlım inşallah

bir kez daha inanamıyorum sayın seyircilerrrrrrrrrrrrr

Brizayı almazsam Nolinayı alacağım diyordum,yatak odası kardeşliği mi yaşanacak yoksa 2013 gelinlerinde bu defa da.

Çeyiz kardeşliğinde sınır tanımıyoruzzzzzzzzz

canım, pikap a sıgar mı bilmiyorum. üstü açık devrilir düşer. çok evham yapıyorum bu konuda. 1200 km yol gidecek benim eşyalarım.
mobilya ve beyaz eşyayı biz de burdan almadık.

Ayyy cnm benim çok sağol amin inşallah yaaaaaaa bu sefer merhametli birine denk gelelim bari
Hani insan evleniceklere yardım eder dimi yok sanki herkes birleşmiş kolları sıvamış bizi bekliyo
Sen vitrin aldınmı peki cnm :44:

oh ooooohh :))) ne güzel, ben hep beyaz yatak odası hayal etmiştim ama doğtaşa girince bunu aldıkk hem kesemize göre hemde beğendik, başlığı falan çok şıktı.. beğenenler olmasına çoooooooooooooooooooooook sevindim

Ben de sade beyazı çok çiğ buluyorum,siyah sevmem,diğer ahşaplar da hoşuma gitmedi tam böyle seviyorum özleminki gibi böyle ya da Briza gibi.

Zevklerimiz ne kadar da çok benziyormuş.

Aşklı yatak odalarımız olsun

evet canım, o camlı geniş vitrini aldık.İçinde spot var :) ışıklı yani

allah yardım eder, dediğim gibi.sıkı pazarlıkçı birini bulundur yanında

turkcell müşteri hizmetleriyle konuştum şimdii
teli kapatırken adam kendinize çok çok iyi bakın dedi
pek bi samimi buldum arkadaşı

evet sonradan banada beyazlar çok çiğ geldi dediğin gibi siyah bende hiç sevmem. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bol aşklı, sevgi dolu yuvalarımız olsun... tatlı rüyalarla uyuyalım inşallah :)

yok canım alfemoda beğenmiştik onun fotosunu da paylaşmıştım burda ama biz sevdicekle ikimiz aldık yatak odasını ondan daha uygun bişey baktık
iderden aldık takım da bu

evet bende briza yıda beğenmiştim ANtRASİT MEŞEYDİ O DA...ama sonrasında bu antik meşede bana çok farklı geldi alışılmışında dışında bir renk ...
Ee koltuk takımındada zevkimiz aynı sanırım :):):)
inşallah sende hayırlısı ile halledersin

benim yatak odam da bu renk, marka farklı olsa da renk kardeşliği yapmışız

evet özgem biz seninle renk kardeşliği yaşıyoruz şu anda kuzuuuumm

TEK FARKI BEN BAŞLIK VE BAZAYI BEYAZ DERİ ALDIM...
BİRAZ ORTAMIN RENGİ AÇILIR DİYE DÜŞÜNDÜM SEN WENGE ALMIŞSIN BAŞLIĞIDA KUZUM

Son düzenleme:
Kuzum sen nereye gelin geliyosun bakem:26::26::26:
istanbula canım

benimde romance nurayımm :))) buarada sana facetende yazdım kuzum stickerlarım geldi.dün sipariş ettim hemen elime ulaştı ve çok güzellerr
aa hemen bakıyorum ezgimm. ben de dün verdim siparişimi, yarın gelecekmiş :) kargo 2 gün sürüyo buraya malum.. inşallah bizimkilerde çok cici olur. ben de sana yollıyım son halini.

yok canım alfemoda beğenmiştik onun fotosunu da paylaşmıştım burda ama biz sevdicekle ikimiz aldık yatak odasını ondan daha uygun bişey baktık
iderden aldık takım da bu

özgişimmm aşklı uykular sizeee

tünaydın kızlar...

işlerim o kadar yoğun ki gelemedim. dünden beri. sizleri cok cok özledim ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…