'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nurayııımmmm
Hep koşuyon yardımıma yaaaa

ben elbiseni görmedima ama davetiyen çok cici canım. ben düğün içinde böyle sade bişey istiyorum.

maaşallah kızlar sizde hazırlıklar tam gaz devam ediyor
bende tık yok:26::26:
Zaman var diye mi rahatım acaba ben böyle
düğün ne zaman?

erdemi de not aldım canımmmmm
ben sizin çeyizleri takipteyim kuşum, hiç kendime açmayı düşünmedim zaten hepimizin çeyizi aynı
...

bu arada oyaaaa faranjitin nasıl oldu ? iyisindir inşallah. çok fena bişey o bilirim. hele sevdiceğin sigara içiyosa evde, içirme gitsin balkonda içsin :)

Son düzenleme:
Kızlar ben bu davetiyeleri çok tatlı buluyorum özellikle davetiye sözü benim çok hoşuma gittiiiiiiiiii

Model olarak bu

davetiye sözü olarak bu

bende nişan die eğlenceli olsun istedim düğünde daha ciddi bi konsept buluruz diee :) eğer yükleyebildiysem davetiyem nişan davetiyem buydu :)

Eki Görüntüle 624796

Aslında bende neşeli istiyordum ama hem pahalı hem sözlücan beğenmiyor pek

ben elbiseni görmedima ama davetiyen çok cici canım. ben düğün içinde böyle sade bişey istiyorum.

Aaaa sen yok muydun ki Nurayııımmm?:26:
Çok mu sade olmuş ki?
Ben şirin olsun istemiştim:26:

Canım yatak odam bu sürgülü dolap, kapaklı değil. kapaklı 300 tl gibi fiyat farkı oluyodu çünkü.Bazalı karyolam :) birebir aynı :)

Yemek grubumda da sadece uzun aynalı konsol yok, hepsi var. Koltuk takımım da 3+2+1 ama deseni kumaşları değiştirdik.2 tane de kahverengi sehpadan aldık
Eki Görüntüle 624801 Eki Görüntüle 624801

nurayım buda aynı oldu biz rosyin kahvaltı takımını alcaz 14 şubat indirimi bekliyoruz ama parçalarına aşık olduk hattta melamin kek fanusu var ben cupcake aldım ama onu bile alabilirim viaporttaki bernardoda ciciler vardı yine

bu aynııııı güle güle kulllanalm

Başucu Sürahisi | Bernardo

Herkes davetiyesi paylaşmış benimde içimdeki çocuğu öldürmediğimin şekli işte buda benim nişan devetiyemde canlar

benim nişanlıcan da böyle karikatürlü falan beğeniyodu ama ben sade beğeniyorum
en son sen nasıl istersen öyle olsun bana uyar dedi
bakalım daha zaman var davetiyeyeee

Aaaa sen yok muydun ki Nurayııımmm?:26:
Çok mu sade olmuş ki?
Ben şirin olsun istemiştim:26:
canım ben çok begendim, bana hitap ediyor yani.

sürahimiiiizz
benim kahvaltı takımı romance
cupcakeli kek fanusu tantitonideki gizim? ben de çok sevmiştim onu. başka alacak bişeylerim olsun öyle sipraiş vereyim veya mağazasına giderim istanbulda diyodum

ebett tantitoni kuzum oradan aldım bende bide şimdi 2 adet bir uzun bir kısa cam fanuslar alcazm baktık bernardoda var

sen geldiğinde alacağn çeyizleri artık burada bırakıcan demi gelirkende getirmen gerekecektir ne zaman geliyorsun canım sen

tatlım gelirken getiremiyorum ama orda aldıklarımız orda kalıyor. birde artık netten aldıklarımızı da istanbula yollayalım dedim ama dün yine adresi değiştirmeyi unutmuşuz pera bulvari yine bana geliyor :)
burdan bi araba mı tutulur napılır bilemiyorum canım çünkü bir oda dolusu eşya var. orta boy 20 koli olur. biz de bunu düşünüyoruz ne zamandır. nasıl gidecek o kadar eşya :26: ufak bi kamyon ayarlanması lazım ama çok pahalıya getirirler diye tahmin ediyorum.
nisanın 27 veya 28 inde gelicem ben. eşyamda biz burdan çıkmadan 1 gün önce yüklenir kamyona direk evimize gider. ev tutulmuş olacak çünkü. mobilyalarda 30 nisanda teslim edilecek. biz 10 gün falan kalıp evi yerleştiricez. perde halı seçicez. eksikleri alıcaz. ve geri dönücez. birdaha da kına gecesinden sonra düğüne gelicez çünkü.

greenalmond cum güle güle kullan cnm Eşyaların hem sade hem şık
Benimde ev tutuldu şimdi eşya tercihine geldi sıra ama odalarım kutu gibi hem yemek takımı hem oturma grubu sığıcak gibi değil malesef :26:
Mobilyalarımı açık renk seçicemki ev ferah gözüksün 2+1 ev bi odasını giyinme odası yapmayı düşünüyoruz Salon küçük anca koltuk takımı ünite ve masa sığar konsol alamicam

inşallah canım
çaydanlığını da aldım ben. çok şekerr

bende çaydanlık çok o yüzden bi de onu eklemiim dedimm almadımm :)

bu arada bende başka şehre gelin gitcem inşallah, küçük bi pikap tutulur sanırım eşyalar içinn . zaten büyük eşyalarımı gittiğimz yerden almayı düşünüyorum benn burdan taşımamak adınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…