Bende nişan için bunu düşünüyorum ne dersiniz? ;
Eki Görüntüle 624790
Sonucunda düğün değil nişan bu çok iyi birşeye gerek yok diye düşündüm
Elbisemi de hatırlarsınız, uyuyo gibim sankim
Nurayııımmmm
Hep koşuyon yardımıma yaaaa
düğün ne zaman?maaşallah kızlar sizde hazırlıklar tam gaz devam ediyor
bende tık yok:26::26:
Zaman var diye mi rahatım acaba ben böyle
erdemi de not aldım canımmmmmnuraycım canım bide gelinlikçilerin aşağısında kadiköy evlendirme dairesine doğru erdem iç giyim var orda bütün markaları bulabilrsin loya zaten tam boğada canım çıktığın anda görürsün merak etme gelinlikçine sorsan bilem gösterirrrr ,
nurayım çeyiz topiki açsana yahuuuuuuuu hade açççççç nütfennn
bende nişan die eğlenceli olsun istedim düğünde daha ciddi bi konsept buluruz diee :) eğer yükleyebildiysem davetiyem nişan davetiyem buydu :)
Eki Görüntüle 624796
ben elbiseni görmedima ama davetiyen çok cici canım. ben düğün içinde böyle sade bişey istiyorum.
Kızlaaarrr herkese günaydınlarrr
Canım hepsini 9500 e mi aldınız hemde taksitleBiz pazar günü baktık nişanlımla sadece bi koltuk takımı 4.000 den aşağı yok doğtaşta
Aldığın modellerin isimleri ne cnm Şok oldum şuan walla şu nişanlılık döneminde yemediğimiz kazık kalmadı bizimDDün evi tuttuk buarada kızlar
Ne ev sahibi ne de emlakçı kuruş inmedi ne kiradan ne depozitten Evlenicesz diyoruz pazarlık yapıyoruz yok Bu pazarlık yapma tekniğinasıl bişey
Bu konuda başarılı olan biri anlatabilirmi bana
Giizemime çok katılıyorum çeyiz topici isteriz
Ben çok beğendimmmm
Aslında bende neşeli istiyordum ama hem pahalı hem sözlücan beğenmiyor pek
biz az bastırmıştık çok kalabalık olmicak die fiyatına çok bakmamıştıkk. ama sözlücanın beğenmiyosa ortak bi kararda buluşunn
insan böle şeylerde bencillik edemiyo zatenn neticede adamında nişanıı
Aslında bende neşeli istiyordum ama hem pahalı hem sözlücan beğenmiyor pek
biz az bastırmıştık çok kalabalık olmicak die fiyatına çok bakmamıştıkk. ama sözlücanın beğenmiyosa ortak bi kararda buluşunn
insan böle şeylerde bencillik edemiyo zatenn neticede adamında nişanıı
Bizim 500 davetiye olacak daaaa
Uçmayalım azıcık
Hem dediğin gibi ortak karar da gerek
benim nişanlıcan da böyle karikatürlü falan beğeniyodu ama ben sade beğeniyorum
en son sen nasıl istersen öyle olsun bana uyar dedi
bakalım daha zaman var davetiyeyeee
Bizde de tam tersi Özgem
Ama bencede sade bişii olsun , size sade giderr
canım ben çok begendim, bana hitap ediyor yani.Aaaa sen yok muydun ki Nurayııımmm?:26:
Çok mu sade olmuş ki?
Ben şirin olsun istemiştim:26:
sürahimiiiizznurayım buda aynı oldu biz rosyin kahvaltı takımını alcaz 14 şubat indirimi bekliyoruz ama parçalarına aşık olduk hattta melamin kek fanusu var ben cupcake aldım ama onu bile alabilirim viaporttaki bernardoda ciciler vardı yine
bu aynııııı güle güle kulllanalm
Başucu Sürahisi | Bernardo
canım ben çok begendim, bana hitap ediyor yani.
sürahimiiiizz
benim kahvaltı takımı romance
cupcakeli kek fanusu tantitonideki gizim? ben de çok sevmiştim onu. başka alacak bişeylerim olsun öyle sipraiş vereyim veya mağazasına giderim istanbulda diyodum
Bizim 500 davetiye olacak daaaa
Uçmayalım azıcık
Hem dediğin gibi ortak karar da gerek
neeee 500 müüüümaşallah :) bizde 100 tane basıldıı :9 düğün gibi olcak desene senin nişann
Bizde de tam tersi Özgem
Ama bencede sade bişii olsun , size sade giderr
geçengün lazer günüydü bugunde davetiyeee
benimde yarın lazer günü bakalımm uzun bi aradan sonraaa
sürahimiiiizz
benim kahvaltı takımı romance
cupcakeli kek fanusu tantitonideki gizim? ben de çok sevmiştim onu. başka alacak bişeylerim olsun öyle sipraiş vereyim veya mağazasına giderim istanbulda diyodum
bende kahvaltı takımıımı bernardo romance serisi aldımm:) ağız tadıyla kullanalım inşallah hepimizz bütün eşyalarımızıı :26::26::26:
bayildim ben yaaaaaa tam benim tarzımmmmm ama ailem çocuksu şeyler olmaz diyorHerkes davetiyesi paylaşmış benimde içimdeki çocuğu öldürmediğimin şekli işte buda benim nişan devetiyemde canlar
Eki Görüntüle 624806
tatlım gelirken getiremiyorum ama orda aldıklarımız orda kalıyor. birde artık netten aldıklarımızı da istanbula yollayalım dedim ama dün yine adresi değiştirmeyi unutmuşuz pera bulvari yine bana geliyor :)ebett tantitoni kuzum oradan aldım bende bide şimdi 2 adet bir uzun bir kısa cam fanuslar alcazm baktık bernardoda var
sen geldiğinde alacağn çeyizleri artık burada bırakıcan demi gelirkende getirmen gerekecektir ne zaman geliyorsun canım sen
inşallah canımbende kahvaltı takımıımı bernardo romance serisi aldımm:) ağız tadıyla kullanalım inşallah hepimizz bütün eşyalarımızıı :26::26::26:
çaydanlığını da aldım ben. çok şekerr
bayildim ben yaaaaaa tam benim tarzımmmmm ama ailem çocuksu şeyler olmaz diyor
inşallah canım
çaydanlığını da aldım ben. çok şekerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?