'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu nasıl bir anlatıştır yahuu

evet oyam kaynana bohcası svdicekle biz gitcez yine o ne anlar ki

tabii tabii parlak inek yalamış modda saçlar var bizde kaliteli saç,canlı durur. doktor da cok güzel ifade etmiş kelime ebesi ya

cilt ise ayna gibi şakıyor valla.

Yani aslına bakarsan oyacım adam apaçık söyledi ilaçlar kısa süreli tedavi dedi Kullandığın zaman şikayetlerin geçer bıraktığında bi süre sonra tekrar başlar.Çünkü cildinin yağlı olması genetik bi özelliğin
Ya ömür boyu kimyasal alıcan yada ufak önlemlerle azaltmaya çalışıcan dedi
Yani işte roche marka yıkama jeli tonik fln vermişti Onlar düzenli kullanınca biraz iyi geliyoda
Ben tembelin teki olduğum için haftada bir zor yapıyorum
O yüzden ben pozitif düşünme sanatını çok sevdim O açıdan bakıyorum olaya Kaderime razı oldum
Her sabah uyandığımda alnım yağ içinde olur parıl parıl Neyse artık nem cildi genç tutar

her bi haltı biliirim de şu tombul olayını hiç bilmiyodum valla bi yaşıma daha girdim
valla tombul olup olmadığını bilmem için başkasınınkiyle kıyaslamam lazım
bana normal gibi geliyo ama

tombul tombul yanaklar

ya da etli mi bacım

yok ne tombul ne etli, normal standart ölçülerde

zaten bi iki tüy kaldı öyle diğerleri döküldü.. bakalım belki de geç dökülür belki de öyle kalır diğer seansa kadar
görüciiiiz

Son düzenleme:
yok ne tombul ne etli, normal standart ölçülerde

zaten bi iki tüy kaldı öyle diğerleri döküldü.. bakalım belki de geç dökülür belki de öyle kalır diğer seansa kadar
görüciiiiz

bu etli muhabbetini de yengemden duymuştum hatun erkek olcakmıs da Allah bilmiş kadın yaratmış yani ne laflar var ne..

bitsin apak ol kuzucumm

kardeşimin sevgilisi face te şu şarkıyı paylaşmış sabahtan beri dinleyip depresyona giriyom
sizi de sokayım dedim

[video=youtube;I53-rMTB2Ds]http://www.youtube.com/watch?v=I53-rMTB2Ds&feature=share[/video]

kızlar benden size bir soru Biz dün akşam evimizi tuttuk ponçikimle
Davlumbaz takılı mutfak ankastre ama ocakla fırını biz alıcaz Ama ilerde giderkende götürücez
Şu ocak yeri siyah cam olanlar varya (elektrikli değil ama yine ateşli) sanki onlar bana daha kullanışlı gibi geliyo Silerken demir yeri daha küçükya
Evinde kullananlardan yorum alabilirmiyim Klasik inox rengi ocak mı alıyım Yoksa siyah cam olanlardan mı :26:
Şimdi yemeğe gidiyorum döndüğümde yorumları okiycam Öptüm hepinizi

Hayırlı olsun canım :) O bahsettiğin evi mi tuttunuz ?
Ben de çok araştırmıştım,ankastreden pek memnun değiller genelde :s

ÖZgem, aslım sanırım benim cilt rengim ve kıl yapısıyla alakalı bir durum ya da benim aşırı korkaklığım sonucu bilemedim.

benimde 3 nhafta sonra kontrolüm var yoksa 2 miydi
Lakin ben masada uçuyordum resmen kızda nikaha kadar azalsın sesini çıkarma dedi.
Bizimle alakalı durum değil senin ten renginin koyu olması falan filan
Hatta güldü sen bu acıya dayanamıyorsun o iş nasıl olacak diye

Neyse balayın hayırlı olsun bol bol aşkla mutlu ol inşallah

Evet canım hemde nasıl neyseki sabah daha azdı acı sonra hiç yok denecek kadar azaldı.

ben 2. seansıma da gittim kontrolüme de gittim (kontrolün üzerinden 12 gün geçti ) hala alt kısımda bi bölgede dökülme yok
sinir oluyorum oraya

Etli muhabbeti ne?
İnşallah tam temizlik olur canım

Aslım benim annemede bohça koymamışlardı annem söylendi ben bilmem git sen söyle dedim.
Alınganlıkları daha fazla oluyor benden söylemesi

kardeşimin sevgilisi face te şu şarkıyı paylaşmış sabahtan beri dinleyip depresyona giriyom
sizi de sokayım dedim

[video=youtube;I53-rMTB2Ds]http://www.youtube.com/watch?v=I53-rMTB2Ds&feature=share[/video]
Neymiş ben göremiyorum maalesef

yapan kıza da sinir oldum. lazerle ilişki aynı mı oluyormus böyle cahil insanlardan koru bizi yarabbim. surada az günlerimiz kalmış.saçma sapan laflara bak ya.

--

evet haticem aynen bir alıngan sorma. bende bir o kadar alıngan ve sinirliyim. sabrım taşıyor çok hassaslaştım iyice. sevdicekle yapcaz artık. evlendikten sonra da yemege cagırdıgında annem götürcez..

siyah cam ocaklar çizildiğinde çok gösteriyor, su lekesini belli ediyor ve üzerinde hav bırakıyor. (mikrofiber bezler hav bırakmaz ama onların da çizme ihtimali var işte), temizliği bu sebeple daha zor. aslında siyah yerine şimdi beyaz olanları çıktı. tezgahına uyarsa bence beyaz cam olanlarından tercih edebilirsin. boschta olduğunu biliyorum...

bende siyh aldım canım. mikro bezlerle temizlik yapacagım.

benim de o dikkatimi çekti ben de sinir oldum
bu ne cüret ya? sen orda işini yap, milletin cinsel hayatı hakkında konuşma hakkını kim veriyo sana

Merhaba hepinize bi uğrayım dedim.

siyah renk beyaz eşyalara bayılıyorum komple buzdolabı çamaşır makinesi falan filan ben evlenirken en yakın arkadaşım benden 3 ay önce evlendi
Ve her yerinde parmak izleri kaldığını görünce vazgeçtim. Ufacık bir iz bile inanılmaz göze batıyor.

İnox kullanıyorum aynı şekilde bu sorun bunda da var mesela inox alanlar dikkat etsin kullanım kılavuzunda deterjanla (cif,çamaşır suyu gibi ) asla silmeyiniz yazıyor.
Ben inox sektöründe olduğum için özel suyu yada spreyini temin ediyorum onunla siliyorum. parlaklığı ilk günkü gibi oluyor bunu dışardan da temin edebilirsiniz ama küçücük şişeyi 25 TL sattılar bize o zaman.
aynısı mı diye almıştık. bitmesin diye kullanmıyorum diyebilirim
Bu arada bosch markası

özgee hemen sana eşilik edip depresyone giriyorumm yanlız bırakmak olmaz kıyamam biliyosun

kıraç istanbul saklasın bizi var bidee dinledim.gönül rahatlıgıyla dinleyebilirsin. saklamıyor istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…