- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ee şeyy nasıl desem kiii, orasının dökülmeme nedeni şey olabilir mi?
hani biraz dolgulu yapısı varsa, kıl kökleri ile deri uzaktaysa falan işte.
offf nasıl anlatılır ki bu
mesela normalde bir kılı çektiğinde kıl minicikken kocaman mı oluyordu ? işte bu sebepten olabilir.
bir de elinde tutup çektiğinde gelmiyor mu?:44::44:
bir bir de daha; kıllar dökülmeden nasıl kontrole gittin ki?:44:
benim bildiğim kontrolde dökülmeyen kıllar varsa onlara lazer vuruyorlar :44:
ayyy cnm aynen bende öyleyim cildim ve saçım aşırı yağlı Dolayısıyla sivilcede çok oluyo Bi doktor bana dediki yapıcak bişey yok temiz tutucan yağlı yemicen olduğu kadar dedi
Hem iyi tarafından bak yağlı saç kaliteli saçtır canlı durur Yağlı ciltte geç yaşlanır dedi
nasıl bir doktormuş o öyle
sonra niye doktor fobin var diyorlar
ben de düğünden önce sivilce için zerotenin (ruocutan) kullanıyordum. ama ara verdim tedavi bitmediği için veeee günde 2 3 4 paket cips yediğim için yağlanmaya başladım. çok şükür sivilce yok ama yağ çok
her bi haltı biliirim de şu tombul olayını hiç bilmiyodum valla bi yaşıma daha girdim
valla tombul olup olmadığını bilmem için başkasınınkiyle kıyaslamam lazım
bana normal gibi geliyo ama
tombul tombul yanaklar
ya da etli mi bacım
yok ne tombul ne etli, normal standart ölçülerde
zaten bi iki tüy kaldı öyle diğerleri döküldü.. bakalım belki de geç dökülür belki de öyle kalır diğer seansa kadar
görüciiiiz
bu etli muhabbetini de yengemden duymuştumhatun erkek olcakmıs da Allah bilmiş kadın yaratmış yani ne laflar var ne..
bitsin apak ol kuzucumm
Canımcım sen adanalı mıydın :44:
kızlar benden size bir soru Biz dün akşam evimizi tuttuk ponçikimle
Davlumbaz takılı mutfak ankastre ama ocakla fırını biz alıcaz Ama ilerde giderkende götürücez
Şu ocak yeri siyah cam olanlar varya (elektrikli değil ama yine ateşli) sanki onlar bana daha kullanışlı gibi geliyo Silerken demir yeri daha küçükya
Evinde kullananlardan yorum alabilirmiyim Klasik inox rengi ocak mı alıyım Yoksa siyah cam olanlardan mı :26:
Şimdi yemeğe gidiyorum döndüğümde yorumları okiycam Öptüm hepinizi
günaydınnnn
nabersiniz kızlar
ben bomba gibiyim balayı tatilimizi aldıkta
antalyaya gidiciizzz sevdiceğimlen
ama o zaman eş olucaz birbirimize
çok hevesliyim çok
tatil yapıciizz
hatice bende gidiyorum lazere
orda işlemden sonra bi krem verdi bunu hümün kullan dedi kullandım
1 gün duş alma dedi o kadar
bi ayın 23 de kontrolüm var
dökülmeyenler var hala onlardanda kurtulcam bu sayede
öyle işte
ay hemende yakala
gizli iş yapılmıyor ki yaa huuuu
hehehe ben evlendim aklım hala havada
gittiğim hiçbir yerde etrafıma bakmam
ama kirayı soraraımayy ne maddiyatçı biriyim ben öyle
wuhuuuu
nasıldı acı var mı? 5 dakkamıymış gerçekten?
yanık kokusu oldu mu? vs vs vs
yok canım hazırlamıyorum
Biz Anamızdan böyle gördük
şaka bir yana sabahları ne onun ne benim midem açılıyor. sadece koca bir bardak su içiyoruz lıkır lıkır.
keşke kahvaltı yapan biri olsaydı da bende yapardım o sayede
ama ama ama bir tek ben mi lazerde yanmışım :26:
ben önceki yaz koltuk altımı kaldıramıyordum, kıllıyken daha çok kaldırırdım :26: ama yanık izleri çok belliydi. neyse ki bu yıl geçtiler. artık yanmıyorum da. gitsem daha iyi olacak ama gidemiyorum
ben 2. seansıma da gittim kontrolüme de gittim (kontrolün üzerinden 12 gün geçti ) hala alt kısımda bi bölgede dökülme yok
sinir oluyorum oraya
Aslım benim annemede bohça koymamışlardı annem söylendi ben bilmem git sen söyle dedim.kızlar annem kendine de bohça istedi.
kaynanana yapıyorsun bana yapcagını mı bilmiyorsun dedi.ama gercekten bilmiyordum hep görümce bohcası,kaynana bohcası konusuluyor topicte. benim mi suçum..
bir de laf çarpıttı ; herşeyi netten,forumdan öğreniyosun ya bunu nasıl öğrenemedin dediyani bu alısveris derdi bitmez anam yok bitmez.
Neymiş ben göremiyorum maalesefkardeşimin sevgilisi face te şu şarkıyı paylaşmış sabahtan beri dinleyip depresyona giriyom
sizi de sokayım dedim
[video=youtube;I53-rMTB2Ds]http://www.youtube.com/watch?v=I53-rMTB2Ds&feature=share[/video]
benimde 3 nhafta sonra kontrolüm var yoksa 2 miydi
Lakin ben masada uçuyordum resmen kızda nikaha kadar azalsın sesini çıkarma dedi.
Bizimle alakalı durum değil senin ten renginin koyu olması falan filan
Hatta güldü sen bu acıya dayanamıyorsun o iş nasıl olacak diye
--
Aslım benim annemede bohça koymamışlardı annem söylendi ben bilmem git sen söyle dedim.
Alınganlıkları daha fazla oluyor benden söylemesi
Davlumbaz takılı mutfak ankastre ama ocakla fırını biz alıcaz Ama ilerde giderkende götürücez
Şu ocak yeri siyah cam olanlar varya (elektrikli değil ama yine ateşli) sanki onlar bana daha kullanışlı gibi geliyo Silerken demir yeri daha küçükya
Evinde kullananlardan yorum alabilirmiyim Klasik inox rengi ocak mı alıyım Yoksa siyah cam olanlardan mı :26:
yapan kıza da sinir oldum. lazerle ilişki aynı mı oluyormusböyle cahil insanlardan koru bizi yarabbim. surada az günlerimiz kalmış.saçma sapan laflara bak ya.
--
evet haticem aynen bir alıngan sorma. bende bir o kadar alıngan ve sinirliyim. sabrım taşıyor çok hassaslaştım iyice.sevdicekle yapcaz artık. evlendikten sonra da yemege cagırdıgında annem götürcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?