- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
benim lazerci ile de hiç konuşmayız
hoşgeldiniz nasılsınız memnun musunuz o kadaren iyisi zaten o kadar mahremimi açmışım ona öyle vıcık vıcık konuşsun istemem
elifim benim de kararma var sanırım :26: yani tam emin değilim ama nedense bu 2. seanstan ben pek memnun olamadım ya
ilkinden acayip memnundum
bunda hafif yanma oldu, kararma var gibi geliyo, batık var, ayrıca dökülmeyen var falan
he bi de bacaklara yakın kısıma yapmıyo sanırım.. acıdan bakamıyorum tabi o an ama eve gelince dikkat ediyom
bak sen ne güzel nerdeyse bitti demişsin.. çıkmaya başlasın bakalım ben diyebilecekmiyim
yalnız koltukaltından çok memnunum.. orası pamuk gibi oldu
bu dertten tek ben mi muzdaribim ya huuuu
sebebi gençlik yıllarımda açtığım konuda http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/537227-bikini-bolgesi-eritme-yollari-var.html
kızlar aycangülün epilasyon tarihlerini size yazsam kızar mı acaba :44 (bilgi paylaşmak içindir amaaaa )
06 Şubat 2013 saat 21:13ten 08 Şubat 2013 saat 20:40'a kadar..... diğer ayrıntılar blogunda
cam kolay kolay çizilmez ki(yanlış mı düşünüyorum) :44:
kırmak veya patlamak için gerçekten çok hamarat olmak lazım.
kazan kazan reçeller yapıyorsan veya büyük tencerelerde(uzun süre yemek yapıyorsan patlayabiliyormuş.
teller konusunda haklısın diğerlerinin telleri daha büyük ama onlar emaye kaplı oluyor, bu camlarınki demirdöküm.
belki şikayetlerden ötürü onları da emaye kaplılarını da yapmışlardır.
bu arada o döküm teller satılıyor. çok kötü göründüğü vakit yenisini alırım diye düşünüyorum.
fırın konusunu hiç anlamama kiiii :44:
hiç karışmadım o işlere, aldılar kullanıyorumen rahatı bu oldu
turbo demek içindeki fan demekse o şart değilse de iyi bir özellik
bende konuşmamasından yanayım. ama kadın iyi nasılsın napıosunuz falan der. arkadaşım nişanlandı sende hala yokmu bişey yok der durur
ben çok memnunum walla lazerimdenkardeşimide yazdırcam. koltuk altı bitti neredeyse zaten az vardı yok gibi artık
tene göre değişiyor mesela diğer arkaşım 5 seanstır gidiyor benmki gibi deil koltuk altı bnmki baya iyi
ayşegüle 1 2 kes uygum hiç denk getiremedim sizler memnunmusunuz bari. fark ediyomu kızlar
elifim eskiye oranla koltuk altım daha pürüzsüz geliyo bana
kararma yok ama böyle gözenekler belli oluyo gibi hafif, yani tamamen kol içi gibi de değil
yine de pürüzsüz gibi de.. amaaan anlatamadım
Evet cnm çok şükür tuttuk evi
Yaa adımı doğru hatırladında cnmcm ben senin ismini not almamışımBunak biri olarak kendime ufak bi not almıştım isimlerinizide
Elifim özel bölge kararması bende de var.. agdadan da oluyor bacak içlerinde de sürtünmeden dolayı yürürken ondan da oluyor.
ayrıca koltuk altım da kol içi gibi değil ki.
bu lazerimi denk getiremedim ben aycangüle belki de o yüzden memnun değilim bu sefer
şaka bi yana memnun olup olmadığımdan emin değilim tarihlerden :26: bayadır da takip etmeye çalışıyorum (mayıstan beri)
bacak ve kol alıcam ben bu tarihlerde şimdi.. seyrekleşme var gibi onlarda ama ben çok dikkat edemiyom ya
bu lazerimi denk getiremedim ben aycangüle belki de o yüzden memnun değilim bu sefer
şaka bi yana memnun olup olmadığımdan emin değilim tarihlerden :26: bayadır da takip etmeye çalışıyorum (mayıstan beri)
bacak ve kol alıcam ben bu tarihlerde şimdi.. seyrekleşme var gibi onlarda ama ben çok dikkat edemiyom ya
İşte benim konuuuuuummmm
Bende nişan için kol aldırsam mı diyoruummmm
Hiç alamdım daha önceeee
Çıkarken sert sert mi çıkar kiiiii:26:
Bide kaç gün önce aldırmak gerek nişandan acep?
İşte benim konuuuuuummmm
Hiç alamdım daha önceeee
Anladım anladım
Benimkide öyleee
Yaşlı bunaaakkkk
Ben Elifovski kuzum
O kararma nasıl geçecek yaaa
Bende araştırıken senin konun muydu cevabın mıydı ona denk gelmiştim
Ya benimkide iki lafın biri onlar aşka annem bu ara iyi sinir oluyor.yapan kıza da sinir oldum. lazerle ilişki aynı mı oluyormusböyle cahil insanlardan koru bizi yarabbim. surada az günlerimiz kalmış.saçma sapan laflara bak ya.
--
evet haticem aynen bir alıngan sorma. bende bir o kadar alıngan ve sinirliyim. sabrım taşıyor çok hassaslaştım iyice.sevdicekle yapcaz artık. evlendikten sonra da yemege cagırdıgında annem götürcez..
Tuğçem evin hayırlı olsun inşallahkızlar benden size bir soru Biz dün akşam evimizi tuttuk ponçikimle
Davlumbaz takılı mutfak ankastre ama ocakla fırını biz alıcaz Ama ilerde giderkende götürücez
Şu ocak yeri siyah cam olanlar varya (elektrikli değil ama yine ateşli) sanki onlar bana daha kullanışlı gibi geliyo Silerken demir yeri daha küçükya
Evinde kullananlardan yorum alabilirmiyim Klasik inox rengi ocak mı alıyım Yoksa siyah cam olanlardan mı :26:
Şimdi yemeğe gidiyorum döndüğümde yorumları okiycam Öptüm hepinizi
Sanırım buna birazda ben prim verdim.benim de o dikkatimi çekti ben de sinir oldum
bu ne cüret ya? sen orda işini yap, milletin cinsel hayatı hakkında konuşma hakkını kim veriyo sana
Oya olmazsa ya millet beni iyice geriyor yada tüm negatifleri kendime çekiyorum.özgem bende depresyonun eşiğindeyim + yine hasta oldum.atesim tavan ve üsüyorum.
--
kızın terbiyesizliği laf olsun diye laf etmiş ama hiç mi hiç hoş değil.sohbetin de bir sınırı olmalı.
--
hatice sen de sakın kızın dediğine bakma. densiz.böyle cahilce laflar takmamamız gerek. yoksa ilk gecemiz birkaç kendini bilmez yüzünden heba olcak. bak oya var ,onun yorumları bizim icin öncelikli olsun. safsatalara gelme/yelim.
--
speedy hosgeldintemizlik markalarını nasıl yaptıgını? deterjanına varana dek sorabilirim sana.
Valla banada konuşmaları gıcık geldi.Tüm vücuduna yaptır vs. Yani izin versem daha açık saçıkta konuşurdu.Yazamıyorum ama okuyorum kuzucanlar siziiiii
Aslı ve Özge ve Berfin depresyon kış kış kıışşş
Plum ev tutulmuuuuuuuuuuşşşşşKayınvalide kışt kışt
Tuğçeydi di mi yaaaa
Pınarcan balayı neredeeee, ne zamaaaannnn
Haticeee benim lazerci bana eşya gibi bakıyo
İşini yapıyo ve bitttiiiiiiiiiiii
Yani samimi muhabbetlere yorumlara girmiyo öyle kuaför gibi
Buda beni inanılmaz rahat ettiriyo
Kadını dinleme sen bu yüzden boşveeeerrrr
2. seansım bitti+kontrolüde bittti
Ve benim tüyler bildiğin bittiiiiiiiii
Yani tabi tamamen değil ama çıkmıyo gibi bişey
Çokçana memnunum
Lakin kararma var azucuk
Bu arada etli neymiş yaaa
Büyüklük küçüklük duymuştum da bunu ilk defa duyuyorum
Hava ılık burada bahar gelmiş gibiiiii
Aşk'a çağırıyo beniii
Kararma nasıl geçer?benim lazerci ile de hiç konuşmayız
hoşgeldiniz nasılsınız memnun musunuz o kadaren iyisi zaten o kadar mahremimi açmışım ona öyle vıcık vıcık konuşsun istemem
elifim benim de kararma var sanırım :26: yani tam emin değilim ama nedense bu 2. seanstan ben pek memnun olamadım ya
ilkinden acayip memnundum
bunda hafif yanma oldu, kararma var gibi geliyo, batık var, ayrıca dökülmeyen var falan
he bi de bacaklara yakın kısıma yapmıyo sanırım.. acıdan bakamıyorum tabi o an ama eve gelince dikkat ediyom
bak sen ne güzel nerdeyse bitti demişsin.. çıkmaya başlasın bakalım ben diyebilecekmiyim
yalnız koltukaltından çok memnunum.. orası pamuk gibi oldu
İşte benim konuuuuuummmm
Hiç alamdım daha önceeee
senin kıl yapına göre değişiyor o canımama erkek sakalı gibi sert de cıkmaz. ben aldırmıyorum ama kardesimden biliyorum
baska derdin mi yok ya kıllarına takıyorsun.rahat bırak onları.
--
benim yorumumdur odaha devam ediyor o derdim:
kuzum çok rahatsız edici değillerse alma hiç
benim çok yoktu ama üniversitede ev arkadaşımın gazına gelip de almış bulundum
şimdi de o pürüzsüz görüntüye alışınca almadan duramıyom
bi de ben epilatörle alıyom ağda ile beceremedim
çıkarken sert çıkardı belki ama ben sanırım aycangülün tarihlerden bu açıdan fayda gördüm..seyrek çıkıyolar benim
sen yine en az 1 hafta önceden aldır da kızarıklık vs olmasın canım
İşte benim konuuuuuummmm
Hiç alamdım daha önceeee
Ben ilk kez aldırmıştım.
düğünden bir iki gün önce aldırdım.
daha yeni tamamen eski haline döndü.
en çok merak edilen soru sert çıkar mı, çoğalır mı sorusu.
Çoğalmadı aynen eski halini aldı
üst kolumun sadece yarısını almıştı sivilceye meğilli cildim olduğu için sivilce çıkarsa diye
bende hiç kaşlarımı almadım:26: bazen alayım diyorum sonrada kıl tüy uğraşamazsam ne yaparım diyordum çok yok aslında
kızlar feyyssbukumdn baksanıza
aman Elif salla o zaman aldırma az ise.
kas ,bıyık,kol altı,ayşecik ,bacak derken yeterince uğrasıyoruz zaten
aman Elif salla o zaman aldırma az ise.
kas ,bıyık,kol altı,ayşecik ,bacak derken yeterince uğrasıyoruz zaten
ayşecik ne kız Allah canını almasın emi
2012 gelinleri olarak eskidik galiba 2013'ler bizden sevimli çıktı
öpüyorum sizi kızlar
Aslı bende kaş bıyık da yok
Pek bişeyle uğraşıyo sayılmam yaniii
Ondan iş çıkarıyom galiba
ayşecik ne kız Allah canını almasın emi
2012 gelinleri olarak eskidik galiba 2013'ler bizden sevimli çıktı
öpüyorum sizi kızlar
o işte
bende seni cok öpüyorumsiz eskidiyseniz ohhooo
bırak yavrum o zaman. bari ordaki kılların var diye mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?