- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Hayırlı olsun canım :) O bahsettiğin evi mi tuttunuz ?
Ben de çok araştırmıştım,ankastreden pek memnun değiller genelde :s
YOk kuzum Adanalı bendim
Merhaba hepinize bi uğrayım dedim.
siyah renk beyaz eşyalara bayılıyorum komple buzdolabı çamaşır makinesi falan filan ben evlenirken en yakın arkadaşım benden 3 ay önce evlendi
Ve her yerinde parmak izleri kaldığını görünce vazgeçtim. Ufacık bir iz bile inanılmaz göze batıyor.
İnox kullanıyorum aynı şekilde bu sorun bunda da var mesela inox alanlar dikkat etsin kullanım kılavuzunda deterjanla (cif,çamaşır suyu gibi ) asla silmeyiniz yazıyor.
Ben inox sektöründe olduğum için özel suyu yada spreyini temin ediyorum onunla siliyorum. parlaklığı ilk günkü gibi oluyor bunu dışardan da temin edebilirsiniz ama küçücük şişeyi 25 TL sattılar bize o zaman.
aynısı mı diye almıştık. bitmesin diye kullanmıyorum diyebilirim
Bu arada bosch markası
evet canım bahsettiğim evi tuttuk en güzeli oydu şartlar dahilinde riske girmeyelim dedik napalım inş hayırlı uğurlu gelir :44:
kardelen bbende maraşlıyım ama adetlerimiz gelenklerimiz birebir aynı yaaa çok yakın hissederim hep bi adanalı görünce kendime
Walla canım çok güzel duruyo hani inox olanlarda kocaman dikdörtgen demirler var onlar çıkar ayrıca temizle falan bbunda en azından silme temizleme daha kolay olur çizilme ikisindede oluyo ama
siyahtada elinizden bişey kayar camı kırılır yada çatlarsa başınıza iş açar dedi satıcı :26: Sakarlık had safhada olduğu için bbende koktum açıkçası yine gri alırım heralde :26:
Canım maviş dersen yakınız ne güzel evlenince maraşta mı oturacaksın yine:26::26::26:
Evet adetlerimiz geleneklerimiz birbirine benziyo
Ben istanbuldayım mavişciğim burda doğdum büyüdüm evlenince de ist.da oturacağım inş.
Ama akrabalarımız maraşta hep kuzenlerim fln senede 2-3 kez gitmeye çalışıyoruz.Çok seviyorum ben yemeklerini havasını suyunu insanları bile bi değişik insan gibi insanlar yani
Küçükkende yaz tatillerinde giderdik zamanın nsl geçtiğini anlamazdım
Adanaya uçak bileti daha ucuz olduğu için adanayada geliyorum ordan otobüsle maraşa geçiyorum
kızlar benden size bir soru Biz dün akşam evimizi tuttuk ponçikimle
Davlumbaz takılı mutfak ankastre ama ocakla fırını biz alıcaz Ama ilerde giderkende götürücez
Şu ocak yeri siyah cam olanlar varya (elektrikli değil ama yine ateşli) sanki onlar bana daha kullanışlı gibi geliyo Silerken demir yeri daha küçükya
Evinde kullananlardan yorum alabilirmiyim Klasik inox rengi ocak mı alıyım Yoksa siyah cam olanlardan mı :26:
Şimdi yemeğe gidiyorum döndüğümde yorumları okiycam Öptüm hepinizi
O zaman kuzum yolun düşürse Adanaya banada mutlaka uğramadan maraş yapma olur mu evet baya fark var mesela biz hem sıcak memleket hemde insanları sıcak kanlı
ben ben ben işte ben ondan kullanıyorum.
birisi (kalınkaselin) demişti ki, o döküm olan demirleri var ya onlara yağ damlayınca iz kalıyor çıkmıyor demişti.
aynen öyle imiş. hiçbir şekilde çıkmıyor.
benim lazerci ile de hiç konuşmayız
hoşgeldiniz nasılsınız memnun musunuz o kadaren iyisi zaten o kadar mahremimi açmışım ona öyle vıcık vıcık konuşsun istemem
elifim benim de kararma var sanırım :26: yani tam emin değilim ama nedense bu 2. seanstan ben pek memnun olamadım ya
ilkinden acayip memnundum
bunda hafif yanma oldu, kararma var gibi geliyo, batık var, ayrıca dökülmeyen var falan
he bi de bacaklara yakın kısıma yapmıyo sanırım.. acıdan bakamıyorum tabi o an ama eve gelince dikkat ediyom
bak sen ne güzel nerdeyse bitti demişsin.. çıkmaya başlasın bakalım ben diyebilecekmiyim
yalnız koltukaltından çok memnunum.. orası pamuk gibi oldu
ben ben ben işte ben ondan kullanıyorum.
birisi (kalınkaselin) demişti ki, o döküm olan demirleri var ya onlara yağ damlayınca iz kalıyor çıkmıyor demişti.
aynen öyle imiş. hiçbir şekilde çıkmıyor.
temizliği aslında kolay ile zor arası birşey.
mesela extra temizlik malzemesine(mistır cif vs gibi) ihtiyacın olmuyor. ama iki gün evde olma geldiğinde ocağın üstü toz oluyor
malum siyah toz belli ettiği için ayan beyan belli oluyor
ama silerken sil geç, ben extra mikrofiberli bez de kullanmıyorum. annemin çeyizime yaptığı normal el bezleri ile siliyorum, iz falan kalmıyor. (ama dolabım için aynı şeyi söyleyemem, hoş o cam değil ama gri. aslında el temiz olduğu sürece iz kalmıyor ama yemek yaparken illa birşey bulaşmış oluyor bu konuya nerden geldim bilmiyorum)
inş cnm çok sevinirim bende istanbula beklerim seni
bu sene nişandı düğündü derken bi kere gidebildim Şimdi halamlar ist.da lar Nişanlımda karadenizli ama bayıldı oralara nişanlandıktan sonra gezmeyye götürmüştüm onu
Bide ordaki evleri falan görünce şok oldu Halamın bi balkonu var mesela bizim salon kadarKeşke bizde burda yaşasak dedi
bu dertten tek ben mi muzdaribim ya huuuu
sebebi gençlik yıllarımda açtığım konuda http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/537227-bikini-bolgesi-eritme-yollari-var.html
kızlar aycangülün epilasyon tarihlerini size yazsam kızar mı acaba :44 (bilgi paylaşmak içindir amaaaa )
06 Şubat 2013 saat 21:13ten 08 Şubat 2013 saat 20:40'a kadar..... diğer ayrıntılar blogunda
oya cım o döküm olan yerler gri olanlarda daha fazla değilmi Siyahlarda sadece ateşin etrafında çember gibi bişey var, grilerde dikdörtgen Hani onlara yağ bulaşırsa çok daha kötü durur ozaman :44:
Benim tek korkum camı kırmak yada çizmek :26:
Yazamıyorum ama okuyorum kuzucanlar siziiiii
Aslı ve Özge ve Berfin depresyon kış kış kıışşş
Plum ev tutulmuuuuuuuuuuşşşşşKayınvalide kışt kışt
Tuğçeydi di mi yaaaa
Pınarcan balayı neredeeee, ne zamaaaannnn
Haticeee benim lazerci bana eşya gibi bakıyo
İşini yapıyo ve bitttiiiiiiiiiiii
Yani samimi muhabbetlere yorumlara girmiyo öyle kuaför gibi
Buda beni inanılmaz rahat ettiriyo
Kadını dinleme sen bu yüzden boşveeeerrrr
2. seansım bitti+kontrolüde bittti
Ve benim tüyler bildiğin bittiiiiiiiii
Yani tabi tamamen değil ama çıkmıyo gibi bişey
Çokçana memnunum
Lakin kararma var azucuk
Bu arada etli neymiş yaaa
Büyüklük küçüklük duymuştum da bunu ilk defa duyuyorum
Hava ılık burada bahar gelmiş gibiiiii
Aşk'a çağırıyo beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?