'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgem bende depresyonun eşiğindeyim + yine hasta oldum. atesim tavan ve üsüyorum.
--
kızın terbiyesizliği laf olsun diye laf etmiş ama hiç mi hiç hoş değil.sohbetin de bir sınırı olmalı.
--

hatice sen de sakın kızın dediğine bakma. densiz.böyle cahilce laflar takmamamız gerek. yoksa ilk gecemiz birkaç kendini bilmez yüzünden heba olcak. bak oya var ,onun yorumları bizim icin öncelikli olsun. safsatalara gelme/yelim.

--
speedy hosgeldin temizlik markalarını nasıl yaptıgını? deterjanına varana dek sorabilirim sana.

Hayırlı olsun canım :) O bahsettiğin evi mi tuttunuz ?
Ben de çok araştırmıştım,ankastreden pek memnun değiller genelde :s

YOk kuzum Adanalı bendim

evet canım bahsettiğim evi tuttuk en güzeli oydu şartlar dahilinde riske girmeyelim dedik napalım inş hayırlı uğurlu gelir :44:

kardelen bbende maraşlıyım ama adetlerimiz gelenklerimiz birebir aynı yaaa çok yakın hissederim hep bi adanalı görünce kendime

Walla canım çok güzel duruyo hani inox olanlarda kocaman dikdörtgen demirler var onlar çıkar ayrıca temizle falan bbunda en azından silme temizleme daha kolay olur çizilme ikisindede oluyo ama
siyahtada elinizden bişey kayar camı kırılır yada çatlarsa başınıza iş açar dedi satıcı :26: Sakarlık had safhada olduğu için bbende koktum açıkçası yine gri alırım heralde :26:

Canım maviş dersen yakınız ne güzel evlenince maraşta mı oturacaksın yine:26::26::26:
Evet adetlerimiz geleneklerimiz birbirine benziyo

Canım maviş dersen yakınız ne güzel evlenince maraşta mı oturacaksın yine:26::26::26:
Evet adetlerimiz geleneklerimiz birbirine benziyo

Ben istanbuldayım mavişciğim burda doğdum büyüdüm evlenince de ist.da oturacağım inş.
Ama akrabalarımız maraşta hep kuzenlerim fln senede 2-3 kez gitmeye çalışıyoruz.Çok seviyorum ben yemeklerini havasını suyunu insanları bile bi değişik insan gibi insanlar yani
Küçükkende yaz tatillerinde giderdik zamanın nsl geçtiğini anlamazdım
Adanaya uçak bileti daha ucuz olduğu için adanayada geliyorum ordan otobüsle maraşa geçiyorum

O zaman kuzum yolun düşürse Adanaya banada mutlaka uğramadan maraş yapma olur mu evet baya fark var mesela biz hem sıcak memleket hemde insanları sıcak kanlı

ben ben ben işte ben ondan kullanıyorum.
birisi (kalınkaselin) demişti ki, o döküm olan demirleri var ya onlara yağ damlayınca iz kalıyor çıkmıyor demişti.
aynen öyle imiş. hiçbir şekilde çıkmıyor.

temizliği aslında kolay ile zor arası birşey.
mesela extra temizlik malzemesine(mistır cif vs gibi) ihtiyacın olmuyor. ama iki gün evde olma geldiğinde ocağın üstü toz oluyor
malum siyah toz belli ettiği için ayan beyan belli oluyor
ama silerken sil geç, ben extra mikrofiberli bez de kullanmıyorum. annemin çeyizime yaptığı normal el bezleri ile siliyorum, iz falan kalmıyor. (ama dolabım için aynı şeyi söyleyemem, hoş o cam değil ama gri. aslında el temiz olduğu sürece iz kalmıyor ama yemek yaparken illa birşey bulaşmış oluyor bu konuya nerden geldim bilmiyorum)

O zaman kuzum yolun düşürse Adanaya banada mutlaka uğramadan maraş yapma olur mu evet baya fark var mesela biz hem sıcak memleket hemde insanları sıcak kanlı

inş cnm çok sevinirim bende istanbula beklerim seni
bu sene nişandı düğündü derken bi kere gidebildim Şimdi halamlar ist.da lar Nişanlımda karadenizli ama bayıldı oralara nişanlandıktan sonra gezmeyye götürmüştüm onu
Bide ordaki evleri falan görünce şok oldu Halamın bi balkonu var mesela bizim salon kadar Keşke bizde burda yaşasak dedi

satıcı bana onu demişti :44::44: iyi ki hatırlattın. o demirleri cifle falan temizleme iz kalır dedi. ama neyle temizlicegimi unuttum

Yazamıyorum ama okuyorum kuzucanlar siziiiii

Aslı ve Özge ve Berfin depresyon kış kış kıışşş

Plum ev tutulmuuuuuuuuuuşşşşş Kayınvalide kışt kışt
Tuğçeydi di mi yaaaa

Pınarcan balayı neredeeee, ne zamaaaannnn

Haticeee benim lazerci bana eşya gibi bakıyo
İşini yapıyo ve bitttiiiiiiiiiiii
Yani samimi muhabbetlere yorumlara girmiyo öyle kuaför gibi
Buda beni inanılmaz rahat ettiriyo
Kadını dinleme sen bu yüzden boşveeeerrrr
2. seansım bitti+kontrolüde bittti
Ve benim tüyler bildiğin bittiiiiiiiii
Yani tabi tamamen değil ama çıkmıyo gibi bişey
Çokçana memnunum
Lakin kararma var azucuk

Bu arada etli neymiş yaaa
Büyüklük küçüklük duymuştum da bunu ilk defa duyuyorum

Hava ılık burada bahar gelmiş gibiiiii
Aşk'a çağırıyo beniii

benim lazerci ile de hiç konuşmayız
hoşgeldiniz nasılsınız memnun musunuz o kadar en iyisi zaten o kadar mahremimi açmışım ona öyle vıcık vıcık konuşsun istemem

elifim benim de kararma var sanırım :26: yani tam emin değilim ama nedense bu 2. seanstan ben pek memnun olamadım ya
ilkinden acayip memnundum
bunda hafif yanma oldu, kararma var gibi geliyo, batık var, ayrıca dökülmeyen var falan
he bi de bacaklara yakın kısıma yapmıyo sanırım.. acıdan bakamıyorum tabi o an ama eve gelince dikkat ediyom
bak sen ne güzel nerdeyse bitti demişsin.. çıkmaya başlasın bakalım ben diyebilecekmiyim
yalnız koltukaltından çok memnunum.. orası pamuk gibi oldu

Son düzenleme:

Özge şimdik şöyle birşey acaba kararma tenden olan birşey mi?
Yoksa lazer kaynaklı mı buna emin değilim ben:26:
Çünkü özel bölge kararması sık sık görülen bir durum
Lazer yaptıranlar dışında ağda yaptıranlarda fln da kararma olabiliyo diye biliyorum
Bende üzülüyorum ama bu duruma

Ama lazer kararmaları geçiriyomuş zamanla diye okudum nette ben
Şuan kararma sebebi yanık kıl kökleriymiş galiba

Koltuk altım mesela hiç çıkmıyo ama pürüzsüz kolun içi gibi değil mesela
Senin öyle mi ki?:26:
arkadaşın ablasının kol içi gibiymiş,ona sordum
O da zamanla öyle oldu ablamınki dedi
:44::44:

oya cım o döküm olan yerler gri olanlarda daha fazla değilmi Siyahlarda sadece ateşin etrafında çember gibi bişey var, grilerde dikdörtgen Hani onlara yağ bulaşırsa çok daha kötü durur ozaman :44:
Benim tek korkum camı kırmak yada çizmek :26:

Fırın olarakda bunu düşünüyorum fiyatı makul hemde :44:
http://www.akakce.com/firin/en-ucuz-siemens-hb331e0t-fiyati,731062.html

Fırın konusunda bi tavsiyeniz varmı turbo yada multifonksiyonel arada çok fiyat farkı var Gerekli bişey mi turbo olması :44:

Son düzenleme:

Evet kuzum Adana evleride öle bi teras var baba evimde sözüm orda olmuştu yaz sıcağında gelin yaşayın bende İstanbula gelmeyi çok istiyorum anca düğünden sonra ama mutlaka gelecem kuzum

Acaba Aslının dediği pelvis hareketleri eritir mi kiii?:26:

cam kolay kolay çizilmez ki(yanlış mı düşünüyorum) :44:
kırmak veya patlamak için gerçekten çok hamarat olmak lazım.
kazan kazan reçeller yapıyorsan veya büyük tencerelerde(uzun süre yemek yapıyorsan patlayabiliyormuş.

teller konusunda haklısın diğerlerinin telleri daha büyük ama onlar emaye kaplı oluyor, bu camlarınki demirdöküm.
belki şikayetlerden ötürü onları da emaye kaplılarını da yapmışlardır.
bu arada o döküm teller satılıyor. çok kötü göründüğü vakit yenisini alırım diye düşünüyorum.

fırın konusunu hiç anlamama kiiii :44:
hiç karışmadım o işlere, aldılar kullanıyorum en rahatı bu oldu
turbo demek içindeki fan demekse o şart değilse de iyi bir özellik

Son düzenleme:
oyacan tarihleri istiyosan kaldır KK da paylaşılmasını istemiyo sanırsam :18:
arkadaşları bloğa yöneltelim ordan baksınlar

elifim eskiye oranla koltuk altım daha pürüzsüz geliyo bana
kararma yok ama böyle gözenekler belli oluyo gibi hafif, yani tamamen kol içi gibi de değil
yine de pürüzsüz gibi de.. amaaan anlatamadım

Son düzenleme:

Evet cnm çok şükür tuttuk evi
Yaa adımı doğru hatırladında cnmcm ben senin ismini not almamışım Bunak biri olarak kendime ufak bi not almıştım isimlerinizide

Elifim özel bölge kararması bende de var.. agdadan da oluyor bacak içlerinde de sürtünmeden dolayı yürürken ondan da oluyor.

ayrıca koltuk altım da kol içi gibi değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…