'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canlarım hepinize selam

Yarın nişanım var paniklerdeyim,birazdan saçım için provam var aklımda hiç bir şey yok !!! ne yapıcam ben ya nasıl oynıyacam

Haticem Özlem ikisinin farkıyla ilgili bir bilgi paylaşmıştı da bulamıyorum şimdi:26:

Cereeennnniimmmm Allah yar ve yardımcın olsun kuzuuuummmm

haticeimm ipl de jel sürüyolar, seansları daha sık aralıklarla oluyo ve de daha ucuz
alexte jel falan yok nokta lazer atışı yapıyolar hava üfleme falan oluyo makinede, en az 2 ay ara oluyo, ve daha pahalı

Son düzenleme:
Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere saç bakımıyla ilgili.Benim düz ve yağlı bi saç tipim var.Eğer duş aldıktan sonra düzleştirmez ya da örmezsem ertesi sabah çok fena dolaşmış bi saçla karşı karşıya kalıyorum.

Ben yumuşacık kolay taranabilen parlak saçlarım olsun istiyorum.Ne kullanıyım bi türlü bulamıoyorum site de araştırdım bi sürü öneri var kafam karıştı sizler neler yapıosunuz?

Ama bi de şöyle bi durum da var ben fazlasıyla üşengecim O yüzden kür falan değil de önerebilceğiniz şampuan,saç kremi ya da serum var mı?

gülinimmm ben gliss serisini kullanıyom boyalı saçlar için olanını
şampuanı, kremi, durulanmayan spreyi bi de serumu var bende
banyoda kremlersem ve de ıslakken spreyi sıkıp tararsam güzel oluyo
sabah dolaşık olduğunu düşünüyosan yine o spreyi sıkıp tararsan kolayca taranıyo

tatlım sana Ammino Keratin Selective saç maskesini/kremini öneririm. Hem bakım yapar hemde saç kremi niyetine kullanabilirsin.. Ben aldırdım sevdiceğe.
Taner & Tezcan da 50 tl ye satıolar istanbuldan 20 tl ye aldık biz yumuşacık yapıo saçlarımı

KUzum sen mi dizayn ettin hazır şeyimi istettin :26::26::26:

mavişim çok vaktimi aldı ama ben yaptım sadece 2 yada 3 sayfada hazır arka plan kullandım. emeğime de değdi,onu öyle mutlu görünce

ahhh eşek sıpası niye böyle orjinal fikirler hep bizden çıkıyor ya.:44:

olsun kuzum sen aaaaaaaaaaa yaz biz anlarız yine :44: uzaktan okuma öyle..

Kuzumm ben de tam şimdi kk da bu şampuanla ilgili olan yorumları okuyodum.Siyah serisini kullananlar çok memnunmuş,ışıldama yumuşaklık veriyomuş ama çok yıpranmış ve kuru saçlar için diyo benim saç derim yağlı alsam mı acaba siyahını?

Taner&Tezcam halt etmiş hıh bunu anca ist.a gidince alabilirim o zaman kuzumm

Canlarım hepinize selam

Yarın nişanım var paniklerdeyim,birazdan saçım için provam var aklımda hiç bir şey yok !!! ne yapıcam ben ya nasıl oynıyacam
cerennnnnnnnn

canım herşey çok güzel olcak inşallah

ilk danstan sonra koparsın oynama konusu beni de kasıyor ama ilk 10 dk müddet verdim kendime

aynı durum + üşengeçlik bende de var.

bu yüzden 3 fazlı saç spreyi kullanıyorum banyo sonrası. işime yarıyor bayagı.

bir de loreal 'in bir şampuanını aldım kuaförümden kocaman.. 135 tl bayıldım . ama seni 8 ay idare eder dedi.saçım da gür. ay bazına bölünce normal şampuan parasına denk geliyor.. aldım memnunum da.

Kızlar kızlar yorgun gelincik geldi.Allah ım bu koşuşturmacada çoktan yerleri öpmem gerekiyodu bayılmam lazımdı ama Allah yardım ediyor kuluna.İşten çıkıp direk evimize gidiyorum İnşAllah herşey gönlümüzce olucak. Çok heyecanlı çok tatlı şeyler ama arkadaşımda diyor kim tatlı telaş diyosa yalancının teki yorgunluktan ölüyorum diyor ama yılmak yok güzel günlere çok az kaldı güçlü çok çok güçlü durucaz

benim de düğünden sonra saçlarımı kendi rengine döndürmem lazım
sevdicek hep kızıyo zaten zararlı olduğunu düşündüğü için
bi de ilerde hamile kalırsan boyayamazsın da dipler çıkar o zaman napçan diyo çok bilmiş
uzun süre bebiş istemiyoz ama yine de Allahın takdiri.. kıyıp da düğünden sonra kumral yaptırmam lazım saçlarımı
bi daha da boyamam beyazlayana kadar ama kızıl saçlarıma kıyamıyorummmmm

Ah canım sorma benim de yarın nişan var bugün çok pişman oldum evde 5-10 kişi yapmadığıma salon tuttuğuma çok zor ve stresliymiş tüm hazırlıklar,inşallah yarın güzel geçer

Sana kızıl çok yakışıyor düğünde kesin kızılı kullan ama sonrası için nişanlı haklı hem hamileliği düşünmen lazım bir de kızılı bendee kullandım bakımı zor sürekli akar boyarsın doğal renginde sana çok yakışır eminim çünkü sen çok güzelsin

utandırıyosun beni cerencim, asıl sen çok güzelsin maşallah sana manken gibi kızsın
kızılımı doya doya kullanayım o zaman düğünden sınraya kadar hatta şuan yine kafamda boya var
dipler çıkınca çok fena oluyo işte kaç gündür yaratık gibiydim üşendim boyamaya

kızlar iyi akşamlar eve yeni geldim kuaförde yine saçlar fönletildi yarına hazırım özgişşşşşş vampir günlüklerinde 2.parttym böldüm buraya geldim ayyyyy çok heyecanlı inanamıyorum bunlar tedaviyi bulabilceklermi bu beceriksizlkle emraklardayım

dizi çok değişik bi boyuta taşındı haydi bakalım
ama çok beğendiğim bi bölüm değildi yaa bi de sözde klausu böyle görünmez bi kalkanın içine hapsettiler ya o ordan carolineı nasıl tutup içeri çekip ısırdı anlayamadım valla
bu arada klaus kötü adam ama seviyom ben onu aksanı çok hoş
bi de caroline a olan aşkı çok gerçek

aslında carol o çizgiyi geçti klaus direk çekti kuzu bu diziyi yazanlar nasıl yazıyorsa ben boşluk görmüyorum yani adamlar yaratıcı hoş kitaptanda etkilenyorlar

ben klausu seviyorum o olmazsa olmaz bide onun kardeşelrinden biri vardı yaa elijah oda elenayla sürekli anlaşma yapar dururdu çok komiklerdi
klausun carola olan aşkı gerçek herkes o ikiliyi istiyor ama ben tyler carolu çok sevdim
şimdi damon 3. kurbanmı olucak yani onca insan boşamı öldürüldü bu sorumun cevabnıo bulamadm bide bir başka avcıda var o kim ne alaka ne arıyor adada

stefe gelince artık elenaya gıcıklğna yapmıyor resmen dedi sadece kendim için tedaviyi istiyorum die çok mutlandım rebakahla olsunlar elena insan oluncada mümkünse dmaona aşık kalsın aksi halde dizinin içine edicekler

benim en sevdiğim dizi buuuuu bide özge sende farkettnmi sürekli damona yükleniyorlar nedenini merak ediyorum aceba bişiymi yaptı yani bir 3 ay öncesine felan gidilirmi aceba çünkü stefla elenayı yapacak gibi duruyor senaristler resmen stefanın gölgesinde bir aşk onlarınki herkes bunu sölüyor çok can sıkıcı yaa elena aşığım dio millet damona laf sokuyor sıkıldım damona üzülüyorum artık

ayyyy ne uzun olduuuu yaaaaaa

hoş geldin listeye kesin tarihler belliyse arkadaşlar ismini yazsın.
canım gün olarak belirlenmedi henüzaralıkta bi gün ama tam düğün tarihi kesinleştiğinde hemen yazdırırırım ismimi seve seve :) burda devamlıyımartık arkadasların heycanlıı hazırlıklarını izlemekte çok güzel

Kızlarrr canım sıkkkkın.... kime neyi beğendireceğimi şaşırdım.. ben davetiyemi çocuk resimli olan karikatürlü olanlardan istedim annemler hemen laf etti onu kime vereceğiz adam akıllı bişey seç diye tamam dedim davetiye sade bişey olsun.. nikah şekeri için magnet yapalım dedim.. ona da laf geldi yaaa ağlamak istiyorum.. hiçbişey istediğim gibi olmayacak benim.. ne yapayım ya ben çocuk ruhluyum onlar beni heyecanlandıran şeyler... bi tane kuğu yanında bi gül bi tül onlar çok klasik.. zateb nişan da gümüş tas verdik... ne yapacağım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…