Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere saç bakımıyla ilgili.Benim düz ve yağlı bi saç tipim var.Eğer duş aldıktan sonra düzleştirmez ya da örmezsem ertesi sabah çok fena dolaşmış bi saçla karşı karşıya kalıyorum.
Ben yumuşacık kolay taranabilen parlak saçlarım olsun istiyorum.Ne kullanıyım bi türlü bulamıoyorum site de araştırdım bi sürü öneri var kafam karıştı sizler neler yapıosunuz?
Ama bi de şöyle bi durum da var ben fazlasıyla üşengecimO yüzden kür falan değil de önerebilceğiniz şampuan,saç kremi ya da serum var mı?
Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere saç bakımıyla ilgili.Benim düz ve yağlı bi saç tipim var.Eğer duş aldıktan sonra düzleştirmez ya da örmezsem ertesi sabah çok fena dolaşmış bi saçla karşı karşıya kalıyorum.
Ben yumuşacık kolay taranabilen parlak saçlarım olsun istiyorum.Ne kullanıyım bi türlü bulamıoyorum site de araştırdım bi sürü öneri var kafam karıştı sizler neler yapıosunuz?
Ama bi de şöyle bi durum da var ben fazlasıyla üşengecimO yüzden kür falan değil de önerebilceğiniz şampuan,saç kremi ya da serum var mı?
Canlarım hepinize selam
Yarın nişanım var paniklerdeyim,birazdan saçım için provam var aklımda hiç bir şey yok !!! ne yapıcam ben ya nasıl oynıyacam
KUzum sen mi dizayn ettin hazır şeyimi istettin :26::26::26:
Hahahahah koptummm AslıcaaannnIsır beni yi beni yiiii
Burdayım hep okuyorum karşıdan karşıya sizi ama lafa dalamıyorum tam yazcak oluyorum bi işim oluyo bırakıyorumsonra bi dönüyorum kk ya anaam konu başka yere gitmiş ondan okuyorum sessizce sakince
gülinimmm ben gliss serisini kullanıyom boyalı saçlar için olanını
şampuanı, kremi, durulanmayan spreyi bi de serumu var bende
banyoda kremlersem ve de ıslakken spreyi sıkıp tararsam güzel oluyo
sabah dolaşık olduğunu düşünüyosan yine o spreyi sıkıp tararsan kolayca taranıyo
tatlım sana Ammino Keratin Selective saç maskesini/kremini öneririm. Hem bakım yapar hemde saç kremi niyetine kullanabilirsin.. Ben aldırdım sevdiceğe.
Taner & Tezcan da 50 tl ye satıolaristanbuldan 20 tl ye aldık biz yumuşacık yapıo saçlarımı
cerennnnnnnnnCanlarım hepinize selam
Yarın nişanım var paniklerdeyim,birazdan saçım için provam var aklımda hiç bir şey yok !!! ne yapıcam ben ya nasıl oynıyacam
Kızlar kızlar yorgun gelincik geldi.Allah ım bu koşuşturmacada çoktan yerleri öpmem gerekiyodu bayılmam lazımdı ama Allah yardım ediyor kuluna.İşten çıkıp direk evimize gidiyorumİnşAllah herşey gönlümüzce olucak. Çok heyecanlı çok tatlı şeyler ama arkadaşımda diyor kim tatlı telaş diyosa yalancının teki yorgunluktan ölüyorum diyor ama yılmak yok güzel günlere çok az kaldı güçlü çok çok güçlü durucaz
benim de düğünden sonra saçlarımı kendi rengine döndürmem lazım
sevdicek hep kızıyo zaten zararlı olduğunu düşündüğü için
bi de ilerde hamile kalırsan boyayamazsın da dipler çıkar o zaman napçan diyo çok bilmiş
uzun süre bebiş istemiyoz ama yine de Allahın takdiri.. kıyıp da düğünden sonra kumral yaptırmam lazım saçlarımı
bi daha da boyamam beyazlayana kadarama kızıl saçlarıma kıyamıyorummmmm
Sana kızıl çok yakışıyor düğünde kesin kızılı kullan ama sonrası için nişanlı haklı hem hamileliği düşünmen lazım bir de kızılı bendee kullandım bakımı zor sürekli akar boyarsın doğal renginde sana çok yakışır eminim çünkü sen çok güzelsin
kızlar iyi akşamlar eve yeni geldim kuaförde yine saçlar fönletildi yarına hazırım özgişşşşşş vampir günlüklerinde 2.parttym böldüm buraya geldim ayyyyy çok heyecanlı inanamıyorum bunlar tedaviyi bulabilceklermi bu beceriksizlkle emraklardayım
dizi çok değişik bi boyuta taşındı haydi bakalım
ama çok beğendiğim bi bölüm değildi yaa bi de sözde klausu böyle görünmez bi kalkanın içine hapsettiler ya o ordan carolineı nasıl tutup içeri çekip ısırdı anlayamadım valla
bu arada klaus kötü adam ama seviyom ben onuaksanı çok hoş
bi de caroline a olan aşkı çok gerçek
canım gün olarak belirlenmedi henüzaralıkta bi gün ama tam düğün tarihi kesinleştiğinde hemen yazdırırırım ismimi seve seve :) burda devamlıyımartık arkadasların heycanlıı hazırlıklarını izlemekte çok güzelhoş geldin listeye kesin tarihler belliyse arkadaşlar ismini yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?