bebeğim sabahın 6sında kahvaltı mı yapılır ya. uzan yanına sevdicegin,sarıl,kokusunu içine çek doyarsın
bu arada ben 14 şubata bişi almadım ya
dün benimkinin kaşı gözü ayrı oynuyordu.az kaldı diye.
Bende almadııımmmm:18::18:
Aklıma da bişii gelmiyo halaaa:18::18:
aynen ya :18::18::18:
insan sevdiğine atkı görer diyo 1 senedir amauğraşamam. napsam ki.ya da ne alsam.
ben de almıcam sanırım, alma diyo bana
o bişey almş hatta dün vercekti ama vazgeçti
o gün güzel bi yemek yeriz yeter zaten ben pek sevmiyom öyle sevgililer gününü kutlamayı
geçen sene acemiliğimize geldi gittik bi yerin sevgililer günü programına paraları döküldük geldik
Bizimkininde canına tak dedi daha çok var ya
Boşuna bekliyoruz diyo Eylül'de evlenecekmişim, benim yüzümdenmiş
Kaç aylık evli olurmuşuz
:92::92::78::78::78: bi yamyam style dansı yaparsınız
nasıl düşünmez ya ,, biz bile seviceklerle olmak icin neler kuruyoruz.onlar o erkek mantıgı düşünmeyecek ha
öyle dediğinde anne oğlun bayılıyor ama buna de.
Ya aslında saf diilimdir de ne bileyim amacım 14 Şubat'ta sürpriz yapmaktı biriciğimeee
dün benimkinin kaşı gözü ayrı oynuyordu.az kaldı diye.
Bende almadııımmmm:18::18:
Aklıma da bişii gelmiyo halaaa:18::18:
Ben geçen yıl ördüüümmm kiiiiiiiiiiiii
Hamarat gelin styleeeee
aynen ya :18::18::18:
insan sevdiğine atkı örer diyo 1 senedir amauğraşamam. napsam ki.ya da ne alsam.
Ben geçen yıl ördüüümmm kiiiiiiiiiiiii
Hamarat gelin styleeeee
haklısın vallahi bol yaa bayılyo benimkiii :) az değiller var yaa :)
benim askerim hava değişiminden bi ay evde sanırım buraya gelerek sürpriz yapcak bana az hissediyo gibiyimm
bende tasarım bardak aldım ismimizin yazılı olduğu, bide gömlek :) bide güsel el emeği göz nuru bişe yapıyorumm :)
fenalar fena
oyy ne güzel
yıbasında espri olsun diye kırmızı don aldım ..şimdi yapamam
kol düğmesi almak istiyorum ama onu yıldönümümüzde vermek istiyorum
dila boyunluk iyi fikir ama ilk denemeyi ona yapamam
çağlammm, ben de evde bir kaç eşyam kalsın dolabımda istedim. annem ben dayanamam onları gördükçe diyoben daha o kısımlara pek gelmedim canım sanırım evlendikten sonra da aileme cok yakın olcak olmanın verdigi bi rahatlık var...
ama tabii artık bu evde bu yatakta uyumıcam eve geldigimde anneee ne yemek var diye bagıramıcam falan bunları dusununce kotu oluyorum sonra amaan diyorum eserse kalkar gelirsin iki dakkalık yerzaten burdada bikaç parca kisisel esyamı bırakıcam gelip kaldıgımda hazır bulunsun
bir zaman sonra baba evi yabancı gelmeye baslıyomus ama evime gitsem diyormussun.. oyle olcakmıyım bende diyorum ama suan zor geliyo sanki hep burayı ararmısım gibi
gizimm, evet kardeşcanım 93'lü. ben de 89'luyum.canımmmmm sana kıyamam ben ağladım ben bunu okuyunca yaaaaaa benmde annem memurdu ama haftasonu tatil yazları hep izin ev 20 dakka mesafe ama salya sümük kapıda yolunu gözleyen ben hep oldum çok zorrr hep o yüzden kardeş istemişim 5 yaş var aramızda seninkide 93 lü sanırsam kardeşimle vakit geçirip yokluklarının yerine hep arkadaşlarımı koydum liseye kadar zorlandım ki öğle yemeğinde eve geliyordum annemde koşturarak gelip yemeğimizi hazırlıyordu ama işte her anımda yanımda değildi veli toplantılarında bile çoğunlkla babam vardı yanımda
kızzz benmkide abim gibi duruyor hatta sevgilim sananlar bile oluyor en son şirkettin yemeğne götürdüm ortamı analiz etsin die herkes aaaa sevdiceğinmi die atladı boyu benden uzun olunca bide büyük duruncaaaa
o yüzden çocuk yapmak bana artık kolay gelmiyorrrr
canım 2 kardeşiz biz :)günaydın günaydınn kızlar...
nasılsınız bakalaım:)
nuray kaç kardeşsiniz siz. halada olmakta kötüymüş. onun için evladını kendinden ayrırmak istemiosun.
bende anneannemlerde doğmuşum. babam 2 sene sonra görmüş bni. annemede abla derim hala dahadayım teyzem anneme abla diyince bende ablamda diyivermişiz.
heeey bi dk.hmm..Bende annenden ayrı büyüdünüz soğudunuz da ondan demiyorsunuz zannettim kuzum
Eski adetlerde ne zormuş di mi ama?
Ben olsam dayanabilir miydim acaba
İnsanlar sabırlıymış eskiden..
Bu arada o kaza olayını annemden duydum da ben
Ne ihmalinden bahsediyorsunuz siz?
Yalnız tüm tvlerin koptu diye anlatması çok yanlış bence
Öldü de geç..
Hayır yani ailesine yazık günah.
Özgürcüm gelinlik soran arkadaşım;
Ben bu tip gelinlik sevmiyorum pek. Ama sen beğendiysen gönlünce giy:123:
Ben bu gelinliklerde nelere dikkat edilir de bilmiyorum açıkçası
Sadece uzun ince bir beden gerekli diye bilirim, estetik açıdan tahmini
canım çok uyguna almışsınız. güzel günlerde kullanın inşallah. hayırlı olsun.RT60KPRSW - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG BUZDOLABIM
DW-FN320W - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG BULAŞIK MAKİNEM
WF1702W5W - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNEM
SAMSUNG SÜPÜRGEM
İndirimlerle hepsi 3450 tuttu inanabiliyor musunuz?
aslım. o bombeli duruş, gelinliğin bedeninin tam oturmamasından. gelinlik arkadaşa büyük gelmiş.eteğin dizden sonra açılımında göze batan bir şey var. yanlış anlamayın gelinlik güzel ama dikkatli bakıldığında. orada balık etek gibi durmuyor. bir bombe var.
ya sevgililer gnünü accık geçiştir gömlekle fln yıldönümünde patlat hediyeyii :)
çok özenmene gerek yokk siyah ip al bi ters bi düz belli bile olmuyooo
Tembel gelin. Beni mi özlemiş
Tembel gelin. Beni mi özlemiş
Bu sinir bende varken çözüme ulasmadan adamlar eden birakmicam kiiiii
Tobe tobe valla tobe. Sıkı can iyidir ki hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?