'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bebeğim sabahın 6sında kahvaltı mı yapılır ya. uzan yanına sevdicegin,sarıl,kokusunu içine çek doyarsın

bu arada ben 14 şubata bişi almadım ya

ben de almıcam sanırım, alma diyo bana
o bişey almş hatta dün vercekti ama vazgeçti
o gün güzel bi yemek yeriz yeter zaten ben pek sevmiyom öyle sevgililer gününü kutlamayı
geçen sene acemiliğimize geldi gittik bi yerin sevgililer günü programına paraları döküldük geldik

aynen o hatayı yaptık daha da istemem.
bana saçma geliyo zaten tek gün o mu ya sanki herkes elinde çiçek aynı poz sokaklarda.

önemli olan yıldönümümüz
Bizimkininde canına tak dedi daha çok var ya

Boşuna bekliyoruz diyo Eylül'de evlenecekmişim, benim yüzümdenmiş
Kaç aylık evli olurmuşuz

bence de
erteliyoz da noluyo kuzum.. borç dersen yine var ,yine var. bileydim ben de ertelemezdim

haklısın vallahi bol yaa bayılyo benimkiii :) az değiller var yaa :)

Ya aslında saf diilimdir de ne bileyim amacım 14 Şubat'ta sürpriz yapmaktı biriciğimeee

canım çok güsel düşünmüşsün çok güsel sürpirz olur yanına girip uyumayıda ekleyebilirsinn :)

dün benimkinin kaşı gözü ayrı oynuyordu. az kaldı diye.

Bende almadııımmmm:18::18:
Aklıma da bişii gelmiyo halaaa:18::18:

benim askerim hava değişiminden bi ay evde sanırım buraya gelerek sürpriz yapcak bana az hissediyo gibiyimm
bende tasarım bardak aldım ismimizin yazılı olduğu, bide gömlek :) bide güsel el emeği göz nuru bişe yapıyorumm :)

aynen ya :18::18::18:

insan sevdiğine atkı örer diyo 1 senedir ama uğraşamam. napsam ki.ya da ne alsam.

kuzum o kadar uğraşma boyunluk yapsanaa hm hemen biterr :) sevgililer gününe de yetişirr :)

Ben geçen yıl ördüüümmm kiiiiiiiiiiiii
Hamarat gelin styleeeee

bende ördümm ama kolaya kaçtım atkı die başladım sıkıldım boyunluk olarak bitirdimm :) bide tam dikiş yerine güsel düğmeler taktımm :) oh miss

fenalar fena

oyy ne güzel

yıbasında espri olsun diye kırmızı don aldım ..şimdi yapamam

kol düğmesi almak istiyorum ama onu yıldönümümüzde vermek istiyorum

yoklama listesini devralcam yakında ;

oya yok :18: özlüyom ki

ece yok bayagıdır hem de

özlem yok ileri nedeniyle..

taze gelinleri yazmıyorum onlar özgür

fenalar fena

oyy ne güzel

yıbasında espri olsun diye kırmızı don aldım ..şimdi yapamam

kol düğmesi almak istiyorum ama onu yıldönümümüzde vermek istiyorum

ya sevgililer gnünü accık geçiştir gömlekle fln yıldönümünde patlat hediyeyii :)

dila boyunluk iyi fikir ama ilk denemeyi ona yapamam

çok özenmene gerek yokk siyah ip al bi ters bi düz belli bile olmuyooo

Su burnumun altında duran ağzım kirilasica. Ya hu ne olacak iş yoksa. Neymiş efendim canım sıkılıyormus. Köreliyormusum.
Körel nolacak körel...
Dün akşam saatlerinde çok ama çok saçma bir iş dayadilar önüme. Bugün izinli olacaktım. Doktora gidecem demiştim ama mobilyaxi gelecekti.
Neyse dün yetişmediği için bugüne kaldı ve bugün ise burnumu kasimadan işi yaptım bitirdim. Yaklaşık 500 adet (yarım top teksir kağıdı) çıktı aldım.
Sonuç ne ? Patron çıkmış bile. Aradım pazartesi inceleyelim onları.
Yahu hani acildi
Beni bu yüzden mi çağırdıniz yani.
O zaman ben çıkıyorum randevum var dedim :l

Daha da canım sıkılıyor demem. DAha da dersem iki olsun.

Cepten ve minibüste yazıyorum . Biraz kısa oldu kusura bakmayın :)

çağlammm, ben de evde bir kaç eşyam kalsın dolabımda istedim. annem ben dayanamam onları gördükçe diyo çok uzağız ya. sevdiceğim her istediğinde gideriz, ben gelemesem de seni gönderirim istediğin kadar kalırsın diye rahatlatmaya çalışıyo beni.
ne zor bişey. burdayken sevdiceği özlüyorum, evlenince ailemi özleyeceğim.
hep şafak sayacağım ben böyle

gizimm, evet kardeşcanım 93'lü. ben de 89'luyum.
biz şark görevindeyken annemin iş yeri lojmana çok yakındı. öğle aralarında tıpkı seninki gibi gelir yemeğimizi yedirir giderdi. sonra mesaisi 5 te biterdi. biz 5 te taa lojmanın kapısına gider orda beklerdik annemi kardeşimle birlikte.
çok zor bişey.
bu sebeple ben ağlayan çocuğada dayanamam. kendiminkini de yanımdan ayırmak istemem.
benim de kardeşim benden büyük duruyo. hatta bebekken ben onu kucaklardım, şimdi o beni kucağına alıyo boyu 192

canım 2 kardeşiz biz :)

heeey bi dk.
benim gelinliğimi sevmiştin ama
gerçi benimki tam böyle balık değil.
gelinlik soran arkadaş sormuş ama cevapları okuma gereği duymamış heralde.
ben de begendim gelinliği. o modele hastayım zaten

canım çok uyguna almışsınız. güzel günlerde kullanın inşallah. hayırlı olsun.

eteğin dizden sonra açılımında göze batan bir şey var. yanlış anlamayın gelinlik güzel ama dikkatli bakıldığında. orada balık etek gibi durmuyor. bir bombe var.
aslım. o bombeli duruş, gelinliğin bedeninin tam oturmamasından. gelinlik arkadaşa büyük gelmiş.
10000 tane gelinlik deneyince herşeyi öğrendim

ya sevgililer gnünü accık geçiştir gömlekle fln yıldönümünde patlat hediyeyii :)

çok özenmene gerek yokk siyah ip al bi ters bi düz belli bile olmuyooo

maddi çökünüden dolayı almak da istemiyorum bişi ya.. ona da diyeyim hatta.

ödeme planına baka baka kararcaz

tamam canım o örme aşkını bulursam yaparım

oyaaaaaaaa

bence de bir daha sıkılıyorum deme :18::18:

yatak odası dolabı için mi geliyor mobilyacı... ay inşallah çözüme ulaşır.

Bu sinir bende varken çözüme ulasmadan adamlar eden birakmicam kiiiii

Tobe tobe valla tobe. Sıkı can iyidir ki hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…