Canlarım hepinize selam
Yarın nişanım var paniklerdeyim,birazdan saçım için provam var aklımda hiç bir şey yok !!! ne yapıcam ben ya nasıl oynıyacam
Kızlarrr canım sıkkkkın.... kime neyi beğendireceğimi şaşırdım.. ben davetiyemi çocuk resimli olan karikatürlü olanlardan istedim annemler hemen laf etti onu kime vereceğiz adam akıllı bişey seç diye tamam dedim davetiye sade bişey olsun.. nikah şekeri için magnet yapalım dedim.. ona da laf geldi yaaa ağlamak istiyorum.. hiçbişey istediğim gibi olmayacak benim.. ne yapayım ya ben çocuk ruhluyum onlar beni heyecanlandıran şeyler... bi tane kuğu yanında bi gül bi tül onlar çok klasik.. zateb nişan da gümüş tas verdik... ne yapacağım ben yaaa
Mavişim sınavlarında başarılar güzel gözlümmmUmarım emeklerinin karşılığını alıcaksın canımmm
pernicketygirl canım düğün senin düğününse insanları istediğin şeyi anlatabilio olman gerekir.. Önemli olan senin zevkin... En olmadı orta yolu bulun, sende kendinden ödün verme, sonra üzülürsün ben böyle olmasını istemedim dersin.. İçinde kalmasın bişey canım
İnşallah kuzum çıtır gofretim seni ham yaparım ona göre
Yap kuşum benim
Bende seni yaparım
Yap kuzum vallahi çıtır çıtırsın taze taze yer bitiririm seni kuzum
Taze taze ne kız
Dalından
günaydıınnnnnnnn
ordaaa ballı bir limonata gordum onu yerimmmmmm
mavişimm basarılar sınavın varmıs sanırımmmm
hümeyracım seni cok iyi anlıorum ve tek bisey solıcem sakın izin verme karıstırma kimseyi... Bunlar bir kez oluyor senin zevkin tarzın neyse o sekilde olmalı sonucta bu senin gunun
evet öyle yapayim bari... güya iki kişi evleniyorGünaydın kızlar
tatlım sende bir kısmını istediğin gibi yaptır kendi arkadaşlarına sevdiklerine senin beğendiğin modeli dağıt..
babam siyasetin içinde benim yok efendim çocuksu şeyleri mi verecekmisiz insanlara...Allah Allah yaa.adama ne benim nikah şekerimden ...... nin kızı da.çocuksu yaptı mi diyecekler.sanki.... uyuz uyuz işler ya sinir.oluyorum protokolegünaydıınnnnnnnn
ordaaa ballı bir limonata gordum onu yerimmmmmm
mavişimm basarılar sınavın varmıs sanırımmmm
hümeyracım seni cok iyi anlıorum ve tek bisey solıcem sakın izin verme karıstırma kimseyi... Bunlar bir kez oluyor senin zevkin tarzın neyse o sekilde olmalı sonucta bu senin gunun
babam siyasetin içinde benim yok efendim çocuksu şeyleri mi verecekmisiz insanlara...Allah Allah yaa.adama ne benim nikah şekerimden ...... nin kızı da.çocuksu yaptı mi diyecekler.sanki.... uyuz uyuz işler ya sinir.oluyorum protokole
davetiye bircok kişinin okuyup sonra attıgı bir sey zaten hem deseler ne demeseler ne...
ne kaybediyorsak hep birileri sunu desin ya da demesin merakımızdan... yemişim protokolu
baskaları için yasıyoruz resmen... ailenin tavrını bilemiorum ama nazın geciyorsa agırlıgını koy derim canım
insan dugunun gununde kimseye gore hareket etmemeli
cnm cok haklısın ama olmuyor sanırım bazen bende mesela cocuksu seyleri seviorumm hem de fazlasıyla evi dizerken de eşya alrıken de cok karşıyorlar yaa herhalde evde içime en sinen yer mutfak oalcakk :)) herşeyim renkli cıvıl cıvıl hayvan figurlu falan sewiorum napiymm... bazen nişanlım bile ya biizm yatak odamız cocuk odası olur sana bıraksam die takılır yani o deerece bi de samırım ilerde en sewdiğim yer cocugumuzun odası olur orasıda bana ait olacakk komple renk renk desen desen ve kimse tabi ki karışamayacak cocuk odası olunca
bu aradaaa cokk sevinçlisiyim aylardı peşinde oldugum bernardo cay setimin(butterfly) kahvaltı takım parcalarına kavuştum birazını sitesinden birazını magazadan buldum bana bildigin kahvaltı takımına mal oldu ama kafaayı takmıştımm bi keree sonunda bnmler :))
davetiye bircok kişinin okuyup sonra attıgı bir sey zaten hem deseler ne demeseler ne...
ne kaybediyorsak hep birileri sunu desin ya da demesin merakımızdan... yemişim protokolu
baskaları için yasıyoruz resmen... ailenin tavrını bilemiorum ama nazın geciyorsa agırlıgını koy derim canım
insan dugunun gununde kimseye gore hareket etmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?