'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere ve cumartesi cumartesi de çalışılır mı diyenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Günaydın kızlar

tatlım sende bir kısmını istediğin gibi yaptır kendi arkadaşlarına sevdiklerine senin beğendiğin modeli dağıt..

Canlar bana bol bol dua edin bugün ve yarın sınavım var su gibi çözüm gelim Allah emeğimi boşa çıkarmasın:18::18::18::18:

Mavişim sınavlarında başarılar güzel gözlümmm Umarım emeklerinin karşılığını alıcaksın canımmm

pernicketygirl canım düğün senin düğününse insanları istediğin şeyi anlatabilio olman gerekir.. Önemli olan senin zevkin... En olmadı orta yolu bulun, sende kendinden ödün verme, sonra üzülürsün ben böyle olmasını istemedim dersin.. İçinde kalmasın bişey canım

İnşallah kuzum çıtır gofretim seni ham yaparım ona göre

günaydıınnnnnnnn

ordaaa ballı bir limonata gordum onu yerimmmmmm

mavişimm basarılar sınavın varmıs sanırımmmm

hümeyracım seni cok iyi anlıorum ve tek bisey solıcem sakın izin verme karıstırma kimseyi... Bunlar bir kez oluyor senin zevkin tarzın neyse o sekilde olmalı sonucta bu senin gunun

Evet kuzum bugün ve yarın saat 2de sevdiceğimi bekliyorum alıp beni sınav yerine götürecek bol bol dua edin de kuzum cici notlar alım Allah emeğimi boşa çıkarmasın:18::18::18:

babam siyasetin içinde benim yok efendim çocuksu şeyleri mi verecekmisiz insanlara...Allah Allah yaa.adama ne benim nikah şekerimden ...... nin kızı da.çocuksu yaptı mi diyecekler.sanki.... uyuz uyuz işler ya sinir.oluyorum protokole

davetiye bircok kişinin okuyup sonra attıgı bir sey zaten hem deseler ne demeseler ne...

ne kaybediyorsak hep birileri sunu desin ya da demesin merakımızdan... yemişim protokolu

baskaları için yasıyoruz resmen... ailenin tavrını bilemiorum ama nazın geciyorsa agırlıgını koy derim canım

insan dugunun gununde kimseye gore hareket etmemeli

cnm cok haklısın ama olmuyor sanırım bazen bende mesela cocuksu seyleri seviorumm hem de fazlasıyla evi dizerken de eşya alrıken de cok karşıyorlar yaa herhalde evde içime en sinen yer mutfak oalcakk :)) herşeyim renkli cıvıl cıvıl hayvan figurlu falan sewiorum napiymm... bazen nişanlım bile ya biizm yatak odamız cocuk odası olur sana bıraksam die takılır yani o deerece bi de samırım ilerde en sewdiğim yer cocugumuzun odası olur orasıda bana ait olacakk komple renk renk desen desen ve kimse tabi ki karışamayacak cocuk odası olunca
bu aradaaa cokk sevinçlisiyim aylardı peşinde oldugum bernardo cay setimin(butterfly) kahvaltı takım parcalarına kavuştum birazını sitesinden birazını magazadan buldum bana bildigin kahvaltı takımına mal oldu ama kafaayı takmıştımm bi keree sonunda bnmler :))

yihıuuuu o zaman seninle cay seti kardeşi oldukkk kuzucummmmmmmmm güle güle aşkla kullan

ehehe o konu bizde de mevcut daha dogrusu mevcuttu annem her aldıgıma laf edeerdi hala da arada dalga gecer Hansel le Grateldeki cadının evine dondu evin yeter artık millet orasından burasından kemirmeye baslıcak evini iceri girince diye

ama artık eskisi gibi ayyuka cıkmıyor bizim begendigimiz davetiye de pembik arabalı gelin damat figuru olan bişey mesela annem kesin bu ne bole cocuk seyi dicek sanıodum ama gorunce begendi sastım mesela alttan alttan işlemişim anneme

daha dorusu alttan alttan demyim de ben onların fikirlerini illaki alırım ama benim cok istedigim biseye karısıolarsa agırlıgımı koyup benim dugunum benm evim diyebiliorum kırmadan onları

nişanlım bisey dedigi zaman da gelin olan benim amaaaa diyorum

napalım kuuzucan hayatımızda sımartılcagımız, gunun yıldızı olcamız tek donem bu donem... Gelin olmak kolay bi iş değil o kadarcık nazımızı cekecekler

Aynen öyle valla biraz sesimi yükselttim dün ama kusura bakmasınlar yani.. kim evleniyor belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…