- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Vaayyyy hamarat gelin seniiiiiBebeklerrr nasilsiniz :) kurabiyelerimi yaptim herkes bayildi sevdicege sevgililer gunu surprizim olucak kurabiyeler
ellerine sağlık canım çok beğenir eminim kiBebeklerrr nasilsiniz :) kurabiyelerimi yaptim herkes bayildi sevdicege sevgililer gunu surprizim olucak kurabiyeler
Günaydın gelin kızlar
Artık tekrardan ben de erken kalkanlar kervanına katıldım,tabi ki maviş kuş gibi cik cikleyemiyorum sesim de güzel değil ama idare edin:118::118:
Vaayyyy hamarat gelin seniiii
Ben odunum valla ne sürpriz ne bir şey,hiç anlamam öyle şeylerden
ellerine sağlık canım çok beğenir eminim ki
Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu pazartesi sendromu olmadan çok fazla yorulmadan geçirebilecekgimiz bir hafta dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
hayırlı uğurlu olsun canım nerden aldinizgünaydınlar herkese
dün damatlık işini hallettik sonundaçok yakıştı sevdiceğime yaa o hali gözümün önünden gitmiyo hiç
çocuklar gibi şenlendi resmen.. hadi yaa evlenelim artık da giyeyim şunu dedi
aldık damatlığı onlara gittik bi posta orda giydi beğenilere sundusonra bize gittik bizimkilerin beğenisine de sundu
herkes beğendiiibenim odamda üstünü değiştirmişti
gece yatarken yorganı bi kaldırdım not var 'seni çok seviyorum..not: yazmayan kalemlerini at! ' yazmışyazmayan bi kalem bulmuş bula bula şaşkın sevgilim arada böyle romantiklikler yapsın canımı yesin
bi de dün hanselle gretele gittik çok güzeldiiiii, 3d kalitesi de iyiydi bizim sinemanın aferim onlara
gretelin göğüs dekoltesi ve de orda salak bi cadının da soyunması haricinde iyiydi film
o sahnelerde resmen kanım çekiliyo gibi oluyo valla.. kıskançlık zor zanaat hep derim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?