günaydınlar herkese
dün damatlık işini hallettik sonundaçok yakıştı sevdiceğime yaa o hali gözümün önünden gitmiyo hiç
çocuklar gibi şenlendi resmen.. hadi yaa evlenelim artık da giyeyim şunu dedi
aldık damatlığı onlara gittik bi posta orda giydi beğenilere sundusonra bize gittik bizimkilerin beğenisine de sundu
herkes beğendiiibenim odamda üstünü değiştirmişti
gece yatarken yorganı bi kaldırdım not var 'seni çok seviyorum..not: yazmayan kalemlerini at! ' yazmışyazmayan bi kalem bulmuş bula bula şaşkın sevgilim arada böyle romantiklikler yapsın canımı yesin
bi de dün hanselle gretele gittik çok güzeldiiiii, 3d kalitesi de iyiydi bizim sinemanın aferim onlara
gretelin göğüs dekoltesi ve de orda salak bi cadının da soyunması haricinde iyiydi film
o sahnelerde resmen kanım çekiliyo gibi oluyo valla.. kıskançlık zor zanaat hep derim bunu
hayırlı uğurlu olsun canım nerden aldiniz
sağol canım benim damat'tan aldık
GÜNAYDIN KIZLARRR YOĞUN BİR HAFYASONUNDAN SONRA DİNLEMEDEN İŞ BAŞI YAPTIK YİNE...
ÖZGECİM LİSTEDE BİR HATA VAR SANIRIM SENİN 131 GÜN KALDIYSA BENİM 132 KALMALI ŞEKERİM NİKAHA BENDE 133 YAZIYO
cmts gelinlik provasına gittim ilk prvamdı herşey istediğim gibi gidiyor sanırım ama gelinliği görmeden hiçbirşey diyemeceğim ama çok şükür mutlu ayruıldım oradan.. sonra sevdicekle kadıköy de güzel bir balık yedik..dünde dışarı çıktık mağazaları gezdik
damatlığınız hayırlı uğurlu olsunnnnnnn cancağızım....nerden aldınız siz ne kadara aldınız?
bizde dün hallettik o işi çok şükür çoookkkk yakıştı aşkıma damatlık birkere daha aşık oldummmmmmmmmmmmmm onaaaaaa
düzelttim tatlım
damat'tan aldık ayakkabı hariç 520 tl verdik simokin+gömlek+papyon+kuşak şeklinde
biz düğün yapmıyoruz canım.nikah kokteyl olacak.... davetiye yi de daha yeni konuştuk bizde son zamanlarda kıvılcım davetiye bayağı revasta arkadaşlarım falan orda yaptırdılar koza falan pahalı yaHümeyraaaa
Seni bulmuşken sorayım düğünü nerede yapıyonuz kuzuummm:123:
Bide davetiyeleri nereden alacaksınız? Uygun biryer var mı bildiğin?
düzelttim tatlım
damat'tan aldık ayakkabı hariç 520 tl verdik simokin+gömlek+papyon+kuşak şeklinde
şal almadık biz normal yakalı çıkıcak sonra yakası takım elbise olarak kullancak
çok minik taşları ve deseni var şuan nasıl anlatabilirim onu bilmiyom ama bizim girer girmez dikkatimizi çeken yakaydııı
günaydınn günaydınnnn gelincikler
bende bi nişan kutlayıp geldimne güzel bişeydir o yaaaa...sevdicekle köküne kadar eğlendik hiç oturmadık desem yeridir yani
özgem hayırlı olsun damatlık güle güle kullansın eniştee
Gülibikim sizin yastığınızıda güle güle kullanınn
ayy mutluyum ben yaa
Oyacan o sendromlu ve diyetli zavallı gariban beniiiiiiiiiiiimmmmm
Dolabınıza da çok sevindiim, sağlam sağlam kullanıverin artukun
Ezgiiii ohh ohhhhYandan yandan kuzummm
Nasıl eğlenmişsinizdir ohhh
Güliinnn günaydııınnn
Özlem ilk defa seni bu kadar erken görüyorum yoklamada
Hoşgelmişen
biz düğün yapmıyoruz canım.nikah kokteyl olacak.... davetiye yi de daha yeni konuştuk bizde son zamanlarda kıvılcım davetiye bayağı revasta arkadaşlarım falan orda yaptırdılar koza falan pahalı ya
Oyacan o sendromlu ve diyetli zavallı gariban beniiiiiiiiiiiimmmmm
Dolabınıza da çok sevindiim, sağlam sağlam kullanıverin artukun
Ezgiiii ohh ohhhhYandan yandan kuzummm
Nasıl eğlenmişsinizdir ohhh
Güliinnn günaydııınnn
Özlem ilk defa seni bu kadar erken görüyorum yoklamada
Hoşgelmişen
değişiklik için teşekkürler canımcım
huhuuuu süperrrrrr.. sanırım aynı sezondan almışız... biz 30 tl fazla ödemişiz
550 tl ödedik smokin gömlek kuşak papyon takımına...
sonra hediye çekleri falan verdiler işte onlarıda kullanmak için başka şeyler aldık...
daha doğrusu sadece smokine 420 tl ödedik karşılığında 4 *25 tl hediye çeki verdiler bizde gömlek +kuşak papyon+ 2 adet sevdiceğe gömlek+ tişört falan aldık...
toplam 775 liralık alışverişe 650 tl ödeyip çıktık..
550 si damatlığa ait sadece gerisi diğer ihtiyaçlar hazır indirim ve çek vermişlerken alalım dedik...
ama gerçekten çok güzel denk geldi bence damatlıkta çok güzel oldu
günaydınnn canımmmm....
ben normalde geliyorum okuyorum yazılanları aslındaaaaaaaa
biz araştırınca sana soylerim canım...gelinliği.ne yaptın senAnkara'da davetiye bulmak da mesele..
İzmir caddesinde bir yer varmış oraya bakalım diyorum bende
aynen canım bizimkide çıkıcak sonrasında normal takım elbise olacak....
bizimki şal yaka dümdüz saten üzerinde toz zerresi gibi minnacık cam boncuklar var tek sıra halinde aşağıya kadar siyah tabi bu boncuklarda... başka desen yok üzerinde...
bizimde en çok hoşumuza o gitti ben en başından beri hep diyordum şal yaka alalım diye ama genelde şal yaka olunda tekrardan yaka çıkarılıp normal takım elbise olmuyordu..
biz çıkabilen şal yakayı sadece damatta bulduk ve modelede bayıldıkkk kaptık hemen fiyatlarda çok iyiydi....
sizdemi gömlek olarak siyah düğmeli olanı aldınız????
yani fiyata bakılırsa aynı ödemişiz muhtemelen o gömleği aldınız ?
gümlek ata yaka zaten düğmeleri siyah parlak düğmeler mi?
biz araştırınca sana soylerim canım...gelinliği.ne yaptın sen
evet biz de indirimli aldık normalde 599luk simokin takım ama biz de 420 ye aldık sanırım
bize de çekler verdiler de kullanmadık henüz 3 tane daha çekimiz var (1ini papyon kuşakta kullandık)
ay sonuna kadar güzel ayakkabı gelirse belki onun üzeirnde kullanırız dedik canım
düğmeler siyah değildi sanırım ama siyah bi çizgisi var gömleğin aşağı kadar inen..boynun altından
Yazınca daha bi tatlı oldun amaaa
Ben provayı sormayı unuttum iyi mi... neyse sorarım artık bi kaç yere daha bakacağız ona göre karar veririz..
Canım nreseydi magnet yeri bana da atsana bakayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?