Kimler var bakalım
Geçmişe gidemiyorummm fazla ama damatlık alan gelincikler özge ve özlem sanırım hayırlı olsun kızlar
Ezgicim,sizinde nişan yemeğiniz olmuş Allah tamamını erdirsinn cnm
Hoşgeldin Yağmur
Hoşbulduk cnm nasılsın?
İyiyim tatlım ne olsun iş güç. Senden ne haber?
Nasıl gidiyo?
benim canım cok sıkkın kızlar ya..
düğüne az kaldı herkes ayrı bir streste evde. annem babam bile yok yere tartışıp birbirlerini kırıyorlar.alışık değilim böyle görmeye onları kötü oluyorum. onca düşünce arasında bir de onları düşünüyorum.
--
dün de alt komşularda bir kavga gürültümeğersem boşanmaya karar vermişler.kadın çocukları alıp gitmiş.:26::26:
**
aile planlamasına da randevu alamıyorum ya
Kuzum benim düğün Ağustos'ta olduğu için gelinlik için hiç yer araştırmadım açıkçası..
30 Mart'ta nişanım var, nişandan sonra bakacağım.
Yani inşAllah bi aksilik olmazsa
Ama senin tavsiyelerini alabilirim kuzum, sen nereden aldın yada diktiriyorsun?
canımm sende demişssin düğün stresiinden farkında bile diillerdir. düğün geçince rahatladıklarında hatırlamazlar bileesıkma tatlı canınıı az kaldı düğüneee bakk :)
Kızlar günaydın hasta oldun çok gezmekten bide şirkette giremîyorumntelden bakıyorum işlerdr yoğun pofff
Elif bu arada senin blogunu buldum beninde blogum var ama pek bakmıyorum
Kızlar günaydın hasta oldun çok gezmekten bide şirkette giremîyorumntelden bakıyorum işlerdr yoğun pofff
Elif bu arada senin blogunu buldum beninde blogum var ama pek bakmıyorum
Bu arada Gizem aşağıda seni görüyorum umarım görürsün denk gelemedik yazamadım sevgilin gelmiş askerden,işe girmiş hadi gözün aydın
zehroooşş
nasıl güzel yapmışsın yaaaa, bence sen bu işi ticarete dök
milletin nişan kurabişlerini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?