'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kimler var bakalım
Geçmişe gidemiyorummm fazla ama damatlık alan gelincikler özge ve özlem sanırım hayırlı olsun kızlar
Ezgicim,sizinde nişan yemeğiniz olmuş Allah tamamını erdirsinn cnm

Son düzenleme:
benim canım cok sıkkın kızlar ya..

düğüne az kaldı herkes ayrı bir streste evde. annem babam bile yok yere tartışıp birbirlerini kırıyorlar.alışık değilim böyle görmeye onları kötü oluyorum. onca düşünce arasında bir de onları düşünüyorum.

--
dün de alt komşularda bir kavga gürültü meğersem boşanmaya karar vermişler.kadın çocukları alıp gitmiş.:26::26:
**

aile planlamasına da randevu alamıyorum ya

Bu arada Gizem aşağıda seni görüyorum umarım görürsün denk gelemedik yazamadım sevgilin gelmiş askerden,işe girmiş hadi gözün aydın

canımm sende demişssin düğün stresiinden farkında bile diillerdir. düğün geçince rahatladıklarında hatırlamazlar bilee sıkma tatlı canınıı az kaldı düğüneee bakk :)

Ben de bu hafta gideceğim inşallah ilk sipariş vermeme.. and çarşsına da baktık ama balgat da faike modaevi var orda yaptıracağım ben.. normalden biraz pahalı ama kadının dikişi harika komşumuz falan da orda yaptırdı annem çok beğendi dikişini kadının

Kızlar günaydın hasta oldun çok gezmekten bide şirkette giremîyorumntelden bakıyorum işlerdr yoğun pofff

Elif bu arada senin blogunu buldum beninde blogum var ama pek bakmıyorum

Kolay gelsin kuzuuummm
Aaa nasıl buldun kız
Bende pek yazamıyorum ki

Gizlilerin yoklamasını da almış olduk
Bende pro olacam bende gizlenecem Bana ne kiiiii

Aslıcan son zamanlara giriyorsunuz ya artık..
Bol bol sabır gerek ailecek kuzum size..

Aile planlaması deme bana
Kafayı yiyeceğim regl günü hesaplamaktan
Ağlayasım geliyor bazen valla..
Tam denk gelecek galibaaa

Son düzenleme:
giz gecmiş olsun canım

**

Elifimm benim de tam denk geliyor sevdicegi istesem denk gelmez diye kızdırıyorum. ama sancıdan ve tatilden dolayı istemiyorum tabi. dogum kontrol hapına baslayınca zaten o ertelettirecek ki canım

yarına sevdicekle gidelim diyoruz aile planlamasına randevu alamıyorum..

zehroooşş
nasıl güzel yapmışsın yaaaa, bence sen bu işi ticarete dök
milletin nişan kurabişlerini yap

Günaydın güzel gelinciklerrrrr Haftasonu yine birsürü şey hallettik şuan sadece koltuklar koltuk arkası konsol ve mutfak masamız kaldı bunlarıda hallettik mi Allah ın izniyle ufak tefek şeyler kalıyor çeyizdede azcık kaldı artıkın mutlu ben tek canımı sıkan akbank kartım kart aidatını ödemek istemiyorum geçen sene ödedim geri iadesinde chippara falan dediler ama gelmedi şimdi ödemedim bakalım aricam çağrı merkezini gerçi yarım saat en az bekletiolar

Son düzenleme:
zehroooşş
nasıl güzel yapmışsın yaaaa, bence sen bu işi ticarete dök
milletin nişan kurabişlerini yap

bebişimmm teşekkür ederimmm
bende onun niyetindeyim aslında biraz kendimi geliştirmem lazım bunlar deneme kurabişleriydii
elimde malzeme yok kalıp kopat vs almam lazım

Son düzenleme:
17 Şubat 2013 Pazar Günü-Nişan
05 Nisan 2013 Cuma Günü-Eskişehir Düğün
06 Nisan 2013 Cmt Günü-Denizli Düğün
:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…