bu arada gelin çağlaaa artık yuvaya dön yahuuu çok oldu
17 Şubat 2013 Pazar Günü-Nişan
05 Nisan 2013 Cuma Günü-Eskişehir Düğün
06 Nisan 2013 Cmt Günü-Denizli Düğün
:123:
bu arada gelin çağlaaa artık yuvaya dön yahuuu çok oldu
Günaydın güzel gelinciklerrrrrHaftasonu yine birsürü şey hallettik şuan sadece koltuklar koltuk arkası konsol ve mutfak masamız kaldı bunlarıda hallettik mi Allah ın izniyle ufak tefek şeyler kalıyor çeyizdede azcık kaldı artıkın mutlu ben tek canımı sıkan akbank kartım kart aidatını ödemek istemiyorum geçen sene ödedim geri iadesinde chippara falan dediler ama gelmedi şimdi ödemedim bakalım aricam çağrı merkezini gerçi yarım saat en az bekletiolar
KızlarrrrrBen bu aralar iyice hallerdeyim yaaa...
ates tavan..desene
:83::83::83: ben de bu haldeyim.kaçış
giz gecmiş olsun canım
**
Elifimm benim de tam denk geliyorsevdicegi istesem denk gelmez diye kızdırıyorum. ama sancıdan ve tatilden dolayı istemiyorum tabi. dogum kontrol hapına baslayınca zaten o ertelettirecek ki canım
yarına sevdicekle gidelim diyoruz aile planlamasınarandevu alamıyorum..
17 Şubat 2013 Pazar Günü-Nişan
05 Nisan 2013 Cuma Günü-Eskişehir Düğün
06 Nisan 2013 Cmt Günü-Denizli Düğün
:123:
Elif çok tskip ettiğim bir blogu mimlemişsin ayrıca oyamıda mimlemişsin
hayırlı olsun canım
eksikler bitmez zaten
aidatı ödeme ,online dilekce ile itiraz et.
ben ettim gerçi işbak benim,,hemen hesabıma yatırdılar.yedirmem . zaten düğün telası bütce acıgı yasıyorum
Kızçeler canlar yaa ruhum sıkılıyor çok nefret ettiğim bi huyum var ve bi türlü vaz geçemiyorum yaa cumartesi sınavdan sonra(Bu arada sınavlarım çok güzel geçti) nişanlımla istikbal doğtaş divan mobilya vb tarzında mabilyacıları gezdik hem beğenmiyorum hemde çok çabuk sıkılyorum yaaa ben ne yapacam böle duramıyorum bi yerde ruhum sıkılıyor daralıyorum bunalıyorum nasıl olacak bu çeyiz alış verişi o zaman ne yapmam lazım:18::18::18::18:
Evet canım ya askerden geldikten sonra bu hale geldim yani.. ondan önce benolmaya başladım iyi mi.. normalde tam tersi olurdu
Zehram yaaa o minik palatyaları nasıl yaptın kız benim söz kurbişinş sen yap çok beğendim ben eminönde malzeme satsn yerler var nüans gibi bide evim nettede kampanyasa pastacılık malzemeleri
Gözünüz aydın çok az kalmış askerliğinn bitmesine.... ay şimdi sizde ne heyecan vardır aynısını 3 hafta önce bende yaşadığım için çok iyi biliyorummmm
napıonuz bacılar ben gelmişem
maviş aynı durum bende de oldu.. inan bakasım bile gelmiyordu. ama ilk ne görüp begendiysem onu aldık yine
nişanlım hatta ; sen kafanda bitirdiğin icin diger yerlere bakmak bile istemedin,ruhun ondan sıkıldı dedi.
hem dolaşmaya gelemiyorum, hem de begenmeyince olmuyor ki.
Allahım sundan 1 ay öncesine kadar bende öyleydim. şimdi tam tersi oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?