'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırlı olsun canım
eksikler bitmez zaten

aidatı ödeme ,online dilekce ile itiraz et.

ben ettim gerçi işbak benim,,hemen hesabıma yatırdılar.yedirmem .zaten düğün telası bütce acıgı yasıyorum

Kızçeler canlar yaa ruhum sıkılıyor çok nefret ettiğim bi huyum var ve bi türlü vaz geçemiyorum yaa cumartesi sınavdan sonra(Bu arada sınavlarım çok güzel geçti) nişanlımla istikbal doğtaş divan mobilya vb tarzında mabilyacıları gezdik hem beğenmiyorum hemde çok çabuk sıkılyorum yaaa ben ne yapacam böle duramıyorum bi yerde ruhum sıkılıyor daralıyorum bunalıyorum nasıl olacak bu çeyiz alış verişi o zaman ne yapmam lazım:18::18::18::18:

Zehram yaaa o minik palatyaları nasıl yaptın kız benim söz kurbişinş sen yap çok beğendim ben eminönde malzeme satsn yerler var nüans gibi bide evim nettede kampanyasa pastacılık malzemeleri

Kuzum doğum kontrol hapı nasıl erteletecek?
Tek ümidim o kaldı artık
Anlayamadım bir türlü çözemiyorum
Valla sinirlerimi bozuyo benim ya..

17 Şubat 2013 Pazar Günü-Nişan
05 Nisan 2013 Cuma Günü-Eskişehir Düğün
06 Nisan 2013 Cmt Günü-Denizli Düğün
:123:

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Eskişehir miiiiiiiiiiiiii?

Elif çok tskip ettiğim bir blogu mimlemişsin ayrıca oyamıda mimlemişsin

Anlamışko canıımmm
Sen kimsin bide ben anlasam da baksam:26:

Aynen tatlım bitmez ama herşey o kadar güzel ki insanın gözü dönüyo kendini zor tutuosun yok ödemicem zaten vallahi kapatıcam en sonunda aidatsız kart alıcam kendime finanstan falan limitide yüksek değil mübareğin iyi akıl verdin hemen itiraz ediyorum

maviş aynı durum bende de oldu.. inan bakasım bile gelmiyordu. ama ilk ne görüp begendiysem onu aldık yine
nişanlım hatta ; sen kafanda bitirdiğin icin diger yerlere bakmak bile istemedin,ruhun ondan sıkıldı dedi.
hem dolaşmaya gelemiyorum, hem de begenmeyince olmuyor ki.

Evet canım ya askerden geldikten sonra bu hale geldim yani.. ondan önce ben olmaya başladım iyi mi.. normalde tam tersi olurdu

Allahım sundan 1 ay öncesine kadar bende öyleydim. şimdi tam tersi oldum ya

Zehram yaaa o minik palatyaları nasıl yaptın kız benim söz kurbişinş sen yap çok beğendim ben eminönde malzeme satsn yerler var nüans gibi bide evim nettede kampanyasa pastacılık malzemeleri

Bebeğimm yaparım tabiki iste yeter
Tatlım bunları ben deneme amaçlı yaptığım için normal kurabiye kalıplarıyla yaptım kalbin boyutu daha küçük o yüzden.
ama herkes tadını falan çok beğendi
o küçük papatyaları da kopat aldım onlarla yaptım tatlım yeni malzemeler alıp geliştiricem artık kendimi

kaynana ve kayınpeder sayesinde ayrılcak duruma gel,oz kedi köpek gibi olduk valla heyecandan çok korku var ayrılcaz mı diye ama ayrılamıyoz da :123:

Gözünüz aydın çok az kalmış askerliğinn bitmesine.... ay şimdi sizde ne heyecan vardır aynısını 3 hafta önce bende yaşadığım için çok iyi biliyorummmm

Ben çok zor beğeniyorum kuzum yaa örnek veriyorum bi kıyafeti dış görünüşten beğenmessem üstüme denemem hiçbir kuvvette denetemez ne yapacam ben böle yaa daha hiçbir şeye başlanmadı nasıl yetişecek bu duruma canım çok sıkılıyor geziyorum ama boğuluyor muşum gibi geliyo çok çabuk sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…