Elif ben sen, yarın aydınlatcam
hümeyra iyisin ben ancak girdiğim andaki konulara müdahil oluyorum.Ben bakabiliyorummmm
ben geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....yerim sizleri yerim...nasıl özledim yaaaa
ben geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....yerim sizleri yerim...nasıl özledim yaaaa
En kısa zamanda fotograflarını görmek istiyoruz.valla geçmişi okiyim diye bi baktım aman yok anam kalsın bana hayatta bitiremem
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
evli olmak o kadar güzel bişi ki..maşallah nazarlar değmesin Allah herkese nasip etsin inşallah
Ufak tefek şeylerde olsa acayip eğlendik biz düğünde , özellikle foto çekiminde fotoculara bayıldım çok rahatlattılar
işin ilginci düğünde sadece içeri girerken heyecanlandık , onun dışında heyecandan eser yoktu
gelin ayakkabılarımı evde unuttuğum için yazdığım kimsenin ismi silinmedi bütün gece pembe ayakkabılarla dolaştım
nikah şekerlerini dağıtmayı unuttuk
evden çıkarken,kurdele bağlanırken , düğün bitişi vedalaşırken vs herkes hüngür şakır ama ben hiç ama hiç ağlamadım..ama balayının 1. günü ağlama krizine girdim desem yeridir.. :26:
gönül davet işini gerçekten profosyonel yapıyor, çok ilgilendiler bahşiş vermek istedik onu bile kabul etmediler.
sandalla içeri girişe ve düğüne herkes bayıldı
ehem ehem şeyybalayına gelicek olursak
oda iyiydi işte
Kızlarrrr yeni gelinciklerrrrr hoş gelmişsiniz
nasıl geçti balayınız
Balayı bitti, Bal ile ayı mı kaldınız
İş yerinde 1 faturayı yanlış girmişim adama kdv ödemesi çıkmamıştı ama şimdi düzeltme yapınca 1250 tl ödeme çıktı ve ba-bs de 10 günü geçiripte düzeltme yapıcağımızdan da 200 tl ceza gelicek dokunsalar ağlıycam şimdi nasıl yaptım ben bu salaklığı nasıl ya
bence balayı bitti ama bal yapmaya devameşimin esprisi
valla geçmişi okiyim diye bi baktım aman yok anam kalsın bana hayatta bitiremem
evli olmak o kadar güzel bişi ki..maşallah nazarlar değmesin Allah herkese nasip etsin inşallah
Ufak tefek şeylerde olsa acayip eğlendik biz düğünde , özellikle foto çekiminde fotoculara bayıldım çok rahatlattılar
işin ilginci düğünde sadece içeri girerken heyecanlandık , onun dışında heyecandan eser yoktu
gelin ayakkabılarımı evde unuttuğum için yazdığım kimsenin ismi silinmedi bütün gece pembe ayakkabılarla dolaştım
evden çıkarken,kurdele bağlanırken , düğün bitişi vedalaşırken vs herkes hüngür şakır ama ben hiç ama hiç ağlamadım..ama balayının 1. günü ağlama krizine girdim desem yeridir.. :26:
gönül davet işini gerçekten profosyonel yapıyor, çok ilgilendiler bahşiş vermek istedik onu bile kabul etmediler.
oda iyiydi işte
valla geçmişi okiyim diye bi baktım aman yok anam kalsın bana hayatta bitiremem
oda iyiydi işte
maşallah sana mügemdilerim hep böyle geçer her anınız
fotolarınız cidden harikaaa bi sürü sayfada gördüm onları ünlü oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?