- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
aynen yeni gelin evi oldugu belli zaten.
ee düğüne giderken de ailelere verilecegini az cok herkes tahmin ediyor. onları da zor durumda bırakmak istemiyoruz. ama bankaya koyduk diyelim. tutanak tutuluyor mu ? su kadar altın var vs diye.. kimi bankaya gidip koyuyormussun sadece. öyle mi oluyor ? ya da her bankada mı bu böyle.
Özgem damatlığınız hayırlı olsun.
Kızlar hastalık konusu benide çok korkutuyor bir yandan da geceyi ertelemek durumunda olacağımız için göbek atasım geliyor.
Çağla benim nişanımda da sahte para takılmıştı.Toplamda 200 tl zarar ettik yanlış hatırlamıyorsam.Birkaç kişi öyle takmış.
Aslı o kadar çamaşırı giyecek misin bir hafta boyunca 7 çamaşır takım ohooooooooo renkli rüyalar oteli gibi bişi olacak herhalde
ÖzgemMaşşallah valla benim aşkımdan öyle incelik asla beklemem ama arabaya bineceğimde muhakkak kapımı açar. Eğer kabanımı iliklememişsem hemen düğmeler.Atkım veya şalımdan boynum açılsın hemen kapar hasta olma bzie iyi bak der.Bende tav olurum anında Allah hiç bozmasın inşallah hep böyle küçük şeylerle büyük mutluluklar yaşatsın aşkın
Keremino nişanın hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin ablanda sende çok güzelsiniz maşşallah
Berfoooo benim facemde yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz
size hafta sonu yaptıgım alıklığı anlatayım
davetiye siparişi verdik
kagıda biz örnek yazmıstık neyse konustuk ettik.. yarım saat sonra davetiyeci arıyor ;" evlencek kişilerin adı neydi" diye
biz iki saftirik adımızı yazmamışız
ahahahah yerim kız seniii biliyom biliyommm :)))))))çokçok mutlu olucan canım
özgee hayırlı olsun o vakit gelinliğinnnben nezaman tanışcam gelinliğinlee
gaydirigubbak ankaralı gelin senin adın neydi yahu walla dilmin ucunda çıkmadı
nerdeymiş evlenme teklifin bi bakim:)
bide sen evlenince ankaradamı kalcan
editt: hee tamam eliffff
eliiifffff
evlilik teklifini bende okumak istiyoruuuummmmmhani nerdee
Elif canım
Bilmişsin zateeennn
Evet Ankara devam
haticem sağol.ablasıyla resmi olan benim kuzumÖzgem damatlığınız hayırlı olsun.
Kızlar hastalık konusu benide çok korkutuyor bir yandan da geceyi ertelemek durumunda olacağımız için göbek atasım geliyor.
Çağla benim nişanımda da sahte para takılmıştı.Toplamda 200 tl zarar ettik yanlış hatırlamıyorsam.Birkaç kişi öyle takmış.
Aslı o kadar çamaşırı giyecek misin bir hafta boyunca 7 çamaşır takım ohooooooooo renkli rüyalar oteli gibi bişi olacak herhalde
ÖzgemMaşşallah valla benim aşkımdan öyle incelik asla beklemem ama arabaya bineceğimde muhakkak kapımı açar. Eğer kabanımı iliklememişsem hemen düğmeler.Atkım veya şalımdan boynum açılsın hemen kapar hasta olma bzie iyi bak der.Bende tav olurum anında Allah hiç bozmasın inşallah hep böyle küçük şeylerle büyük mutluluklar yaşatsın aşkın
Keremino nişanın hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin ablanda sende çok güzelsiniz maşşallah
Berfoooo benim facemde yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz
Elifimm sağolasınnn utandım yaEzgiciiiiimm maşallah ablana da sana da kuzum yaaa
Valla ikinizde fıstık gibisiniz yaaaaaaaaaa
Bu arada bişiii merak ettim, acaba kaç doğumlusunuz kuzum nişanlıcanınla sen?
Cerenkoooo, biricik hemşşşoooooooooommmmmmm
Sen manken gibisin yaaa
Boy pos endaaaaammmm
Valla maşAllah diyeyim de nazar değmesin kuzum sanaaaaaaaaaa
Salondan resminiz yok muydu acaba?
ezgim fotolara bayıldım bende ablanın yaşını merak ettim ablan kaç yaşındaaaa
Nurayııımmm
Kuzum ööyyllleee büyük bişii değil, öğrenci hali işteee
Kızlar merhaba ben geldim :)
Nişanımı atlattım herşey çok güzeldi :) elifim 2 foto attım gerisini yükleyemedim ama en yakın sürede halledicem biraz işim var geçmişi birazdan okuyacam öptüm sizi
billythekids Sahte para takmaktaki amaç ne onu anlamadım yoksa takmazsın varsa takarsın.Düğün değilki nikahta takardın olmadı ve bunu yapan akraba büyük ihtimalle
Kasa olayında da boş kasa bulamadık oturduğumuz, çalıştığımız semtlerde
YAĞMURR HOŞ GELMİŞ
size hafta sonu yaptıgım alıklığı anlatayım
davetiye siparişi verdik
kagıda biz örnek yazmıstık neyse konustuk ettik.. yarım saat sonra davetiyeci arıyor ;" evlencek kişilerin adı neydi" diye
biz iki saftirik adımızı yazmamışız
İşte sana bunu soracaktııımmmm
Davetiye baktınız mı ne zaman bastıracaksınız diyeee
Kuzum ben geç mi kaldım ki
Ayy Gizim inşAllah ya, inşAllaaaahhh
Sende bende hepimiz mutlu olalıııımmmm
Elif canım
Bilmişsin zateeennn
Evet Ankara devam
Evlenme teklifimde pek bişii yoktu aslında, utandırmayın beni yaaa
Nurayııımmm
Kuzum ööyyllleee büyük bişii değil, öğrenci hali işteee
elif valla bu borc içinde chanel'in orjinalini alamayacagım sanırımcakması ile idare etcem gibi...
yaa daha ne laflar bir görsen..az kaldı ya beyfendi pek cakır keyf. dün durmuş ; 48 gün sonra vizesiz giriş yapabilcem diyo (ben ne derdindeyim, o ne derdinde)
al al bebegim. bu arada wattsons da bayagı indirim vardı.ilgilenenlere duyrulur
elif davetiye icin 2 ay normal bir süre.. zaten 1 haftada hazır olur dedi davetiyeci.
Elifimm sağolasınnn utandım yaben 90 lıyım nişanlımcan 86 lı. kaç gösteriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?