'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mügee bende facede gördüm seniii çok hoşsun. rabbim nazarlardan saklasın

ezgi senkinide gördüm maşALLAH

gizem senide görmek sitiyoruz artık

benim minnakum pufingim nerelerde haberi olan varmı

Özgem damatlığınız hayırlı olsun.

Kızlar hastalık konusu benide çok korkutuyor bir yandan da geceyi ertelemek durumunda olacağımız için göbek atasım geliyor.

Çağla benim nişanımda da sahte para takılmıştı.Toplamda 200 tl zarar ettik yanlış hatırlamıyorsam.Birkaç kişi öyle takmış.

Aslı o kadar çamaşırı giyecek misin bir hafta boyunca 7 çamaşır takım ohooooooooo renkli rüyalar oteli gibi bişi olacak herhalde

Özgem Maşşallah valla benim aşkımdan öyle incelik asla beklemem ama arabaya bineceğimde muhakkak kapımı açar. Eğer kabanımı iliklememişsem hemen düğmeler.Atkım veya şalımdan boynum açılsın hemen kapar hasta olma bzie iyi bak der.Bende tav olurum anında Allah hiç bozmasın inşallah hep böyle küçük şeylerle büyük mutluluklar yaşatsın aşkın

Keremino nişanın hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin ablanda sende çok güzelsiniz maşşallah

Berfoooo benim facemde yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

eski bir banka çalışanı olarak konuya müdahil oldum; kiralık kasalar 2 çeşit oluyor
1.si sadece kiralayan kişi adına yani o kişi dışında kimse giremiyor
2.si ortak (münferit) kasa; siz ve eşiniz kasayı açtırmaya beraber gidiyorsunuz ve ikinizde yetkili sayılıyorsunuz. yalnız bunda da şöyle bi durum var
a. ikinizden biri istediğiniz zaman gittiğinizde girebiliyorsunuz
b. kasanın açılımı sadece ikiniz aynı anda bankada olduğunuzda gerçekleşiyor. bunu kasayı kiralarken personele söylerseniz ona göre işlemler yapılır.

ve hiç bir bankada konulan şeyler tutanak olarak bir yere yazılmaz. kiralık kasa özeldir banka personeli dahil siz olmadan müdahele edemez. hatta ola ki -allah korusun ama- arama izni çıktı vs diyelim o zaman bile polisler gelip yazılı izinle anca açtırıyorlar ki bunun için çoook uzun bir prosedür var. o nedenle içiniz rahat olsun. bence de en güvenli yer kiralık kasalardır.

özgee hayırlı olsun o vakit gelinliğinnn ben nezaman tanışcam gelinliğinlee

gaydirigubbak ankaralı gelin senin adın neydi yahu walla dilmin ucunda çıkmadı
nerdeymiş evlenme teklifin bi bakim:)
bide sen evlenince ankaradamı kalcan

editt: hee tamam eliffff

Son düzenleme:

hmencecik oluruzzz aaa bu sahte para olayı çok fenaydmış

billythekids
Sahte para takmaktaki amaç ne onu anlamadım yoksa takmazsın varsa takarsın.Düğün değilki nikahta takardın olmadı ve bunu yapan akraba büyük ihtimalle

Kasa olayında da boş kasa bulamadık oturduğumuz, çalıştığımız semtlerde

YAĞMURR HOŞ GELMİŞ

İşte sana bunu soracaktııımmmm
Davetiye baktınız mı ne zaman bastıracaksınız diyeee
Kuzum ben geç mi kaldım ki

ahahahah yerim kız seniii biliyom biliyommm :)))))))çokçok mutlu olucan canım

Ayy Gizim inşAllah ya, inşAllaaaahhh
Sende bende hepimiz mutlu olalıııımmmm

Elif canım
Bilmişsin zateeennn
Evet Ankara devam

Evlenme teklifimde pek bişii yoktu aslında, utandırmayın beni yaaa

eliiifffff
evlilik teklifini bende okumak istiyoruuuummmmm hani nerdee

Nurayııımmm
Kuzum ööyyllleee büyük bişii değil, öğrenci hali işteee

haticem ben cok sancılı geciriyorum o yüzden düğün günü olmasını istemiyorum. bu düzene göre düğünde adet olcam. o yüzden hap konusunda bilmiyorum nolcak. cagla ve mügeden gördüm :26:

ilişki anlamında ertelemeyi dogru bulmuyorum. erteledikce insan daha da cekinir bence. lütfen o konuda rahat ol.

**

billy tesekkür ederim verdiğin bilgiler icin cok iyi oldu.

dila sana da tesekkür ederim tekrar.

haticem sağol.ablasıyla resmi olan benim kuzum
Elifimm sağolasınnn utandım ya ben 90 lıyım nişanlımcan 86 lı. kaç gösteriyoruz
ezgim fotolara bayıldım bende ablanın yaşını merak ettim ablan kaç yaşındaaaa

gizom ablacımda 84 lü ve 6 aylık hamile

tabi canım sahte para olayına katılıyorum, kötü bir durum bakalım biz nelerle karşılaşacağız... en kötü gr altın takılırdı ya da onun bile yarısı var 52tl mi ne

kasa olayı da sadece bir bankaya bağlı kalmayın diyebilirim kasalar için olan yıllık aidat her yerde az çok aynı bizim en son 200 tl filandı yanlış hatırlamıyorsam, ah bir de bazı şubeler kiralık kasa açarken belli bir miktar parayı da vadesiz hesapta rehinliyor ki kişi bankaya gelmese bile kiralık kasa ücretini ilerleyen yıllarda tahsil edebilsinler diye. yaşlı müşteriler fln mesela vefat ediyor o kasa yıllarca kapalı kalıyor çocukları kasa olduğunu anlamıyor vs...
kasa güvenlidir ama şahsen ben de düğünden sonra direkt kirayalacağım hiç risk almaya gerek yok

ezgi ablana maşallahnazar değmesin. hamilelik kimi bayana daha da güzellik katıyormuş ya ablan da öyle olmuş.

alımlı çok.. hayırlı bebeğini kucagına almayı nasip etsin.

Eliffff nerde oturuyorsun?????

Enişte öldürdü beniiii
Bizim 6 ay var dahaaaaa
Garibime üzülüyom

Alayım almasına da annemden çekiniyorum

elif davetiye icin 2 ay normal bir süre.. zaten 1 haftada hazır olur dedi davetiyeci.

Biz Mart'ın ilk haftası bastıracaz galiba
Geç mi olur ki:26:
Acaba babamı beklemesek miiii:44::44:
Babam il dışında görevli de, 1 mart gibi gelecek

Dağıtma işini ne zaman yapacaksınız kuzum siz?

Elifimm sağolasınnn utandım ya ben 90 lıyım nişanlımcan 86 lı. kaç gösteriyoruz

Bende 90'lıyııımmmm
Benim nişanlıcanda 90'lııı

Sen tam benim yaşıt gibi duruyosun
Ama sözlücanda biz gibi duruyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…