aslım biz iki valizle gitçez sanırım benimki öyle istiyoki zaten anca sığar ben üniye giderken bile az şey alcam desem de dünyaları dolduruyodum valize
takı konusunda da benimki kendi evimizde bırakma taraftarı (site güvenliği vs var diye) ben ise kayınvalidemlere bırakalım diyorum
kasaya gerek kalmıcak çünkü biz ev kredisi için bozdurucaz kısa süre sonra
ben gelinliğimi taaa ekim ayında aldım kuzucan
gülinim gözümden kaçmış sıkıntınözür dilerim kuzum
olcakla öleceğe çare yok derler ya gerçekten öyle..üzülsen de değişmicek bişey o nedenle sıkma kendini hasta olursun valla kuzum
çağlammm neler atlatmışsınız ama hepsi geçmiş gitmiş
çok mutlu olursunuz inşallah canım benim.. alpican seni hiç üzmesin, hep güldürsün
çağlacımm hayırlı olsun canımm :) biras aksiyon olmuşş ama şükür erken müdahale edilmiş :)
alpicanda artık senin ailen benim ailemi bırakıp direk kendi ailesiyle ilgilensin canımı sıkmasın, aynı şehirdeyiz bakk
Doğum kontrol hapı mı adeti uzatan Mügem?
Sen doktor gününü ayarlayacak demiştin yanlış mı hatırlıyorum ben:26:
Ayarlanamadı mı ki:26:
saol kuzum benim...
sahteyi kv aldı bizden...verin diyo napcan anne dedim....ses cıkarmıyo....takan kişiye neler dedik sende götürüp birine takma istersen dedim....neyse atlattık be Mügem.....şükürler olsun naptın alısabildin mi evliliğee...
valla canım sevgilimmm saglık olsun dedi...bi ömür birlikeyiz,3 sene bekledim bi hafta on gün gerekirse bi ömür dedi....yirim ben onu....bu arada camasır falan balayında kirlenenenler kuzum....her gün bi kıyafet giyen bi kocam var artık...ama Allah var evde yardım ediyo....kahvaltı hazırlıyo masayı topluyo...evi süpürdü dün....ayy canını yedigimmm
çağla ve müge haplar sizde yanlıs hesaplandı o zaman galiba
adet geciktirici mi icsem bak bu kafamı cok karıstırdı ya ,ya bende öyle olursam. sancıdan artık dügünde oynayamam da.
sahte altını bence bilerek takmıstır. cünkü artıkinsanlar kurdelalara isim yazıyorbu sahte davasına.
bence videodan tespit edebilirsin çağla.diğer altınlarda isim yazıyorsa.(hos bilsen daha kötü olur,Allah bildiği gibi yapsın ya)
müge fes altını mıinsanlar nolmuş ya.
saol canım benim......inş sizde hep mutlu olursunuzzz...hayırlı olsun damtlıgınız
valla öyle devam ederse benden dayak yer zaten....dün diyoki annemleri caya cagıralım annemlere gidelim mi....Allah sabır ver dedim...hastaydım sınava bile gidemedim.....iyi cagıralım dedim kalktım bi yas pasta bide ıspanaklı börek yaptım hasta halimle....2 kaynım öglen uyanmıs kahvaltı yapmamıslar kahvaltı hazırladım....onlar gitti yemek yaptım....yaaaa cok yoruluyom ben...ne kadar gec evnirsenz o kadar iyiii hehehe
elif bizim de tatil 6 gün
bir daha böyle rahatı bulamayız dedik.
çekçekli ler süper evet.cok rahat. en iyisi 2 tane orta boy alalım biz. elde tasıyacagımıza.
**
ya kasa kiraları 150-300 arası değişiyor yıllık. onda da gvence ne bilmiyorum. altın beni huzursuz eden birsey zaten. evde durması rahat ettirmez beni. bilmiyorum ki :26:
İş yerinde 1 faturayı yanlış girmişim adama kdv ödemesi çıkmamıştı ama şimdi düzeltme yapınca 1250 tl ödeme çıktı ve ba-bs de 10 günü geçiripte düzeltme yapıcağımızdan da 200 tl ceza gelicek dokunsalar ağlıycam şimdi nasıl yaptım ben bu salaklığı nasıl ya
çekçekli ler süper evet.cok rahat. en iyisi 2 tane orta boy alalım biz. elde tasıyacagımıza.
**
ya kasa kiraları 150-300 arası değişiyor yıllık. onda da gvence ne bilmiyorum. altın beni huzursuz eden birsey zaten. evde durması rahat ettirmez beni. bilmiyorum ki :26:
kızlar nişan resimlerimizi koydum merak eden gelincikler bakabilirler
canım evin soyulması biras kolayda bankanın soyulması zor bi ihtimal. ben nişandan snra hemen kasaya koyduk seti bilezikleri fln. çünkü artık hırsızlarda prof çalışıyolarmış takip ediyolarmıs düğün dernekli evlerii. Allah korusunn tedbiri elden bırakmayın. mutlaka kasaya koyun altınlarınızı paranızı flnn
çağlammm... hoşgelmişsin kuzum neler atlatmışsınız yaaaaaa valla kolay değil bu evlilik denen şey....hemde hiç kolay değilmiş allah sanada bizlerede yardım etsin ne diyim kuzum .... balayı nasıl geçtiiiiiiiii...
aamammaaa hiçbişey anlatmıosun kiiiiiii bak oldumu şimdiiiiiiii burda ne ateşli sohbetlerimiz olduuuuuu böylemi olcaktık kuzu
mügecim sende hoşgeldin canım fotoları face ten gördüm gerçekten çok güzeldiler... ama düğünsalonu içinde hiç fotonu görmedimmm??
sizin balayınız nasıl geçti şimdi durumlar nasıllll...
hadi evlenmiş taze gelinler verin tüyoları bizeeeeeeeee bekliyoruzzzzz
aynen yeni gelin evi oldugu belli zaten.
ee düğüne giderken de ailelere verilecegini az cok herkes tahmin ediyor. onları da zor durumda bırakmak istemiyoruz. ama bankaya koyduk diyelim. tutanak tutuluyor mu ? su kadar altın var vs diye.. kimi bankaya gidip koyuyormussun sadece. öyle mi oluyor ? ya da her bankada mı bu böyle.
çağlammm... hoşgelmişsin kuzum neler atlatmışsınız yaaaaaa valla kolay değil bu evlilik denen şey....hemde hiç kolay değilmiş allah sanada bizlerede yardım etsin ne diyim kuzum .... balayı nasıl geçtiiiiiiiii...
aamammaaa hiçbişey anlatmıosun kiiiiiii bak oldumu şimdiiiiiiii burda ne ateşli sohbetlerimiz olduuuuuu böylemi olcaktık kuzu
mügecim sende hoşgeldin canım fotoları face ten gördüm gerçekten çok güzeldiler... ama düğünsalonu içinde hiç fotonu görmedimmm??
sizin balayınız nasıl geçti şimdi durumlar nasıllll...
hadi evlenmiş taze gelinler verin tüyoları bizeeeeeeeee bekliyoruzzzzz
valla canım sevgilimmm saglık olsun dedi...bi ömür birlikeyiz,3 sene bekledim bi hafta on gün gerekirse bi ömür dedi....yirim ben onu....bu arada camasır falan balayında kirlenenenler kuzum....her gün bi kıyafet giyen bi kocam var artık...ama Allah var evde yardım ediyo....kahvaltı hazırlıyo masayı topluyo...evi süpürdü dün....ayy canını yedigimmm
çağla ve müge haplar sizde yanlıs hesaplandı o zaman galiba
adet geciktirici mi icsem bak bu kafamı cok karıstırdı ya ,ya bende öyle olursam. sancıdan artık dügünde oynayamam da.
benim stresten tam zamanında geldi valla kuzum , o yüzden bir kutu hap bitince pat diye oluverdim :26:
normalde 6 gün falan sürerdi iilk ay yapabilirmiş böyle.8 gün falan sürdü bu ay
**
ya kasa kiraları 150-300 arası değişiyor yıllık. onda da güvence ne bilmiyorum. altın beni huzursuz eden birsey zaten. evde durması rahat ettirmez beni. bilmiyorum ki :26:
valla özlemim anlatılacak pek bii yok...henüz bende anlamadım zaten.....ben bi ne oldugunu kavrayım tüyo verrim sana da
canım hayır tutulmuyo tutanak bizde direk kendimiz koyduk kasaya,kilitleyip anahtarınıda aldık.. sen biliyosun ne kadar koyduğunu ölesi daha ii zatenn.. benim koyduğum bankada böleydi ama çoğunda da böle die biliyorumm.hem kimseyi sorumluluk altında bırakmazsın hemde kafan rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?