'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saol canım benim......inş sizde hep mutlu olursunuzzz...hayırlı olsun damtlıgınız

valla öyle devam ederse benden dayak yer zaten....dün diyoki annemleri caya cagıralım annemlere gidelim mi....Allah sabır ver dedim...hastaydım sınava bile gidemedim.....iyi cagıralım dedim kalktım bi yas pasta bide ıspanaklı börek yaptım hasta halimle....2 kaynım öglen uyanmıs kahvaltı yapmamıslar kahvaltı hazırladım....onlar gitti yemek yaptım....yaaaa cok yoruluyom ben...ne kadar gec evnirsenz o kadar iyiii hehehe

çalışmak isteyen arkadaşlar çağrı merkezi geçmişiniz var ise yada ikna kabiliyetim yüksek sabırlıyım diyorsanız ve evde para kazanmak istiyorsanız home office call center sizin için uygun bir iş..bunun için bana ulaşabilirsiniz:)

Doğum kontrol hapı mı adeti uzatan Mügem?
Sen doktor gününü ayarlayacak demiştin yanlış mı hatırlıyorum ben:26:
Ayarlanamadı mı ki:26:

benim stresten tam zamanında geldi valla kuzum , o yüzden bir kutu hap bitince pat diye oluverdim :26:
normalde 6 gün falan sürerdi iilk ay yapabilirmiş böyle.8 gün falan sürdü bu ay

maşallah çağlam şimdilik alıştık gibi
balayından döndükten sonra baya hasta oldum üşütmüşüm heralde.çorba yaptı, çamaşırları yıkadık topladık ütüledik hep yardım etti bana
inşallah böyle devam eder

elif bizim de tatil 6 gün

bir daha böyle rahatı bulamayız dedik.

çekçekli ler süper evet.cok rahat. en iyisi 2 tane orta boy alalım biz. elde tasıyacagımıza.

**

ya kasa kiraları 150-300 arası değişiyor yıllık. onda da gvence ne bilmiyorum. altın beni huzursuz eden birsey zaten. evde durması rahat ettirmez beni. bilmiyorum ki :26:

adet geciktirici daha mantıklı gibi....hap uzatıyo arkadasım ...al işte....on gün uzadı resmen ya...erken gelsin diye de hap içik bi işe yaramadı gününmde oldum yine....anlayamayız be kuzum video ya bakcaz yine de ama sanmam belli olmaz...Allah bildigi gibi yapsın...

balayına giderken de abartma bence....kac gün kalcaksan ona göre iç çamasırı al....gerisini de ayarla ona göre....

daha ilk haftadan mıı bu cümleee :)
alışırsın canım benimmm :)

Benim kuzenim banka da çalışıyor şu an benim altınlar onun kasasında duruyor ama evlendikten sonra al derse ne yaparız bilmem :44::44::44: evde imkansız yani.. tatile de götürmem hepsini çıkartıp anneme vereceğim abim götürsün koysun kasasına dönüşte düşünürüz ne yapacvağımız

gülinim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum biliyorsun bende ne hatalar yağptım burayada yazdım allah yardımcın olsun kuzum en rahat şekilde atlatırsın inşallah laf söz yemeden

canım evin soyulması biras kolayda bankanın soyulması zor bi ihtimal. ben nişandan snra hemen kasaya koyduk seti bilezikleri fln. çünkü artık hırsızlarda prof çalışıyolarmış takip ediyolarmıs düğün dernekli evlerii. Allah korusunn tedbiri elden bırakmayın. mutlaka kasaya koyun altınlarınızı paranızı flnn

çağlammm... hoşgelmişsin kuzum neler atlatmışsınız yaaaaaa valla kolay değil bu evlilik denen şey....hemde hiç kolay değilmiş allah sanada bizlerede yardım etsin ne diyim kuzum .... balayı nasıl geçtiiiiiiiii...

aamammaaa hiçbişey anlatmıosun kiiiiiii bak oldumu şimdiiiiiiii burda ne ateşli sohbetlerimiz olduuuuuu böylemi olcaktık kuzu

mügecim sende hoşgeldin canım fotoları face ten gördüm gerçekten çok güzeldiler... ama düğünsalonu içinde hiç fotonu görmedimmm??

sizin balayınız nasıl geçti şimdi durumlar nasıllll...

hadi evlenmiş taze gelinler verin tüyoları bizeeeeeeeee bekliyoruzzzzz

aynen yeni gelin evi oldugu belli zaten.

ee düğüne giderken de ailelere verilecegini az cok herkes tahmin ediyor. onları da zor durumda bırakmak istemiyoruz. ama bankaya koyduk diyelim. tutanak tutuluyor mu ? su kadar altın var vs diye.. kimi bankaya gidip koyuyormussun sadece. öyle mi oluyor ? ya da her bankada mı bu böyle.

Özlemmmmm senin tüyoya ihtiyacın mı var Anam bişey yapamamışlar ki kız hasta olmuşum ne etsimn

canım hayır tutulmuyo tutanak bizde direk kendimiz koyduk kasaya,kilitleyip anahtarınıda aldık.. sen biliyosun ne kadar koyduğunu ölesi daha ii zatenn.. benim koyduğum bankada böleydi ama çoğunda da böle die biliyorumm.hem kimseyi sorumluluk altında bırakmazsın hemde kafan rahat eder

valla özlemim anlatılacak pek bii yok...henüz bende anlamadım zaten.....ben bi ne oldugunu kavrayım tüyo verrim sana da

Tabiii beklemekten başka çareleri de yok kii
Oyyyy
İnşAllah bize de böyle nasip olur:97:

çağla ve müge haplar sizde yanlıs hesaplandı o zaman galiba

adet geciktirici mi icsem bak bu kafamı cok karıstırdı ya ,ya bende öyle olursam. sancıdan artık dügünde oynayamam da.

Benim kafam da çok karışık
Hem adet geciktirici hem doğum kontrol hapı oluyorsa garnti olması açısından yapsam mı ki
Bilmiyorum ya, hormonlarla oynuyoruz resmen

benim stresten tam zamanında geldi valla kuzum , o yüzden bir kutu hap bitince pat diye oluverdim :26:
normalde 6 gün falan sürerdi iilk ay yapabilirmiş böyle.8 gün falan sürdü bu ay

3 hafta kullandın bırakır bırakmaz oldun di mi kuzum?
O zaman ben hesabımı buna göre yapayım
Ben 3 hafta sonra bırakınca olmazsam ne olacak diyordum da
Aslında 3 haftadan sonra devam edince hapa, olunmuyor diyorlar

aaa siz nereye gidiyosunuuuuzzzz?
Evet 2 orta boy iyidir kuzum
Sen kırmızıları anca koyarsın zaten

150 tl bence o kadar altının muhafazası için hiçbir şey değil..
Ben güvenemem evde durmaları zor mesele

valla özlemim anlatılacak pek bii yok...henüz bende anlamadım zaten.....ben bi ne oldugunu kavrayım tüyo verrim sana da

nasıııııı yaaaaaaa küstüm

o zaman bekliyoruz çağlam

bak oyam nasıl bize detaylarını verdi tüyolarını püf noktalarını anlattı bizi aydınlattıysa sendede aynı performansı bekliyouz

Son düzenleme:
müge çağla hoşgeldinizzz tebriklerr..:) maşallahh ikinizede

çağlanın yine bol maceralı geçmiş çok geçmişler olsun gerçekten :2:

bu arada sabah sorulan kardeş kardeş uyuma mevzusuna iki gelindedende tam üstüne onay geldi yaa pess diyorum :)

eeee peki banka görevlilerin biri gitti actı diyelim.:44::44: ya da böyle bir ihtimal var mı ? beni düsündüren o zaten.

ziraat mı senin calıstıgın banka? istersen özelden yaz. burdan rahatsız olursan. bilgilenmek adına soruyorum yanlıs anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…