çok güsel olmuşsun canım :) Allah utandırmasın inşallah :) darısı düğün fotolarınızaa
nasıııııı yaaaaaaaküstüm
o zaman bekliyoruz çağlam
bak oyam nasıl bize detaylarını verdi tüyolarını püf noktalarını anlattı bizi aydınlattıysa sendede aynı performansı bekliyouz
aaa siz nereye gidiyosunuuuuzzzz?
Evet 2 orta boy iyidir kuzum
Sen kırmızıları anca koyarsın zaten
150 tl bence o kadar altının muhafazası için hiçbir şey değil..
Ben güvenemem evde durmaları zor mesele
küsme özlemim....su an için tek söyleyecegim korkulacak bişey yok....
canımmmm yaaaaa seviyorum seniiiiiii çağlammmm
eeee peki banka görevlilerin biri gitti actı diyelim.:44::44: ya da böyle bir ihtimal var mı ?beni düsündüren o zaten.
ziraat mı senin calıstıgın banka? istersen özelden yaz. burdan rahatsız olursan. bilgilenmek adına soruyorum yanlıs anlama
Amin canım benim inşallahh. çok mutluyum ama yaa
Kızlar merhaba ben geldim :)
Nişanımı atlattım herşey çok güzeldi :) elifim 2 foto attım gerisini yükleyemedim ama en yakın sürede halledicem biraz işim var geçmişi birazdan okuyacam öptüm sizi
Kızlar merhaba ben geldim :)
Nişanımı atlattım herşey çok güzeldi :) elifim 2 foto attım gerisini yükleyemedim ama en yakın sürede halledicem biraz işim var geçmişi birazdan okuyacam öptüm sizi
hayırlı olsun nişandaşım :))
ikinizi de ayrı ayrı cok cokkk tebrik ediyorum
hayırlı uğurlu olsun inşallah
ölüdeniz
aynen dün alırken sevdicek 1 tane aldırdı bu arada sıgdırırız diye.kulagına egilip çamasırlarım olcak,bikini olcak,parfüm olcaknasıl sığcak dedim. ben sana sığdırcam dur az kaldı dedi minicik seyler ne yer kaplıcak diyo
ama el cantası yerine sürgülü valiz daha mantıklı.
**
haplar beni de corba etti. yarın giderken adet günlerimi yazılı gideyim dr'a bari.:26:
eliff ben senin evlenme teklifini çok beğendim dün okudummm vuhuuu diyorumm :)))))))
Çağlammm Mügemm regl olayınız kötü olmuş ama olsunn bikaç gün beklemek, bişey yapmadan beraber uyumakta güzel olmuştur
Çağlammm icra meselesini iyi atlatmışsınız iyi ki kapıcı görmüş yoksa Allah korusun düğün günü çok üzüntü olurdu size,büyük geçmiş olsun
Özgişimm napıım takmamaya çalışıorum kuzum sabah üzüldüm ama oldu bikere daha dikkatli olucam artık
Özlemcimm laf yemedim çok şükür çünkü büroda 6 yıllık çalışan da geçen gün daha bi hata yapmıştı o benimkinden daha büyüktü hatta,ben de bişey demesinler sırf diye öderim dedim ama gerek yok dediler
Cerencim hayırlı uğurlu olsunn nişanınızBen seni görmemiştim hiç çok güzelmişsin ki sennn Allah tamamına erdirsin kuzumm
Kuzuuummm
Seviyom yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?