'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

küsme Özlemim....su an için tek söyleyecegim korkulacak bişey yok....

aaa siz nereye gidiyosunuuuuzzzz?
Evet 2 orta boy iyidir kuzum
Sen kırmızıları anca koyarsın zaten

150 tl bence o kadar altının muhafazası için hiçbir şey değil..
Ben güvenemem evde durmaları zor mesele

ölüdeniz

aynen dün alırken sevdicek 1 tane aldırdı bu arada sıgdırırız diye.kulagına egilip çamasırlarım olcak,bikini olcak,parfüm olcaknasıl sığcak dedim. ben sana sığdırcam dur az kaldı dedi minicik seyler ne yer kaplıcak diyo

ama el cantası yerine sürgülü valiz daha mantıklı.
**

haplar beni de corba etti. yarın giderken adet günlerimi yazılı gideyim dr'a bari.:26:

canım anahtar sende var kimse açamaz kasanıı :)

Amin canım benim inşallahh. çok mutluyum ama yaa

Allah bozmasın kuzumm :)

Kızlar merhaba ben geldim :)

Nişanımı atlattım herşey çok güzeldi :) elifim 2 foto attım gerisini yükleyemedim ama en yakın sürede halledicem biraz işim var geçmişi birazdan okuyacam öptüm sizi

Kızlar merhaba ben geldim :)

Nişanımı atlattım herşey çok güzeldi :) elifim 2 foto attım gerisini yükleyemedim ama en yakın sürede halledicem biraz işim var geçmişi birazdan okuyacam öptüm sizi

hayırlı olsun nişandaşım :))

ikinizi de ayrı ayrı cok cokkk tebrik ediyorum

hayırlı uğurlu olsun inşallah

Ezgiciiiiimm maşallah ablana da sana da kuzum yaaa
Valla ikinizde fıstık gibisiniz yaaaaaaaaaa
Bu arada bişiii merak ettim, acaba kaç doğumlusunuz kuzum nişanlıcanınla sen?

Cerenkoooo, biricik hemşşşoooooooooommmmmmm
Sen manken gibisin yaaa
Boy pos endaaaaammmm
Valla maşAllah diyeyim de nazar değmesin kuzum sanaaaaaaaaaa
Salondan resminiz yok muydu acaba?

Parfüm hangi parfüüümmmm
Bende her gece için bi babydoll atayım diyorum valizeeee
Ama bilemiyorum valla daha bi tane var, almak gerek

Bu erkeklerin esprilere de bitiyorum
Bana da hep böyle espriler yapıyo, ben şöyle yapacam şimdi, ben gösterecem gününü şimdi

Hap konusu beni ateşlere attıııı
Güvenmiyorum ben
Geciktirici kullanacam mecbur
O da 10 günmüş en fazla
Bide onuda olmadan önce yutmak gerekiyormuş..
Ben bi kere kullanmıştım, olur olmaz yutmuştum kesmişti:26:
Ama sonra nasıl hastalandım nasıl

Bende eylülden beri tutuyorum günlerimi
Doktora gidince götürecem listeyi

Çağlammm Mügemm regl olayınız kötü olmuş ama olsunn bikaç gün beklemek, bişey yapmadan beraber uyumakta güzel olmuştur

Çağlammm icra meselesini iyi atlatmışsınız iyi ki kapıcı görmüş yoksa Allah korusun düğün günü çok üzüntü olurdu size,büyük geçmiş olsun

Özgişimm napıım takmamaya çalışıorum kuzum sabah üzüldüm ama oldu bikere daha dikkatli olucam artık

Özlemcimm laf yemedim çok şükür çünkü büroda 6 yıllık çalışan da geçen gün daha bi hata yapmıştı o benimkinden daha büyüktü hatta,ben de bişey demesinler sırf diye öderim dedim ama gerek yok dediler

Cerencim hayırlı uğurlu olsunn nişanınız Ben seni görmemiştim hiç çok güzelmişsin ki sennn Allah tamamına erdirsin kuzumm

ezgim fotolara bayıldım bende ablanın yaşını merak ettim ablan kaç yaşındaaaa

eliff ben senin evlenme teklifini çok beğendim dün okudummm vuhuuu diyorumm :)))))))

ayyy kızlarrr sizzz kaç ay önce doğum kontrol kullanmaya başladınız evlenmeden 3 ay önce kullanın diyolar çok şaşırdım ama herkesin başına gelebilecek bişi özellikle strese dayalı onca yıl beklemşsnzzz bekelrsiniz kiiiiii bu uyumanınn tadıda başka güzeldirrr maşalllah sizede enişteleredeee çok özledik sizleriiii

size hafta sonu yaptıgım alıklığı anlatayım

davetiye siparişi verdik

kagıda biz örnek yazmıstık neyse konustuk ettik.. yarım saat sonra davetiyeci arıyor ;" evlencek kişilerin adı neydi" diye

biz iki saftirik adımızı yazmamışız

Son düzenleme:

canım zaten olması gereken budur insanlar hata yaparlar üç kuruşa çalşyıoruz bide keserlerse zaten kötü olur ki sende zaten iş yoğnluğu kafa dalgınlığıyla hata yaparsan yaparsın kimse mükemmel olamazdı

o yüzden sıkma tatlı canını kuzum üzme kendini hayat çok boş belki hata istemiyorsundur haklısın ama işte hepimize hatalar yapabiliyoruz

elif valla bu borc içinde chanel'in orjinalini alamayacagım sanırım cakması ile idare etcem gibi...

yaa daha ne laflar bir görsen.. az kaldı ya beyfendi pek cakır keyf. dün durmuş ; 48 gün sonra vizesiz giriş yapabilcem diyo (ben ne derdindeyim, o ne derdinde)

al al bebegim. bu arada wattsons da bayagı indirim vardı. ilgilenenlere duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…