'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yağmur herkes farklı şekilde imtihan oluyor.
Bundan sonra hep mutluluk gözyaşın olur inşallah kuzum

Aferin bak oldu şimdiiiiiiiii
Güneşin gelsin de seniii hep mutlu etsiiinnnn

Aslım,haticem,elifim çok sağolun iyiki hepiniz varsınız ağlama Aslım ben ne çok ağladım,zırladım kriz geçirdim ama güçlüyüm artık ben her dakikam ağlamakla geçmiyor,şükretmekle geçiyor artık dışarı çıkabiliyorum,sizlerle konuşabiliyorum,arkadaşlarımla görüşmeye başladım,birşeyler yiyebiliyorum,gittiğimiz yerlere yavaş yavaş annemle gitmeye başladım acıtıyorrr sanki kalbimden kan akıyor o an kanım çekiliyor sıcaklık basıyor tüm vücudumu ve bir süre konuşamıyorum zevk almıyorum yanımdakilerle bildiğiniz donuyorum anılarrr geliyorr çılgınca döndüğümüz yerlerde ben tek olarak vee oof neyse yaa sizide üzmiyim ben iyiyim merak etmeyin beni acısa da öldürmüyorr! aylardır neler çektiğimi ben bilirim rabbim de sizin yüzünüzü hep böyle güldürsün Allah razı olsun dua eden etmeyen herkesten hayat çok boş üzdüysem helal edin!

Selamlar kızlarrrr

Nasılsınız bakalım sabahtan beri aşağıda okuyorum birinizde demiyorsunuz niye yazmıyorsun diye

En sonunda dayanamadım, dalıyorum konuya....

Müge ve Çağla gelinlerimiz gelmişlerrr Allah mutluluklarını daim etsin, fotolar çok güzel :))

Bu arada süpriz araştırırken forumda şu siteyi önermişler hoş fikirler var kızlar mesela şuuu evliler deneyebilirsiniz;

Evde şık bir sürpriz | surprizim.net

Aklınızda olsun şıpsevdi sakızlarından da bir hediye var onu da beğendim.

Şıpsevdi Sürprizi | surprizim.net

Elif daha neyini görcem kuzum ; aşkını,heyecanını,ateşini görüm hep de böyle ol. olalım

ezgi cok seker olmus ama

**

yagmurum ; canım helal olsun . o nasıl söz..bu topic,bizler ne için varız. kaldı ki sen kurucusuydun bu sayfanın.

herkes zorluk yasıyor belli sınavlardan geciyor. ama kimisi yürütemiyor(Allah önceden gercek yüzünü gösteriyor,evlendikten sonra üzüleceğimize şimdi üzülelim) ben hala böyle diyorum.. evlenip ayrılmak daha zor olurdu..
bazen ne kavgalar ettik ayrılmayı ya da bu sefer bitti galiba diye düsündüğüm oldu benim de. ama bir sekilde atlattık.
herkes benzer sıkıntılar cekiyor ama bunun şiddeti ve çevre yansıması. yıpranma payı farklı etkide oluyor.

çiçekler acacak sana da

Yağmurum Rabbim çok sevdiklerini sınarmış.
İnanıyorum ki gerçekten mükemmel birisi çıkacak akrşına, sen ona Eşim diyeceksin, onun soyadını taşıyacaksın.
Silinip gidecek kötülükle, eski aşklar bir bir..
Hiç üzülme sen, bizi de üzmedin ayrıcaaaa

Aslımuuuuu Aşığım ama napiiimmmm

Son düzenleme:

Doğru söylüyosun vallaaaa
Ooohhh sefam olsuuunnnn

Ama gerçekten çok beğendim Ezgican
MaşAllah

Turkuaz hoşgelmişen

Sağol Eliftoşum benim. ay kayınvalide demişken sizinlede paylaşayım istedim ben çok mutlu oldumda ben kayınvalidemle çok çok iyi anlaşıyorum 5 yıldır (inşallah hep böyle devam eder) cumartesi günü en çok o koşturdu benimle. neyse akşam oda bizimle geldi eğlenceye normalde anneler yoktu ama o şoförlüğümüzü yaptı sağolsun (aslında nişanlımın arkadaşı olacaktı son dakikada rahatsızlandı.)bizde buraya kadar geldin geri dönme dedik. neyse mekan o gün baya kalabalıktı.bi grup vardı altın kızlar gibiydiler içlerinden bi tanesi gelip beni öpüp sevip durdu.ay şöyle güzelsin böyle tatlısın. sonra wcde kayınannimle karşılaşmışlar beni övmüşler kadınlar hep çok güzel, gözümüz hep onlarda falan gibisinden.kayınannim gururlanmış şekilde geldi anlattı bana.eve gidince bi okun dedi.öyle hoşuma gitti kiii gururum okşandı valla

Son düzenleme:

Bu dileklerinizi yerim sizin yaa valla ağlarken içim tuhaf oldu yaa aminn canlar amiin hayırlısıyla güneşim,çiçeğim eşim olacak kişi kimse umarım hayırlı olur hayırlı zamanda karşıma çıkar ona ömrümü adarım,adayabilirim umarım güven sorunu yaşıcam eminim endişelerim var ama herkeste aynı değil tabii kendimi biraz böle rahatlatıyorum..

ay Ezgi maşallah maşallah

bende kayınannişle böyle olmayı dilerdim ama :26::26: olmuyor ya

bence de okun bol bol canım.

ay Ezgi maşallah maşallah

bende kayınannişle böyle olmayı dilerdim ama :26::26: olmuyor ya

bence de okun bol bol canım.

olursun inşallah canım. Rabbim herkese eşiyle ve ailesiyle hayırlı geçim versin. hep şükrediyorum bu konuda şanslı olduğum için. işler resmiyete binince bozulur diye çok korkuyordum ama şükürler olsun şimdilik herşey güzel gidiyor.bide tek oğlu yani tek geliniyim buda korkutuyordu beni ama şimdiye kadar hiç bi zararını görmedm.inşallah bozulmaz ve sizlerinde hep çok güzel olur benim güzel gelinciklerim

bizde tek olma durumu var ve o yüzden paylaşamama,yarış halini alma hali söz konusu.

umarım evlendikten sonra güzel olur. saygı ,sevgi cercevesinde.

bizde tek olma durumu var ve o yüzden paylaşamama,yarış halini alma hali söz konusu.

umarım evlendikten sonra güzel olur. saygı ,sevgi cercevesinde.

bizimkide tek erkek aslıcım.bende korkuyordum bu durumdan ama şükürler olsun dezavantaja değil avantaja dönüştü bu durum. birde kayınannim çok hevesli herşeyin güzel olması için uğraşıyor.belkide ondaki bu hevesten kaynaklanıyor canım.

sıkıntıdan patlayan oya büyük konustum dedi çok işi varmış. (ama üfürükten iş,patron bana yıktı dedi)

Kıyamam büyük konuşan Oyamaaaa

Ben de istiyorum link ama kimse atmamış yaa

Ben atayım dedim ama doluuuymuuuşş gülinim

Ezgiii
Eee güzel kızsın ama vesselaaammm
Kayınvalideler gelinlere övgü geldi mi uçuyo ama
Daha bi çok seviyolar
Ben beni tanıştırdığı kişilere özellikle iyi güler yüzlü davranırım hattaaa
Hem o mutlu oluyo hem övgü gelince mutlu oluyo, hemde bana minnet duyuyo

Bende tek geliniyim kayınvalidemin, bizde çok iyi anlaşıyoruz Allah da bozmasın
Bende resmiyete dökülmeden 2 yıl önce tanışmıştım hep korktum dökülünce nasıl olur bozulur mu diye
ama sağolsunlar hiç sorun yaşamadım
2-3 günde bi arar hem kayınvalidem hem kayınbabam.
Allah razı olsun bin kere
Çok hevesli birde kayınvalidem
Tek geliniyim ya ondan galiba, Allahım hediyelerden bayılıyorum arttıııkkk
Mahcup oluyorum hep.
Tek kayınvalidem değil teyzeleri,anneannesi,halaları ooooo
Sağolsunlar ararlar, aramayınca yine ararlar
Atkılar, bereler, şallar, çoraplar, çamaşırlar
3 şalım, 5- 6 berem fln oldu bu kış
Rabbim bozmasın kuzum kimseyii

Daha iyileri nasip olsuuunnnnnn dieğr gelintoşlaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…