özgeye ezgi dedimhemde en olmadık yerde mutluluklar dilerken
güzel şeyler yazdın not almam lazım
aaa kızlar ben sizinle nişan hediyelerimi paylaşmayı unutmuşum.onlarıda koyayım bi bakın nasıl olmuşş
Yağmur herkes farklı şekilde imtihan oluyor.
Bundan sonra hep mutluluk gözyaşın olur inşallah kuzum
yagmur beni de aglattın.
elife katılıyorum. senin hak etmemenle alakalı değil ,senin için hayırlı değilmiş ondan.
hayırsız ise hepimizden uzak olsun rabbim döndürsün.hayırlı ise de olsun.
seni hakeden de seni bulsun inşallah
Aferin bak oldu şimdiiiiiiiii
Güneşin gelsin de seniii hep mutlu etsiiinnnn
cık cık cık olmamış bu
merak ettim not alıp napacan en olmadık yerde rezil mi etcen beni
Eliftoşşşkoydum buarada kızlar
çok güsell olmuşşşşş
Zehradan sonra bir hamarat gelinimiz dahaaaa
Aman Allahım kayınvalidem sizi görmesin duymasın, beni istemez vallaaaa
kayınvaliden seni öpsünde başına koysun Elifcim
Doğru söylüyosun vallaaaa
Ooohhh sefam olsuuunnnn
Ama gerçekten çok beğendim Ezgican
MaşAllah
Turkuaz hoşgelmişen
Oya, Özge neden yazmıyo bugün pek?:44:
Elif daha neyini görcem kuzum ; aşkını,heyecanını,ateşini görümhep de böyle ol. olalım
ezgi cok seker olmus ama
**
yagmurum ; canım helal olsun . o nasıl söz..bu topic,bizler ne için varız. kaldı ki sen kurucusuydun bu sayfanın.
herkes zorluk yasıyor belli sınavlardan geciyor. ama kimisi yürütemiyor(Allah önceden gercek yüzünü gösteriyor,evlendikten sonra üzüleceğimize şimdi üzülelim) ben hala böyle diyorum..evlenip ayrılmak daha zor olurdu..
bazen ne kavgalar ettik ayrılmayı ya da bu sefer bitti galiba diye düsündüğüm oldu benim de. ama bir sekilde atlattık.
herkes benzer sıkıntılar cekiyor ama bunun şiddeti ve çevre yansıması. yıpranma payı farklı etkide oluyor.
çiçekler acacak sana da
Bu dileklerinizi yerim sizin yaa valla ağlarken içim tuhaf oldu yaa aminn canlar amiin hayırlısıyla güneşim,çiçeğim eşim olacak kişi kimse umarım hayırlı olur hayırlı zamanda karşıma çıkar ona ömrümü adarım,adayabilirim umarım güven sorunu yaşıcam eminim endişelerim var ama herkeste aynı değil tabii kendimi biraz böle rahatlatıyorum..Yağmurum Rabbim çok sevdiklerini sınarmış.
İnanıyorum ki gerçekten mükemmel birisi çıkacak akrşına, sen ona Eşim diyeceksin, onun soyadını taşıyacaksın.
Silinip gidecek kötülükle, eski aşklar bir bir..
Hiç üzülme sen, bizi de üzmedin ayrıcaaaa
Aslımuuuuu Aşığım ama napiiimmmm
ay Ezgi maşallah maşallah
bende kayınannişle böyle olmayı dilerdim ama :26::26: olmuyor ya
bence de okun bol bol canım.
olursun inşallah canım. Rabbim herkese eşiyle ve ailesiyle hayırlı geçim versin. hep şükrediyorum bu konuda şanslı olduğum için. işler resmiyete binince bozulur diye çok korkuyordum ama şükürler olsun şimdilik herşey güzel gidiyor.bide tek oğlu yani tek geliniyim buda korkutuyordu beni ama şimdiye kadar hiç bi zararını görmedm.inşallah bozulmaz ve sizlerinde hep çok güzel olur benim güzel gelinciklerim
bizde tek olma durumu var ve o yüzden paylaşamama,yarış halini alma hali söz konusu.
umarım evlendikten sonra güzel olur. saygı ,sevgi cercevesinde.
sıkıntıdan patlayan oya büyük konustum dediçok işi varmış. (ama üfürükten iş,patron bana yıktı dedi)
Ben de istiyorum link ama kimse atmamış yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?