dila , ezgi , elif lütfen ben üzülmedim sizin yazdıklarınıza.sadece hüzünlendim ama ben bu konuda neredeyse her gün böyleyim inanın nişanlıma belli etmiyorum ama çok fazla kafama takıyorum.
sizle alakası yok .. siz yazınca sadece imrendiğimi belirttim.asıl böyle yazmam etmem derseniz üzülürüm.
biz de iyi olcaz inanıyorum
Dilacıımm
MaşAllah aşkınızaaa
Kuzum kıymetini bil de sende azıcık birşeyler yap yazık çocuğa da
üzülün diye söylemedim lütfen
belki de hayırlısı budur.
hep kendi dediği olsun istedi bastan.söz tarihi,nişan,düğün tarihi,ev eşyaları,kıyafetlerim.
ve maalesef ki bazı yerlerde cok anlaşmazlık oldu. bire bir değil ama nişanlım dengeyi kurdu.biz evlencez bizim istediğimiz olacak annemin değil diye.
sanırım hala kabullenemedi evlenecegine oğlunun,hala kendi istedigi olsun çabasında. bizim alanımıza gereginden fazla müdahalede bulunmaya çalıştı. nişanlım da öyle olunca sanırım oğlunu ben o hale getirdim sanıyor.
aslı şu günler çamaşırları yıkar(bu sözü duydugumda şoka girmiştim), şu gün şöyle yapar diyen bir bayan kayınannişim.
annenler de baksın etsin dediğimde biz yapcaz halletcez derdinde nişanlım.
nişanlım bize gelir mesela. ama kv'dem epeydir beni cagırmıyor. nişanlım gel diyo kafasına estiginde ama davet edilmeden gitmek istemiyorum.basına buyruk, nişanlıyız sonucta.,sevdicegin sözüyle gitmem hos olmaz diye düsünüyorum.
sonuc bu... oğluna asırı düskün.evlencen sen ,misafirsin evde benden ne istersin diye soruyormus her gün.. bana bile annem bu kadar sormuyor ya
dila , ezgi , elif lütfen ben üzülmedim sizin yazdıklarınıza.sadece hüzünlendim ama ben bu konuda neredeyse her gün böyleyim inanın nişanlıma belli etmiyorum ama çok fazla kafama takıyorum.
sizle alakası yok .. siz yazınca sadece imrendiğimi belirttim.asıl böyle yazmam etmem derseniz üzülürüm.
biz de iyi olcaz inanıyorum
üzülün diye söylemedim lütfen
hep kendi dediği olsun istedi bastan.söz tarihi,nişan,düğün tarihi,ev eşyaları,kıyafetlerim.
ve maalesef ki bazı yerlerde cok anlaşmazlık oldu. bire bir değil ama nişanlım dengeyi kurdu.biz evlencez bizim istediğimiz olacak annemin değil diye.
sanırım hala kabullenemedi evlenecegine oğlunun,hala kendi istedigi olsun çabasında. bizim alanımıza gereginden fazla müdahalede bulunmaya çalıştı. nişanlım da öyle olunca sanırım oğlunu ben o hale getirdim sanıyor.
aslı şu günler çamaşırları yıkar(bu sözü duydugumda şoka girmiştim), şu gün şöyle yapar diyen bir bayan kayınannişim.
sonuc bu... oğluna asırı düskün.evlencen sen ,misafirsin evde benden ne istersin diye soruyormus her gün.. bana bile annem bu kadar sormuyor ya
aslım oğlu kendini diil senin tarafında olmuş ya sıkıntısı ondan. baskın bi tip belliki sen tamam de geç boşver :)
tabikii ii olcaksınızz tırtılınınn müstakbel eşiii
kuzucum azcık yoğundum ama yine de yazdım ben bugün bayaaa
yerim sizi benhep böyle mutlu olun benim canım arkadaşlarım
bende başladım vallahii :) sevgililer gününe el emeği göz nuru bişe hazırlıyorumm bitsin burdan yollarım hepinizee :)
çocukta bana benzemesin ben ona benzerimm
elifff senin o tabirlerini yerim bennnn
ben de kaçar gelincikuslariyi akşamlar herkeseee
gelincikler bütün günü sizinle tamamlamış bulunmaktayım. hem nişan mutluluğundan hemde sizin sayenizde pzt sendromu yaşamadım çünkü bugün çok az iş yaptımyavaştan çıkayım ben. hepinize iyi akşamlar diliyorum kuzucuklar
hep güzel haberlerle dolsun taşsın topiciğimiz
Kuzum tek erkek çocuğu olan kayınvalidikuslardan iki tip oluyor;
1. Tek gelinim oğlumu mutlu etsin yeter napiiim diye sahiplenenler
2. Oğlunu kıskanıp bir türlü kabullenemeyenler
Ne yazık ki senin kayınvalidikus 2. tip insan grubuna girmekle birlikte senin kendini suçlu hissetmene sebep oluyor.
Tahmin ediyorum ki bu zamana kadar oğlikus ona karşı gelse bile almış bağrına basmış ancak oğlikus şuan A dese senden B dese senden bilme ihtimali var..
Ama şuna sevinmelisin ki kuzum, bu tip kayınvalidikuslar da yuva bozma yuva yıkma gibi etkiler görülmemektedir. Zira oğlikusun ona karşı olan tavırlarına olan şaşkınlıkları nedeniyle cesaret edememektedirler.
Oğlunikuslara ise alkış diyorum
Gelinikusu sevdiği her halinden belliiiiii
Kayınvalidikus ise şuan dediğim gibi hazmetme aşamasında, ve inanıyorum ki evlendikten sonra, en geç torunikus olduktan sonra bugünler geçip gitmiş olacak
Burada erkeğe düşen rolü fazlasıyla yerine getiren oğlikusu tebrik eder, kayınvalidikusa tez zamanda iyilik dilerim.
Sana tavsiyem ise oğlikus ne söylerse söylesin karışma, hatta sende kayınvalidikusa katılıyor gibi yap ama aslında istediğin oğlikusun istediği gibi olsun
Zor bir denge ama sağladın mı tamamdır
gelincikler bütün günü sizinle tamamlamış bulunmaktayım. hem nişan mutluluğundan hemde sizin sayenizde pzt sendromu yaşamadım çünkü bugün çok az iş yaptımyavaştan çıkayım ben. hepinize iyi akşamlar diliyorum kuzucuklar
hep güzel haberlerle dolsun taşsın topiciğimiz
evet sorun ikimizin de baskın karakter olması sanırım. ama ben ılımlı olan tarafım.çünkü o benim sevdicegimi dünyaya getirmiş,onu bu zamana dek benim için büyütmüş
bana güvenip ,kıymetlisini bana emanet edecek
tırtılllllllllkelebek olcak yakında uçuşa geçcek
Geldin nişanlan da gör dedin gitttiiin
Gel gel sık sık geeelllll
Ne hazırlıyosun bakiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
dila sende odunum diyorsun amamaşallah o hediyeye bayılır eminim enişte.
Elifim yine beni kopardın kuş muşaklım biran başka yerlere gitti. töbe töbe içim fena fesat dedim kendi kendime
çok iyi bir özet çıkardın
ve içimi rahatlattınız. teşekkür ederim.
iyi ki varsınız hepiniz.
iyi akşamlar canım2 yılda bulaştı azcıkk aslımm inşallahh bayılsın yaniii:) benimde mesaim sizinle bitti :) gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kovulcam sonundaa :) çıktım kızlar öptüm çok sizii :)
Kuş diil kuzum kus kus
İçi fesat gündaşım beniiimmm
Sende iyi ki varsın kuzum, gün doğacak, tırtıl da kelebek olacak,Aslı da mutlu olacak
Melodiyle söööyylleeeee
aslıcım seni çok iyi anlıyorum. bu kayınvalideden bende de var ne yazık kiüzülün diye söylemedim lütfen
ve maalesef ki bazı yerlerde cok anlaşmazlık oldu. yüz yüze yaşamadık bu zıtlıkları,saygısızlığımız olmadı hiç ama nişanlım dengeyi kurdu.biz evlencez bizim istediğimiz olacak annemin değil diye.
nişanlım bize gelir mesela. ama kv'dem epeydir beni cagırmıyor. nişanlım gel diyo kafasına estiginde ama davet edilmeden gitmek istemiyorum.basına buyruk, nişanlıyız sonucta.,sevdicegin sözüyle gitmem hos olmaz diye düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?