'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende inanıyorum hepimizin çok güzel olacakk

Dilacıımm
MaşAllah aşkınızaaa
Kuzum kıymetini bil de sende azıcık birşeyler yap yazık çocuğa d
a

bende başladım vallahii :) sevgililer gününe el emeği göz nuru bişe hazırlıyorumm bitsin burdan yollarım hepinizee :)
çocukta bana benzemesin ben ona benzerimm

aslım oğlu kendini diil senin tarafında olmuş ya sıkıntısı ondan. baskın bi tip belliki sen tamam de geç boşver :)

tabikii ii olcaksınızz tırtılınınn müstakbel eşiii

Kuzum tek erkek çocuğu olan kayınvalidikuslardan iki tip oluyor;
1. Tek gelinim oğlumu mutlu etsin yeter napiiim diye sahiplenenler
2. Oğlunu kıskanıp bir türlü kabullenemeyenler

Ne yazık ki senin kayınvalidikus 2. tip insan grubuna girmekle birlikte senin kendini suçlu hissetmene sebep oluyor.

Tahmin ediyorum ki bu zamana kadar oğlikus ona karşı gelse bile almış bağrına basmış ancak oğlikus şuan A dese senden B dese senden bilme ihtimali var..

Ama şuna sevinmelisin ki kuzum, bu tip kayınvalidikuslar da yuva bozma yuva yıkma gibi etkiler görülmemektedir. Zira oğlikusun ona karşı olan tavırlarına olan şaşkınlıkları nedeniyle cesaret edememektedirler.

Oğlunikuslara ise alkış diyorum

Gelinikusu sevdiği her halinden belliiiiii

Kayınvalidikus ise şuan dediğim gibi hazmetme aşamasında, ve inanıyorum ki evlendikten sonra, en geç torunikus olduktan sonra bugünler geçip gitmiş olacak

Burada erkeğe düşen rolü fazlasıyla yerine getiren oğlikusu tebrik eder, kayınvalidikusa tez zamanda iyilik dilerim.

Sana tavsiyem ise oğlikus ne söylerse söylesin karışma, hatta sende kayınvalidikusa katılıyor gibi yap ama aslında istediğin oğlikusun istediği gibi olsun
Zor bir denge ama sağladın mı tamamdır

gelincikler bütün günü sizinle tamamlamış bulunmaktayım. hem nişan mutluluğundan hemde sizin sayenizde pzt sendromu yaşamadım çünkü bugün çok az iş yaptım yavaştan çıkayım ben. hepinize iyi akşamlar diliyorum kuzucuklar
hep güzel haberlerle dolsun taşsın topiciğimiz

aslım oğlu kendini diil senin tarafında olmuş ya sıkıntısı ondan. baskın bi tip belliki sen tamam de geç boşver :)

tabikii ii olcaksınızz tırtılınınn müstakbel eşiii

evet sorun ikimizin de baskın karakter olması sanırım. ama ben ılımlı olan tarafım. çünkü o benim sevdicegimi dünyaya getirmiş,onu bu zamana dek benim için büyütmüş
bana güvenip ,kıymetlisini bana emanet edecek

tırtılllllllll kelebek olcak yakında uçuşa geçcek

kuzucum azcık yoğundum ama yine de yazdım ben bugün bayaaa
yerim sizi ben hep böyle mutlu olun benim canım arkadaşlarım

Geldin nişanlan da gör dedin gitttiiin
Gel gel sık sık geeelllll

bende başladım vallahii :) sevgililer gününe el emeği göz nuru bişe hazırlıyorumm bitsin burdan yollarım hepinizee :)
çocukta bana benzemesin ben ona benzerimm

Ne hazırlıyosun bakiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

elifff senin o tabirlerini yerim bennnn

ben de kaçar gelincikuslar iyi akşamlar herkeseee

iyi akşamlar ezgi

ne güzel heyecanlar onlar. taze nişanlı yarın görüsürüz

Elifim yine beni kopardın kuş muş aklım biran başka yerlere gitti. töbe töbe içim fena fesat dedim kendi kendime

çok iyi bir özet çıkardın

ve içimi rahatlattınız. teşekkür ederim.

iyi ki varsınız hepiniz.

canını yirimm yaa bu ne güsell anlatma şekliii

görüşürüzz ezgicannn :) hoççakalll :)

vihuu uçsun bakalımm sana doğruu

Geldin nişanlan da gör dedin gitttiiin
Gel gel sık sık geeelllll

Ne hazırlıyosun bakiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

vallahii şölekiii :) emek emek renkli fon kağıtlarından koca harfler kestim seni seviyorum die :) onlarla tek tek farklı yerler, farklı giyim ve konseptlerde foto çekildimm :) sorasında seni seviyorumu yere serdim yanındada çok güsel bi poz çekildim şimdi onları film haline getirme zamanıı :)
bide tasarım bardak yaptırdım ismimizin yazdığı :) bide gömlek yetmez mii :)

Son düzenleme:
dila sende odunum diyorsun ama maşallah o hediyeye bayılır eminim enişte.

2 yılda bulaştı azcıkk aslımm inşallahh bayılsın yaniii:) benimde mesaim sizinle bitti :) gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kovulcam sonundaa :) çıktım kızlar öptüm çok sizii :)

Kuş diil kuzum kus kus
İçi fesat gündaşım beniiimmm

Sende iyi ki varsın kuzum, gün doğacak, tırtıl da kelebek olacak,Aslı da mutlu olacak
Melodiyle söööyylleeeee

Dilaaaaaa
Kuzum sen benim kalbime mi indireceeeennn
Allahım benim aklıma neden gelmedi daha önceeee
Fikrini çalabilir miyim?

İyi ki odunmuşsun vallla
Yoksa ne olurdu acabaaaaa

2 yılda bulaştı azcıkk aslımm inşallahh bayılsın yaniii:) benimde mesaim sizinle bitti :) gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kovulcam sonundaa :) çıktım kızlar öptüm çok sizii :)
iyi akşamlar canım

Kuş diil kuzum kus kus
İçi fesat gündaşım beniiimmm

Sende iyi ki varsın kuzum, gün doğacak, tırtıl da kelebek olacak,Aslı da mutlu olacak
Melodiyle söööyylleeeee

kus ne be okunuşu kuş onun ama

süper şarkı sagol

herkese selaam

fazla giremiyorum bakmaya çalışıyorum arada

bu aralar Allahıma şükür çok mutluyum sebepsiz bir mutluluk yani bişey olduğu yok aslında aşkla çok uyumluyuz artık ufak tefek şeyler çıksa da tadı tuzu oluyor sadece tartışma falan hiç çıkmıyor çok şükür

ablam evleniyor bilenler vardır 7nisanda nikahı var. çeyizlerini toparladık bi yere. bu aradda bizimkiler de ortaya çıktı benim ve küçük ablamın çeyizleri. çeyizim yok diyordum ama benim baya bişeyim varmışş bi yemek takımım vardı ama eski falan zannediyordum belki beğenmem diyordum, çok beğendimm çkb takımı zaten yeni almıştım demliklerim varmış fırın kaplarım kaseler vs. mutfak esyalarım varmışş ablamınkileri toparlarken onların aşkla kullanılacağını düşündükçe bi tuhaf oldum. kendimi hayal ettim o anda evlenen ben olduğumu mutluluktan uçardım yahuu çok tuhafmış bu hisler o anda idrak ettim. hepinizin bildiği bu duygu meğerse bana çok uzakmış ilk defa hissettim bunu

işle ilgili de bekleme sürecindeyim bi haber bekliyorum eğer olursa hayatımın devrimi olucak bi iş. inşallah hayırlıysa olsun..

bu gece de çok güzel bir rüya gördümm, masmavi bi denize bakıyoruz aşkla ben. aşk alyanslarımızı getiriyor hadi takalım diyor takıyoruz ben çok denizli rüya görürüm ama bu başkaydı. o denizin maviliğini bu dünyada hiçbir yerde okyanuslarda bile görmedimm.. yorumuna baktım hedefime yaklaştığım anlamına geliyormuş. inşallah hem iş hem aşkta hedeflerime ulaşırımm

aslıcım seni çok iyi anlıyorum. bu kayınvalideden bende de var ne yazık ki sırf kayınvalide mi? hayır. bir de kayınpeder
hep benim dediğim olsun demelerinden ziyade patavatsızlık ve bunu söylemek istemiyorum ama ne yazık ki görgüsüzlük
nişanlım hep yanımda sağolsun
farkında ailesinin yaptıklarının. ve çok mahçup oluyor o da.
üstelik ben de tek gelinleri olacağım.
nişanlım sürekli onları uyardığından bana tavırlılar hissediyorum. nişanlımı ben yönlendiriyorum sanıyolar galiba. oysa onlar yol yordam bilmiyor.
geçen gün demişler ki 'sen evlen de bizi çok arayacaksın.'
sanki ben napıcam oğullarına onları aratacak.
...
bana bi nişan bohçası getirdiler. içinde xl beden pijama(ben s giyiyorm) ve diyor ki kayınvalidem bana 'bu evde vardı öyle getirdim sana bende' .. bi bluz koymuş. turuncu. hiçbir yerde giymezsin yani. diyoki bu benim kızımındı hiç giymedi sana koydum bende
insan bir tek gelini olacak bu kadar mı özenir yani.
gelin bohçası bu ya.
...
bir sefer aradım telefonda konuşuyoruz kv ile, dedim ki babam ordaysa(kayınpederim için) onunla da görüşeyim. adam aldı telefonu eline ilk kelimesi şu 'ne oldu?' hani bi alo veya efendim demesini beklersin ama hiç. dedim bişey olmadı halinizi hatırınızı sormak istedim. hıı iyiyim sağol diyo. sen nasılsın kızım falan yok.
...
geçen ay annemle birlikte ilk kez evlerine gittik biz. farklı şehirlerde yaşıyoruz da. kayınvalidem daha ilk dakikalardan şöyle bi cümle kurdu: 'geçen gün bir yerde bi söz okudum çok doğru. sen oğluna 20 sene bak büyüt besle, elin kızı gelsin 20 saniyede aklını çelsin' ne demekse artık bu. annemin yanında söylenecek laf mı yani. bizler daha yeni yeni tanışıp kaynaşma aşamasındayız.
hep mayısta evlenmek istedik biz. sevdiceğimle 5.yıl dönümümüzde 'evet' demek istedik. kayınpederim olmaz dedi bin kere tarih değiştirdi. bi eylül dedi, bi ağustos dedi. sonra haziran olsun dedi.
gelinlik bakarken kayınpederi de yanında gelen var mı? benimki geldi. pişkin pişkin kabinlerin karşısında oturdu. ben utana sıkıla gelinlik denedim. ağlamamak için zor tuttum kendimi. zor tuttum çünkü babam çok zor verdi beni. annemin yanında mecburum onlara katlanmaya, mutlu görünmeye.
evlendikten sonra ne olacak bilmiyorum.
hep 20 li 30 lu yaşlarda olmayacağız. hadi ört kapını dışarıda kaldı bütün huysuzlukları diyemeyeceğiz. çocuğumuz olacak onların torunu sürekli görmek vakit geçirmek onların da hakkı. fakat ben nasıl tahammül edicem onlara bilmiyorum. hastalık olacak, yaşlılık olacak. başımın üstünde yerleri var fakat bu muameleye alışık değilim ben, nasıl olacak bilmiyorum. bu sebeple onları istemiyorum

(ne dertliymişim ben de aslı yazınca kaptırdım kendimi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…