- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
bizimkide tek erkek aslıcım.bende korkuyordum bu durumdan ama şükürler olsun dezavantaja değil avantaja dönüştü bu durum. birde kayınannim çok hevesli herşeyin güzel olması için uğraşıyor.belkide ondaki bu hevesten kaynaklanıyor canım.
Selamlar kızlarrrr
Nasılsınız bakalım sabahtan beri aşağıda okuyorum birinizde demiyorsunuz niye yazmıyorsun diye
En sonunda dayanamadım, dalıyorum konuya....
Müge ve Çağla gelinlerimiz gelmişlerrr Allah mutluluklarını daim etsin, fotolar çok güzel :))
Bu arada süpriz araştırırken forumda şu siteyi önermişler hoş fikirler var kızlar mesela şuuu evliler deneyebilirsiniz;
Evde şık bir sürpriz | surprizim.net
Aklınızda olsun şıpsevdi sakızlarından da bir hediye var onu da beğendim.
Şıpsevdi Sürprizi | surprizim.net
sağol dilacım. el emeği göz nurum onlar benim
Sağol Eliftoşum benim. ay kayınvalide demişken sizinlede paylaşayım istedim ben çok mutlu oldumdaben kayınvalidemle çok çok iyi anlaşıyorum 5 yıldır (inşallah hep böyle devam eder) cumartesi günü en çok o koşturdu benimle. neyse akşam oda bizimle geldi eğlenceye normalde anneler yoktu ama o şoförlüğümüzü yaptı sağolsun (aslında nişanlımın arkadaşı olacaktı son dakikada rahatsızlandı.)bizde buraya kadar geldin geri dönme dedik. neyse mekan o gün baya kalabalıktı.bi grup vardı altın kızlar gibiydiler içlerinden bi tanesi gelip beni öpüp sevip durdu.ay şöyle güzelsin böyle tatlısın. sonra wcde kayınannimle karşılaşmışlar beni övmüşler kadınlar hep çok güzel, gözümüz hep onlarda falan gibisinden.kayınannim gururlanmış şekilde geldi anlattı bana.eve gidince bi okun dedi.öyle hoşuma gitti kiii gururum okşandı valla
Kıyamam büyük konuşan Oyamaaaa
Ben atayım dedim ama doluuuymuuuşş gülinim
Ezgiii
Eee güzel kızsın ama vesselaaammm
Kayınvalideler gelinlere övgü geldi mi uçuyo ama
Daha bi çok seviyolar
Ben beni tanıştırdığı kişilere özellikle iyi güler yüzlü davranırım hattaaa
Hem o mutlu oluyo hem övgü gelince mutlu oluyo, hemde bana minnet duyuyo
Bende tek geliniyim kayınvalidemin, bizde çok iyi anlaşıyoruz Allah da bozmasın
Bende resmiyete dökülmeden 2 yıl önce tanışmıştım hep korktum dökülünce nasıl olur bozulur mu diye
ama sağolsunlar hiç sorun yaşamadım
2-3 günde bi arar hem kayınvalidem hem kayınbabam.
Allah razı olsun bin kere
Çok hevesli birde kayınvalidem
Tek geliniyim ya ondan galiba, Allahım hediyelerden bayılıyorum arttıııkkk
Mahcup oluyorum hep.
Tek kayınvalidem değil teyzeleri,anneannesi,halaları ooooo
Sağolsunlar ararlar, aramayınca yine ararlar
Atkılar, bereler, şallar, çoraplar, çamaşırlar
3 şalım, 5- 6 berem fln oldu bu kış
Rabbim bozmasın kuzum kimseyii
Daha iyileri nasip olsuuunnnnnn dieğr gelintoşlaraa
Amin canım benimdaim olsun
bu şıpsevdiden yapmıştıı nişanlım banaa :) ev arkadaşlarımla anlaşmışş eve geldğimde yatağımda 100 tane şıpsevdi vardıı aşkımızın her halini yansıtır diee :) içindeki notları sakladım bendee :)
ellerine sağlıkk ezgim çok güsel olmuşş :) ben şimdi sevgililer günü için yapıyorum el emeği göz nuru :) bitsin paylaşırım belki burdaa :)
bende aramıyo die derteniyodum arada amaa benimkide düşkün bana :) aslımın dediği gibi tek erkek paylaşamıyo gibiyiz ama baktı oğlu beni çok sevyo bende onuu benide kızı gibi benimsedii :) bi gün onlardayken misafir geldi bende mecbur gittim hoşgeldiniz flnn :) misafir gider gitmez aldı beni önüne okudu da okudu nazarları deger kzıım bunların belli olmas dieesağolsunn :)
inşallah evlenincede hep böle oluruzz :)
ay Ezgi maşallah maşallah
bende kayınannişle böyle olmayı dilerdim ama :26::26: olmuyor ya
bence de okun bol bol canım.
Kıyamam büyük konuşan Oyamaaaa
Ben atayım dedim ama doluuuymuuuşş gülinim
Ezgiii
Eee güzel kızsın ama vesselaaammm
Kayınvalideler gelinlere övgü geldi mi uçuyo ama
Daha bi çok seviyolar
Ben beni tanıştırdığı kişilere özellikle iyi güler yüzlü davranırım hattaaa
Hem o mutlu oluyo hem övgü gelince mutlu oluyo, hemde bana minnet duyuyo
Bende tek geliniyim kayınvalidemin, bizde çok iyi anlaşıyoruz Allah da bozmasın
Bende resmiyete dökülmeden 2 yıl önce tanışmıştım hep korktum dökülünce nasıl olur bozulur mu diye
ama sağolsunlar hiç sorun yaşamadım
2-3 günde bi arar hem kayınvalidem hem kayınbabam.
Allah razı olsun bin kere
Çok hevesli birde kayınvalidem
Tek geliniyim ya ondan galiba, Allahım hediyelerden bayılıyorum arttıııkkk
Mahcup oluyorum hep.
Tek kayınvalidem değil teyzeleri,anneannesi,halaları ooooo
Sağolsunlar ararlar, aramayınca yine ararlar
Atkılar, bereler, şallar, çoraplar, çamaşırlar
3 şalım, 5- 6 berem fln oldu bu kış
Rabbim bozmasın kuzum kimseyii
Daha iyileri nasip olsuuunnnnnn dieğr gelintoşlaraa
Dilacım ne romantik sevgilişin varmış seniiiiiiinnnnnnn
Ezgicim amin kuzum amin
Ödüm kopuyor benimde bozulacak diye
Allah korusun kuzum
Bende seviyorum tek erkek tek gelin olayınııııı
içimi acıttın aslım ya...inşallah seninde gönlüne göre olur canım benim.tek problem bu olsun hayatında ama sadece bu kadarcık olsun öteye gitmesinnnayy kızlar maşallah ya.çok imrendim..
biz niye böyle olamadık olamıyoruz
ilk bayramımızdı resmiyette kayınannişten hiçbir hediye görmedim. (herkes merakla ne hediye geldi diye sordu,cok güzel seyler deyip yalancı bir tebessüm ettim)
ben aramadan aradıgı sadece 1 kezdir.
herşey kızı isteyene kadar diye laf var ya aynen öyle.
başkaları beni övdüğünde mutlu olur. fark ederim. ama basbasayken bir resmiyet olur hep
ilk başlarda ailecek gelip gitmeler cok sıktı. orda memnuniyetini dile getirirdi hep,sonra herşey fısssss oldu.
hemde fazlasıyla canımm ben odun kalıyorum onun yanındaa :)
çok ince düşüncelidir, dediklerimi mutlaka kaydeder beynine yeri gelince kullanıverir sürprizlerindee :)
hiç unutmuyorum erzurumdayızz , keşke deniz kenarı bi yer olsa dedim ki erzurum dağ etrafıı :) konu geçti. bi hafta sora hadi girme derse bişeler yapalım dedi tamam dedimm ( bende hazırmışım kaçmaya) aldı benii gidiyoruz bi yere amaa :) 1.5 saatlik yolculuk sonunda tortum yedigöllere götürdü benii :) göl kenarı bi yer :) deniz değil ama idare et askım dedii :) anaaaaa ben şokkk :) nası sevmiim böle bi sıpayı benn ama unutmadı denizii :) 1 ay sonrada trabzonn buyur deniz dedii :)
cık cık cık olmamış bu
merak ettim not alıp napacan en olmadık yerde rezil mi etcen beni
Eliftoşşşkoydum buarada kızlar
dila enişteyi tebrik ettim
hep böyle olsun inş.
ayy kızlar maşallah ya.çok imrendim..
biz niye böyle olamadık olamıyoruz
ilk bayramımızdı resmiyette kayınannişten hiçbir hediye görmedim. (herkes merakla ne hediye geldi diye sordu,cok güzel seyler deyip yalancı bir tebessüm ettim)
ben aramadan aradıgı sadece 1 kezdir.
herşey kızı isteyene kadar diye laf var ya aynen öyle.
başkaları beni övdüğünde mutlu olur. fark ederim. ama basbasayken bir resmiyet olur hep
ilk başlarda ailecek gelip gitmeler cok sıktı. orda memnuniyetini dile getirirdi hep,sonra herşey fısssss oldu.
içimi acıttın aslım ya...inşallah seninde gönlüne göre olur canım benim.tek problem bu olsun hayatında ama sadece bu kadarcık olsun öteye gitmesinnn
maşallah canım sizee
ayy ezgi amin
cidden yazdıklarınız içime oturdu
sevdicegim 3 ay önce kadar ded ki ; bugün annem durduk yerde ben aslıyı cok seviyorum ,kendi kızım gibi görüyorum."
dedim nasıl ya bir konu acılmadan pat diye mi dedi. evet dedi..
ama seviyorsa bu durum ne... o yüzden ve hep kendi istediklerini dikte ettirmesinden dolayı karsı karsıya geldik. belki de ondan sogukluk oldu.bilmiyorum belki de hayırlı olan budur.
Oya, Özge neden yazmıyo bugün pek?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?