'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

daim olsun

bu şıpsevdiden yapmıştıı nişanlım banaa :) ev arkadaşlarımla anlaşmışş eve geldğimde yatağımda 100 tane şıpsevdi vardıı aşkımızın her halini yansıtır diee :) içindeki notları sakladım bendee :)

sağol dilacım. el emeği göz nurum onlar benim

ellerine sağlıkk ezgim çok güsel olmuşş :) ben şimdi sevgililer günü için yapıyorum el emeği göz nuru :) bitsin paylaşırım belki burdaa :)

bende aramıyo die derteniyodum arada amaa benimkide düşkün bana :) aslımın dediği gibi tek erkek paylaşamıyo gibiyiz ama baktı oğlu beni çok sevyo bende onuu benide kızı gibi benimsedii :) bi gün onlardayken misafir geldi bende mecbur gittim hoşgeldiniz flnn :) misafir gider gitmez aldı beni önüne okudu da okudu nazarları deger kzıım bunların belli olmas diee sağolsunn :)
inşallah evlenincede hep böle oluruzz :)

ay maşAllah Elifcimm bozulmasın hiç inşAllah
sizin ilişkinizde çok güzelmiş.tek gelin olmak güzel ya (umarım hep güzel kalır) dediğin gibi daha iyileri diğer gelinciklerimizede nasip olsunn AMİİİNNN

Amin canım benim

beğenmene çok sevindim dilacım. hadi bakalım bekliyoruz seninkinide aman maşallah sizede canım ya hep böyle olsun

ay Ezgi maşallah maşallah

bende kayınannişle böyle olmayı dilerdim ama :26::26: olmuyor ya

bence de okun bol bol canım.

olur canım olurr evlendiğinizde daha güsel olur inşallah :)

maşallah dielimm maşallahhh nazarlardan saklasın rabbimm :26:

Dilacım ne romantik sevgilişin varmış seniiiiiiinnnnnnn

Ezgicim amin kuzum amin
Ödüm kopuyor benimde bozulacak diye
Allah korusun kuzum
Bende seviyorum tek erkek tek gelin olayınııııı

ayy kızlar maşallah ya. çok imrendim..

biz niye böyle olamadık olamıyoruz

ilk bayramımızdı resmiyette kayınannişten hiçbir hediye görmedim. (herkes merakla ne hediye geldi diye sordu,cok güzel seyler deyip yalancı bir tebessüm ettim)

ben aramadan aradıgı sadece 1 kezdir.

herşey kızı isteyene kadar diye laf var ya aynen öyle.

başkaları beni övdüğünde mutlu olur. fark ederim. ama basbasayken bir resmiyet olur hep

ilk başlarda ailecek gelip gitmeler cok sıktı. orda memnuniyetini dile getirirdi hep,sonra herşey fısssss oldu.

Dilacım ne romantik sevgilişin varmış seniiiiiiinnnnnnn

Ezgicim amin kuzum amin
Ödüm kopuyor benimde bozulacak diye
Allah korusun kuzum
Bende seviyorum tek erkek tek gelin olayınııııı

hemde fazlasıyla canımm ben odun kalıyorum onun yanındaa :)
çok ince düşüncelidir, dediklerimi mutlaka kaydeder beynine yeri gelince kullanıverir sürprizlerindee :)
hiç unutmuyorum erzurumdayızz , keşke deniz kenarı bi yer olsa dedim ki erzurum dağ etrafıı :) konu geçti. bi hafta sora hadi girme derse bişeler yapalım dedi tamam dedimm ( bende hazırmışım kaçmaya ) aldı benii gidiyoruz bi yere amaa :) 1.5 saatlik yolculuk sonunda tortum yedigöllere götürdü benii :) göl kenarı bi yer :) deniz değil ama idare et askım dedii :) anaaaaa ben şokkk :) nası sevmiim böle bi sıpayı benn ama unutmadı denizii :) 1 ay sonrada trabzonn buyur deniz dedii :)

içimi acıttın aslım ya...inşallah seninde gönlüne göre olur canım benim.tek problem bu olsun hayatında ama sadece bu kadarcık olsun öteye gitmesinnn

maşallah canım sizee

ayy ezgi amin

cidden yazdıklarınız içime oturdu

sevdicegim 3 ay önce kadar ded ki ; bugün annem durduk yerde ben aslıyı cok seviyorum ,kendi kızım gibi görüyorum."

dedim nasıl ya bir konu acılmadan pat diye mi dedi. evet dedi..

ama seviyorsa bu durum ne... o yüzden ve hep kendi istediklerini dikte ettirmesinden dolayı karsı karsıya geldik. belki de ondan sogukluk oldu. bilmiyorum belki de hayırlı olan budur.

dila enişteyi tebrik ettim

hep böyle olsun inş.

amin amin inşallah

içimi acıttın aslım ya...inşallah seninde gönlüne göre olur canım benim.tek problem bu olsun hayatında ama sadece bu kadarcık olsun öteye gitmesinnn

maşallah canım sizee

canım belki sıkıntıları fln vardır o yüzden mesafelidir. ama evlenince oğluna evde börekler yemekler yapınca kıymetli olursunn :) aç kalmıyo ya :) sıkma canını senn evlenince eşinlee mutlu mesut yaşarsınız takılmazsın kimseyee

bende kendimi çok suçlu hissettim şimdi..üzülmeni hiç mi hiç istemem. belki kendince tedbir alıyordur sana öyle davranarak aradaki mesafeyi korumaya çalışıyordur.içi yumuşaktır evlenince gösterir canım

Ya bende suçlu hissettim şimdi.
Özür dilerim seni üzdüysem Aslım..
Bir daha anlatmayacağım, daha öncede üzülen olduysa diye aklıma takılmıştı zaten.

Bak demek ki seni seviyor, kendi de farkında.
Bazı insanlar sevgilerini gösteremezler kuzum, öyledir kayınannişin de.
Yoksa bak sen saygısızlık etmemişsin görmemişsin.

Bende hep düşünmüşümdür, anneler içinde zor bir durum.
Seni seviyor ama oğlundan ayrılacağı içinde hüzünlü galiba.
Onun etkisi vardır.
Üzülme kuzum, neden sonradan böyle yaptı ki acaba.
İçine hüzün çöktü demek ki.

üzülün diye söylemedim lütfen

belki de hayırlısı budur.

hep kendi dediği olsun istedi bastan. söz tarihi,nişan,düğün tarihi,ev eşyaları,kıyafetlerim.

ve maalesef ki bazı yerlerde cok anlaşmazlık oldu. yüz yüze yaşamadık bu zıtlıkları,saygısızlığımız olmadı hiç ama nişanlım dengeyi kurdu.biz evlencez bizim istediğimiz olacak annemin değil diye.

sanırım hala kabullenemedi evlenecegine oğlunun,hala kendi istedigi olsun çabasında. bizim alanımıza gereginden fazla müdahalede bulunmaya çalıştı. nişanlım da öyle olunca sanırım oğlunu ben o hale getirdim sanıyor.

aslı şu günler çamaşırları yıkar(bu sözü duydugumda şoka girmiştim) , şu gün şöyle yapar diyen bir bayan kayınannişim.

annenler de baksın etsin dediğimde biz yapcaz halletcez derdinde nişanlım.

nişanlım bize gelir mesela. ama kv'dem epeydir beni cagırmıyor. nişanlım gel diyo kafasına estiginde ama davet edilmeden gitmek istemiyorum.basına buyruk, nişanlıyız sonucta.,sevdicegin sözüyle gitmem hos olmaz diye düsünüyorum.

sonuc bu... oğluna asırı düskün. evlencen sen ,misafirsin evde benden ne istersin diye soruyormus her gün.. bana bile annem bu kadar sormuyor ya

Son düzenleme:
dila , ezgi , elif lütfen ben üzülmedim sizin yazdıklarınıza. sadece hüzünlendim ama ben bu konuda neredeyse her gün böyleyim inanın nişanlıma belli etmiyorum ama çok fazla kafama takıyorum.

sizle alakası yok .. siz yazınca sadece imrendiğimi belirttim. asıl böyle yazmam etmem derseniz üzülürüm.

biz de iyi olcaz inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…