'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben ilk kez duydum yuh dedim başka bişey demedim

anammm bugün çene fena düşmüş 2 saat ortalıktan kayboldum da
okuyup gelicem amaaa
yoksa meraktan çatlarım

Kesinlikle haklısın kuzum şaşırdım yuh dedim o yüzden paylaştım saten

evet canım söktürücü verdi ama sökülmedi sökülmeyesice.....

bunların zamanı gelince sorar öğrenirim size pek anlamıyorum şimdi:)

tamam kuzum ne zaman istersen sorabilirsin

çağla sen niye yazz'ı tercih ettin?

mügeye yasmin yan etki yapmış hadi. seni yazz'a çeken neydi. adı mı?

bebeğim bana dr verdi onu ben tercih etmedim ki...yan etkisi en az olan dedi...o dedi ben aldım bacım napimm

Şimdi bişiii daha soracam özelse cevap vermeyebilirsin
Adetliyken ilişkiye girilmiyor biliyorum
Ama şimdi bu ara ara gelen kanama nokta gibi az mıydı yoksa bildiğin ped fln kullandın mı?
Kısacası o günlerde de ilişkiye girilmiyo mu

Çağla k bakma lütfen..
Cevap vermeyebilirsin, gerçekten bilmediğimden soruyorum

Elif bildiğin adet değil aa nokta noktaa bazen kara delik gibi beli

dr bana dedi ki örnegin adetin 7 gün sürüyor ise. haptan dolayı 5 e iner gün sayısı. çünkü koyu kütle olarak geliyor genelde didi.

birde 21 gün iç 7 gün ara veriyorsun ya hemen bırakınca pat diye adet olmuyormussun o 7 gün içinde geliyor. hangi gün gelirse artık sabit diger aylarda o gün gelcek.hap içimine devam edildiğinden dolayı.

Yok Yeşilköy den değil kuzum
Her yerde 1 aylık pahalı
3 aylıkta öyle bir şey edebilir
Ben aöf okuyorum 2. üniversite olarak, ondan indirimden yararlandım

Git 3 gün dene istersen bi

kızlar geçmişi okurken b-fite denk geldim...Hatunlar ben 6 ayık kayıt yaptırdım ve şuan 4.haftamdayım cumartesi ölçü alacaklar daha ilk ayım müthiş etkili şiddetle herkese 30dk parkurdan sonra yerde pilates tavsiye ediyorum imkanınız varsa kesin gidin..Heryerde ortam bizim buradakiş kadar eğlenceli ve samimi mi bilemiyorum ama zevk alarak işten 5 de çıkıp gidiyorum akşam 8de eve geçiyorum soyunma-giyinme falan haricinde yaklaşık 75 dakika falan aktif spor yapıyorum bakalım ölçülerde kaç cm inceleceğim sabırsızlıkla bekliyorum kızlar...6 ay devam edersem düğünde müthiş olurm

Selam Tuğçeee
Fark ettim yokluğunuuuu

Hayırlı olsun eviniiiizzzz
Eşyalardaaaaa

Ne çabuk halletmişsiniz öyleeeee
Biz de görebilecek miyiz seçimleriniiii

Canım çok stresli bi alışverişti Kayınvalidem nişanlım annem babam halam ben 6 kişi gittik Herkes farklı bi model renk beğeniyo
Foto falan çekemedim ama 20 güne gelicek inşallah eşyalarım evimi çekip koyucam inşallah çok güzel olucak herşey

o zaman geciktiriciye ihtiyaç yok böyleyse

kafam çorba oldu

herkesn merak ettiği soru

hiç sorun değil Elifim....birbirimize yardımcı olmak,bilgilendirmek için burdayız dimi....adetliyken girilmiyo ilişkiye evet fakat adetin on günü gectikten sonra bile devam ediyosa az az da olsa o özür oluyomus...dinen uygunmus yani ilişki...

gelelim haptan kaynaklanan ara kanamaya...gün içinde bi kaç kez geldigi için ped kullandım ben canım...nokta gibi değil ama nasıl anlatsam bi tatlı kasıgı kadar diyomusum...kuusra bakmayın ama camur gibi,kan renginde değil...anlatabilmek adına böyle konustum...yani girmedim ben ilişkiye...girilmeyecek kadar değil belki ama ben onun kana olan korkusundan ve tiksinmesinden korktugum için yapmadım....bekledik bitene kadar....

bebeğim bana dr verdi onu ben tercih etmedim ki...yan etkisi en az olan dedi...o dedi ben aldım bacım napimm

bana da onu kullan ya da sunu kullan diyemem dedi. yasminin yan etkisi daha az, yazz ın da dozajı dedi.

onlarda da saglık bakanlıgının verdiği bir hap vardı. m .. ile baslıyordu adı. istersen ücretsiz biz sana bundan vercez dedi. her ay gidip alcakmışım. öyle deyince nişanlım atladı hemen ; sizin verdiğinizi sağlık bakanlığı onaylıyor da digerlerini onaylamıyor mu? niye böyle birsey var diye.

dr alakası yok bunu karsılıyor. koruma düzeyi hepsinde aynı dedi.

umarım iyi gelir ve yan etkisi olmaz kuzummmmm...nişanlında fenaymıs haaa

anammm bugün çene fena düşmüş 2 saat ortalıktan kayboldum da
okuyup gelicem amaaa
yoksa meraktan çatlarım

Gel hadiiiiiiiiiiiiii

Hmm... Kütle gibi mii
Ben bırakmamaya karar verdim Aslım
Balayından gelene kadar must go on

Allahım inşAllah bende görürüm faydasını da yazarım böyleeee
38 bedenler bol olsun ya Rabbim ne olur

Hep öyle olur zaten
Herkes başka telden
Tamam tatlım merakla bekliyoruuummmm

Bak kaynana fln dedin ama erkenden hazır olacak

o zaman geciktiriciye ihtiyaç yok böyleyse

kafam çorba oldu

Dur biraz daha anlayayım anlatacam ben sana

ay bir ara befonun mjını okudum.
kız 12 12 12 de teklif aldın da bize bunu 11 2 2013 de mi diyorsun

biliyorum bu konuyu siz konuşalı çok olmuştur ama napayım ateş almaya geldim gidiyorum gene

biri çok özel önemli olan yerleri özet çıkartsın:26: dün de giremedim.
bu gidişle sınavdan geçemicemmmmmm

benzetme süper tatlı kaşığııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…