İlk kutuda yapabilir demişti doktor canım belli bi düzene alışmak zor tabi
Hapı bırakınca çok kilo aldırıyor yaaa.. ben kullanmayacağım herhalde
Eki Görüntüle 631179 Eki Görüntüle 631180 kızlar bu elbiseler nasıl?????
geri çekilmeyi ben de tercih etmem ve sağlıksız buluyorum. ilişkinin en kilit noktalarından biri o an bence. o anda da dışarı boşalması sağlıksız.Hamile kalma riskini bırak geri çekilme cinsel ilişkinin sağlığı için de iyi değil. Erkek için de kadın için de olumlu yanı yok ben onu yöntemden saymıyorum yani.
Vallahi ben kullandım o kadar ne kilo aldım ne bir şey yasmin yan etkisi en az olanlardan biri ama tek biri bünyeme ağır geldi onda da doktor sakın yarım bırakma kutuyu geri çekilme kanaması olur dedi. İşte o zaman düzen bozulur aklınızda olsun asla kutuyu yarım bırakmayın o zaman hormonlar bozuluyor.
Ben beğendim.Neresi için düşünüyorsu canm?
hümmmmmmmm ; mavi ..gönlüm sende diyorum
kına gecesi için canım... tesettürlüyüm ben ama kına bayan bayana olacağı için başımı açık olacak bu tarzlarda bi elbise diktirmeyi düşünüyorum... kına yakılırken de bindallı giyeceğim
kızlar ben dr. birley sormayı unuttum gerçi telefon da açabilirim ama.
müge ve çağla evlenen pıtırcıklar özellikle size soruyorum ama bilenler de cevap versin lütfen(ay yarısmada gibi hissettim )
şimdi adet gelme durumu benim bu ay kilit nokta olcak ama ya düğüne denk gelirse adetim hap kullandığım halde ,aynı anda hem dogum kontrol hem adet geciktirici icebilir miyim :26:
kına gecesi için canım... tesettürlüyüm ben ama kına bayan bayana olacağı için başımı açık olacak bu tarzlarda bi elbise diktirmeyi düşünüyorum... kına yakılırken de bindallı giyeceğim
aklıma geldi de emin olayım dedim,bence lacivert olanın bordo olanı olsa süpe olur tam kınalık
Ama sanırım bunlar netten?
hummmm mavi diyorum bayıldım yaaaaaa....cok güzel
canım elbiseler nerdenn ??
pronovias ın abiye modelleri evet... terziye götüreceğim dikecek hangisini istersem azıcık pahalı yapıyor ama ne yapayım bi kere evleniyorum
kızlar ben dr. birley sormayı unuttum gerçi telefon da açabilirim ama.
müge ve çağla evlenen pıtırcıklar özellikle size soruyorum ama bilenler de cevap versin lütfen(ay yarısmada gibi hissettim )
şimdi adet gelme durumu benim bu ay kilit nokta olcak ama ya düğüne denk gelirse adetim hap kullandığım halde ,aynı anda hem dogum kontrol hem adet geciktirici icebilir miyim :26:
Pronovias canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?