'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hapı bırakınca çok kilo aldırıyor yaaa.. ben kullanmayacağım herhalde

kilo alımı olmuyormuş canım. özellikle bu konuyu sordum ben .dr öyle birşey yok,bunlar kulaktan dolma şeyler. iştah açtığı doğru ama beslenmeye dikkat edildiği sürece kilo alımı olmaz dedi. en fazla yılda 1-2 kilo olur dedi.

iştah var diye hominigırtlak yenirse tabii ki alınır o kadar kilo dedi.

geri çekilmeyi ben de tercih etmem ve sağlıksız buluyorum. ilişkinin en kilit noktalarından biri o an bence. o anda da dışarı boşalması sağlıksız.

evet bana da dedi. ilk ay olabilir ara ara kanama .. öyle olsa bile sakın bırakma 21 gün iç mutlaka dedi.

kızlar ben dr. birley sormayı unuttum gerçi telefon da açabilirim ama.

müge ve çağla evlenen pıtırcıklar özellikle size soruyorum ama bilenler de cevap versin lütfen (ay yarısmada gibi hissettim)

şimdi adet gelme durumu benim bu ay kilit nokta olcak ama ya düğüne denk gelirse adetim hap kullandığım halde ,aynı anda hem dogum kontrol hem adet geciktirici icebilir miyim :26:

aklıma geldi de emin olayım dedim,bence lacivert olanın bordo olanı olsa süpe olur tam kınalık

Ama sanırım bunlar netten?

Canım geciktirici ayrı bir hap mı?

Benim bildiğim doğum kontrol hapına ara vermeden kullanımına devam ettiğin müddetçe istediğin güne kadar adeti geciktirebilirsin, ne zaman hapğı bırakırsan sonraki 7 gün içinde de adet olursun. o yüzden zaten 21 gün hap kullanımı,7 gün ara var. Sen 21 günden sonra devam edersen kullanıma adet olmazsın ve otomatik olarak gecikir ta ki bırakana kadar.

canım doğum kontrol hapıyla geciktirici aynı anda içilmiyor diye biliyorum ben.. :26:
ara vermeden hapa devam ettiğin sürece adet olmaman gerek aslında..
benim dokturum düğünden sonra bırakınca adet olursun demişti ama gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…