'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sevilmez mi ama yaaa
Hele şeyler daha büyük duruyo yaaa

Ben yemedim hiç sanki:26:

Herkesin mi gelir ilk geceye yaaa
Stresten sapıtıyo tarihler hep

Bizimde mahvolacak balayı diye korkuyoruummm:18::18:
Bi de hap kullanınca daha uzuyomuş kanama
Bekle dur ondan sonra bitsin diyeee:18::18:

canlar size doyum olmas ama benim mesai bitti :) indirimde ayakkabıcı buldum şimdi doğruu orayaa :) yarın görüşmek üzereeeee

Gördüm tatlım geçmişden ancak geldim :) Saçımı bende açık düşünmüştüm kuaför koltuğunda anlattığım saç böyle şekillendi kuaför olarak mehmet talıya gittim memnun kaldım makyöz özellikle çok iyiydi ancak söylediklerin paket fiyattan daha çok para ödüyorsun koltuğa oturduktan sonra biraz kesiim diyor artı para kirpik takmata artı para 250 Tl nişan saçı dediler 400 Tl ödedik biraz kazıkçılar :)
Bu arada özetin çok tatlıydı

Hehe kız bende çamaşır bol,biz sevgilimlen çok meraklıyız bu çamaşır olaylarına da ama yine de çıplaklık da kendince güzel bence yahu.

Zaten çamaşır da çıkacak bir süre sonra

Ne biliiimm rengarenk olunca can gelir gibi

Çamaşır bide göğüsleri büyük gösteriyo
Fena işime geliyo benim

Ammavelakin lakin çıkınca tam bir hayal kırıklığıııı

kızlar hepsinize bir tatlı kaşığı kadar iyi akşamlar..
aşkla mutlulukla huzurla kalın...

dua edelim inşALLAH birbirimize.. rabbim geri çevirmesin...

Sağol canım nişan salonum çok ekonomik ama şıktı gerçekten :) zayıflık konusuna gelince bende almak istiyorum ama maalesef olmuyor canım :)

maşallah maşallah Allah içinize sindirsin
diğer konud a büşü demcim artık zira psikolojim bozuluyor
yiyip yipip alamayanları gördükçe

ben kaçıyorum artık
hadi akşam ezanı da okunuyor dağılın evlere

İyi akşamlarrr

Fena işime geliyo benim

ayyy benimde öylee.... yoksa minicik gerçi arkaşım üsten baktı normal dedi dert etme dedide.. iş çamaşırı kurtarıyorr

canlar size doyum olmas ama benim mesai bitti :) indirimde ayakkabıcı buldum şimdi doğruu orayaa :) yarın görüşmek üzereeeee

İyi akşamlaaarrr
Az harcaaa paranıııı

Teşekkür ederiimmm

Ben Aslan a gidecem galiba, kararsızım:26:
Yılların kuaförü diye

Düğünde de oraya mı gideceksin kuzum?
Para işi sakatmış ama

Fena işime geliyo benim

Hmmmmmmm senin derdin belli olduuuuu niye kız nişanlın bilmiyo mu senin ölçüleri?

Benimkiler büyükçene,hatta az eğilsem sütyenden taşma efekti oluşuyor bizim adamın kalbi fırlıyor bi bakıyorum bayılacak falan toparlanıyorum

O da biliyordur canım,bi de onlar için pek önemli değil,sevdikleri kadının olduğu müddetçe vız geliyor.

kızlar hepsinize bir tatlı kaşığı kadar iyi akşamlar..
aşkla mutlulukla huzurla kalın...

dua edelim inşALLAH birbirimize.. rabbim geri çevirmesin...

İyi akşamlaaarrrr

Yok kuzum yaaa ondan çekindiğimden değil de olsa iyi olurdu yaniiii
Takıldığım konuda değil pek yani galibaaa

sorma elifcim herkesin oyle sanırım... bakalım bende durum ne olcak umarım sanslı olurum

camasır camasır diosunuz altta yanda her yeerde camsır reklamı cıkıyo

İnşAllah rezil olmaz düğünde balayı daaa

Bende beni anladılar artık ondan çıkıyo diyorum
Sizi de anlamışlar artık

amin canımm

evet valla cozduler hepimizi

neyse benim de mesai bitti keske asagıda askım olsaa bi insem de hayalller hayaller...

cocuk egitimde nereye geliosa

optum hepiciniziii

oyyy kızlar az kestirmişim bide ne göreyim yine oku oku bitiremedm cezerye fikrini söleyen kisme öperim ben cezeryeyi ve cevizli sucuğu çok severim

ama meshir macunu bana çok tatlı glemiştir hep yemişliğim var yaniii ama çok datlu bayar be beniiiii hep zaten datlu şeler arttırıyor bişileri ahahahahahahaha çağlommm ben benimkine hiç boxer almadım ki alsammı bilemedim ayyy utanırım dicem ama dünyanınn çivisi çıkmış benmde kendime çaktığım çivileri çıkarma vaktim geldi demi yaa neden boxer almadım ben bu adama die düşünüyorum tişört sweet pantolon çorap herşeyi aldımda boxermı ayıpppp ayyy şu anda kendimi yargılıyorummm hakkaten neden yaniii alacam bende hıh

Son düzenleme:
gizzzzzzzzzzzz

bence de almalısın..

yüz ifadeleri ve ates başa vurma halini eş zamanlı gördüm ben benimkinde

Caanım okudum evlenme teklifini çok güzelmiş mutluluğunuz daim olsun inşallah :)
Kuaför konusunda kararsızım iyice tatlıdan memnun kaldım ama gelin başı 550 Tl diyor olur o gün 700-800 diye korkuyorum bir de kına var sonuçta bakalım aslan iyidir ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…