'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ikisini de beğendimmm:21:

Ama pizim ilk sevgililer günümüz ay çatlıcam meraktan ni hazırladı acep

evlilik teklifi etmiş miydi belki de teklif yapıcaktır yapmadıysa:26:

kuzeenncaanımm hiç göremiyorum seni aman enişteye dikkat

ayy Giz kaç yıldr berabersiniz al tabi utanma, ben bile aldım yılbaşında, giydin mi diye bile sordummm

ben Elifin evlenme teklifini göremedim nerde yazıyor ki

kızlar birkaç saat yoktum 30 sayfadan fazla ilerlemiş
noldu şimdi nasıl okuycam derken elifimin özetini gördüm. çok yaşa eliiiiiffffff sen bitanesin

tatlı kaşığı olayını da lavine anlatmışsın orda anladım

kıymetlim yapacam kısmetse naıslsın seni özledim kızzz geliyorsun gidiyorsun anca akşamları uğruyorsun özlettin kendini

nurayım bugün çok yazdılarrrrr vallla ben bilem bütün gün pc başında yetişemedm

Anam bizim kızların hepsi de B-fit çi çıktı emi Spordaşlarım benimmmmm

Elif harikasınnnnn

iyiyim çok şükür Giziimm musmutluyum bu aralar aşkcığımla hep mutluydum ama artık başka bi mutluyuz değişik bişey oldu aramızda ne bilim evli gibiyiz, ne olursa olsun uzlaşıyoruz gülüp geçiyoruz, sanırım ilişkimiz oturdu artık birbirimizi tamamen anlayabildik zaten hiç bir zaman kötü bir tartışmamız olmamıştı artık hiç olmuyor

sen nasılsın?? nasıl gidiyor bakeemm enişteyle yakınsınız artık sizde de kızlar gibi aşk başınızza vurmuş olabilir

ayyyyyy ilk 4teyim

kızlaaarr, 20martta doğum günü var sevdiceğimin, el emeğimle bişeyler hazırlıyorum. her gece herkes uyuyunca mesai yapıyorum resmen hazırlamak için kalpli kartonlar kestim üstüne aşk sözlerimi yazıyorum kalpli stickerlar aldım, uzun cümleleri yazınca yer kalmıyor ama kısa cümlelerin olduğu kartonlara birer birer yapıştırıyorum. bunları bi kavanozumsu bişeye koyucam tabi ki onu süslicem kafamda tasarladım tüller inciler kurdeleler olucak. bitirince buraya eklemeyi düşünüyorum zaten bir gün biri de benim gibi arayışa girerse faydalansın diye tabi bu işin duygusal kısmı.

ben birde parfüm ve galatasaray temalı kupa almayı düşünmüştüm ama gs store'a baktım sweat ler var acaba parfümden vazgeçip sweat mi alsam? basit mi kalır? yada parfüm de mi basit kalır? ne alsam ? ilk doğum günü sayılır geçen sene daha yeni mezundum aşkımız da yeniydi aldırmamıştı bana bişey. yine aldırmıyor da onu dinleyemicem kusura bakmasın o bana saat almıştı doğum günümde çok cicik doğum gününde iş yerine gitmeyi düşünüyorum. pasta yapsam mı alsam mı onda da kararsızım:26:

bütün tavsiye ve görüşlere açığım hem kendi yapabileceğim şeyler konusunda hem de alacağım hediye konusunda :26:

Son düzenleme:

Teşekkür ederimn canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…