ben ilk lacivert olanı beğendim anne elbisesi diyor ya nette anne elbisesi gibi durmuyor ama anne elbisesi değil deme ... bende nişan a yaptırsam
Nedime elbisesi canım anne değilValla çok da güzel olur ne annesiymiş
ya bende çok beğendim lacivert olanı :=)
Ben ikisini de beğendim valla bakalım terzi ne diyecek :44::44::44:
götür sor cnm banada söyle nekadar dikilir acaba
700-750 civarı canım
çokmuş ya bence
Biraz heyecan katalım mı????????????????????????
Bakalım kimler son KULVARA girmiş....... :123: :123: :123: :123: :123:
Bugün itibarıyla 100 den geriye sayan gelinciklerimiz işteeeeee bu size geliyor
Yeni bir hayata artık son günler
Hepimizi sırayla burada görelimHepimiz bu güzel pastanın yanında yer alalımmmmmmm
Gunaydin gul kokulu, ask dolu, nazli, narin kirmizi gelincikler
Bugun mutluyum askin mesajiyla uyandim ve kendimi harika hissediyorum. Umarim herkes cok mutludur. Salla gitsin dertleri modunda tebessum dolu bir gun dilerim.
Mavis gunaydin kuzu
Günaydın bebiciklerrrr
bütün gece rüyamda ezgi ve kurabiş çağlayla alışverişlerdeydik neler aldık neler bi bilseniz gerçek gibiydi vallahi
Kızlar fal topicinde bir arkadaş katina kartı açtı bana,ilişkinizin sonu olumlu ama 1 yıl içinde evililik göremedim dedi:2:
Belki o göremiştir dedim bendeben kabullenemem ya 2014 ü banane gitmem ben
Gunaydin gul kokulu, ask dolu, nazli, narin kirmizi gelincikler
Bugun mutluyum askin mesajiyla uyandim ve kendimi harika hissediyorum. Umarim herkes cok mutludur. Salla gitsin dertleri modunda tebessum dolu bir gun dilerim.
Mavis gunaydin kuzu
Maviş salla gitsin dertleri modundayım canım yoksa sorunlar hala var ama ben aşklayım ya banane gerisinden diyorum.Kuzum günaydın o mutluluktan acıcık banada yollasan yaa yüzüm gülse acıcık
SENDE LİSTEMİZE YAZILACAKSIN İNŞALLAH BİZ DUA EDELİM YÜREKTENGünaydın bebiciklerrrr
bütün gece rüyamda ezgi ve kurabiş çağlayla alışverişlerdeydik neler aldık neler bi bilseniz gerçek gibiydi vallahi
Kızlar fal topicinde bir arkadaş katina kartı açtı bana,ilişkinizin sonu olumlu ama 1 yıl içinde evililik göremedim dedi:2:
Belki o göremiştir dedim bendeben kabullenemem ya 2014 ü banane gitmem ben
Canım falda ne çıktığı önemli değil sen pozitif düşün iyi olsun herşey mutlu olsun.Toplantım var ama sonrasında sevgilimle buluşacağım için mutluyum olsun salla toplantıyı
Maviş salla gitsin dertleri modundayım canım yoksa sorunlar hala var ama ben aşklayım ya banane gerisinden diyorum.
Yaşam enerjimi sorunalrdan dolayı tüketmek yerine aşkla yenilenmek lazım değil mi? Hayata 1 kere geliyorsun en güzel günleri değerlendirmek lazım.
Ama ama ama kuzum ben bu sefer sevdiceğimle bozuştum ve o gönlümü almadanda hamle yapmıcam
MAviş son günlerdeki gerginlikle aşkıma haksız yere bir çıkıştım.
Canım ne söyleyeceğini bilemedi. Aslında oda bu tavrıma çok sinirlendi ben üzgünüm diye alttan aldı.
Tüm gün öyle triplerdeyiz karşılıklı sonra gece beni aradı. "sevgilim biz yarın evleneceğiz.Herşey güzel olmayacak. Arada kavga edeceğiz.Küseceğiz. Çocuklarımız ve daha büyük sorunlarımız olacak bu tür şeyleri uzatmayalım 2 saat sonra konuşalım.Birimiz hep geri adım atarsak haksızlık olur.Dans etmek gibi düşün aynı anda aynı hamleyi yaparsak ahengi olmaz.Herşey karşılıklı olmalı ve saygımızı asla yitirmemeliyiz.Sevgimizi tüketmemeliyiz.Seni çok seviyorum nolur bize bunu yapma ve inadından vazgeç. Mutsuzsan yanında olmalıyım.Derdini paylaşmalıyım ama sende benim yanımda olmalısın.Benim seni düşündüğüm gibi beni düşünmelisin.Sen benim bir parçamsın ve böyle üzgün olmana dayanamıyorum" dedi.
Bende anladım ne büyük bir hata yaptığımı sende başkalarına olan öfkeni ondan çıkarma ve aşkına git sarıl.
Baksana yazarken bile içim geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?