'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tşk ederim canım...

kuzicaaaaaaan ne guzel haberler bunlar boyleeee cok sevindimmmm

en kısa zamanda senin de guzel haberlerini alırız inşallah canım

enişten isyanlarda kkuzumm neyse ki sayılı gun geciyor deyip avutabiliyorum şimdilik

kızlar benım düğünde yaklaşıyor gelınlık bakayım dıyorum sız ne yaptınız gelınlık işini:26::26:

ben kadıköyde bı gelılıkçiden 1500-2500 arasında rakamlar aldım ama şimdiden sipariş vermelı mıyım sizce
siz neler yaptınız ?? yardımcı olacagınızdan emınım gelınciklerım opuyorum kocaman sızlerı

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Günaydın bebiciklerrrr

bütün gece rüyamda ezgi ve kurabiş çağlayla alışverişlerdeydik neler aldık neler bi bilseniz gerçek gibiydi vallahi

Kızlar fal topicinde bir arkadaş katina kartı açtı bana,ilişkinizin sonu olumlu ama 1 yıl içinde evililik göremedim dedi:2:

Belki o göremiştir dedim bendeben kabullenemem ya 2014 ü banane gitmem ben

Gunaydin gul kokulu, ask dolu, nazli, narin kirmizi gelincikler
Bugun mutluyum askin mesajiyla uyandim ve kendimi harika hissediyorum. Umarim herkes cok mutludur. Salla gitsin dertleri modunda tebessum dolu bir gun dilerim.
Mavis gunaydin kuzu

Bugun mutluyum askin mesajiyla uyandim ve kendimi harika hissediyorum. Umarim herkes cok mutludur. Salla gitsin dertleri modunda tebessum dolu bir gun dilerim.
Mavis gunaydin kuzu

Kuzum günaydın o mutluluktan acıcık banada yollasan yaa yüzüm gülse acıcık

Kuzum fala inanma falsızda kalma demişler ama Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin herşeyin hayırlısı kuzum

Mavis gunaydin kuzu

Toplantım var ama sonrasında sevgilimle buluşacağım için mutluyum olsun salla toplantıyı

Kuzum günaydın o mutluluktan acıcık banada yollasan yaa yüzüm gülse acıcık
Maviş salla gitsin dertleri modundayım canım yoksa sorunlar hala var ama ben aşklayım ya banane gerisinden diyorum.
Yaşam enerjimi sorunalrdan dolayı tüketmek yerine aşkla yenilenmek lazım değil mi? Hayata 1 kere geliyorsun en güzel günleri değerlendirmek lazım.

SENDE LİSTEMİZE YAZILACAKSIN İNŞALLAH BİZ DUA EDELİM YÜREKTEN

Lavin sabah servisde geçmişi okudum aldıklarınız top sex iç çamaşırlardan olsa kim hangisini aldı diye düşünürüm. Sağdakini sen soldakini çağlamı acep yoksa ezgi her ikisinden mi aldı?Baksana kk bile reklamı size göre ayarlamış.
Dün baya coşmuşsunuz.

Toplantım var ama sonrasında sevgilimle buluşacağım için mutluyum olsun salla toplantıyı
Canım falda ne çıktığı önemli değil sen pozitif düşün iyi olsun herşey mutlu olsun.
Oh misler gibi ne güzel benimde sevgilim aradı sesi bomba gibiydi hayırdır dedim eeee bütün gece benimleydin dedi.:44:
Sonradan anladım ve bir erkek bunu söylese kafasına geçirmiştim ama o söyleyince içim bir hoş oldu
Aşığım ben bu adama ya nasıl gördün dedim öperek seni uyandırıyordum dedi.
Sabah neden erken mesaj attığı ortaya çıktı

Son düzenleme:

Ama ama ama kuzum ben bu sefer sevdiceğimle bozuştum ve o gönlümü almadanda hamle yapmıcam

Ama ama ama kuzum ben bu sefer sevdiceğimle bozuştum ve o gönlümü almadanda hamle yapmıcam

MAviş son günlerdeki gerginlikle aşkıma haksız yere bir çıkıştım.
Canım ne söyleyeceğini bilemedi. Aslında oda bu tavrıma çok sinirlendi ben üzgünüm diye alttan aldı.
Tüm gün öyle triplerdeyiz karşılıklı sonra gece beni aradı. "sevgilim biz yarın evleneceğiz.Herşey güzel olmayacak. Arada kavga edeceğiz.Küseceğiz. Çocuklarımız ve daha büyük sorunlarımız olacak bu tür şeyleri uzatmayalım 2 saat sonra konuşalım.Birimiz hep geri adım atarsak haksızlık olur.Dans etmek gibi düşün aynı anda aynı hamleyi yaparsak ahengi olmaz.Herşey karşılıklı olmalı ve saygımızı asla yitirmemeliyiz.Sevgimizi tüketmemeliyiz.Seni çok seviyorum nolur bize bunu yapma ve inadından vazgeç. Mutsuzsan yanında olmalıyım.Derdini paylaşmalıyım ama sende benim yanımda olmalısın.Benim seni düşündüğüm gibi beni düşünmelisin.Sen benim bir parçamsın ve böyle üzgün olmana dayanamıyorum" dedi.
Bende anladım ne büyük bir hata yaptığımı sende başkalarına olan öfkeni ondan çıkarma ve aşkına git sarıl.
Baksana yazarken bile içim geçti.

Kuzum ne güzel anlatmışsın ya ne mutlu sana maşallah
Bende hata aslında ben sevgililer günü için bana süpriz yapacak yaa ona bende süpriz yapım dedim kurabiye yapım işten sonra lazer seansım vardı onu halletim hediye olarak yaptırdığım sihirli kupayı aldım sonra kalpli kurabiye yapım diye fellik fellik kalpli kalıp aradım sonra markete gittim üstünü süslemek için bi şeyler alim dedim saat 7 ye geliyodu beni aradı nerdesin diye bende dedim ki marketteyim annem bişey istedi onu alıyorum dedim bana ne derse beğenirsin nişanlı bi baynın o tek başına işi neymiş benim ne geniş bi ailem varmış felanda filan işimi bitirim geçecem eve dedim kapadım teli onda bi bozuştuk
Sonra dün kuzeni doğum yaptı amcasının kızı demiştim ki giderken benimde haberim olsun benim babam böle her şeye zırt pırt izin vermiyo o yüzden dedim ki nişanlıma ablamla yiğenim bizde kalacak onlara ayıp olmasın dedim babam izin vermiyo diyemem ki nese eve geldim annem ara ddi gitmen lazım felan dedi ya babam dedim baban izin verir dedi ben aradım kv çıktı bizimkisi müsait değilmiş nese msj attım sonra aradı bu beni işte sen gelmicem deyince bende 2 araba gitmesin diye büyük arabayı çıkarmış apartmanda kim varsa aşağıda onu bekliyomuş o yüzden ben sana sormuştum felan dedi sen yok deyince ben böle plan yaptım dedi haklı ama gel bunu benim kişiliğime anlat nese ben sonra üstümü değiştim daha 40 günlük yiğenim onunla ilgilendim zaten haftada bi anca görüyorum bu sırada msj atmış ben duymadım sonra aradı bilerek cevap vermediğimi düşünmüş öle bişey yok dedim Alarayla ilgileniyodum duymadım felan dedim ama sanki inanmadı bende by dedim kapadım sonra sadece yatarken biz ancak kızgınken 'canım' kelimesini kullanırız yoksa farklıdir hitaplarımz iyi geceler tatlı rüyalar canım dedim oda saat 1 gibi iyi geceler canım demiş başka bişi yok her sabahta günaydın mesajı atarım ben ondan önce kalkıyorum her sabah örnek veriyorum GÜNAYDIN ÖMRÜM derim ama bu sabah sadece günaydın dedim oda sadece günaydın yazmış öle kaldı işte yaa ne uzun anlattım
Baaanek o bişey yapmazsa bende yapmıcam zaten onun için güzel şeyler yapmayı düşünende kabahat benim salaklığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…