'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eniştecanın Ekim'de evlenecekti de ben daha doğrusu babam attı Ağustos'a
Bari Mayıs olsun dedi babam naayynnn dedi
Elif iyiymiş.
Aşkım ailemle tanışmak istediğinde ben hep erteliyordum birgün ne o beni istemiyor musun dedi.
Sonra kardeşimle falan tanıştı ve "ablan yüzünden evde kaldım bir türlü anlamadı. beni birde 2014 de evlenelim diye tutturuyor" dedi.
Bizimkiler Ekim o Şubat ortayol mayıs oldu.

Gelinler toplantım erken bitti erken geldim ben de ama yine de sayfalar su okup akmış

Azıcık göz gezdirdim ama tam okumadım henüz.
hoş geldin lavin

kayınvalidemin günü varmış bugün beni de çağırdı ben de teyzeler gittikten sonra gidicem
gidip mamaları sömürceeeeem
özgem çok acıktım ya ben afiyet olsun.

Son düzenleme:

Tuğçe koptum resmen enişte acısını çıkarmasın sonra
Eşyalarınız, eviniz hayırlı olsun kuzum. Gönlünce olsun herşey

ve benimkinden hala ses yok bu adam ebni deli eder

aynııı benmkinin tepkisi hayırdır bana bu sıfatı söylemezdimn die saniyede aradı şok oldummm hala gülüyorum

eliffff elifim maşalllah canım çok çok güzel bişicikte sorcam meraktan sen ankarada oturuyosun enitşede orda çalışıyor demi siz eskişehirdemi okduunuz ben çözemedm çünkü sanırsam kına mekanının eskişehir felan filan yoksa ankarada okudunuz senin ailen eskişehirdemi oturuyor kzızz çünkü evlilik teklifidne sen uzaktan geliyordun sanırsam o yüzden ayyy ben böle şelerle çok yoruyorum kendimi kim nerelei nerden nereye illa bilcem kızzzzz

Tuğçe koptum resmen enişte acısını çıkarmasın sonra
Eşyalarınız, eviniz hayırlı olsun kuzum. Gönlünce olsun herşey

ve benimkinden hala ses yok bu adam ebni deli eder

Haticeciğim amin inş cnm çok teşekkürler

Kızlar başka şeylerde söyledide okadar özele giremiycem utandım yaa

Haticeciğim amin inş cnm çok teşekkürler

Kızlar başka şeylerde söyledide okadar özele giremiycem utandım yaa

Hım anladım biz çift olarak odunuz galiba
Arkadaşım bir gün benim telefondan aşka öyle mesajlar attın gelen cevaplara bakınca kız sizde hiç şey yok dedi ne yok dedim.Neyse dedi inşallah çocuk yapabilirsiniz.Sustum

bana ne bana ne bende giycem bugün....totom donsa da giycem işteeeeee

Giy tabiiii
Biz olsa da giysek diyoruz olan giymiyor, adaletin bu mu dünyaaaaa

Şimdi kuzum biz Ankara’da okuduk ikimizde, benim ailem Ankara’da zaten.
O İstanbul’dan geldi, onun ailesi İstanbul’da yaşıyor.
Benim baba memur olduğu için Ankara’dayız, yoksa tüm akrabalar fln Eskişehir’de.
Şimdi düğün İstanbul’da olacak sözlücanın ailesi orada çünkü.
Kına gecesi (ki yemekli olacak, düğün gibi) Eskişehir’de, çünkü herkes orada.
Eee tüm çevre burada, arkadaşlar , komşular vs. Bu nedenle burada da düğün gibi nişan yapacaz

Biraz karışık
Anladın di mi Giziiimmm?

kombiyi sonuna kadar aç bari

ne kombisi kız...adanaya yeni yeni yapılıyo kombi yeni apartmanlarda var....klimalı hem oturma odam hemde yatak odam...bide elektrikli battaniyemiz var....ama yine de soguk oluyo iştee....

valla Elifim sende tık olmasaydı seni de görürdüm bide soguk var tabi...belki de ondan tık yok bende..üşüdügüm için hehehe

anladımmm kızzzz ahahahaha angara eskişehir istanbul aşk üçgeni olmuş biraz amanınnn diyorummm bende kınayı inşallah yemekli yaparım valllla

ayyy ben çok meraklıyım ahahaha kendimi tebrik ediyorum

özgee afiyetlee yee ohhh tahminimce kısırda avrdır gün formatına uygunnnn

hehehe Canım biz okadar da değiliz yani ben lafa gelince herşeyi konuşurumda Bakalım icraata gelincede öyle güzel güzel yapabilirim umarım

eliifffff

çok güzell yaa tüylerim diken diken oldu... ne güzell.. bende hayatımda olcak insandan sevgilim gibi eşim gibi dostum arkaşım gibi yanımda olmasını isterim.. ne güzel olmuş bak sizinde öyle rabbim bir ömür mutlu etsin inş.

hehehe Canım biz okadar da değiliz yani ben lafa gelince herşeyi konuşurumda Bakalım icraata gelincede öyle güzel güzel yapabilirim umarım

Yok kız bizimkinde potansiyel varda beni ürkütmekten korkuyor.
Birkaç mesajında imada bulundu. Sonra baktı ben korkuyorum, utanıyorum ben sana aşığım inşallah alışacaksın bak dedi.
İnşallah sizden bişiler kapcamda Oyanın acılı çiğköftesini düşününce tırsıyorum arada birazcık bakalım kızlar tek tek atlatmışlar sıra bize geliyor.

Çağlam sende tık yoksa ben napiciiiiim diye düşünüyoruuuummm
Şööööyylleeee tavan bi enerjim olsa uçursam sevgilciiiiiğiiii ne güzeeelll oluurrrr

Gizim yok ne meraklısı kız, durumumuz karışık bizim ondan
2 yemekli düğünle evlenecem ben
Nişanda da 600 kişilik davetiyeyle
Abartıyoruz gibi geliyor sankiiiiiiiii

Berfinimmmm
Sen sordun anlattım bak üşenmedeeeennnn
Amiiin kuzum, sana daha iyileri olsuunnnn
Gerçi Temel Reis’ten iyisi yok

içerisinde her türlü bilgi var canım. ilk gece,eşlerin birbirlerine görevleri,cinsellik,dogum,çocuklarla ilgili,korunma yöntemleri vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…