ne yazıyoruzkiiiiiiiiiiiiiiiiii ??????????
ayrıcaaaaaaaaaaaa bende ısınmak istiyorum nasıl olcekkk
ay ben açtım fantezi bölümü var ay iğrenççç ıyyyy
Gizem ben hala aşka baktığımda kalbimin ağzımdan fırlamasına engel olamıyorum.Bişi dicem ben yanmak istiyorım o benim elimi tutuğnda bedenim ısınıor o iş olunca napacam aceba ben normalde yazın bile soğuğmdur bedenim soğuk hoş aşkım soğklğmu gömüo ne zaman dokunsam yanıon dio ama ayyy heyecandn bayılırım kollarına
aynen fantazi bölümü
giyenleri tebrik ediyorum
Ayyyy haçe kız keşe benmkide cevap vemeseydi saniyede aradı ahahaha çocuk şok olmuş
Hatice canım merak etme ve kasma kendini ben o geceyi çok merak ediorum kaç senelik hasreim var ona ahhh ahhhh
İnşallah hasretin sona erer ne diyim lakin mesir macunu sizede lazım sanırsamAyyyy haçe kız keşe benmkide cevap vemeseydi saniyede aradı ahahaha çocuk şok olmuş
Hatice canım merak etme ve kasma kendini ben o geceyi çok merak ediorum kaç senelik hasreim var ona ahhh ahhhh
İnşallah hasretin sona erer ne diyim lakin mesir macunu sizede lazım sanırsam
berfooooo bak yakında aramızda olcan ona göre
İnşallah hasretin sona erer ne diyim lakin mesir macunu sizede lazım sanırsam
berfooooo bak yakında aramızda olcan ona göre
benim yiğidim çok fena valla evlenince ona ayak uydurmam lazım
bi yerde yastık kılıfı görmüştüm böyle +18 espriler vardı
bi yüzünde 'hot now' yazıyodu diğer yüzünde 'not now' yazıyodu
bizimkine yolladım da 'valla ben 7/24 hot now biliyosun aşkım' yazmıştı
Bende dün akşam anlattım böyle böyle hap kullanacam ben
Ama ne yazık ki adet günüm düğüne denk gelecek galiba diye
İşte hapı bırakmazsam olmuyormuşsun, bırakmayacam elimden geleni yapacam ama bi sürpriz de çıkabilir yani dedim
Kk daki kızlardan olan olmuş böyle ama eşleri anlayışlı davranmış ne güzel di mi dedim
(Siteye girdiğimi biliyor bu arada)
Valla kusura bakma Elif, daha fazla neyine anlayışlı davranacam dediiiii
Onu bunu anlamam ben işimi bilirim, elinden geleni yap dediiiii
Hayal kırıklığını okudum gözlerindeeee
Giz iyiymiş adamda tempona ayak uydursa siz .......... mutlu sonMesiri sevmem cezere ve cevizli sucuk
O değilde kaşınmasam iyi ederm gğnğbirlik abanta gidicez benmki kaladabilirz diyor bakalım uludağada gidebiliris biz üniversitedeyken onla heryeri gezdik alllaha şükür hayatımda görebilceğim en iyi nitelikli adamla beraberin çok saygılı ama o askerden geldikten sonra bana bir haller oldu saldırgan oldum kedi kız misali
Berfoooo yarın diyom sen diyom bizim tarafa diyommbizim şirket 5 katlı. 4ci katındayım bencadde üzerinde. yarın temizliğe çıkayımm
Bende dün akşam anlattım böyle böyle hap kullanacam ben
Ama ne yazık ki adet günüm düğüne denk gelecek galiba diye
İşte hapı bırakmazsam olmuyormuşsun, bırakmayacam elimden geleni yapacam ama bi sürpriz de çıkabilir yani dedim
Kk daki kızlardan olan olmuş böyle ama eşleri anlayışlı davranmış ne güzel di mi dedim
(Siteye girdiğimi biliyor bu arada)
Valla kusura bakma Elif, daha fazla neyine anlayışlı davranacam dediiiii
Onu bunu anlamam ben işimi bilirim, elinden geleni yap dediiiii
Hayal kırıklığını okudum gözlerindeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?