'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gizem ben hala aşka baktığımda kalbimin ağzımdan fırlamasına engel olamıyorum.
Bir kez öpüştük onuda sana anlattım. Ben o geceyi düşünemiyorum.

Ayyyy haçe kız keşe benmkide cevap vemeseydi saniyede aradı ahahaha çocuk şok olmuş

Hatice canım merak etme ve kasma kendini ben o geceyi çok merak ediorum kaç senelik hasreim var ona ahhh ahhhh

Ayyyy haçe kız keşe benmkide cevap vemeseydi saniyede aradı ahahaha çocuk şok olmuş

Hatice canım merak etme ve kasma kendini ben o geceyi çok merak ediorum kaç senelik hasreim var ona ahhh ahhhh

Giz ben bir keresinde mesaj attım çok sıkıldım.Buradaki çocuklar çok fena diye anında telefon neredesin sen.
Çocuklarsa bebelerdi ve hiç susmuyorlardı ya ağlıyorlardı ya vıyaklıyorlardı. Sesi duyunca anladı ama geç düştü jeton

haticem siz nasıl tanıştınız. nekadar oldu sizin ilşkiniz. sevgili+ nişanlılık falan

benim yiğidim çok fena valla evlenince ona ayak uydurmam lazım
bi yerde yastık kılıfı görmüştüm böyle +18 espriler vardı
bi yüzünde 'hot now' yazıyodu diğer yüzünde 'not now' yazıyodu
bizimkine yolladım da 'valla ben 7/24 hot now biliyosun aşkım' yazmıştı

İnşallah hasretin sona erer ne diyim lakin mesir macunu sizede lazım sanırsam

berfooooo bak yakında aramızda olcan ona göre

Mesiri sevmem cezere ve cevizli sucuk

O değilde kaşınmasam iyi ederm gğnğbirlik abanta gidicez benmki kaladabilirz diyor bakalım uludağada gidebiliris biz üniversitedeyken onla heryeri gezdik alllaha şükür hayatımda görebilceğim en iyi nitelikli adamla beraberin çok saygılı ama o askerden geldikten sonra bana bir haller oldu saldırgan oldum kedi kız misali

Benimki boğa burcu aşıı libidosu yüksek dün dior ki valla kaçıcam seni yermisşn yemezmsn sonradan çaktım he dion canım sen delirme dedim sonra kenanın doktor şarkısınınsöledi sabah öğle akşam her öğün 2 dedi ahahaha öldüm gülmekten manyakmısın benee insanım dedim amaaaaa bana dio ki özge sen sinsisin asla bu konuları konuşmuyosun ama vücut dilini çözdüm beni öldürüyorsun dedi ahahahahahaha

kızlar bu arada ben de dua isticem sizden :26:
hani bi ara sevdiceğin pozisyon değiştirme durumu vardı ya.. bugün o bahsettiğim kadın şirketten ayrılmak için patronlarla görüşçekmiş
benimki biraz stresli, bana bulaşmazlar inşallah diyo
siz de dua eder misiniz onun yerine dokunmasınlar, aynı pozisyonunda kalsın

Bende dün akşam anlattım böyle böyle hap kullanacam ben
Ama ne yazık ki adet günüm düğüne denk gelecek galiba diye
İşte hapı bırakmazsam olmuyormuşsun, bırakmayacam elimden geleni yapacam ama bi sürpriz de çıkabilir yani dedim
Kk daki kızlardan olan olmuş böyle ama eşleri anlayışlı davranmış ne güzel di mi dedim
(Siteye girdiğimi biliyor bu arada)

Valla kusura bakma Elif, daha fazla neyine anlayışlı davranacam dediiiii
Onu bunu anlamam ben işimi bilirim, elinden geleni yap dediiiii

Hayal kırıklığını okudum gözlerindeeee

Son düzenleme:
2008 birlikte aynı kursa giderken tanıştık. Gerçi ben hatırlamıyordum kendisini o o dönemde bana aşıkmış.
2010 birlikte aynı kurumda çalışmaya başladık. Onun müdürü benim karşı odamdaydı ve kurstan sonra ilk görüşümdü.
2012 5 mayıs teklif etti. 16 mayıs kabul ettim. 19 mayıs ilk buluştuğumuz gün ve biz aynı lisede okumuşuz.
Şimdi hangisi ilk tanışma günümüz?

Canım ya onlar he böle sözde bnimkide böle diodu başa gelince anlarlar şimdi bizimi kırıcaklar imkansız yani olacağı varsa olur

Giz iyiymiş adamda tempona ayak uydursa siz .......... mutlu son

bizim şirket 5 katlı. 4ci katındayım ben cadde üzerinde. yarın temizliğe çıkayımm
Berfoooo yarın diyom sen diyom bizim tarafa diyomm naber? diyom

Elifim enişte kaç zamandır bekliyor seni merak ettim.

Aşkım boğa burcu acaba bekler miki benim hazır olmamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…