'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayır abartmıyorsunuz kuzum bizde dışarda nişan yapsak o kadar kişi çağırıcaz ve kına adada olursa milleti aç bırakamyız yemekli olucak tabeldot gibi bişi :)nişanda kokteyl tarzı yada sadece kuru pasta düşünüyoruz düğünde ise yemekli değilll uğraşamam o kadar şeyle :)))))))))))

hehehe Canım biz okadar da değiliz yani ben lafa gelince herşeyi konuşurumda Bakalım icraata gelincede öyle güzel güzel yapabilirim umarım

bende laf yok benmkinde çok konuşur tepkisi kalmam ama hep ilk konuyu o açar :))))) ben açarsamda gizzzz yakışmıyor der töbe yarabbim yaaa ne varsa sankiiii ama benim bu tavrım onu heyecanlandırıyor kaytsız bir insanım espiri pek yapmam ahahaha o yüzdennnn

hatçeee kızzz banada insanlar odun kalas diyor ma cilven var diyip kızıyolar sen merak etme ne aşk yoksunlarının çocuğu oluyor sen bu adamı görünce titiriyosn içini titretiyor ne die bakıyon millete anlatma dışarda böle iyi gibi gözüküp kötü gözkenler var ben çok utandığımı analtmıştım aaa giz senden bekelemyz felan filan dedi millet bende dedim töbe töbee utanıyorum dedim sanki ayıp bişi yaptım die

ama askerliğe gitmesi kırılma noktam oldu ahahahaha çok değiştim çoook

Canım ben hiç utanmıyorum sadece korkuyorum canım acıycak diye

berfin ben okudum valla.

annem gördü hatta.

---

bu arada tuğçenin sevdiceğinden gelen cevap kopardı beni ve giz'e gelen telefon

bi ara benim sıpa da kenan'dan doktoru çok söylüyordu. daha sana ne zaman diyecektim ama tepkinden diyemiyordum demişti bi de

Son düzenleme:
tuğçeeee korkunun gözü kör olsuunnnnnn

Giziimmm
Napalım kısmet artık, saçtık paraları valla
Annemler saçmak istiyo ben napiiiimmm
Saçmayın saçmayın diye engel olacak değilim yaa

Bizim kına da, ben gelinlik fln da giyeceğim zaten
ördövr tabağı,çorba, bilmem ne fln olacaaakkkk

ay acıdan korkmayan bi ben miyim acaba :26:
aslında ilk başlarda vajinismus falan korkusu vardı bende ama artık hiçbişeyden korkmuyorum
yiter ki olsun modundayım yani canıma tak etti artık

ben gideyim daha fazla +18leşmeden öptüm hepiciğiniziiiii

Ben bu konularda konuşmakta çok rahatım espride yaparım aklını başındanda alırım hatta Ama bu rahatlığımın sebebi onun bana verdiği güvenden ve bana asla zarar vermeyeceğini bildiğimden kaynaklanır
Şimdiye kadar 6 senede çok başbaşa kalma imkanımız oldu başkası olsa istifade etmeye yeltenirdi ama maşallah diyeyim hiçbi zaman beni üzücek hiçbi istekte bulunmadı canım bnm Sen benim meleğimsin zamanı geldiğinde telli duvağınla helal bi şekilde olucak herşey ben beklerim yeterki beni bırakma der hep Hatta geçenlerde reglimin düğün tarihine geliceğini söyledim Olsun aşkım skma canını bu kadar bekledim 5 gün daha beklerim dedi Canım bnm bak öpesim geldi yaaaa Ağzını yediğim

Özgemmm dua edicem enişteciğe bende inşallah gönlünden geçen olur

Elifimmm o nasıl bi anlatıştır ooo sen ne kadar aşık bi hatunsun öyle Çookk içten bi maşallah dedim sizee

Bu arada şu bahsettiğniiz reklamlar ben de çıkmıyo kızçeler yaa ben de görcem ben de

Son düzenleme:
kızlar ya sizin burayı okuyunca bir de bizim topikte ilkayla konuşunca, akşam eşime trip atma hevesimin hepsi gitti neyse bari seveyim tatlı bonibonu

özgemmm ben de acıdan ziyade kasılır mıyım diye korkuyorum

elif aşk kadını seni ya maşallah size

gülin aman çıkmasın bosver işyerindekilere rezil olduk bugün

canım benim annişle babişin hayalleri çok var o yüzden ben nişanı yemesize kısıtlarsam iyi ama bazende diyorum yapsınlar babam kardeşcağzını belki göremem ben erkek kız die hiç ayırmadım gizim ona ne yapıcaksam fazlası sana olcak bilesin ki ben onu göreceğimden şüphelyim kardeşin direk olaya girer dedi ki çılgın ruhtu

ünide daha 1 .sınıf paşamızın kız arkadaşı var babam demezmiiiii kızı nasıl isticez taaa çanakallermi gidicez ben şok oldum yaniiiii ailemde hızlı çıktı delimdiriler nedirler senelerdir onlardan korkuyordum :)))))))))

istiyooo bizimkilerde davullu zurnalııı bol bereketli bir düğün görmek yapmak nasipse olur inşalllah babamın isteiğini kırmam inşallah

hepimiz mutluuu olalllım inşalllah

özgişş bende direk olaya girmek istiyorum valla tak etti canıma acısada öldürmez misali ben acıyı hissedeceğimi sanmıyorumm

vuhuuuu benden sıcak açıkalamalarrr

berfin ben okudum valla.

annem gördü hatta.
:

ben odamda 3 kardeimle kalıyorum bide o var
nasıl bari faydalı şeyer varmı okuyabilirim bende

kızlar ya sizin burayı okuyunca bir de bizim topikte ilkayla konuşunca, akşam eşime trip atma hevesimin hepsi gitti neyse bari seveyim tatlı bonibonu

canım sen ne zamn evlendin tam olarak.. sevdiceğin yanınamı geldi. sen ailenle yaşamıodun die hatrlıyorum

canım bende sonsuz güveniyorum biz çok tatile gittik 6 yıllık bir ilişki v ebaşlangıç noktası üni olunca ve benle aynı yaşta olunca 19 yaşından beri beraberiz allah bin kere razı olsun hiç yanlış bişi yapmadı üzömedi kırmadı ki ben tutuğmdur ne yalan sölim espiri yapamıyorum kızz ben normaldede espiri yapamam zaten beceremiyorum anlamıyorumda yeni yeni çıkıyor bende bişiler

beni,mki bana dio ki cem yılmazda bazılaırnı anlamadın itiraf et dedi bende evet dedim çok zor düştü jeton ki ben normalde çakalımdır ama bel altı konularda ne espiriyi ne konuyu anlarım valla şarkılardan bile anlam çıkarıyorum artık iyice fesatlaştım kızzzzz

vallla senelerdir bekliyolar biraz daha beklicekler ki herkes düğüdne hasta olabilir zaten biliyormusun şanslıyız seviyolar bizi başkası olsa uzun yıllar gezdiği biriyle yaşardı herşeyi ama onlar evlenseler bile beklicek erkekler helal olsun maşallah aşklarımıza

Berfin ben ciddi anlamda faydasını gördüm kitabın.

dinni açıklamalar ve tıbbi açıklamalar da var. benim de istediğim buydu. kulaktan dolma bilgilerle hep bayanlar yetişiyor. artık eğitici kitaplar var. bu açıdan şanslıyız.

peygamber efendimizden ve ilmihallerden örnekler var. ahlaki ve cinsi olarak gayet acıklayıcıydı kitap. biz hatta nişanlımla beraber aldık.

aynı hafta okumaya başladık. takıldıgımız yerleri birbirimizle konustuk. bildiklerimizi ,öğrendiklerimizi kıyasladık.

ilk gece hurafelerinden ve acı olayından çok korkardım.şuan öyle birşeyim yok. eş olacağımız için mutluyum. nişanlımın da bu konuda bilgilenmesi ve kitap okuması beni mutlu etti. ileride çocuk kitapları da okuyalım iyi birer anne-baba olalım diyor.(böyle bilgiye aç ve öğrenme yanlısı biri olsun hep istemiştim eşim olcak kişinin)

ben o kitabı alıp okumak istiyorum benim sevdiceğim abisi evlenirken okumuştu bilgili konuda senden duyduğum kitabıda söledim berabe rokuyalım diyor gerçekten kulaktan dolma değilde böyle kaynaklar lazım bizlere

Teşekkür ettim kuzuuummm
Aman boşver görme,canın çekeeerrrr

özgemmm ben de acıdan ziyade kasılır mıyım diye korkuyorum

elif aşk kadını seni ya maşallah size

Bende Aslııımm yaaa
Neyden korktuğumu anlatacam şimdi ama sen Oya'ya şikayet ediyon beni sonra

Gizim aynı benim annemle babam
Her şey şatafatlı olsun, gönlümce olsun diye uğraşıyolar, Allah razı olsun

Ben istemiyom illa yapacaz diyolar bazen hatta

Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın da bu süreçte

Giiiiizzzz
Direkt olaya mıııııııııııııııııııııııı

ben geldim
napıyonuz

aynı işte kuzum
+18 must go on

Bana aşk böcüğü diyene baaaaakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…