Çağlam sende tık yoksa ben napiciiiiim diye düşünüyoruuuummm
Şööööyylleeee tavan bi enerjim olsa uçursam sevgilciiiiiğiiii ne güzeeelll oluurrrr
Gizim yok ne meraklısı kız, durumumuz karışık bizim ondan
2 yemekli düğünle evlenecem ben
Nişanda da 600 kişilik davetiyeyle
Abartıyoruz gibi geliyor sankiiiiiiiii
Berfinimmmm
Sen sordun anlattım bak üşenmedeeeennnn
Amiiin kuzum, sana daha iyileri olsuunnnn
Gerçi Temel Reisten iyisi yok
heheheCanım biz okadar da değiliz yani ben lafa gelince herşeyi konuşurumda Bakalım icraata gelincede öyle güzel güzel yapabilirim umarım
Yok kız bizimkinde potansiyel varda beni ürkütmekten korkuyor.
Birkaç mesajında imada bulundu. Sonra baktı ben korkuyorum, utanıyorum ben sana aşığım inşallah alışacaksın bak dedi.
İnşallah sizden bişiler kapcamda Oyanın acılı çiğköftesini düşününce tırsıyorum arada birazcık bakalım kızlar tek tek atlatmışlar sıra bize geliyor.
Canım ben hiç utanmıyorum sadece korkuyorum canım acıycak diye
hayır abartmıyorsunuz kuzum bizde dışarda nişan yapsak o kadar kişi çağırıcaz ve kına adada olursa milleti aç bırakamyız yemekli olucak tabeldot gibi bişi :)nişanda kokteyl tarzı yada sadece kuru pasta düşünüyoruz düğünde ise yemekli değilll uğraşamam o kadar şeyle :)))))))))))
bende laf yok benmkinde çok konuşur tepkisi kalmam ama hep ilk konuyu o açar :))))) ben açarsamda gizzzz yakışmıyor der töbe yarabbim yaaa ne varsa sankiiii ama benim bu tavrım onu heyecanlandırıyor kaytsız bir insanım espiri pek yapmam ahahaha o yüzdennnn
hatçeee kızzz banada insanlar odun kalas diyor ma cilven var diyip kızıyolar sen merak etme ne aşk yoksunlarının çocuğu oluyor sen bu adamı görünce titiriyosn içini titretiyor ne die bakıyon millete anlatma dışarda böle iyi gibi gözüküp kötü gözkenler var ben çok utandığımı analtmıştım aaa giz senden bekelemyz felan filan dedi millet bende dedim töbe töbee utanıyorum dedim sanki ayıp bişi yaptım die
ama askerliğe gitmesi kırılma noktam oldu ahahahaha çok değiştim çoook
Aman ben evde aile arasinda sessiz sedasiz yapcaktim is nereye dondu biliyorsunuz.Dopyesden giydigim elbise arasinda daglar kadar fark var.Iyiki olmus diyorum simdi cok eglendik umarim sizde eglenirsiniz.
Ben cocuklugumdan beri bu konularda tutuktum insallah askim tabularimi yikacak. Ve yiktida hic bir erkek onun kadar yaklasamadi bana ve icimi titretmedi boyle alismak zaman aliyor sadece
Canım ben hiç utanmıyorum sadece korkuyorum canım acıycak diye
Elinde sonunda olacak kucuk cocuklar yapiyorsa bende yaparim diye gaza getiriyorum kendimide hala tirsiyorum ama
tuğçeeee korkunun gözü kör olsuunnnnnn
Giziimmm
Napalım kısmet artık, saçtık paraları valla
Annemler saçmak istiyo ben napiiiimmm
Saçmayın saçmayın diye engel olacak değilim yaa
Bizim kına da, ben gelinlik fln da giyeceğim zaten
ördövr tabağı,çorba, bilmem ne fln olacaaakkkk
berfin ben okudum valla.
annem gördü hatta.
:
kızlar ya sizin burayı okuyunca bir de bizim topikte ilkayla konuşunca, akşam eşime trip atma hevesimin hepsi gittineyse bari seveyim tatlı bonibonu
Ben bu konularda konuşmakta çok rahatım espride yaparım aklını başındanda alırım hattaAma bu rahatlığımın sebebi onun bana verdiği güvenden ve bana asla zarar vermeyeceğini bildiğimden kaynaklanır
Şimdiye kadar 6 senede çok başbaşa kalma imkanımız oldu başkası olsa istifade etmeye yeltenirdi ama maşallah diyeyim hiçbi zaman beni üzücek hiçbi istekte bulunmadı canım bnm Sen benim meleğimsin zamanı geldiğinde telli duvağınla helal bi şekilde olucak herşey ben beklerim yeterki beni bırakma der hepHatta geçenlerde reglimin düğün tarihine geliceğini söyledim Olsun aşkım skma canını bu kadar bekledim 5 gün daha beklerim dedi Canım bnm bak öpesim geldi yaaaa Ağzını yediğim
Berfin ben ciddi anlamda faydasını gördüm kitabın.
dinni açıklamalar ve tıbbi açıklamalar da var. benim de istediğim buydu. kulaktan dolma bilgilerle hep bayanlar yetişiyor. artık eğitici kitaplar var. bu açıdan şanslıyız.
peygamber efendimizden ve ilmihallerden örnekler var. ahlaki ve cinsi olarak gayet acıklayıcıydı kitap. biz hatta nişanlımla beraber aldık.
aynı hafta okumaya başladık. takıldıgımız yerleri birbirimizle konustuk. bildiklerimizi ,öğrendiklerimizi kıyasladık.
ilk gece hurafelerinden ve acı olayından çok korkardım.şuan öyle birşeyim yok. eş olacağımız için mutluyum.nişanlımın da bu konuda bilgilenmesi ve kitap okuması beni mutlu etti. ileride çocuk kitapları da okuyalım iyi birer anne-baba olalım diyor. (böyle bilgiye aç ve öğrenme yanlısı biri olsun hep istemiştim eşim olcak kişinin)
Elifimmm o nasıl bi anlatıştır ooo sen ne kadar aşık bi hatunsun öyleÇookk içten bi maşallah dedim sizee
Bu arada şu bahsettiğniiz reklamlar ben de çıkmıyo kızçeler yaa ben de görcem ben de
özgemmm ben de acıdan ziyade kasılır mıyım diye korkuyorum
elif aşk kadını seni yamaşallah size
canım benim annişle babişin hayalleri çok var o yüzden ben nişanı yemesize kısıtlarsam iyi ama bazende diyorum yapsınlar babam kardeşcağzını belki göremem ben erkek kız die hiç ayırmadım gizim ona ne yapıcaksam fazlası sana olcak bilesin ki ben onu göreceğimden şüphelyim kardeşin direk olaya girer dedi ki çılgın ruhtu
ünide daha 1 .sınıf paşamızın kız arkadaşı var babam demezmiiiii kızı nasıl isticez taaa çanakallermi gidicez ben şok oldum yaniiiii ailemde hızlı çıktı delimdiriler nedirler senelerdir onlardan korkuyordum :)))))))))
istiyooo bizimkilerde davullu zurnalııı bol bereketli bir düğün görmek yapmak nasipse olur inşalllah babamın isteiğini kırmam inşallah
hepimiz mutluuu olalllım inşalllah
özgişş bende direk olaya girmek istiyorum valla tak etti canıma acısada öldürmez misali ben acıyı hissedeceğimi sanmıyorumm
vuhuuuu benden sıcak açıkalamalarrr
ben geldim
napıyonuz
Berfin ben ciddi anlamda faydasını gördüm kitabın.
dinni açıklamalar ve tıbbi açıklamalar da var. benim de istediğim buydu. kulaktan dolma bilgilerle hep bayanlar yetişiyor. artık eğitici kitaplar var. bu açıdan şanslıyız.
peygamber efendimizden ve ilmihallerden örnekler var. ahlaki ve cinsi olarak gayet acıklayıcıydı kitap. biz hatta nişanlımla beraber aldık.
aynı hafta okumaya başladık. takıldıgımız yerleri birbirimizle konustuk. bildiklerimizi ,öğrendiklerimizi kıyasladık.
ilk gece hurafelerinden ve acı olayından çok korkardım.şuan öyle birşeyim yok. eş olacağımız için mutluyum.nişanlımın da bu konuda bilgilenmesi ve kitap okuması beni mutlu etti. ileride çocuk kitapları da okuyalım iyi birer anne-baba olalım diyor. (böyle bilgiye aç ve öğrenme yanlısı biri olsun hep istemiştim eşim olcak kişinin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?