'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pınar şoktan şoka giriyorum şuan videoları izledikçe. beynim arapsaçı oldu.

bende aynen öyleydim

konu ilk açıldığından beri takipteyim ben

ilk önce bir derdim var'daydı orda olsa daha neler çıkacaktı kim bilir

taşıdılar konuyu pek yazan olmadı sonradan

ama bende paranoya oldu yer şeye daha bi dikkatli bakıyorum

uyanık olmak lazım bu dünyada

yoksa ayak üstünde...:18::18:

aha benim konu:18::18:

paylaştıkları linklere baktın mı aslı

gökçenin şarkısına falan

bide o çizgi filmlerdeki subliminal mesajlar ne öyle

ben o konuya bakmamıştım amaa ünideyden 25. kare die bi tez programını dinlemiştim ki muhtemelen aynı konu bende aynı şokları yaşadımm. insanlar ne boyutta yaşıyoo çok ilginçç

bence de bdv'de olamsı gereken bir konu. sitede en çok ragbet edilen yer orası ve bilinçlenme adına orası çok iyiydi.

ben o konuya bakmamıştım amaa ünideyden 25. kare die bi tez programını dinlemiştim ki muhtemelen aynı konu bende aynı şokları yaşadımm. insanlar ne boyutta yaşıyoo çok ilginçç

evet canım 25. karede var işin içinde ama

sadece pazarlama tekniği olsa sorun bu kadarla kalmaz

neler neler var maalesef ki

kazen de yazmış zaten konu tekrar bir derdim var'a taşınacakmış

sizde bakın okuyun

bilinçli olmamız lazım

çünkü çok tehlikeli bir konu

aslı acunun t-shirtleri her zaman ilgimi çekiyordu benim zaten

neden diye

şimdi anlıyorum yani

bilinçli ya da bilinçsiz o 'göz' çok kullanılıyor

hatta o gökçenin şarkısı yüzünden ilk okuduğum gece uyumakta zorluk çekmiştim

bu kadar da olur mu acaba diye düşünmekten

ama görünen köy klavuz istemiyor

ve bu insanlar videoları dolaştığı halde çıkıp benim ilgim yok gibi bir açıklama yapmıyorlar

yani bunlar maalesef doğru

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/596080-beyin-yikama-yonlendirme.html

link burda incelemek isteyen olursa

...

canlar benim mesai bitti

hepinize iyi akşamlar

kızlar konuya çok şaşırdım şok oldum iyikide pınar link vermiş son 2 sayfayı okurken anlayamadım acunun tişörtü yada gökçenin şarkısı nedir hangi sayaflarda bajayımda öğreneyim bu ne biçim şey micky mouse fotosunda şok yaşadım pesss yaaaa

kızlarrrr eşşek kadar bi çiçek geldi baannaaaa

seviyorum bu keretayı

210 km den çiçek göndermiş banaaaa

hiç beklemiyordum kiiii

bi gideyim yanınaaaa

Kızlar elektrik gitmişti daha yeni tekrar giriyorum geçmişi okudum tabiki önce...

Valla hepiniz böylesiniz bence.. eniştelerin yanına gitmeyin böyle olacaksınız yoksa

bu akşam kendimi ödüllendirdim

bitter çikolota
cezerye
muz
kuru incir
ceviz
fındık
kayısı

dopinggggg mikemmmelllm hastalıkkk seni yenicem

haticecim maşallah enişteye ben yarın arkadaşımla görüşmeyi düşünüyorken benmki perşembeyi kaptı sevgililer günüymüş ahahah dedim beni bilem önemsemiyorum sana ne oluyooo diyom ama anlatamıyorum

arkadaşımlada sözleşmiştim yarın için dün ve bugün görüşemedik die ben seni hiç görmüyorum oldu 2 güncük laf oldu

kalbime giden yol adanlı kolcuoğlu metrelik kepatan geçer benim hep derim çiçek karnımı doyurmuyo bulup bunuyorum ama mananne benim kebap yiyesim varrrrr açım bennnn

Son düzenleme:
masallah canım.afiyet olsun ye ye de iyilessss

Ben sevgilime çok küsüm istese de yarın onunla buluşmam.

Zaten öyle sürprizli bi adam değil,kutlamadığımız için asla o da bir şey düşünmez üstelik dargın olduğumdan zaten ben onu görmek istemem de

Dün çıkışta görüşelim demiştik ben kendimi iyi hissetmiyorum yarın görüşsek olur mu dedi, olur dedim ben de.

Bugün öğle konuştuk bu 12 gibi çıkıyor benim de 13.00 gibi toplantım var işte arkadaşım aradı milli eğitimde bi işi varmış sen de gelir misin dedi oraya gidiyorum yanına dedi hiç biz buluşacakmışız o konuşma yok ortada bir şey demedim. Sonra mesaj attım biz görüşmeyiz eve giderim ben çıkışta diye bi tepkisini ölçeyimd dedim'tamam by' mesaj bu. İçime oturdu tabi. Toplantıdan çıktım 14.00de aradım bayağı açmadı ben de içimde ne varsa mesaj yazıp yolladım. Sonra aradı yok tel sessizdi,yok haklısın da yok telafi edeceğim de.

Hiçbir küslüğü uzatmaz iyidir hoştur da içime oturdu özür de dilemiyor ben de bozuğum,gitsin kim onu çağırdıysa bilmem nereye gece de onunla yatsın. Sevgiler gününü onunla kutlasın. Şimdi sanki hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor ya deli oldum,ben 'iyi,tamam,görüşürüz'bu kadar konuşuyorum adamın hiçççç keyfi yerinde.

Konuyu açsam ben suçluyum gibi öfleyip pöfler,uzatıyorsun der, iyice bunaldım ben galiba her hareket bana batar oldu ezildikçe eziliyorum.

Bu erkeklerin hepsi mi aynı yaaa.... başkaları arayınca gel deyince herkes bizim önümüze geçebilir... sabaha kadar anlar hatasını canım merak etme.. sonra süt dökmüş kedi gibi miyavlamaya başlar sürüne sürüne

Vallahi ne olur bilmiyorum arıyor gayet normal konuşuyor canım cicim,ona göre kapris yapıyorum falan. Ama bilmiyor işte ben iyi değilim bu aralar çok kötüyüm belli etmiyorum ona ama böyle ince kırılmalar beni çok yıpratıyor. Yarın ya da başka bir zaman iyi bir şeyler yapması bir şey değiştirir mi bilmiyorum. Önemli bir olay değil ama canımı sıktı işte

Başka bir zaman olsa var ya olsun aşkım senin canın sağolsun arkadaşınla ne güzel zaman geçirdin bile derim ama benim psikolojim iyi değil ben de farkındayım her şeyi başka algılıyorum ondan.

Erkekler anlamıyor canım psikolojiden falan.. benimki de iki gündür beni tersleyip duruyor. diyorum ne yaptım ben diye.. bi kaç saat sonra stresliyim kusura bakma dedi.. sanki ben evlenmeyeceğim sanki benim stresim yok ama bunu onlar anlamaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…