pınar şoktan şoka giriyorum şuanvideoları izledikçe. beynim arapsaçı oldu.
aha benim konu:18::18:
paylaştıkları linklere baktın mı aslı
gökçenin şarkısına falan
bide o çizgi filmlerdeki subliminal mesajlar ne öyle
bende aynen öyleydim
konu ilk açıldığından beri takipteyim ben
ilk önce bir derdim var'daydı orda olsa daha neler çıkacaktı kim bilir
taşıdılar konuyu pek yazan olmadı sonradan
ama bende paranoya oldu yer şeye daha bi dikkatli bakıyorum
uyanık olmak lazım bu dünyada
yoksa ayak üstünde...:18::18:
ben o konuya bakmamıştım amaa ünideyden 25. kare die bi tez programını dinlemiştim ki muhtemelen aynı konu bende aynı şokları yaşadımm. insanlar ne boyutta yaşıyoo çok ilginçç
Kızlarrr son sayfaalrı okumadım ama arada bi sayfa da gördüm sevdiceklere muziplik yapalm hergün demiş aslımum ben de varımmm veee hemen msjımı da attım ''naber ufaklık :))'' cevap ''hehe iyidir senden naber çıtırım :))''
masallah canım.kimse görmeden bi.öpücük atsaydin bariSevgililer gunu icin askim elinde ciceklerle eve geldi. Asigim ve seviyorum
masallah canım.afiyet olsun ye ye de iyilessssbu akşam kendimi ödüllendirdim
bitter çikolota
cezerye
muz
kuru incir
ceviz
fındık
kayısı
dopinggggg mikemmmelllm hastalıkkk seni yenicem
haticecim maşallah enişteye ben yarın arkadaşımla görüşmeyi düşünüyorken benmki perşembeyi kaptı sevgililer günüymüş ahahah dedim beni bilem önemsemiyorum sana ne oluyooo diyom ama anlatamıyorum
arkadaşımlada sözleşmiştim yarın için dün ve bugün görüşemedik die ben seni hiç görmüyorum oldu 2 güncük laf oldu
kalbime giden yol adanlı kolcuoğlu metrelik kepatan geçer benim hep derim çiçek karnımı doyurmuyo bulup bunuyorum ama mananne benim kebap yiyesim varrrrr açım bennnn
Ben sevgilime çok küsüm istese de yarın onunla buluşmam.
Zaten öyle sürprizli bi adam değil,kutlamadığımız için asla o da bir şey düşünmez üstelik dargın olduğumdan zaten ben onu görmek istemem de
kızlarrrr eşşek kadar bi çiçek geldi baannaaaa
seviyorum bu keretayı
210 km den çiçek göndermiş banaaaa
hiç beklemiyordum kiiii
bi gideyim yanınaaaa
Sevgililer gunu icin askim elinde ciceklerle eve geldi. Asigim ve seviyorum
ne oldu????????
Dün çıkışta görüşelim demiştik ben kendimi iyi hissetmiyorum yarın görüşsek olur mu dedi, olur dedim ben de.
Bugün öğle konuştuk bu 12 gibi çıkıyor benim de 13.00 gibi toplantım var işte arkadaşım aradı milli eğitimde bi işi varmış sen de gelir misin dedi oraya gidiyorum yanına dedi hiç biz buluşacakmışız o konuşma yok ortada bir şey demedim. Sonra mesaj attım biz görüşmeyiz eve giderim ben çıkışta diye bi tepkisini ölçeyimd dedim'tamam by' mesaj bu. İçime oturdu tabi. Toplantıdan çıktım 14.00de aradım bayağı açmadı ben de içimde ne varsa mesaj yazıp yolladım. Sonra aradı yok tel sessizdi,yok haklısın da yok telafi edeceğim de.
Hiçbir küslüğü uzatmaz iyidir hoştur da içime oturdu özür de dilemiyor ben de bozuğum,gitsin kim onu çağırdıysa bilmem nereye gece de onunla yatsın. Sevgiler gününü onunla kutlasın. Şimdi sanki hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor ya deli oldum,ben 'iyi,tamam,görüşürüz'bu kadar konuşuyorum adamın hiçççç keyfi yerinde.
Konuyu açsam ben suçluyum gibi öfleyip pöfler,uzatıyorsun der, iyice bunaldım ben galiba her hareket bana batar oldu ezildikçe eziliyorum.
Bu erkeklerin hepsi mi aynı yaaa.... başkaları arayınca gel deyince herkes bizim önümüze geçebilir... sabaha kadar anlar hatasını canım merak etme.. sonra süt dökmüş kedi gibi miyavlamaya başlar sürüne sürüne
Vallahi ne olur bilmiyorum arıyor gayet normal konuşuyor canım cicim,ona göre kapris yapıyorum falan. Ama bilmiyor işte ben iyi değilim bu aralar çok kötüyüm belli etmiyorum ona ama böyle ince kırılmalar beni çok yıpratıyor. Yarın ya da başka bir zaman iyi bir şeyler yapması bir şey değiştirir mi bilmiyorum. Önemli bir olay değil ama canımı sıktı işte
Başka bir zaman olsa var ya olsun aşkım senin canın sağolsun arkadaşınla ne güzel zaman geçirdin bile derim ama benim psikolojim iyi değil ben de farkındayım her şeyi başka algılıyorum ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?