naber ufaklık:)
cvb: berfin şimdide ufaklıkmı olduk
Akrep: Ne okursa okusun, sonunda hep bildiğini okur. Havalıdır, antin kuntine bayılır. Artizdir, herkesle samimi olmaz, Etme çocukla sohbet küstürürsün, silme götünü camla kestirirsin'dir hayat mottosu. Evin Ana gibi anaçtır. Hastaya şifa, dertliye deva, açlara çorba dağıtır. Bi kendine hayrı yoktur. Habire kendini eleştirir. Haset değildir ama kıskançtır. Favori içeceği diet coladır. Bazen siyah, bazen beyaz ister ama herşeyi tutkuyla ister. Uçlarda yaşar, bazen o kadar uçlarda yaşar ki telefonu çekmez. Kafası attı mı atarlanır, o anaç toprak ana birden alayına isyan inadına Bayhan'a dönüşür. O yüzden kızdırmamaya gayret edin. Bir de psişiktir ki owww, daha fikir senin aklına düşmeden, anlar hinliğini cinliğini gözünden. Parasının hesabını bilir, genellikle tek başına gezer, yalanınızı yakalarsa kafanızı tombi gibi ezer.
ezgiiiiiiiiiiimmmmmmmunutmuştum hemen albüm yapıyorum tamam buraya .
enişteye bak wwuuuhhhuu
hatice öp gitsin
cidden biz yakalambaç oynadık ama sahildeçocuk karım olcak benim dur artık dedi en son baktım nefes nefese
Başak beni anlatıyor tabisi titizlik hariç son derce düzensiz dağınığım
Ama taşı oradan yaran sabrım var ki sadece sevgiliye değil her insana tepeme çıkarttırım ama son raddede üstüme gelinirse yeter derimde
Detaycı ve arkadaş csnlısı kısmı oldukça doğru
Beni anlatmış
Berfinimmm cinselliğe en düşkün olan burç oldugunu da biliyomuydun
Berfinimmm cinselliğe en düşkün olan burç oldugunu da biliyomuydun
gerçek yüzün ortaya çıkmışşş eğitim alcam senden kuzumm
baktım aslımm çok tatlısın kız maşallahezgiiiiiiiiiiimmmmmmmunutmuştum hemen albüm yapıyorum tamam buraya .
enişteye bak wwuuuhhhuu
hatice öp gitsin
cidden biz yakalambaç oynadık ama sahildeçocuk karım olcak benim dur artık dedi en son baktım nefes nefese
Ayyy çok mutluyummmm çokkkk
KK'dan tanışıp dostum olan ve çoğunuzun tanıdığı Tuğbimmmmdennn (amante03) kargo geldiii hemi de kocamaannn
Adama ''2 pakette benim mi''dedimmbenimmişşşş canımmm dostummmm yaa english homenin yılbaşı kırmızı battaniyesini kaçırdığım için çok üzülüyodum Tekirdağ'da ki şubesine bile bakmıştım.Tuğbimmm de çok istediğimi biliyodu ve aynısından göndermişş kırmızıı geyikli bir battaniyem var artıkkk benim de
Veee daha dün baktığım domates şeklinde kokteyl çatalı deniyo sanırım ondan göndermişş kıpkırmızıııı en sevdiğimdenHemen fotoğraflarını çektim akşama topiğim de yerlerini alıcaklarrr
Berfon kız akrep ve boğa burçların dan korkarım ki boğa aşkım ana akrep erkeği kızıda vuhu yaniiiii
Ayrıca msja gülmekten koptum
Maviş ben 25 Ağustos kuzum gülenimde başak bu topikte çok başak var yahu
Gülinim battaniye kardeşi olduk mutlu günlerde kullan hediyelerini
Berfon kız akrep ve boğa burçların dan korkarım ki boğa aşkım ana akrep erkeği kızıda vuhu yaniiiii
Ayrıca msja gülmekten koptum
Maviş ben 25 Ağustos kuzum gülenimde başak bu topikte çok başak var yahu
Gülinim battaniye kardeşi olduk mutlu günlerde kullan hediyelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?