'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Oğlak: İçinde bir Güngör Bayrak yaşar, york düşesi, buckingham kontesidir adeta. Temkinli ve kuşkucudur, siz birşey anlatırken gözlerini kısarak bakmasının sebebi budur. Oğlak kadını asildir ölçülüdür, senin benim gibi ağzından salya saçarak gülmez, insan gibi güler ve hemen toparlanır. İş hayatında dikkatlidir, kolay kolay yanlış yapmaz. Herkesle samimi olmaz, çabuk ısınıp, soğumaz ama hayatına aldığı insanları da yarı yolda bırakmaz. Bu burcun insanı genç yaşlarda kimlik bunalımına girer, sonra çıkar. Bazen insana cinnet geçirtecek kadar gerçekçidir. 10 yıl sonra seninle Toskanada ki bağımızda şarap yudumlıycaz deseniz, önce Beylikdüzündeki evin taksidini bitir de sonra içeriz şarabı diyip, tokadı çarpar. VII. Henry'nin torunu olduğu için, sinirlenince salon kadını çizgisini bozmaz, sümüğünü çeke çeke bi kenarda ağlar. Cahille sohbeti en hızlı kesen burçtur, ağlatmayın, gebertirim.

anaaaaa bennn :)

kuzular ben az biraz yokym çok konuşmayın heeee
sevdiceğe çikolata kutusu yapçamm içimden geldi
büroda bi kutu vardı minnak bişi.. üzerine kalpli kağıtlardan yapıştırcam.. kalpli kağıtlara da notlar yazcam ( hiçbiri senden daha tatlı değil tarzı )
sonra içine de bi sürü çikolata haribo falan koycammmm
bence süper olcak ben de yerim hem

Ayyy çok mutluyummmm çokkkk

KK'dan tanışıp dostum olan ve çoğunuzun tanıdığı Tuğbimmmmdennn (amante03) kargo geldiii hemi de kocamaannn

Adama ''2 pakette benim mi''dedimm benimmişşşş canımmm dostummmm yaa english homenin yılbaşı kırmızı battaniyesini kaçırdığım için çok üzülüyodum Tekirdağ'da ki şubesine bile bakmıştım.Tuğbimmm de çok istediğimi biliyodu ve aynısından göndermişş kırmızıı geyikli bir battaniyem var artıkkk benim de

Veee daha dün baktığım domates şeklinde kokteyl çatalı deniyo sanırım ondan göndermişş kıpkırmızıııı en sevdiğimden Hemen fotoğraflarını çektim akşama topiğim de yerlerini alıcaklarrr

Akrep: Ne okursa okusun, sonunda hep bildiğini okur. Havalıdır, antin kuntine bayılır. Artizdir, herkesle samimi olmaz, Etme çocukla sohbet küstürürsün, silme götünü camla kestirirsin'dir hayat mottosu. Evin Ana gibi anaçtır. Hastaya şifa, dertliye deva, açlara çorba dağıtır. Bi kendine hayrı yoktur. Habire kendini eleştirir. Haset değildir ama kıskançtır. Favori içeceği diet coladır. Bazen siyah, bazen beyaz ister ama herşeyi tutkuyla ister. Uçlarda yaşar, bazen o kadar uçlarda yaşar ki telefonu çekmez. Kafası attı mı atarlanır, o anaç toprak ana birden alayına isyan inadına Bayhan'a dönüşür. O yüzden kızdırmamaya gayret edin. Bir de psişiktir ki owww, daha fikir senin aklına düşmeden, anlar hinliğini cinliğini gözünden. Parasının hesabını bilir, genellikle tek başına gezer, yalanınızı yakalarsa kafanızı tombi gibi ezer.

naber ufaklık:)
cvb: berfin şimdide ufaklıkmı olduk

Berfinimmm cinselliğe en düşkün olan burç oldugunu da biliyomuydun

"Şımarık kızım diye seviyor.Sonra sayende içimdeki çocuğun yaşadığını hissediyorum. Evde istediğin kadar çocuklaş şımar ama biz yalnızken" diyor.:90:

Bende başak burcuyum kuzum hangi ay gün:26::26::26:

ezgi yükledim resim..

gülin güle güle kullan cicişlerini

ya mesaj konusu ben bulamadım.:26: biriniz fikir sunsun.

berfin koptumm şimdi de ufaklık mı olduk heeeee önceden ne diyodun çocuga hadi itiraf et

şeytan ayrıntıda değil başakta gizlidir

vuuhuu

bilen var mı biz başak - teraziyiz:26:

bide ayın 27 de nişanlıcanıma gidiyorum

çabuk geçsin zaman

Koç: Çok bilirler, yok yok tam olmadı, her şeyi onlar bilirler. "Yardımcı olur musun" cümlesi koçun yazılımında yoktur. Koç kadını Survivor Taner gibi her maceraya tek başına dalar. Baskın karakterlidir, erkeğe sözünü geçirmek ister ama sözünü geçirdiği erkeğe de saygı duymaz. Uzaklara gitmek ister, gitti mi de fazla açılmışız diye dönmek ister. İnsanın; -Ablacım ne istiyosun Allahınsen, diyesi gelir koça. Dedikodu yapamaz, kopya çekemez, hız limiti 75 se 60 la gider, kurallara bağlıdır, yalana ve disiplinsizliğe toleransı sıfırdır, bir de söz verip yapmadınız mı terlikle kovalar vallahi. Spiritüel aleme meraklıdır, gönül rahatlığıyla yanlarında ruh çağırıbilirsiniz, içlerinde bir tavernacı yaşar, sabaha kadar birlikte eğlenebilirsiniz.

Bu da benim. Bu doğru öyle olsa saygı asla duymazdım.
Aşkıma hep demişimdir benden akıllı olmasaydın asla seninle olmazdım diye. Lakin buda çok akıllı ailem bile (gözü karadırlar genelde) bu yönde ondan ürküyorlar. Hatta bana kızım bu çok akıllı nasıl geçineceksiniz diyor.

Berfon kız akrep ve boğa burçların dan korkarım ki boğa aşkım ana akrep erkeği kızıda vuhu yaniiiii
Ayrıca msja gülmekten koptum

Maviş ben 25 Ağustos kuzum gülenimde başak bu topikte çok başak var yahu

Gülinim battaniye kardeşi olduk mutlu günlerde kullan hediyelerini

baktım aslımm çok tatlısın kız maşallah

güle güle kullan gülinimmm tubime aferinn arada burayada gelsin özledim onuu

Bende 28 ağustos gülinim hangi gün acep:26::26::26:

kızım naptık biz sanaa:) bende akrebin 1. gündeyim

mesajı anlamadı küstü bide başıma iş aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…