özgem sabah sevdicekte bana telefonda dedi ki "nişanlı olarak ilk ve dilerim ki son sevgililer günümüz olsun seneye evli olarak girelim" dediii.sende böyle diyince aklıma geliverdi. Amin de diyim tam olsunbekar geçirdiğimiz son sevgililer günü kızlarımmm (çoğumuzun diyeyim)
geçen sene bi eğlenceye katılıp paraları saçmıştık ama bu sene beraber yemek yapıp yeme kararı aldıkk
ben hediye de almadım benimkine.. ama bi kutu alıp içine çikolatalar, şekerlemeler koyup götürebilirim belki
zaten tatlımın canı sıkkın şu iş olaylarına
Günaydıın. hoşgeldin. seninde sevgililer günün kutlu olsun. vala dün bayağı bi muhabbet döndürmüşler ama geeçmiş bakılacak gibi değil uzzuuun uzzunn yollar var
mesela sayfanın yanlarında vanish kosla reklamı var. biz onlara bakmıyoruz, sayfamıza bakıyoruz ama gözümüzün görme alanında olduğu için görüyoruz ve bilinçsizce akıp gidiyor bilinçaltımıza, süzmeden bırakıyoruz. sonra da markete gidince belki vanish alacağız
Teşekkür ederimbende şöyle bi göz atayım dedim ama gözüm korktu
günaydın çıtırlar
yavuklular gününüz kutlu olsun prenses gelinler
bugünkü mesajımız ne
günaydın çıtırlar
bugünkü mesajımız ne
Krizimmm senin su yorumlarına hastayımmm yavrummm
biri bana dün bişey göndericekti galibaa:44:
buarada mesaj olayı nedir kızçeler?
günaydın çıtırlar
bugünkü mesajımız ne
ezgim özlem sevdiceğe muziplik olsun diye 'naber ufaklık' diye mesaj atmış
enişte de 'neye göre, kime göre?' diye cevap yazmış
biz de geri kalmadık çoğumuz yazdık aynı mesajı
benimki 'ufaklık mı koskoca adamım ben' dediyanlış anlamlara çekmedi safım
gizinki hemen aradı gizi.. şaşırdım sen böyle mesaj atmazdın dedi
gülinin ki 'iyilik senden naber çıtırım' dedi o da yanlış anlamadı
aslının ki 'leeen göstericem ben sana' tarzı bişey yazdı.. neyi göstereceğini kastetti anlayamadık
oyanınki 'uyuyyom' yazdı
haticeninki en son mesaj yazmamıştı ama akşam elinde çiçeklerle geldi
elifinki ne yazmıştı hatırlayamadım ya
berfo da yazmak istedi ama cesaret edemedi
mesela sayfanın yanlarında vanish kosla reklamı var. biz onlara bakmıyoruz, sayfamıza bakıyoruz ama gözümüzün görme alanında olduğu için görüyoruz ve bilinçsizce akıp gidiyor bilinçaltımıza, süzmeden bırakıyoruz. sonra da markete gidince belki vanish alacağız
sağol özgemm çok iyimiş yaa okurken dayanamadım bende attım
cevabı sabırsızlıkla bekliyoruzzz
bakalım enişte kurnaz gruptan mı yoksa benimki gibi saf gruptan mı
muzip bi mesaj mı olsun yineee
ama dozunu iyi ayarlayalım akşam benimkiyle başbaşa olcaz gümbürtüye gitmeyeyim
ne yazıkki :26:
Keşke bukadar masum olsa :26:
cevabı sabırsızlıkla bekliyoruzzz
bakalım enişte kurnaz gruptan mı yoksa benimki gibi saf gruptan mı
Benim dünkü mesajımın cevabı gelmemişti ya kızlar aşkım akşam bizdeydi söylemiştim.
Kız kardeşimi aramış akşam müsait misiniz?Yarın sevgililer günü ablana ben bugünden süpriz yapmak istiyorum demiş.
Annem tabi tutamadı ağzından kaçırdı.Banada yeminler etti söyleme belli etme bildiğini neyse beni bahaneyle evden markete gönderdi.
Döndüğümde annem gülüyordu anladım aşkımın geldiğini annem ben yatıyorum dedim.Önce salona git televizyonu kapa dedi
Ve aşkımmmmmm sevdiğim adam önümde diz çökmüş elinde çiçeklerle beni karşıladı.
"Benimle evleneceğin için çok mutluyum.Sen benim hep sevgilim olarak kalacaksın sadece 14 şubat değil tüm günler bize ait olacak." dedi. Benim gözlerim doldu. Onu öpmemek için kendimi zor tuttum (annem arkamdaydı.) sonra aşkım kalk dedim. Annem mutfaga geçti bizi yalnız bıraktı bende ona "her gün ve her gece seninim inşallah aşkım, sevdiğim, ömrüm" dedim oda anlımdan öptü.
Çıkarkende sarılmıştı ufaklık iyi dedi şu anda kollarımın arasındaaşığım ben bu adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?