ne cevabı bekliyorsunuz :44:
özgem biz yengeç ve akrep ikilisiyizgerçi iş yoğunluğundan saflığı tutabilir :))))
özgem biz yengeç ve akrep ikilisiyizgerçi iş yoğunluğundan saflığı tutabilir :))))
ay maşallahh sizeee hatcemm ne güzel yapmış enişte helal olsun
ben de mi atsam acabaama ben naber kelimesini kullanmıyorum pek, zorlama olduğunu anlar. nasılsın yazayım bakayım, ay sınav stresinden kızarmış bir de :18:
saol Berfinimmm...Amin
yok be kuzum normalde yemek yapmaya bayılırım ama su bi ay o kadar yogun gecti ki...hala yorgunlugumu atamadım...her gün sanki hiç uyumamıs gibi uyanıyorum...valla 2 kişiyiz ama haftada3-4 kez camasır yıkanıyo.bide onun ütülenecek kıyafeti cok...e bir de yemek....cok yorgunum anlayacagın....anlıcaksın beni evleninceayrıca calısan kadınlarız onu da hatırlatırım..bu söylediklerimi aksam yaptıgım için cok yoruluyorum...haftasonu da genel temizlik yapcaz kocişimle öle anlastık...Allah var yardım ediyo...sofrayı falan topluyo ama makineye yerlestirmiyo haftasonu da kahvaltılar ona ait
aaa nerden geldii
bende fotoyu görünce şok oldum. hiç beklemidum çok şaşırdım
çok bekledim bugun buraya süpriz yapıp gelir diyeama aldım payıma düşenlerii
artık hayal kurarken iki kes düşüncemm
günaydın çıtırlar
yavuklular gününüz kutlu olsun prenses gelinler
bugünkü mesajımız ne
Birisi sormuş adını hatılayamıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/596080-beyin-yikama-yonlendirme-1.html
Beyin yıkama yöntemleri...
çok önceleri türkçe öğretmenimizden duymuştum.
adam epey karşıydı bu olaya. ama gel gör ki yapılacak birşey yok.
bir ara telkin yöntemi ile oluşturulan bir şey dinliyordum. ormanın derinliklerinden su sesiydi. sakinleştirmek dinginleştirmek içinmiş,
dinlerken dinlerken ya bu bana bir mesaj veriyorsa ben iyi birşey olduğunu sanıp dinliyorum ama ya kötü birşeyse dedim ve bırakmıştım
şimdi de paranoyaklaşıp acaba şuan baktığım ekranda nasıl bir yönlendirme var diye düşünüyorum
Yoktur umarım :26:
bence masum değil bskn, niye bana dayatıyorlar, ben belki finish almak istiyorumbir de pembe yapmışlar, albenisini artırmak için, çok fenalar. ben olmayan köyüme geri dönmek istiyorum
Giz bizde de millet hani hediyen neden gelmedi çiçek falan diyor bende hiç birine söylemiyorum. Yorumlarını bekleyeceğim.
Senin adana mevzusuna çok güldüm.
Hakikaten benimki hangi gruptan oluyor anlamadım ufaklık kollarımda dedi.:44:
biri bana dün bişey göndericekti galibaa:44:
buarada mesaj olayı nedir kızçeler?
muzip bi mesaj mı olsun yineee
ama dozunu iyi ayarlayalım akşam benimkiyle başbaşa olcaz gümbürtüye gitmeyeyim
canım hangi siteden baksam bizim burç uyumumuzda fena şeyler yazıyorda ondan dedimEzgim bizde koç boğa ikilisiyiz nasıl anlaşırlar bilmem ama şimdilik herşey yolunda (burçlardan pek anlamamda)
Sağol canım dün herhalde odun yaza yaza aşkı birşey dürtmüş olsa gerek
neyseki özgem cevap vermiş ezgim sana.
krizsavar sen de "nasılsın ufaklık "yaz
dün aksam benm lazer kontrolüm vardı bi baktım sevdicek kapısındasonra sokaklarda yakalambaç oynadık
bana dedi ki sen ne terbiyesiz oldun
Bende çok dinlerim acep ondanmı melankolik oluyorum.:44:Günaydınnn kuzucuklarımmm
Tüm aşıkların sevgililer günü kutlu olsunnnnn
Oyamm bi ara ben de telkin müzikleri dinl,yodum ama psikolojikmiydi bilmiyorum dinlerken midem bulanıodu hep sonra ben de aynı senin gibi düşünmeye başladım ya bilinç altıma kötü bir msj veriosa diye düşünüp tırstım ve bıraktımm :18:
İnşallah iyi geçiniriz.Ama ama ben boğazıma düşkünüm tatlı sevmem benimki bana çikolatayı bile bitter alır varsa yoksa Adana çip köfte şalgam severim ayyyy canım çekti
Burçlardan iyi anların benim aşkım dizginleri olmayn bir boğa ben ise kural tabuları olan bir başağım boğa ve başak aşkı için mükemmel ilişki diolar
Boğa koç iyidir aynı gruptalar koç burcunun hırs ve başarı arZusunu boğa dizginler boğaların en birinci ben olacam kaygıları yoktur ama çok başarılı insanlardır milletin göZüne sokmazlar başarılarını
neyseki özgem cevap vermiş ezgim sana.
krizsavar sen de "nasılsın ufaklık "yaz
dün aksam benm lazer kontrolüm vardı bi baktım sevdicek kapısındasonra sokaklarda yakalambaç oynadık
bana dedi ki sen ne terbiyesiz oldun
Kızlar günaydın bugünüde diğer günler gibi bok aşkla geçirin güzel günler diliyorum
İyisinizdir inşalllah
Maviş canım gelmek çok istiyorum Adana'ya evdekiler dila hanımı izliyo oradaki yemekleri görüyorum. Bazen deliriyorum ki bana mini Adanalı die espiri yapıyordu bir ara arkadaşlar acı çok severim bol acılı Adana ahhhhh metrelik kebap istiyorum
Geçmişi okukamıyorum henen geleceğe geldim ki
canım hangi siteden baksam bizim burç uyumumuzda fena şeyler yazıyorda ondan dedim
hala diyorum biri bana bişey göndercekti aslimuuu :))) hatırladın mı
kızlar cevap aynen şu "ufaklık derken? (ve gözlüklü artist bi gülümseme yollamış) "
Aslı adet zamanları herhalde benim libodo tavan yapıyor cumartesi buluşcaz adamı öpersem diye çekiniyorum.
Ufaklığı göstercekti desene iyi kaçmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?