'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dilaaaa ben pieerre den aldım kısa şortlu takım çok tatlı bi kırmızı sende onlardan al sıcak havalara birebir

Dilaaaa ben pieerre den aldım kısa şortlu takım çok tatlı bi kırmızı sende onlardan al sıcak havalara birebir

tüm takımım var benim şu set dediklerinden içinde var kısa bi takım onlara bayıldımm :)
bu dediklerinden alimm barii gecelik sevmiyorumm yaa benn başıma çıkıyoo nası yatıyosam artıkk

Eeee kuzum ben ne yapacam nasıl kurtulacam bu karamsarlıktan elimden geleni yapıyorum ama ben çok memnuniyetsiz bi lişiliğim sanırıım Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin:26::26::26:

Pozirtif olmaya çalışıyom ama karamsarlık bulutları dolaşıyo üstümde şükrediyorum dua ediyorum ama bilmiyorum bu hallerimizn nedenlerini

şort da güzel oluyor ama çıkartması zor

ay buraya yazacam o zaman çok da yazılmaycak bişey değildi, sadece konuya yazmak istememiştim

Eeee kuzum ben ne yapacam nasıl kurtulacam bu karamsarlıktan elimden geleni yapıyorum ama ben çok memnuniyetsiz bi lişiliğim sanırıım Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin:26::26::26:

aminn mavişimm . bak bugün haftanın sonu günü hatta ortasına geldikk bileee :) güsel şeyler düşün evrene pozitif enerji yayy yüzün gülsünn acıcıkkk

şort da güzel oluyor ama çıkartması zor

ay buraya yazacam o zaman çok da yazılmaycak bişey değildi, sadece konuya yazmak istememiştim

hadii yaaaaa
tecrübe konuşuyoo şuandaa dırırırınnn :) tamam oyacım bunu unutmiim bennn

ben spora gidiyorum canlarrr :124::124::124:dönüşte görüşürüzzzzz

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakım 1 gün daha eksildi tickerlarımızdan ooh çok şükür valla

HÜMEEYRAAAAA b-fit e mi gidiyorsunnnnnnnn ya bende başlayayımmıııı napsam bilmiyorum kiiiiiiiiiiiiii yarın son gün %15 indirim için.

Son düzenleme:
aminn mavişimm . bak bugün haftanın sonu günü hatta ortasına geldikk bileee :) güsel şeyler düşün evrene pozitif enerji yayy yüzün gülsünn acıcıkkk

Asık suratlı baş ağrısı çekiyorum yaa hiç iş yapasım yok uykum var eve gidince uyuyasım var başım zonkluyo iş yapasım yok nasıl pozitif şeyler düşünim kuzum

Merhaba Canım :) Ben çok fazla aktif değilim :) genelde seyirciyim, ufak ufak katılmaya çalışıyorum.Forumda çağla var ama benim adımda Çağla nickimden anlaşıldığı gibi :)))) Çok memnun oldum, yazıların hep neşeli cıvıl cıvıl :)

Ben yemeğe kaçıyorum kuzucanlaaaarrrr

Aslıııımuuu geeelllllllllllll

geldim geldim

çamaşır muhabbeti yapmayın ya çok alasım geliyor. evde beyaz,siyah,kırmızı,pembe koleksiyon yaptım bi leoparlı kaldı (/Sevdicek istiyo da) ben leopardan nefret ederim ,katlancaz artık

geldim geldim

çamaşır muhabbeti yapmayın ya çok alasım geliyor. evde beyaz,siyah,kırmızı,pembe koleksiyon yaptım bi leoparlı kaldı (/Sevdicek istiyo da) ben leopardan nefret ederim ,katlancaz artık

benimki bana leoparlı almış
erkeklerin var bi leopar tutkusu sanırım

o sırada başka şeylerle meşguldüm, gördüm yazdığını ama cevap yazamadım, kusura bakma.
bende sürmene bıçağı alırlar diye almamıştım bıçak

sürmeneliler cimri olurlar şaka tabiki, atlamaları ilginç olmuş.Babanem kaç seneler önceden hem kardeşime hemde bana çeyizlik bıçak getirmişti sözlenince biz, damada da verdi bi tane :)

sürmeneliler cimri olurlar şaka tabiki, atlamaları ilginç olmuş.Babanem kaç seneler önceden hem kardeşime hemde bana çeyizlik bıçak getirmişti sözlenince biz, damada da verdi bi tane :)

ne güzelllll hem hatıra da kalır
bende bu yaza kadar sabredersem oradan alıcam
buralarda da varmış ama çıkıp alamıyoruz bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…