ama ben gecelikten çok kısa şort takımlarını seviyorum öle kabul etmezmii :)
vallahi elifim tam kesin tarih olmamakla birlikte mayısta askerden geldikten sonra kesinleşcekk hayırlısyla bu yıl olurr :)
hadii yaaa
gerçi bi kaç tane hediye almıştı bana benimkiisii acaba bu istediğine mi işarett
Dilaaaa ben pieerre den aldım kısa şortlu takım çok tatlı bi kırmızı sende onlardan al sıcak havalara birebir
İnsanın ruh hali bazen çok dengesiz oluyor aslında ben de öyle oluyorum çoğu zaman küçük bir şeyi kafamda evirip çevirirken anı kaçırıyorum. Yapmamak lazım mavişim ya.
Bizim için de hayılısı,bizi zor günler bekliyor ama farkındayım. Herkesin bir kaderi var benimkinde kurşun kalemin ucu açılmaz kalınlaşır ya öyle olmuş gibi bulanık galiba.
sen gizliyon ama oya gizlemiyo kiiii
düşmez düşmez azcık pozitif ol
baktın için kararı gibi oluyor çık bi pencereye hava al
şükret,dua et bak nasıl iyi gelecek
sakin ol canım sakin sakin konuş ki kalpler kırılmasın
o seni kırdı ama sen yapma
akşam konuştuk zaten diye diye düşünmüştür o kapandı demiştir kendince
güzel güzel konuş
aba altından da sopayı göster ama
ama ben gecelikten çok kısa şort takımlarını seviyorum öle kabul etmezmii :)
vallahi elifim tam kesin tarih olmamakla birlikte mayısta askerden geldikten sonra kesinleşcekk hayırlısyla bu yıl olurr :)
hadii yaaa
gerçi bi kaç tane hediye almıştı bana benimkiisii acaba bu istediğine mi işarett
Eeee kuzum ben ne yapacam nasıl kurtulacam bu karamsarlıktan elimden geleni yapıyorum ama ben çok memnuniyetsiz bi lişiliğim sanırıım Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin:26::26::26:
şort da güzel oluyor ama çıkartması zor
ay buraya yazacam o zamançok da yazılmaycak bişey değildi, sadece konuya yazmak istememiştim
ben spora gidiyorum canlarrr:124::124::124:dönüşte görüşürüzzzzz
aminn mavişimm . bak bugün haftanın sonu günü hatta ortasına geldikk bileee :) güsel şeyler düşün evrene pozitif enerji yayy yüzün gülsünn acıcıkkk
merhabalar.
evet ben de sürbisa bıçak seti aldım ve çok memnunum. tabi bunlarla elinizi kesme olasılığınız daha yüksek
Ayşegül sen mi geldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nurtuğ sen neden okuyup okuyup yazmıyosuuuunnn
Greenalmond seninle de tanışamadım ben
Ayakkabınla tanıştıydım ama
Hatta bende düğün için tercih edebilirim belkiiii
Ben yemeğe kaçıyorum kuzucanlaaaarrrr
Aslıııımuuu geeelllllllllllll
geldim geldim
çamaşır muhabbeti yapmayın yaçok alasım geliyor. evde beyaz,siyah,kırmızı,pembe koleksiyon yaptım bi leoparlı kaldı (/Sevdicek istiyo da ) ben leopardan nefret ederim ,katlancaz artık
greenalmond
o sırada başka şeylerle meşguldüm, gördüm yazdığını ama cevap yazamadım, kusura bakma.
bende sürmene bıçağı alırlar diye almamıştım bıçak
benimki bana leoparlı almış
erkeklerin var bi leopar tutkusu sanırım
sürmeneliler cimri olurlarşaka tabiki, atlamaları ilginç olmuş.Babanem kaç seneler önceden hem kardeşime hemde bana çeyizlik bıçak getirmişti sözlenince biz, damada da verdi bi tane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?