'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yaaa ben dünkü enerjimi istiyom ne güzeldi yaa ama enerji felan gitti ben yine suratsız aksi ufacık bi şeye sinirlenen bi gelincik oldum ne oldu yaw ağlamk istiyorum bu halimden nefret ediyorum 2 dk önce gülerken şimdi ruhsuz bi gelincik oldum ben kendimle ilgili bi çok şeyden nefret ediyorum sanırım ben kendimden nefret ediyorum offfff

benim hiç çamaşır merakım yok yaaa :) bi nişan bohçasında gelenler var daha üstüne tek bişe eklemedim ben mutfakçıyımm :) mutfaga yatırım yapıyorumm

Dilaaaa yakışıyo mu hiiiççççç
Sevgilin seni beğenmesin miiii
Sizin düğüne ne kadar var Dilacan?:26:
Hatırlayamadım

Pardon şaşırdım sanırım.
Bende alamıyorum bizimkiler görür diye
;Çok seviyorum ama utanırım belki aşkımın yanında giymeye

Annem görür diye düşündüm,anneee utanıyom dedim
Naptın gene dediii
Gecelik aldım kendime dedim
Açarken suratı garipti, gördü nasıl mutlu olduuuuu
Penye aldın zannettim kızacaktım aferin dediiii
Erkeklerin gözü hemen dışarı kayar dedi bi de anne fikri
Ben böööllleeeee

sayın başkan ve sayın elifiko özelden ne konuşuyonuz

bende duycammm:84:

hiiiççççççççç

Kıymet babanın anlayışına çok sevindim kuzum yaaaaa

Niye böyle oldun kiiiiiiiiiii Mavişiiimmm?

yorumu görmedin sanırım
ama annen ne güzel demiş

dila gecelik şart
benimde merakım yoktu ama adamın olunca gittim koşa koşa aldım

kıymet iyi bari ortamı düzeltmişsiniz

maviş toparlan bakalım niye enerjin düştü öyle

offff aslı yok gene yaaa

Bilmiyorum ki oyam yaa patron bile dedi bugün asabiyetin üstünde dün nasıldın bugün nasılsın

mavişim sen niye böyle melankolik takılıyon

baksana hayat ne güzel heryeşe rağmen yaşamaya değer

biraz hayattan zevk almayı dene

karamsar bakma yani,tak bakayım pembe gözlükleri:103::103:

gülümse biraz:101::101:

geceliğe merakı olmayan adam var mıdır acep ,

bende bi tane daha alacağım da o 6lı setteki uzun krem rengiydi acaba kısa olanlardan mı alsam diyorum
:44::44::44:

Ah ben bi bilsem neden böle takıldığımı dikkatinizi çekmiştir bazen cıvıl cıvıl bazende böle karamsar niye böle oluyo bilmiyom ama nedensiz oluyo çoğu zaman biraz önce gülüyorken biraz sonra karamsar suratsız aksi biri oluyorum elimde değil deniyom pembe gözlükleri takmayı ama gözümden düşüyolar

Maviş yavrum ne oldu sana?

Kimse benden daha mutsuz olamaz izin vermiyorum

....................

Az önce bizim adamla konuştum,dünkü meseleyi düşündüm taşındım akşam konuşacağız dedim resmen öfledi ya,ne öfledin diyorum yok öflemedim yorgunum diyor. Ya sabır!

Kuzum aslında sen haklısın senin için üsüldüm ama artık bi şeyler kesinleşmeli nişandan önce ev dizildiği nerde görülmüş ben dertsiz başıma dert arıyorum sanırım buldukça bunuyorum

Kuzum aslında sen haklısın senin için üsüldüm ama artık bi şeyler kesinleşmeli nişandan önce ev dizildiği nerde görülmüş ben dertsiz başıma dert arıyorum sanırım buldukça bunuyorum

İnsanın ruh hali bazen çok dengesiz oluyor aslında ben de öyle oluyorum çoğu zaman küçük bir şeyi kafamda evirip çevirirken anı kaçırıyorum. Yapmamak lazım mavişim ya.

Bizim için de hayılısı,bizi zor günler bekliyor ama farkındayım. Herkesin bir kaderi var benimkinde kurşun kalemin ucu açılmaz kalınlaşır ya öyle olmuş gibi bulanık galiba.

Kuzum ben senden gizler miyim hiç bişiiiiii

sen gizliyon ama oya gizlemiyo kiiii

düşmez düşmez azcık pozitif ol
baktın için kararı gibi oluyor çık bi pencereye hava al
şükret,dua et bak nasıl iyi gelecek

Az önce bizim adamla konuştum,dünkü meseleyi düşündüm taşındım akşam konuşacağız dedim resmen öfledi ya,ne öfledin diyorum yok öflemedim yorgunum diyor. Ya sabır!

sakin ol canım sakin sakin konuş ki kalpler kırılmasın
o seni kırdı ama sen yapma
akşam konuştuk zaten diye diye düşünmüştür o kapandı demiştir kendince
güzel güzel konuş
aba altından da sopayı göster ama

geceliğe merakı olmayan adam var mıdır acep ,

bende bi tane daha alacağım da o 6lı setteki uzun krem rengiydi acaba kısa olanlardan mı alsam diyorum
:44::44::44:

kısa da şart
mini elbise gibilerden

Lavinnnnnn, moralini bozma. o nasıl ki istediklerini dile getirdi sende söyleyeceksin. öflesin pöflesin

aslı yemekteymiş geliyormuş

ama ben gecelikten çok kısa şort takımlarını seviyorum öle kabul etmezmii :)
vallahi elifim tam kesin tarih olmamakla birlikte mayısta askerden geldikten sonra kesinleşcekk hayırlısyla bu yıl olurr :)

hadii yaaa
gerçi bi kaç tane hediye almıştı bana benimkiisii acaba bu istediğine mi işarett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…