'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

öyle gerçekten canım..gidenler başımızın gözümüzün sadakası olsun diyorum..

Düğün telaşından yeni aklıma geliyor , keseye atmayanlar , takıya yetişemeyenler yada çıkarken altın yada para verenler oldu hem onun annesine hem benim anneme.
baktım benim annem onları çantamda keseden ayrı bi yere koymuş .
ama onun annesi resmen üstüne yattı onların..çok ayıp ya..

Tatlım ben kıymetin mesajında seni alıntılamamışım demek ki okudum mesajını okumaz mıyım?
Ve haklısın çok romantiğim galiba,dün hatta bunu da söyledim. (aslında konuşmuşum ben de etkieleyememişim onu.)
Saydı da saydı sadece düğün,gelinlik -damatlık bile bir dünya masraf saydı da saydı evet msaraf ama onun güveni yok.
Benim de böyle belirsiz devam edecek gücüm yok,ya en kısa zamanda bir şeyler olacak ya da sadece sevgili olarak devam edebilecğeime inanmıyorum ben. zamanın akışına bırakamıyorum. Bu kadar hayaller kurup kurup bozduktan sonra sinirlerim kaldırmıyor artık fazlasını. Beni onca beklettikten sonra bu sıkıntıyla ben kanser olur tez vakitte ölürüm borçsuz evinde yeni karısıyla oturur. Acı acı konuşturacak beni en sonunda.

elif belki de itiraf edemiyoruz

gaza getireyim o zaman seni...
yazıyordum ama vazgeçtim:) özelden gaza getireyim

Getir kuzum yaaa
Moralim bozuk biraz zaten.

elif burcum gereği çok cinselliği önem verren biriymişimm bunu iftirayı çağla atı bana şikayetçiyimm

ama benim hiç +18 muhabetim be iç çamaşırlarım olmadı
bi reçete yazı versen

Sana reçete olarak X beyi yazıyorum
En kısa zamanda gelsin yanına, ciddi adımlar atılsııınnnnn
sonra ateşin tavan olacak tavaaannnnnnnnnnn

Bu arada burcun ne ki?

Bazı aileler nedense yardım etmekten ziyade ne koparabiliriz diye bakıyorlar.
Bunun hayrını görüyorlar ı çok merak ediyoruuuummmm

Evet yaaa
Bu işlerde yorduu beniii

Bide +18 muhabbetler yoruyo beniii
Kendimi çamaşırcıda buluyorum hep

Elif öpmek için yer arıyorsun bende bugün öyleyim o yok Allahtan yanımda
Çamaşır alıp bu kadar ne yapıyorsun yakında dükkan açacaksın.

enerjini tasaruflu kullasnaydın şimdi böyle olmazdı

hatice : ben sna kapanırsan anlatırım tebii saş bile hediye ederimm

Bekle beni o zaman

gelirleri yok mu:44::44:
ne diye yapışmışlar bu kadar oğullarına
verme sakın artık bişey insan olunu yardım edersin de sizinkiler abartmış gerçekten
dese ya önceden veremedik diye ödenirdi bi şekilde zaten

nolur üzme kendini eşine de yansıtma o daha çok üzülmüştür eminim buna
bundan sonra da bişey beklemeyin artık
konuşun koltukçuyla taksitler için yardımcı olur hem tanıdıkımş da
siz alın taksitleri üstünüze
ne alın ne verin yani artık

xcvbnmöçççç miiii

demek o tahtalar iyi değil
hımm metaller:44:

çekmeceye neden sığmıyor ya:44:
bizim evdekiler sığıyor

mıknatıslı mı varmış bide
çok cahilim çok

bide bedeli tam olarak nasıl ödedin

benim nişanlıcanım da evlenince görcen sen diyor da bana
sanırım bunu kastediyor o da

Lavin adına üzüldüğümü bildirmek istiyorum neden böyle yaptığı üzerine konuştun mu hiç sitem etmeden? endişelerinden bahsetsen ona... ve biraz kendine güvenerek, bir şeyleri göze alarak yola çıkma konusunda cesaretlendirsen. ne iş yapıyorsunuz, ne durumdasınız bilemiyorum ama uzaması hakikaten yıpratıcı olabilir, bir de sürekli erteleme daha da yıpratıcı... evlendikten sonra da borç ödeyebilirsiniz. bak benim eşim istifa etti ama gül gibi geçiniyoruz, maddiyat çok kötü değilse ertelemek anlamsız. umarım çözersiniz. daha dün çocuklarına kitap sevgisi kazandırmaktan bahsettik.
güzel haberlerini okumak isterim.

Bekle beni o zaman

bekliyorum. evlenincemi düşünüyosun.. nişanlınmı istiyor

Son düzenleme:

Krizcim biz öğretmeniz ikimizde, bu adam daha 1-2 ay öncesine kadar bir sonraki yılbaşını birlikte geçireceğimizi söyleyen adam, şubat tatilindeki nişan düşüncesini bahar olsun demesine üstelemedim arada 2-3 ay oynuyor ne de olsa dedim. Daha önce hesap işi yaptık kredi çekeriz öderiz dedim. ÜStelik ben ondan daha çok kazanıyorum asla lafını etmedim, düğün yapmayalım dedim, 'bizde çok ayıp' lafını da kendisi etti. Dün artık nutkum tutuldu basiretim bağlandı konuşamadım,zaman zaman evlilik düşüncesi beni korkutur galiba bundan da cesaret aldı 'Nasılsa bu kız evlilikten korkuyor hem ben para biriktireyim hem de o hazır olsun' dedi. Bende nasıl bir beyin hasarı yarattığının farkında bile değil. Ailem hoş karşılamıyor deyince 'kaçmıyoruz,evleneceğiz' tepkisi bitirdi beni. Onunda kız kardeşi var bir şey demiyorum, artık çok incindim ben çok basit görünebilir ama benim için hiç öyle olmadı.

kuzum bu kadar umutsuz olma.
Ben seni oyaladığını düşünmüyorum kesinlikle.
Sakın bi kalemde silme gibi bir hata yapma.
Elbet o senin kırıldığını anladığında cesaretlenecektir.
Ve tabii ki nikah istediğini belirtirsen yumuşayacaktır.
Önemli olan birlikte nefes almak da yavaş yavaş sakince anlat kuzum

Elif öpmek için yer arıyorsun bende bugün öyleyim o yok Allahtan yanımda
Çamaşır alıp bu kadar ne yapıyorsun yakında dükkan açacaksın.

Kuzum karıştırdın galiba ben annemden çekindiğimden alamıyordum
Dünden önceki gün ilk çamaşırlarımı aldım

benim hiç çamaşır merakım yok yaaa :) bi nişan bohçasında gelenler var daha üstüne tek bişe eklemedim ben mutfakçıyımm :) mutfaga yatırım yapıyorumm

bekliyorum. evlenincemi düşünüyosun.. nişanlınmı istiyor
Aslında uzun süredir düşünüyordum kapanacaktımda nişanlımda isteyince biraz ertelemeye karar verdim.
Çünkü yapacaksam inancımdan dolayı yapmak istiyorum aklımda şüphe olmasın istiyorum.
deli miyim neyim bilmem artıkda ondan erteledim nikahtan 1 sene sonra belki o zamana kadar kısmet artık.

Pardon şaşırdım sanırım.
Bende alamıyorum bizimkiler görür diye
;Çok seviyorum ama utanırım belki aşkımın yanında giymeye

lavin geçmişe bakıosun yaşadıklarınıza bakıyosun.. en önemlisi sana söylediklerine bakıyosun.. misal sömestır tatili yada gelecek yıl başı gibi durumlar..
yani enişte bey kötü etmiş.. ama o farkında bile değildir.. bence seni bukdar kırdıgını bile bilmiyodur.. erkekler bazen herşeyi çok ii düşünmeyebilirler..
kesip atma yani bunu dile getirip bile düşünme..
konuşarak haleldersiz sen kırıldıgını belli edersin oda sana en güzel açıklamayı yapacaktır..

Sağol tatlım teşekkür ederim

Sağolun canlarım benimmmmmm

hayırlı cumalar kızlar.. bugun birbirimiz için dua edelim..
herkes olmadı ne istediğini yazsınn
rabbim bana huzurlu mutlu bir evlilik bide atanmamı nasip eylesin..

amiinnnnnnn sana hayırlı cumalaar

bende öncelikle hayırlı bir iş, sonra da sevdiceğimle hayırlı bir evlilik yapmak istiyorum

herkese merhaba

sağolun kızlar tavsiyeleriniz için, tabiki hiçbir şeyi inkar etmedim o ablamın fikriydi. bana saçma gelmişti daha kötü olurdu yalan söylicektim bide. zaten babam eve çiçek gelmesine kızdı sadece sevgilim var diye kızmadı annem de açıklamış işte bizim kız çalışmıyor çocuk da yeni iş açmış kendilerini toparlayınca olucak diye. durum sakin yani şuan

Oya kız bende çok güldüm halimize, rezil olduğumuza mı yanayım yoksa babam da öğrendi artık çekincek kimsem kalmadı diye mi sevineyim bilemedim
bizde baya güldükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…