Mügem üzülme kıyamam sanaaaaa
Boşver bak, aynı yastığa baş koyuyorsun ve onlardan uzaksııınnn
Seviyorsun seviliyorsun
Birinin yanında huzurla uyuyorsuuunnn,oohhhh
Kuzum bak bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-3229.html#post28840822
Mügem üzülme kıyamam sanaaaaa
Boşver bak, aynı yastığa baş koyuyorsun ve onlardan uzaksııınnn
Seviyorsun seviliyorsun
Birinin yanında huzurla uyuyorsuuunnn,oohhhh
Kuzum bak bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-3229.html#post28840822
elif belki de itiraf edemiyoruz
gaza getireyim o zaman seni...
yazıyordum ama vazgeçtim:) özelden gaza getireyim
elif burcum gereği çok cinselliği önem verren biriymişimmbunu iftirayı çağla atı bana şikayetçiyimm
ama benim hiç +18 muhabetim be iç çamaşırlarım olmadı
bi reçete yazı versen
öyle gerçekten canım..gidenler başımızın gözümüzün sadakası olsun diyorum..
Düğün telaşından yeni aklıma geliyor , keseye atmayanlar , takıya yetişemeyenler yada çıkarken altın yada para verenler oldu hem onun annesine hem benim anneme.
baktım benim annem onları çantamda keseden ayrı bi yere koymuş .
ama onun annesi resmen üstüne yattı onların..çok ayıp ya..
Evet yaaa
Bu işlerde yorduu beniii
Bide +18 muhabbetler yoruyo beniii
Kendimi çamaşırcıda buluyorum hep
enerjini tasaruflu kullasnaydın şimdi böyle olmazdı
hatice : ben sna kapanırsan anlatırım tebiisaş bile hediye ederimm
ne dükkanın ne evin kirasını veremedikleri için adamlar kapıya dayandığı için verdik canım.
Ben vermek istedim , hatta dedim ki onlara vereceksek hak geçmesin ben kendim annemlerede eşit vericem. Onuda veremicez zaten.
1000 tl verdik hatta yetmedi 1000 tl daha istedi yok dedim bende o dereceler yani..
Eşimde problem yok , ona kalsa annesini babasını silicek derecede bıkmış zaten..Yıllardır onun maaşla vermişler kirayı,o evlenince kötüye gitti tabi..
İşin ilginci beraber gittik mobilyacıya , hatta gündoğdu mobilyaya gittik emekliye taksit yapıyomuş diye sevindi falan iyi iyi veririz demişti
sonra başka yerden aldık ay başı olmasını bile o seçti..
babamın arkadaşından almıştık koltuğu , ona rezil olduk ona yanıyorum..
elif dün akşam kapıda kaldım
anahtarımı evde unutmuşum. aşkımda işten erken çıktı (gece vardiyasındaydı)
bana evimizin anahtarını getirdi
tabi onun bedelini ödedim
xcvbnmöççç. benim set bıçağım yok hala
sürmenelilere gelin gidiyorum bıçak almak ayıp olur (aldıklarımı beğenmezler) sürmene bıçağı getirirler nasılsa demiştim,
fos çıktılarAllahtan iki üç tane bıçağım vardı onları kullanıyorum şuanda.
Ama o bloklar için pek sağlıklı oldukların düşünmüyorum, içleri tozlanıyor,nemli koysan rutubet küf falan :26: bir de ben tezgah üstünde çok birşey istemiyorum, görüntü açısından,dağınık gibi durmasın istiyorum
çekmeceye koyma işinde de sığmıyorlar anacım
duvara mıknatıslılar varmış, onlardan düşünüyorum
Sana reçete olarak X beyi yazıyorum
En kısa zamanda gelsin yanına, ciddi adımlar atılsııınnnnn
sonra ateşin tavan olacak tavaaannnnnnnnnnn
Bu arada burcun ne ki?
he x beyemiçokta önemli deil bey kısmı bunu aşmam lazım..
gerçkten laf olsun diye yazmıyorum. geceliğe karşı şeyim var:S nasıl olcak bilmiyorum..
x beyede umarım gelir.. bi gelsede haletseydik..
içimdeki canavar dışarı çıkacak en son
akrebim ben
Bekle beni o zaman
elif belki de itiraf edemiyoruz
gaza getireyim o zaman seni...
yazıyordum ama vazgeçtim:) özelden gaza getireyim
Lavin adına üzüldüğümü bildirmek istiyorumneden böyle yaptığı üzerine konuştun mu hiç sitem etmeden? endişelerinden bahsetsen ona... ve biraz kendine güvenerek, bir şeyleri göze alarak yola çıkma konusunda cesaretlendirsen. ne iş yapıyorsunuz, ne durumdasınız bilemiyorum ama uzaması hakikaten yıpratıcı olabilir, bir de sürekli erteleme daha da yıpratıcı... evlendikten sonra da borç ödeyebilirsiniz. bak benim eşim istifa etti ama gül gibi geçiniyoruz, maddiyat çok kötü değilse ertelemek anlamsız. umarım çözersiniz. daha dün çocuklarına kitap sevgisi kazandırmaktan bahsettik.
güzel haberlerini okumak isterim.
Tatlım ben kıymetin mesajında seni alıntılamamışım demek ki okudum mesajını okumaz mıyım?
Ve haklısın çok romantiğim galiba,dün hatta bunu da söyledim. (aslında konuşmuşum ben de etkieleyememişim onu.)
Saydı da saydı sadece düğün,gelinlik -damatlık bile bir dünya masraf saydı da saydı evet msaraf ama onun güveni yok.
Benim de böyle belirsiz devam edecek gücüm yok,ya en kısa zamanda bir şeyler olacak ya da sadece sevgili olarak devam edebilecğeime inanmıyorum ben. zamanın akışına bırakamıyorum. Bu kadar hayaller kurup kurup bozduktan sonra sinirlerim kaldırmıyor artık fazlasını. Beni onca beklettikten sonra bu sıkıntıyla ben kanser olur tez vakitte ölürüm borçsuz evinde yeni karısıyla oturur. Acı acı konuşturacak beni en sonunda.
Elif öpmek için yer arıyorsun bende bugün öyleyim o yok Allahtan yanımda
Çamaşır alıp bu kadar ne yapıyorsun yakında dükkan açacaksın.
kuzum bu kadar umutsuz olma.
Ben seni oyaladığını düşünmüyorum kesinlikle.
Sakın bi kalemde silme gibi bir hata yapma.
Elbet o senin kırıldığını anladığında cesaretlenecektir.
Ve tabii ki nikah istediğini belirtirsen yumuşayacaktır.
Önemli olan birlikte nefes almak da yavaş yavaş sakince anlat kuzum
kesinlikle senle aynı fikirdeyimm. sende kötü düsüncelere girme lavincimm inşallah çok güsell olcak herşeyy
Kuzum karıştırdın galiba ben annemden çekindiğimden alamıyordum
Dünden önceki gün ilk çamaşırlarımı aldım
Aslında uzun süredir düşünüyordum kapanacaktımda nişanlımda isteyince biraz ertelemeye karar verdim.bekliyorum. evlenincemi düşünüyosun.. nişanlınmı istiyor
Pardon şaşırdım sanırım.kuzum bu kadar umutsuz olma.
Ben seni oyaladığını düşünmüyorum kesinlikle.
Sakın bi kalemde silme gibi bir hata yapma.
Elbet o senin kırıldığını anladığında cesaretlenecektir.
Ve tabii ki nikah istediğini belirtirsen yumuşayacaktır.
Önemli olan birlikte nefes almak da yavaş yavaş sakince anlat kuzum
Kuzum karıştırdın galiba ben annemden çekindiğimden alamıyordum
Dünden önceki gün ilk çamaşırlarımı aldım
Kızlar günaydın hümüm ayakkabını görmemiştim ben çok güzelmiş canım hayırlı olsun
Kıymetlim canım babamla tanıştırmanda bir sakınca yok babann bence bulunmaz cinsten helal olsun tanıştırabilirsin çokta iyi olur ablanda evleniyor zatennn
Günaydın kuzularrrr...nasılsınız?...ben iyiyim mutluyum cok şükürr....dün iş cıkısı eve gittim biraz evi topladım. sonra kapı caldı.çok güzel bi buket geldi.sonra aşk aradı....carsıda bi yer söledi oraya gittim...sonra elimi tuttu en sevdiğim yerlerden biri olan Tuffy's e götürdü beni....çok güzel bi yemek yedik....gereksiz bişey almayım demiş....ben sac bakım ürünleri istiyodum...gitmiş wellanın bakım ürünlerini almıssss...hem sevindim hem üzüldüm...çok para vermişsonra eve geldik dusumuzu aldık...sarılıp uyudukkk
Lavinimmm zor be kuzum....evleneli 15 gün oldu elime kitap alamadım daha..bende cok severim kitap okumayı ama zor oluyo...biraz rayına oturdu gibi evliliğim artık yatmadan önce okumayı düsünüyrum bendeeee...sen hesap et...ben işten 4 bucuk 5 gibi cıkıyorum 5 dk da evdeyim....evi topla,yemek yap derken 2 saat geciyo..sonra eşim geliyo....yemek ye cay kahve dizi izle film izle saat olmus 10...sonra uykum geliyo yorgunluktan çünkü iş yerinde de yoruluyorum.çizim yapmaktan gözlerim yanıyo agrıyo...öle işte kuzum....umarım sen vakit ayırabilirsin....bir de artık kabugunu kır diyorum....baskın karakter ol su evlilik konusunda...öle evlilik budalasıyım gibi laflar da etme bence....kaç yıldır emek veriyosun karsılıgını almasın.cok şükür ikinizin de işi gücü var....her şey olur...sen güzellikle anlat sevdiceğine bebiş tmmborcsuz bişey olmuyo ailenden yardımın yoksa tabi....o yüzden bi an önce kurun yuvanızı derim
Hümeyraaammmmm ayakkabıların cok sekerrrr...mutlulukla giy inşallah..tez zamanda gelsin o günnn
Kıymetim bence de yalan söyleme...hayırlısı buymus öyle düsün....bence güzelce anlatsın annen babana..sonra da sen konusursunnn balım
Lavin alttan alta "herşey tam olmasına gerek yok, olduğu kadar, yaşımız ilerliyor, kaç yaşında evlenicez- çocuk ne zaman olacak, kimse aileden destek görmüyor ki herkes kendi evleniyor" mjları ver bence. madem tepki veremiyorsun, bir de bu şekilde onu yatştırarark dene. (beyin yıkama yöntemleri konusunda takıldıkça böyle düşünür oldum galiba)
ilişki uzadıkça evlilikten yiyorsunuz derler ya aynen öyle. biz 5 sene görüştük, bence evleneli 3 4 sene olmuş gibi...
birikmişlikler var içimde, en ufak bir cümleyle dağ gibi oluyorlar, hemen tribe bağlıyorum
O yüzden fazla uzatmamak gerektiiğinin mjlarını alttan alta verŞahsen ben öyle yapmıştım
Tabi erkekler maddi boyutu daha çok düşünüyor. haklı olarak ev geçindirme sorumluluğu hep onlara yüklenmiş durumda :l
kıymet canım yaa şuan durum komiğime gittiği için sırıtıyorum kusura bakma
ama bir şekilde öğrenecekti zaten. inkar etmemişsindir umarım
Aslı yok yok merak etme krize yol açmadıtoparladım durumu Gücünü kesmemiş saklamış içinde
Benden geçti, yaş kemale erdi, evli barklı insanım.öyle muziplikler gelmez artık aklıma..
siz bulun
Maviş çok güzel olmuşlar becerikli hatun
Hüm ayakkabın güzelmiş hayırlı olsun
Birdeeeeeeee elif çok şımartma boxer yeter
~~~~~~~~~~~
Biz sevgililergününü onun gececi olma sebebi ile ayrı geçirecektik.
Ama kuşkafalı ben aldığıma adım gibi emin olduğum anahtarları evde unuttuğum için ve ben görümceme gitmek istemediğim için işten erken çıktı geldi
erken dediğim 10 da evdeydi işte
hediye almamıştım, (dünki mesajımda bu sefer yazmışım, yanlış olmuşbiz hiç 14şubatta hediye almayız kiiii )
ama o almışKırmızı puantiyeli mutfak önlüğü almış bana
hayırlı cumalar kızlar.. bugun birbirimiz için dua edelim..
herkes olmadı ne istediğini yazsınn
rabbim bana huzurlu mutlu bir evlilik bide atanmamı nasip eylesin..
sayın başkan ve sayın elifiko özelden ne konuşuyonuz
bende duycammm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?