günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakım 1 gün daha eksildi tickerlarımızdan ooh çok şükür valla
HÜMEEYRAAAAA b-fit e mi gidiyorsunnnnnnnn ya bende başlayayımmıııı napsam bilmiyorum kiiiiiiiiiiiiii yarın son gün %15 indirim için.
ama ben gecelikten çok kısa şort takımlarını seviyorum öle kabul etmezmii :)
vallahi elifim tam kesin tarih olmamakla birlikte mayısta askerden geldikten sonra kesinleşcekk hayırlısyla bu yıl olurr :)
hadii yaaa
gerçi bi kaç tane hediye almıştı bana benimkiisii acaba bu istediğine mi işarett
Merhaba Canım :) Ben çok fazla aktif değilim :) genelde seyirciyim, ufak ufak katılmaya çalışıyorum.Forumda çağla var ama benim adımda Çağla nickimden anlaşıldığı gibi :)))) Çok memnun oldum, yazıların hep neşeli cıvıl cıvıl :)
ya ben size yetişemiyorum çok gevezilik yapıosunuz
geldim geldim
çamaşır muhabbeti yapmayın yaçok alasım geliyor. evde beyaz,siyah,kırmızı,pembe koleksiyon yaptım bi leoparlı kaldı (/Sevdicek istiyo da ) ben leopardan nefret ederim ,katlancaz artık
Selam kızlar.. geçmişi okumak uzzun sürdü gene.
Baya bi dertli ve mutlu gününde olanlar var. Rabbim dertlerinize deva versin umarım.
Ben bugün aşkımın yanına gitmek için bilet allldıımm. Aşkım dün süpriz yapmamı çook beklemiş garibim. bende yapmak istedim ama olmadı gidemedim. 10 saatten fazla yol var ve ailemin yanındayım napim. olsun. pazar sabahı güzel bi süpriz olacak ona gidip bürosuna şook etcem onu. o izmite gidiyorum sanıyor ama ben urfa hehehe
Bu arada tarihlerimi yaaazayım listeye eklerseniz sevinirim.
Kına:30 Haziran 2013 (Hem gelinlik hem bindallı olacak benim memleketimde olacagı için) Şafak:135
Düğün:06 Temmuz 2013 (Şanlıurfa da düğün olacak.) Şafak:140
oyadan aşk ve evlilik üstüne ders alıyoruzz elifimmm :)
işte o çok gizli sır gibi saklanan mesaj
amannnn yeter diyeceğin zamanlar da oluyor amaaaaaa eve girdiğinde yapacak bir işin var, ona yemek hazırlayacaksın.
beğensin veya beğenmesin onun için koşturuyorsun.
sonra oturup yemek yemek.
kendi evinde, döke saça yemek yiyorsun, sağdan soldan seni izleyen gözler yok. (biliyorum bu kısımları atlamamı istiyorsun)
dudağının kenarında ketçap mı kalmış, öpüyorsun oradan.
yemek hazırlayayım derken pertin mi çıkmış, olsun. sana hayran hayran bakışını görünce enerji depolyorsun :)
sonraaaa yatakta kitap okumaya çalışırken ayaklarının birbirine deymesi (ilk zamanlarda ürküp, o da ne ki )....
hiiiii sen buz gibi olmuşsun deyip ayaklarını ısıtma çabası.
bir kolun açıkta kalsa da onun üstüne atmak,
nefes alışverişini dinlerken uyuya kalmak
artık şey etsek demese de onun sana sarılışından17: birşeylerden ötürü ) anlaman :)))
saçlarını sevmesi, uyandığında yatakta çok sevdiğin birini görmek...
sarılmak...
işe gitmesemmmmmm diye sızlanmak...
ooyyy oyyyy işte hepsi çok güzel :))))))
İnşAllah yetişirsinizzz Dillllllaaammm
Vuuuhhhuuuu hedaye çamaşıır mıııııııııı
ivett 2 gecelik, çamaşırlar, takım fln almışş
bende ruhsuzz :)
Oyaaaammm
Bende yemek arasında gittim sevgilişe ağladım korkuyom ben diyeee
Bide neden evlenmiyoruz diye de ağladım
Bugün iyi değilim beeeeennnnnnnnnnnn
İnanılmaz mızmızıııııımmmmmmmmm
Önceden okuyaydım ağlar mıydım
Çok çok güzel duygular bunlar yaa
Allahım bize neden çok var kiiiiiii
Sadece yemek yapmayı bilmiyooommmmm
Onu napacam ben yaaa
elifimmmm
evlenince mesaj furyası gibi yemek furyası yaparızherkes o akşam o yemeği yapar
nasıl yapıldığını da yazarız sen sıkıntı çekmezsin kuzum
bugün mesaj atmadık heee
dur ben bi düşüneyim bişiler :26:
Günaydın çağlam iyiyim hemde çok aşk aradı ve "yarın tümgün benimsin." dedi.
Kız kardeşimide yanıma alsam mı? delirir bu defa kesin
Çağlaaa alıntında gördüm ben tebrik yapıcaktımyanlışa basmışım önce bunu düzelteyim
Sonra mjına papaz her zaman pilav yemez zaten diyeyim
Çağlam bende dün evlenince 14 Şubat'ta yemeği sen mi yapacaksın dedim,evet hepsinde dedi
Söz aldıııııımmmmmmmmm
Sarılıp uyudunuz muuuuuuuuuuuu
taze gelinlere bir sorun olacaktı:26:
hani bu bıçak setleri oluyor ya onları nerde kullanıyosunuz
yani tezgah üstüne o bloğuyla koyuyomusunuz
ordan alıp mı kullanıyosunuz
yoksa çekmeceye mi koydunuz:44::44:
ben bloksuz bir set beğindim de
onu alsam olma mı:26:
bide tantitoninin bıçakları nasıldır sizce:44::44:
sabah sabah delirmek üzereyim..
aldığımız koltuğun taksidi ödenmemiş,onun annesiyle gidip baktık hatta ay başı olsun diye kadın seçti ben ödicem diye..
şimdi aradığımızda ben ödicem demedim ki diyor , inanamıyorum...
Zaten bu akşam konuşmayı yapacağım,önce tabi duygularımdan başlarım beklentilerimden ve dünkü konuşmadan sonra nasıl bir ruh haline girdiğimden bahsederim. Kesinlikle yok tayinimiz çıksın,yok eş durmumu olsun deyip 1 yıl bekar tek gidemem başka yere bunu kabel edemeyeceğimi söyleyeceğim. Sonra da en fazla maximum 1 yıl bekleyebileceğimi, baharda da nişan istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek?
öyle gerçekten canım..gidenler başımızın gözümüzün sadakası olsun diyorum..
Düğün telaşından yeni aklıma geliyor , keseye atmayanlar , takıya yetişemeyenler yada çıkarken altın yada para verenler oldu hem onun annesine hem benim anneme.
baktım benim annem onları çantamda keseden ayrı bi yere koymuş .
ama onun annesi resmen üstüne yattı onların..çok ayıp ya..
geldim geldim
çamaşır muhabbeti yapmayın yaçok alasım geliyor. evde beyaz,siyah,kırmızı,pembe koleksiyon yaptım bi leoparlı kaldı (/Sevdicek istiyo da ) ben leopardan nefret ederim ,katlancaz artık
kusura bakmayın kızlar duygusallığım üstümdeydi
heveslendirmek üzmek canınızı sıkmak istemezdim:18:
ben bilenler bilir evlilik fobisi ile nişanladım. ama o heyecana kaptırınca bir baktım fobi mobi kalmadı bende.
evlendik mutluyuz. keşke erken evlenseydik diyoruz hergün.
ne gerek varmış bkle bekle dur.
aman benim yüksek lisans bitsin aman askerliği bekle aman iş bulsun. garanti olsun o olsun bu olsun... ömür gitmiş haberimiz yok.
27den gidiyorum.30 a ne kalmış... ne gerek vardı bu kadar bekledik:44:
ya birbirimizi kaybetseydik. ya hiç kavuşamasaydık. beklediklerimize değecekmiydi
herşey mükemmel olmasına gerek yok ki. olmasa da oluyor.
dedem düğünden üç dört gün önce ''eee herşey tamam (onlara göre) siz ne için çalışıp didineceksiniz amacınız ne olacak'' dedi.
kaldık. birbirimizi yemeyle uğraşıcaz tabiki ne olacak.
eskiden bir döşekle yola çıkarlarmış, onlar ev olmuşlar... sonra bizler olmuşuz.
hatice beklentiler korkuyuyor demişsin.
hayallerinize dkkat edin,birgün gerçekleşecekler diye bir söz duymuştum.
hayalleriniz inşallah gerçekleşecek o yüzden bir beklenti olmalı
sevdiceklerle mutlu mesut olmak hayalimiz inşallah da olacak
hepinize canı gönülden diliyorum
duygusala bağlamıcam daha
çağloşum benimki de tanga manyağıona kalsa bütün çamaşırları öyle almalıyım ama ben rahat edemem onla ya :26:
sadece onlayken akşamları giyerim iştebütün gün hiç rahat edemem valla
mesajımız şu olsun:
'sana açım, sana susadım.. aşkınla doyur beni'
hahaha hem romantik hem de başka yönlere de çekilebilir
saçma olmuş derseniz başka da bulabiliriz amaaaa
çağloşum benimki de tanga manyağıona kalsa bütün çamaşırları öyle almalıyım ama ben rahat edemem onla ya :26:
sadece onlayken akşamları giyerim iştebütün gün hiç rahat edemem valla
mesajımız şu olsun:
'sana açım, sana susadım.. aşkınla doyur beni'
hahaha hem romantik hem de başka yönlere de çekilebilir
saçma olmuş derseniz başka da bulabiliriz amaaaa
ben geldimmmm..önce elektrikler kesildi...hava fenaaaa,yagmurlu...sonra patron geldi elinde bi dünya iş...en nefret ettiğim iş hemde,biten projenin geri dönmesi,düzeltilmesi..neyse onu da hallettim verdim elineeözledim sizleri yahu...yapamıyorum sizsiz....
sakın öle bi hata yapma....döverim valla seni...biz seni alıstırmaya calısıyoruz,korkularını yenmeni istiyoruz sen napıyon Hatcem yaaaa
kuzum ne tebriki...yada bana mıydı bu mesaj..fransız kaldım yahu Oyammm
Elifim hadi bakalım inşallahhhh verdiği sözleri tuttar eniştemiz...bu arada evet gercekten sarılıp uyuduk...
canım ben tezgah üstüne aldım daha kullanıslı bana göre...bi kaç tane de cekmeceye koymak için aldım ama diger türlü fazla yer kaplıyo...bloguyla almak daha mantıklı bence kuzucum
ayyy bogarım ben bu kadını....Mügemmmm kusura bakma ama cok sinirlendim yaaaa
bence de konus bebegm...gec bile kaldın...güçlü ol yanındayızz
bunlar hep mi aynı olur yaaa...bizimki öyle bişey yaptı mı bilmiyorum ama kınada söyle bi olay oldu Mügem....kına yakarken avucuma koyulması için ceyrek almıs kv.onu da cantasına koyup bacısına emanet etmişmiş...sonra cantaya bi bakmısmıs yok olmus....kaybetmiş bacısı...hatta onlara baya bi sinirlenmiş numarası yaptı ama ben suratından anlıyorum niyeyse yalan söyledigini....sonra bi akrabaları bunun durumuna üzülmüş rezil olmasın diye al bende var demiş bunu koy demiş...yani o ceyrek o kadının bize zaten takacagı ceyrekti.....bize takılacak ceyreklerden birini bana kınada verdi anlayacagınız....Allah yardımcımız olsun Mügem ne diyim ki....her gün dua ediyorum Allahım sen kötülerin fesatların şerrinden hepimizi koru....sende sıkma o güzel,tatlı canını...Allahım size saglık,güç,kuvvetiiş versin ödersiniz inş....
valla kuzum bende leopar ve kırmızıyı sevmiyorum...kırmızıyı sevdicekte sevmiyo ama leopar hakkında ne düsünüyo bilmiyorum...ama tv de görünce cok rüküş diyo...herhalde isteseydi al derdi...benimki tanga manyagııııı
Oyammmmm senin o tatlı dilini yesim Mali emiiiii
Oyamm Oyammmmmmmmest oldum dediklerinle.. aynen öyle zamanında dedelerimiz bir yorgan ve bir göz odada hayat bulmuşlar birbirlerinde.Biz şimdi ayy ev kaç odalı , bize yetmez ki , o yok ,bu da olsun derdindeyiz.
kıymet görüyormuyuz ,kıymet veriyormuyuz. önemli olan o .
*
Özge bari sen buldünkü benim saçma mesajımdan sonra düşünme yetimi kaybettim. dün aksam topicten çıktım zaten. sevdicek aramış.. öglen bana verdiği cevabı yazmıstım ya anladı sanmıstım ben onu.
bana diyo ki öglrn yazdıgın mesaj neydi! anlamadım... ne demek yani o .anlamı ne.bu zamana kadar böyle bişi demedin dedi.. hayy dedim o çokokrem'in
**
Çağla tanga mışeyyyy(ben de çok seviyom etek giyince işyerinde diger camasır gibi izi cıkmıyo ya ondan )
yemekte ciddi bi bölümü evliliğinn amaaa
alifcann yemeğin içine damağına güsel gelcekler baharatlardan serp gitsinn eminim güsel olcaktırr
bugünn ülke genelinde hava kapalı sanırım bu basık boğuk hava herkeste hafiften estiriyooo
elifff eliffff duygusallığımız üstümüzde galiba. acaba evrene yolladığım duygu yüklü mesajları evren benden alıp sizlere mi dağıtıyor :44::44:
ağlamak yok. inşallah hepiniz telli duvaklı gelin olacaksınıhoppidi hoppidi oynuyacaz
önceden iyiki okumamışsın
bende sabahtan beri salya sümük modundayım
ben sana konserve fasülye yapar yollarım, tencereye koyar altını açarsın. hoooppp yemek işte
üzülme
elifimmmm
evlenince mesaj furyası gibi yemek furyası yaparızherkes o akşam o yemeği yapar
nasıl yapıldığını da yazarız sen sıkıntı çekmezsin kuzum
bugün mesaj atmadık heee
dur ben bi düşüneyim bişiler :26:
İnşAllah yetişirsinizzz Dillllllaaammm
Vuuuhhhuuuu hedaye çamaşıır mıııııııııı
ivett 2 gecelik, çamaşırlar, takım fln almışş
bende ruhsuzz :)
kızıııımmm seninki vermiş mesajııııııı
Seviyorum bööle şey demiş,alsana sendeeee
kalmış 93 günüm ben ne yapacağım yemek konusunu :44::44::44::44:
Sende miii Hüüümmmm
yesin mali benim dilimi yesin
tebrik derken seni tebrik etmedimeşini tebrik edecektim ama :46 yapacakken :47 yapmıştım
hiç tangam yok.. dün ayakkabıyla birlikte çamaşırı da aldık da normal aldım tanga falan giyemem gelinlik içine tüm gün onunla ne yapacağım ben
Büstiyer Sutyen - Büstiyer - İç Giyim bundan aldım ekru rengi
Yok kuzum ben hiç denemedim ki
Gerçekten hiç bişii bilmiyorum
Yemeğe salça atıldığını 2 yıl önce öğrenmiş birriyim
Merağımda yok, hiç kafa yormamıştım o güne değin
;Evet hava çok etkiliyo benide
Oyaaam yaaaa
Bende duygusala bağladım bugün,reglimde yeni bitti ondan da diil
amaaaan ne biliiiimmmm
İnşAllah çekmem kuzum yaaa
İnşAllah dediğin gibi siz dersiniz ben yaparııımmmm
Ve sevgilimde herşeyi beğenir inşAllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :97:
Benim kuzum y.lisansta cevap veremez şimdiii
Buna bile ağlayasım geliyooooo
kızıııımmm seninki vermiş mesajııııııı
Seviyorum bööle şey demiş,alsana sendeeee
Sende miii Hüüümmmm
Evet canım maalesef bende;
yapabildiğim yemekler:
tarhana çorbası
pilav
şehriye çorbası
bi de karnıbahar başka yemek yapmadım daha hiç
bosver sen tangayı hüm iyi yapmıssın bunu almakla...cok güzelmiş..güle güle giy canım...
valla Aslım rahat edemedigim hiçbir kıyafeti sevmiyorummm ben....izinin cıkmaması iyi bişey evet ama alısamıyorum ben
hiç tangam yok.. dün ayakkabıyla birlikte çamaşırı da aldık da normal aldım tanga falan giyemem gelinlik içine tüm gün onunla ne yapacağım ben
Büstiyer Sutyen - Büstiyer - İç Giyim bundan aldım ekru rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?