'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet b-fit ciyim ben çok memnunum :124::124::124::124::124::124::124:

İnşAllah yetişirsinizzz Dillllllaaammm

Vuuuhhhuuuu hedaye çamaşıır mıııııııııı

Ayyy
Çağlacan neden yazmıyosun kiiiiiii:26:

ya ben size yetişemiyorum çok gevezilik yapıosunuz

Zehraaaammm hayatın akışına kaptırdık gidiyoz valla

geldim geldim

çamaşır muhabbeti yapmayın ya çok alasım geliyor. evde beyaz,siyah,kırmızı,pembe koleksiyon yaptım bi leoparlı kaldı (/Sevdicek istiyo da) ben leopardan nefret ederim ,katlancaz artık

Hoşdeldüüüünnn
Leoparı benimkide istediiiiii
Genel bir eğilim var demeeeekkk

Vamp kadını havası yaratıyoooo

Biz tanışamadık sankiiiii
Ben Elif
Yda tanıştık da ben unutkanım

oyadan aşk ve evlilik üstüne ders alıyoruzz elifimmm :)

Öğrencilik must go oonnnn
Oya da tecrübeli sıtayyyllllaaaaa

maşallahhhhh

elifimmmm
evlenince mesaj furyası gibi yemek furyası yaparız herkes o akşam o yemeği yapar
nasıl yapıldığını da yazarız sen sıkıntı çekmezsin kuzum
bugün mesaj atmadık heee
dur ben bi düşüneyim bişiler :26:

kalmış 93 günüm ben ne yapacağım yemek konusunu :44::44::44::44:

aslı bana devretmiş ama benim zihnim bulamayacak kadar yorgun
senden iyi birşeyler çıkacağına eminim

ben geldimmmm..önce elektrikler kesildi...hava fenaaaa,yagmurlu...sonra patron geldi elinde bi dünya iş...en nefret ettiğim iş hemde,biten projenin geri dönmesi,düzeltilmesi..neyse onu da hallettim verdim elineeözledim sizleri yahu...yapamıyorum sizsiz....

Günaydın çağlam iyiyim hemde çok aşk aradı ve "yarın tümgün benimsin." dedi.
Kız kardeşimide yanıma alsam mı? delirir bu defa kesin

sakın öle bi hata yapma....döverim valla seni...biz seni alıstırmaya calısıyoruz,korkularını yenmeni istiyoruz sen napıyon Hatcem yaaaa

Çağlaaa alıntında gördüm ben tebrik yapıcaktım yanlışa basmışım önce bunu düzelteyim
Sonra mjına papaz her zaman pilav yemez zaten diyeyim

kuzum ne tebriki...yada bana mıydı bu mesaj..fransız kaldım yahu Oyammm

Çağlam bende dün evlenince 14 Şubat'ta yemeği sen mi yapacaksın dedim,evet hepsinde dedi
Söz aldıııııımmmmmmmmm
Sarılıp uyudunuz muuuuuuuuuuuu

Elifim hadi bakalım inşallahhhh verdiği sözleri tuttar eniştemiz...bu arada evet gercekten sarılıp uyuduk...

canım ben tezgah üstüne aldım daha kullanıslı bana göre...bi kaç tane de cekmeceye koymak için aldım ama diger türlü fazla yer kaplıyo...bloguyla almak daha mantıklı bence kuzucum

ayyy bogarım ben bu kadını....Mügemmmm kusura bakma ama cok sinirlendim yaaaa

bence de konus bebegm...gec bile kaldın...güçlü ol yanındayızz

bunlar hep mi aynı olur yaaa...bizimki öyle bişey yaptı mı bilmiyorum ama kınada söyle bi olay oldu Mügem....kına yakarken avucuma koyulması için ceyrek almıs kv.onu da cantasına koyup bacısına emanet etmişmiş...sonra cantaya bi bakmısmıs yok olmus....kaybetmiş bacısı...hatta onlara baya bi sinirlenmiş numarası yaptı ama ben suratından anlıyorum niyeyse yalan söyledigini....sonra bi akrabaları bunun durumuna üzülmüş rezil olmasın diye al bende var demiş bunu koy demiş...yani o ceyrek o kadının bize zaten takacagı ceyrekti.....bize takılacak ceyreklerden birini bana kınada verdi anlayacagınız....Allah yardımcımız olsun Mügem ne diyim ki....her gün dua ediyorum Allahım sen kötülerin fesatların şerrinden hepimizi koru....sende sıkma o güzel,tatlı canını...Allahım size saglık,güç,kuvvetiiş versin ödersiniz inş....

geldim geldim

çamaşır muhabbeti yapmayın ya çok alasım geliyor. evde beyaz,siyah,kırmızı,pembe koleksiyon yaptım bi leoparlı kaldı (/Sevdicek istiyo da) ben leopardan nefret ederim ,katlancaz artık

valla kuzum bende leopar ve kırmızıyı sevmiyorum...kırmızıyı sevdicekte sevmiyo ama leopar hakkında ne düsünüyo bilmiyorum...ama tv de görünce cok rüküş diyo...herhalde isteseydi al derdi...benimki tanga manyagııııı

Oyammmmm senin o tatlı dilini yesim Mali emiiiii

çağloşum benimki de tanga manyağı ona kalsa bütün çamaşırları öyle almalıyım ama ben rahat edemem onla ya :26:
sadece onlayken akşamları giyerim işte bütün gün hiç rahat edemem valla

mesajımız şu olsun:
'sana açım, sana susadım.. aşkınla doyur beni'
hahaha hem romantik hem de başka yönlere de çekilebilir
saçma olmuş derseniz başka da bulabiliriz amaaaa

Oyamm Oyammmmmmm mest oldum dediklerinle.. aynen öyle zamanında dedelerimiz bir yorgan ve bir göz odada hayat bulmuşlar birbirlerinde.Biz şimdi ayy ev kaç odalı , bize yetmez ki , o yok ,bu da olsun derdindeyiz.

kıymet görüyormuyuz ,kıymet veriyormuyuz. önemli olan o .

*

Özge bari sen bul dünkü benim saçma mesajımdan sonra düşünme yetimi kaybettim. dün aksam topicten çıktım zaten. sevdicek aramış.. öglen bana verdiği cevabı yazmıstım ya anladı sanmıstım ben onu.

bana diyo ki öglrn yazdıgın mesaj neydi! anlamadım... ne demek yani o .anlamı ne. bu zamana kadar böyle bişi demedin dedi.. hayy dedim o çokokrem'in

**

Çağla tanga mı şeyyyy(ben de çok seviyom etek giyince işyerinde diger camasır gibi izi cıkmıyo ya ondan)

valla benimki de giy giy dedi ama daha giymedimmmm...hiç bişi giymeyim ondan iyi be Özgemm

neyse belki bugün giyerim kocişim için napimmm

bu arada bence gayet hos bi mesaj...ben msn den yazarım ama mesajımız yok bizimmmbirazdan gelir msn e yazarım bakalım ne dicekkk

hiç tangam yok.. dün ayakkabıyla birlikte çamaşırı da aldık da normal aldım tanga falan giyemem gelinlik içine tüm gün onunla ne yapacağım ben

Büstiyer Sutyen - Büstiyer - İç Giyim bundan aldım ekru rengi

yesin mali benim dilimi yesin

tebrik derken seni tebrik etmedim eşini tebrik edecektim ama :46 yapacakken :47 yapmıştım

valla Aslım rahat edemedigim hiçbir kıyafeti sevmiyorummm ben....izinin cıkmaması iyi bişey evet ama alısamıyorum ben

Yok kuzum ben hiç denemedim ki
Gerçekten hiç bişii bilmiyorum
Yemeğe salça atıldığını 2 yıl önce öğrenmiş birriyim
Merağımda yok, hiç kafa yormamıştım o güne değin

;Evet hava çok etkiliyo benide

Oyaaam yaaaa

Bende duygusala bağladım bugün,reglimde yeni bitti ondan da diil
amaaaan ne biliiiimmmm

İnşAllah çekmem kuzum yaaa
İnşAllah dediğin gibi siz dersiniz ben yaparııımmmm
Ve sevgilimde herşeyi beğenir inşAllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :97:

Benim kuzum y.lisansta cevap veremez şimdiii
Buna bile ağlayasım geliyooooo

yesin mali benim dilimi yesin

tebrik derken seni tebrik etmedim eşini tebrik edecektim ama :46 yapacakken :47 yapmıştım

bosver sen tangayı hüm iyi yapmıssın bunu almakla...cok güzelmiş..güle güle giy canım...

valla Aslım rahat edemedigim hiçbir kıyafeti sevmiyorummm ben....izinin cıkmaması iyi bişey evet ama alısamıyorum ben

yok gibi ohh ben rahat ediyorum.. ya da alıstıgım icin ama dikişsiz camasırlar da var ya onlar da rahat oluyor artık .

*

özgem ben de yazarım o mesajı iş yogunlugundan laf olsun diye bişi atmaz umarım

**

hümeyra dün gözümden kacmıs ayakkabın hayırlı olsun canım

çok güzelmiş canım yaa
ama ben gelinliğin içinde haziran sıcağında yanarım gibi geliyo
sütyen-külot takım alcam sadece sanırım.. jartiyer de giyemem pişerim sıcakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…