'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol canım teşekkür ederim... tanga yerine dikişsiz olanları tercih ediyorum bende... acaba benimki de tanga diye tutturur muuu :44::44::44::44:

çok güzelmiş canım yaa
ama ben gelinliğin içinde haziran sıcağında yanarım gibi geliyo
sütyen-külot takım alcam sadece sanırım.. jartiyer de giyemem pişerim sıcakta

sağol canım.. ben mecbur korseli giymeliyim çünkü zayıf değilim jartiyer çorabını almadım o yoktu içinde onu ayrı alacakmışım da o kalın mı oluyor ki hani küçükken giydiğimiz muz külotlu çoraplar vardı ya onlar gibi değil mi o??? :44::44::44::44:

büstiyer de çok şık...

bende giymicem büstüyer ya da jartiyer. gelinlik fenalık getirtiyo zaten.

zaten abdest namaz var onu giysem ne ondan sonrası
**

off canım sıkıldı birazcık kayınannişle konuştum.

yolladım mesajı hadi hayırlısı
anında da cevap geldi
'yerim seni ben. Ölüyorum sana ' yazmışşşş Allahım aşkından öldürecek bu adam beniii

hümüm incedir ama sonuçta naylon değil mi yakar o beni sıcakta gibi geldi gelinliğin altıda..

mesajı attım bakalım beklemedeyim

**

elif üzülme ya bi gün makarna bi gün yumurta

bende pek bilmiyorum sanırım bildiklerimi de unuttum.. Oyamın topiğinde öğrencez inşallah. bir elin nesi var iki elin sesi var

dikişsizlerden bende var birsürü...onlar daha kullanıslı bence kuzummm

sağol canım... valla ben hala nasıl önce hiç birbirimize dokunmadan banyo falan yapıp sonra o işe girişeceğiz bilemedim

Ne dedi kayınannişin

evet senin tam sıcak hava... benim daha o kadar sıcak olmaz hava hatta yağmur ihtimali bile var ama inşallah yağmaz

aman çağlam kına dedin aklıma geldi ben size kınada yaptığım şeyi anlatmadım
hani kv altın koyuyo ya , altını koydu üstüne kınayı koyarken bizim akıllılar çorba kaşığıyla elime doldurdukları için bütün parmaklarıma falan bulaştı sinir oldum
neyse kına tutup ellerimi açınca ben ellerimi bi güzel peçeteyle temizledim , hep parmaklarımın araları kına olmuş , iyice temizledim
ben o temizlediğim peçeteyide tuvalete attım bi güzel sifonuda çektim..
2 saat sonra aklıma geldi altınıda tuvalete attığım

yani kvnin avcuma koyduğu çeyrek pis yollara düştü

pentiden alcam ben gelinlik altı çorabını... oyadan aldıgım tavsiye üzerine

hayırdırr aslımmm ?

biz sevdicekle şafak haritası cıkardık. her gün boyuyoruz.

kayınannişle konuşurken "az kaldı işte günler de geçiyor geliyor. benim sevdicege diyomus ki askerde gün sayardın her gün il söylerdin,şimdi sayıyor musun?"

benimkide "yok saymıyom"demiş.

bu ne şimdi ya.mesaj attım demek günleri saymıyon diye .......43-kütahya yazmış. (bunu evde de söyle dedim) sinirime dokundu.

Mügemmmmm

Allahımmmmmmmmmmmm

hahahahhahabunda da var bi hayır desenee kuzummm

yürekten tebrik ediyoruz büyük bi başarı... valla ben gülmedim aynısı başımıza gelir yoksam kızlar

kayınvalide bi altın verdi o da bo.. yoluna mı gitti yani

ben atmadım mesaj valla şu sıra o modda değil benimki anlamaz

Sende al seninde olsun cicim

attım mesajı beklemedeyim

ben nişanda almıştım canım düğünde giymemeye karar verdim

rahatsız etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…