'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özgem hem aşk dolu bir msj veee işleri delice yoğun olan aşkımdan saniyede bu msj geldi kopyalıyorum

oyy ne guzel sryler yazmissin sen bitanem sen bnm omrumsun hep bnm olacaksin dizimin dibinden ayrilma emi canim

İnşallahh canım

Çağlam yok götürmeyeceğim bakalım ne yapacağız yarın

Mügemmmmm

Allahımmmmmmmmmmmm

hahahahhahabunda da var bi hayır desenee kuzummm

yürekten tebrik ediyoruz büyük bi başarı... valla ben gülmedim aynısı başımıza gelir yoksam kızlar

kayınvalide bi altın verdi o da bo.. yoluna mı gitti yani

aynen valla kötü yollara düştü altın

artık istemeyerek mi taktı naptı bilmiyorum onuda başımın gözümün sadakası yaptım gitti

aaa ben tangayı seviyorumm normalde de giyerimm yok gibi zaten anlaşımıyor

aynen valla kötü yollara düştü altın

artık istemeyerek mi taktı naptı bilmiyorum onuda başımın gözümün sadakası yaptım gitti

ilk yazdığımda aklıma gelen benim de o oldu. ama söylemek istemedim.. içten gelerek takmadı galiba oğlunu aldın ondan cadı gelin

şaka bi yana, çok acayip bi hatıra olmuş.. sonradan paylastın mı bu durumu

kızlarrr şeker hamuru nerede satılır?migros yada diger büyük marketlerde bulabilir miyim?:26::26:

yada gıda boyası?

benim mesaj eksik gitmiş ama 'eksik geldi ama anladım ben senin ne dediğini :)' demiş

neresini okudu mesajın acaba

ya sadece 'doyur beni' ise

Kızlaaarrr hızınıza yetişemiyyorum yavaş yavaş yazın biraz
Bugünkü mesaj ne bende atıyım

kızlarrr şeker hamuru nerede satılır?migros yada diger büyük marketlerde bulabilir miyim?:26::26:

yada gıda boyası?

merhaba act_rest ayva tatlısı yapacaksan karanfil de renk veriyormuş.
doğal bir bilgi paylaşayım dedim. ama hamurişiyse bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…