Kızlar ben gönderim mesajınerden çıktı şimdi der heralde :18:
amaben haribo manyağıyım yaaaaama haribolar çok sağlıksız
neyse karışmıyorum, bazen azar işitiyorum çevremden bu konuda :18:
bebeğimm marsmallow ile çok zor oluo şeker hamuru.. daha önce denedim. onu kıvamına getirene kadar annenden içtiğin süt burnundan geliyo vallahi.. internetten hazır şeker hamuru al bence.. çok yorulursun sölemesi bendenkızlarrr cok sagolun hamur işi için istemiştim ama kendim yapcam...bi tarif buldum....marshmallow hariboyla yapılıyooo...valla cok iyi oldu bu tarif yaa
kuzum normalde bindebir yerim hariboyu en son ne zamn yedigimi bile hatırlamıyorum ama pastalarıma kurabiyelerime renk vermek istiyorum bende...hatta blog yada burdan bi sayfa acıp tarif paylasmayı düsünüyorum...gıda boyası saglıksız,haribo saglıksız....receller falan da kötü oluyo ya tam renk vermiyo boz gibi duruyo...napcam ben o zaman
amaben haribo manyağıyım yaaaa
bebeğimm marsmallow ile çok zor oluo şeker hamuru.. daha önce denedim. onu kıvamına getirene kadar annenden içtiğin süt burnundan geliyo vallahi.. internetten hazır şeker hamuru al bence.. çok yorulursun sölemesi benden
rengarenk hamur işleri yapmak istiyorsun demek:44: tamam canım bunların daha sağlıklısına denk gelirsem seni bilgilendiririm. şimdilik yardımcı olamıyorum, üzgünüm
ben sadece sevdicekle daha uzun seneler yaşansın diye söylemek istedim, bu dedemle ninem gibi
İşte 100 yıl yaşayanların sırları / İyilik Güzellik
Kızlarrr cevap şuu :
Ooooooffff yapma bunuuuu
Gel kollarıma demedi mi
İnşallah akşam görüşmüyorsunuz
Zehram sen nasıl yaptın geçen mavile senden duyduğunu söylemişti hazır şeker hamuru alsam işlem yapımdan sadece Kurabiyrnin üstünemi koycaz
Özett var mı kızlarrr yaa takip ettiğim topikler çoğaldı ben yetişemiorum yine yaa
Bi de bugünün msjı ne kiii dün ağzımın payını almam yetmedi bana
Bugünkü mesaj kimin fikriydi Çok fenaymış gerçekten
Akşam beni doyurmaya kalkmaz umarım
Bugünkü mesaj kimin fikriydi Çok fenaymış gerçekten
Akşam beni doyurmaya kalkmaz umarım
Özgenin fikriydi... Buluşacak mıydınız?????Biz bugün görüşmeyeceğiz o yüzden rahatım
Bakcaz artik oyadan bir fikir aldim bulup yapayim resmini paylasirimm.haticemm alma bişee sende el emeği göz nuru bişeler yapp :) çikolatalarla zenginleştirr hooopp ne güsel oldu iştee
düğün arefesinde masrafa girmee
Heyt aglama bakim aylarca gormeyende var gorupte opemeyendeayyyy
sana aşığımmm
sende beni doyur bitanem:) yazmışş
çek şimdi nereye istersen bunu
akşam görüşmüyoruz.ahh keşke görüşsek
48 gün oldu gözlerine bakmayalı
Kızlarrrcevap şuu
Ooooooffff yapma bunuuuu
ikinci mesaj :
-Aşkım sen bana hiç acımıyo musun yanımdayken söylemezsin böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?