'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama haribolar çok sağlıksız
neyse karışmıyorum, bazen azar işitiyorum çevremden bu konuda :18:
amaben haribo manyağıyım yaaaa
kızlarrr cok sagolun hamur işi için istemiştim ama kendim yapcam...bi tarif buldum....marshmallow hariboyla yapılıyooo...valla cok iyi oldu bu tarif yaa
bebeğimm marsmallow ile çok zor oluo şeker hamuru.. daha önce denedim. onu kıvamına getirene kadar annenden içtiğin süt burnundan geliyo vallahi.. internetten hazır şeker hamuru al bence.. çok yorulursun sölemesi benden

rengarenk hamur işleri yapmak istiyorsun demek:44: tamam canım bunların daha sağlıklısına denk gelirsem seni bilgilendiririm. şimdilik yardımcı olamıyorum, üzgünüm
ben sadece sevdicekle daha uzun seneler yaşansın diye söylemek istedim, bu dedemle ninem gibi

İşte 100 yıl yaşayanların sırları / İyilik Güzellik

Çağla canım marshmelov ile ilgili nurayımın bir konusu var kk da bende bir türlü yApamadım ama boncuğunda su anda şeker hamuru satılıyor canım

uyardıgın için teşekkür ederim pambık Zehrammm benimmm

sana da teşekkr ederim kuzummm...daha dikkatli olcam bu konudaaa....

Zehram sen nasıl yaptın geçen mavile senden duyduğunu söylemişti hazır şeker hamuru alsam işlem yapımdan sadece Kurabiyrnin üstünemi koycaz

ikinci mesaj :
-Aşkım sen bana hiç acımıyo musun yanımdayken söylemezsin böyle şeyler

Özett var mı kızlarrr yaa takip ettiğim topikler çoğaldı ben yetişemiorum yine yaa

Bi de bugünün msjı ne kiii dün ağzımın payını almam yetmedi bana

Zehram sen nasıl yaptın geçen mavile senden duyduğunu söylemişti hazır şeker hamuru alsam işlem yapımdan sadece Kurabiyrnin üstünemi koycaz

tatlım kurabiye tarifini sana özelden göndereyim.
şeker hamurunu hazır al zaten 2,5-3 tl gibi bişi 250 gr ı.. ben 1,5 tepsi kurabiye yaptım pembe beyaz ikiside 250 gr lık şeker hamurlarının yarısını kullandım..

şeker hamurunu hazır aldığında tek yaptığın şekil vermek başka bişi yok

edir : tatlım mesaj kutun dolu

Son düzenleme:
Bugünkü mesaj kimin fikriydi Çok fenaymış gerçekten
Akşam beni doyurmaya kalkmaz umarım

act_rest gogıl amcaya
"Balkabaklı Pasta veee Gıda boyasına son!!" sorunca eylülden isimli bir blog çıkıyor,
"Evde gıda boyası nasıl yapılır? Yeşil ve turuncu bisküviler" yazınca milliyetten bir haber çıkıyor.
ordaki bilgiler belki işine yarar.

kendinize iyi bakın 2013 gelinleri.
gelinliklerinizi merak ediyorum bu arada

haticemm alma bişee sende el emeği göz nuru bişeler yapp :) çikolatalarla zenginleştirr hooopp ne güsel oldu iştee
düğün arefesinde masrafa girmee
Bakcaz artik oyadan bir fikir aldim bulup yapayim resmini paylasirimm.
ayyyy

sana aşığımmm

sende beni doyur bitanem:) yazmışş

çek şimdi nereye istersen bunu

akşam görüşmüyoruz.ahh keşke görüşsek

48 gün oldu gözlerine bakmayalı
Heyt aglama bakim aylarca gormeyende var gorupte opemeyende
Kızlarrrcevap şuu
Ooooooffff yapma bunuuuu

ikinci mesaj :
-Aşkım sen bana hiç acımıyo musun yanımdayken söylemezsin böyle şeyler

Zehra adam toplAntida falansa dusunemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…