'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zehram msjna teşekkürlerimi sunarım akşam incelicem sağol canımmm çok sağol

kızlar şimdiden iyi haftasonlarııı kiiii aşk dolllu günler geçirin

hmmm benimki altın saymayı önce yapmak istemeyebilir pek sabredebileceğini sanmıyorum daaaa
evet bi banyo daha var sahii
o gece çok işimiz var bizim yaa.. keşke balayına 1 gün sonra gitseydik napalık olduğu kadar artık
ben de çıkıyorummm iyi haftasonları kızlarrrrr

herkes gidiyor,ben 6 ya kadar burdayım

biraz daha kalp yapayım bari sevdiceğime

sarı olsun bunlar da

atkıyı da başlasam iyiydi

:97::97::97::97::97::97::97:

Elif bence banyoda giy. önce bayan duş alır çıkar erkek duştayken gelin de namazını kılar, sonra hazırlanmaya geçer o sırada kocişler de namaz kılmış olur gerisi kolay gelsinn

Yahu opebilsem dakika durmam ama iste nefesim kesiliyor,kalbim duracak gibi oluyor.
Zaten geneldede kalabaligin ortasinda ya da yanimizda tanidiklar oluyor.

Elif sen ne yapmayi planliyorsun.:44:

Hiç planım yok, ondan soruyorum Haticem:26:

şaka yaptımmm

sıkarım bak seni

Pınarkoooooommm

zehram msjna teşekkürlerimi sunarım akşam incelicem sağol canımmm çok sağol

kızlar şimdiden iyi haftasonlarııı kiiii aşk dolllu günler geçirin

İyi hafta sonları Gizootuuummm

İyi hafta sonları Özgeeee

Elif bence banyoda giy. önce bayan duş alır çıkar erkek duştayken gelin de namazını kılar, sonra hazırlanmaya geçer o sırada kocişler de namaz kılmış olur gerisi kolay gelsinn

Kıymetçiimmm
İşte Elif bunu fena beğendiiiiiiiiiiiiiii

herkes gidiyor,ben 6 ya kadar burdayım

biraz daha kalp yapayım bari sevdiceğime

sarı olsun bunlar da

atkıyı da başlasam iyiydi

:97::97::97::97::97::97::97:

canımcım sen hediye hazırlıyordun dimi?? ben gördüm ama tam anlamadım. bende aşkımın doğum günü için hazırlıyorum da birbirimize fikir verebiliriz.. benim yaptığım şunun gibi

Eki Görüntüle 634100

ama kendim yaptım, daha tamamlamadım zamanım var 20 marta kadar.. kavanozu süsledim nazar boncuklu kalpli stickerlarla, pembe yaptım kartları, dışına siyah tülle sarıcam en son. 365 mesaj yapmıcam ben galiba, yapabildiğim kadar şuan 200deyim zaten. kavanoz boş görünmesin yeter.. yanına parfüm almayı düşünüyorum bide gs store dan sweat alıcam. bi kutuya da çikolata koymayı düşünüyorum, bunları bi kutuya nasıl doldurcam bilmiyorum

sen bana fikir verdin bile aynen böyle bir kavanoz yapmalıyım bende kalplerim için

ben kalpleri kesip birlestiriyorum içine bonibon koyacağım canım

birer tane de minik not

bide atkı öreceğim işte

zaten bu sebepsiz bi hediye olacak çok açılamam da bu ara

ondan bu kadar yeter diye düşündüm

seninki doğum günü hediyesi olacak

gayet güzel bence gs li sweat bile mest eder zaten

el emeginde var daha nolsun

kutu içinde ayakkabı kutusu kaplasan güzel bir hediye paketi gibi yapsan

küçük mü olur:44:nasıl olur:26:

hep ben yokken kaynatıyorsunuz ama küstüm
oku oku bitmiyor da :18: barışmam için şartlarım var...

1- bugünün mjı ne hemen biri bana söylesin

2-tanga mı o ne ki bende giyemem:26: annemin çamaşırları bile benimkilerden ufak göbüşüme kadar çekerim
3-müge alemsin sen yaaa haydan gelen huya gider lafını şöyle değiştiriyorum... .oktan gelen .oka gider
umarım kv okumaz burayı :18::18:

4- çağla netten daha kolay bulabilirsin. veya pasta malzemesi satan yerlere sor, veya direk pastanelere sor onlar söyler biliyorlarsa.
ne yazıkki şeker hamurları gıda boyalı.
genelde beyaz alınır sonra boya katılır.
ben benimkilere vişne suyu kaynatıp katmıştım. pembe oldu.
zerdeçali suda kaynattım ve de sarı hamur yapmıştım.

5- MESAJI gördüm attım bile :18::18:
adam gece vardiyasından dönünce atlamasa üstüme :18::18::18:

cevabm geldi
Tamam kuzum bnde aynen.ama sonnda kahvaltıda yaparız

Adamın karnı aç ya hu

evdeki ayakkabı kutusunu ölçtüm o boyutlardan daha büyük bi kutu buldum nette çok da ucuzdu 5tl ama en az 5 tl de kargo ücreti ödeyecekmişim o yüzden almadım. kutu işini en sona bırakıcam o zamana kadar aklıma büssürü şey ggelir benim.. hee birde çerçeve olucak onu unutmuşum yazmayı bide gs lı kupa almayı düşünüyordum ama aşk kupa sevmiyor öyle büyük, ondan vazgeçtim galiba o yüzden.

bide 28mart da 1.yılımız bizim bu iki hediye yerine geçicek aslında bi hafta arada bidaha hediye almam sanırım. çerçeve için de not yazıcam her yıl yıldönümümüzde bir fotoğrafımız olsun dicemm. ben fotoğraf olayına düşkünüm biraz albüm albüm fotoğraf istiyorumm

hee bir de ben bu kavanozun aynısını bi milyoncu gibi bi yerde buldum aldım, 4,5tl idi. sende kutuya koyacaksan söyliyim bu kavanozun kapağı sorun oluyor, derin bir kutu gerektiriyor sorun bu. o yüzden ben kapağını kutuya derinlik olarak sığmazsa kapatmıcam yanına koycam açınca zaten yanında olcam nasılsa kapatırım bu bunun kapağı derim

kuzum bunun gibi bişi yapmıştım ben de geçen sevgililer gününde
kırmızı bi kutu buldum onun üzerine not yazdım 'dikkat her gün 1 adet alınmalıdır, aşırı alınması sağlığa zararlıdır' tarzı bişey
içine de renkli renkli kağıtlardan tam 365 tane yaptım notlar yazdım farklı farklı
ama benim sıpa naaptı, tabi her gün okuyamadı bazen toplu halde okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…