Bende alsam mı diyorum daaa
aynen ya ben hep gelinlik çıkacak bitecek sanıyodum
Vuuuhhhhuuuuuuuu
Özgeeeemmm planına kurbaaaannnnnnnnnn
Kuzum bence altınları önce sayın zira sonra yorgunluktan haliniz kalmayabülüüüüüü
Bu arada onu gizlice giyebilmek de mesele yahuuu
Yahu opebilsem dakika durmam ama iste nefesim kesiliyor,kalbim duracak gibi oluyor.
Zaten geneldede kalabaligin ortasinda ya da yanimizda tanidiklar oluyor.
Elif sen ne yapmayi planliyorsun.:44:
şaka yaptımmm
sıkarım bak seni
zehram msjna teşekkürlerimi sunarım akşam incelicem sağol canımmm çok sağol
kızlar şimdiden iyi haftasonlarııı kiiii aşk dolllu günler geçirin
hmmm benimki altın saymayı önce yapmak istemeyebilirpek sabredebileceğini sanmıyorum daaaa
evet bi banyo daha var sahii
o gece çok işimiz var bizim yaa.. keşke balayına 1 gün sonra gitseydiknapalık olduğu kadar artık
ben de çıkıyorummm iyi haftasonları kızlarrrrr
Elif bence banyoda giy. önce bayan duş alır çıkar erkek duştayken gelin de namazını kılar, sonra hazırlanmaya geçer o sırada kocişler de namaz kılmış olur gerisi kolay gelsinn
herkes gidiyor,ben 6 ya kadar burdayım
biraz daha kalp yapayım bari sevdiceğime
sarı olsun bunlar da
atkıyı da başlasam iyiydi
:97::97::97::97::97::97::97:
Hiç planım yok, ondan soruyorum Haticem:26:
Kıymetçiimmm
İşte Elif bunu fena beğendiiiiiiiiiiiiiii
canımcım sen hediye hazırlıyordun dimi?? ben gördüm ama tam anlamadım. bende aşkımın doğum günü için hazırlıyorum da birbirimize fikir verebiliriz.. benim yaptığım şunun gibi
Eki Görüntüle 634100
ama kendim yaptım, daha tamamlamadım zamanım var 20 marta kadar.. kavanozu süsledim nazar boncuklu kalpli stickerlarla, pembe yaptım kartları, dışına siyah tülle sarıcam en son. 365 mesaj yapmıcam ben galiba, yapabildiğim kadar şuan 200deyim zaten. kavanoz boş görünmesin yeter.. yanına parfüm almayı düşünüyorum bide gs store dan sweat alıcam. bi kutuya da çikolata koymayı düşünüyorum, bunları bi kutuya nasıl doldurcam bilmiyorum
sen bana fikir verdin bile aynen böyle bir kavanoz yapmalıyım bende kalplerim için
ben kalpleri kesip birlestiriyorum içine bonibon koyacağım canım
birer tane de minik not
bide atkı öreceğim işte
zaten bu sebepsiz bi hediye olacak çok açılamam da bu ara
ondan bu kadar yeter diye düşündüm
seninki doğum günü hediyesi olacak
gayet güzel bence gs li sweat bile mest eder zaten
el emeginde var daha nolsun
kutu içinde ayakkabı kutusu kaplasan güzel bir hediye paketi gibi yapsan
küçük mü olur:44:nasıl olur:26:
Canım çok sıkkınnnniş için beklediğim bi yer vardı olumsuz geldi Allah ım ne kadar kısmetsiz bi insanım ben
Kiymet uzme kendini canim hersey kismet meselesi sende hakkinda hayirli olan yeri bekliyorsun.
Canım ben Hüm... inşallah bilmiyorum yaa hakkımızda hayırlısı
Canim ben simdiki isimi beklerken 1 yil bos kalmis is bulamamistim.
Hayirlisiyla bu oldu hum kendini uzme dua et
canımcım sen hediye hazırlıyordun dimi?? ben gördüm ama tam anlamadım. bende aşkımın doğum günü için hazırlıyorum da birbirimize fikir verebiliriz.. benim yaptığım şunun gibi
Eki Görüntüle 634100
ama kendim yaptım, daha tamamlamadım zamanım var 20 marta kadar.. kavanozu süsledim nazar boncuklu kalpli stickerlarla, pembe yaptım kartları, dışına siyah tülle sarıcam en son. 365 mesaj yapmıcam ben galiba, yapabildiğim kadar şuan 200deyim zaten. kavanoz boş görünmesin yeter.. yanına parfüm almayı düşünüyorum bide gs store dan sweat alıcam. bi kutuya da çikolata koymayı düşünüyorum, bunları bi kutuya nasıl doldurcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?