yaz yaz:) hoşbuldumm takip ediyorum bayadır anca yazdım :)
Himm Allah mesut bahtiyar eylesin inşallahçalışıyor.musun evde misin gel artık hep sayfamıza
slm kızlar benide alın aranıza düğünlere az kaldı :)
aynı yastayiz bende 26yım... iş arıyorum ben daha nasip.olmadıGeldim yine kusura bakma annemler bir haftadir yoklar onlar geldi cikmak zorunda kaldim
Calisiyorum ben sen calisiyormusun okuyormusun bu arada kac yasindasinben 26 yasindayim :)
Gelicem artik oh bol bol sohbet ederiz
Hosgeldin hayal
:)
kuzum bunun gibi bişi yapmıştım ben de geçen sevgililer gününde
kırmızı bi kutu buldum onun üzerine not yazdım 'dikkat her gün 1 adet alınmalıdır, aşırı alınması sağlığa zararlıdır' tarzı bişey
içine de renkli renkli kağıtlardan tam 365 tane yaptım notlar yazdım farklı farklı
ama benim sıpa naaptı, tabi her gün okuyamadı bazen toplu halde okudu
ilk gece bembeyaz olmalı bence herşeySevgili 2013 gelinleri :) benim aklıma takılan bişey var. Düğün gecesi nasıl bir nevresim kullanacaksınız? ne renk ne desen? Benim bitane dantel işlemeli bej var onu mu kullanmalıyım? yoksa kırmızılı siyahlı saten bişey mi tercih etsem:) ? nerden bulurum seksi bir nevresim acaba?
Dün gece nihayet konuştuk, o çok yorgundu uyuyordu sonra gs maçı vardı ancak 11'de konuşabilrdik.
'Lavin bnimle ne konuşacaktın?'demesiyle ayrı şaşırdım unutmuş olmasını bekliyordum.
Geçen gün yaptığı planda benim fikrimi almamasından,bundan çok kalbimin kırıldığından tüm gece bunu düşündüğümden bahsettim. Asla tayin olduktan sonra evlenmeyi düşünmediğimi söyledim.
Konuşmanın ilk 15 dksı felaket gibiydi o sinirlendi ben ağladım, tam bir kargaşa oldu. Öncelikle o tayinden sonra evleniriz dememiş mobilyamızı nasıl taşırız demiş,üstüne düşünmemiş öyle bir uzun süre bekleme düşüncesi yokmuş zaten ben öyle anlamışım.
'Ben hazır değilimLavin, daha atanalı 1 yıl oldu ve öncesinde 5 yıl işsizlik yaşadım hazır değilim maddi olarak o kadar ezilmeye o kadar borcu kaldıramam' dedi.
O bunu söyleerken anladım ki mesele maddiyeat değil, borcu kaldırabilmek için de manevi bir güç gerekiyor benim sevgilimde bu eksik. Bir gün sevgiliniz karşınıza çıkıp 'Ben henüz hazır değilim.' dese silip atabilir misiniz? Mesele sadece evlenmek değil ki.
'Seni oyaladığımı,hep tarihleri ileri atarak beklettiğimi düşünüyorsun ama söz nişan bu yaz olur nişandan sonra da düğün için hazırlıklara göre tarih ayarlarız' dedi.
Ben sürekli o üzülmesin diye kat kat kendimi üzerken meğersem ou hep hep hep sıkıştırmışım. Çok bunalmış son zamanlarda, fark ettim ki ben de bunalmışım. Ve olıuruna bıraktım. Kısmetse evleniriz olmazsa evlenmeyiz dedim en son. Zorunlu değil her ilişki evlilikle bitmeye ben bu başlığa geldim geleli beklentilerim hep böyle, bu beklentimle adamı ya yıprattım kendimi de. O da nefes alamadı ben de. Halbuki çok iyi giden bir ilişkimiz var. Ailelerimiz sorun oluşturmadı, şimdiye kadar 1-2 ciddi sorunumuz olmuştur. Evet hayatımın merkezinde o var ama bunun için evlenmemize gerek yok,ne zaman evlendiğimizin de anlamı yok.
Birkaç zorlukla evlenen örnek vereyim dedim hatta vermez olaydımBiz bir başkasının ilişkisini yaşamıyoruz başkasına göre kıyaslama yapamayız deyip iyice uçtu zaten orada. O yapar,ben yapamam dedi.
Velhasıl kelam zorlamayla olmaz bu işler,zorlamayacağım. Adam da anlamadı zaten benim gibi özgür ve rahat bir kız nasıl bu hale geldi şok oldu evrim geçirdim son zamanlarda. ÜStelik artık hiç mutlu değilim,resmen buna bağlı olarak mutlu olacakmışım gibi hissediyorum bunların hepsi çok sağlıksız duygular.
İşte böyle arada hatırlamadığım konuşmalar da var hatırlamıyorum, yok yere baş ağrım tekrar başladı yanarım ona yanarım:2:
Hakkınızda hayırlısı olsun Lavinim....hayırlıysa Allah size o gücü versin hayırsızsa da ...ne bilim sen mutlu ol istiyorum ben....dediğigin gibi bu saglıksız duygularla hiçbir şeyden tat alamazsın ki....zamanında bende yasadım....evlilik beklerken , her şey cok güzel derken terkedildim....sebep:cok sonradan ögrerendim baska biri...ve su an o kişiyle evli...ama Allah büyük....Her şey gönlünce olsun....artık bahsetme o zaman...oluruna bırak kuzummm....biz yanındayız
Sadece 6 ay öteye atıyorum hazır değilim şu anda böyle bir şey yapmaya, şimdi yapmaya kalkarsam altından kalkamam bu yükün mutsuz olurum deyince, salt kendi mutluluğum için onu da yıpratamam ki. Bir başkası bu yazıyı yazsa,bir başkası anlatsa ben de böylle derdim sanırım.
Allah herkese hayırlısını versin,yalnız o fal topicinde, bundan 1 gün önce bana kart açan kız gerçekten duyguları yoğun biriymiş.
Dün gece nihayet konuştuk, o çok yorgundu uyuyordu sonra gs maçı vardı ancak 11'de konuşabilrdik.
'Lavin bnimle ne konuşacaktın?'demesiyle ayrı şaşırdım unutmuş olmasını bekliyordum.
Geçen gün yaptığı planda benim fikrimi almamasından,bundan çok kalbimin kırıldığından tüm gece bunu düşündüğümden bahsettim. Asla tayin olduktan sonra evlenmeyi düşünmediğimi söyledim.
Konuşmanın ilk 15 dksı felaket gibiydi o sinirlendi ben ağladım, tam bir kargaşa oldu. Öncelikle o tayinden sonra evleniriz dememiş mobilyamızı nasıl taşırız demiş,üstüne düşünmemiş öyle bir uzun süre bekleme düşüncesi yokmuş zaten ben öyle anlamışım.
'Ben hazır değilimLavin, daha atanalı 1 yıl oldu ve öncesinde 5 yıl işsizlik yaşadım hazır değilim maddi olarak o kadar ezilmeye o kadar borcu kaldıramam' dedi.
O bunu söyleerken anladım ki mesele maddiyeat değil, borcu kaldırabilmek için de manevi bir güç gerekiyor benim sevgilimde bu eksik. Bir gün sevgiliniz karşınıza çıkıp 'Ben henüz hazır değilim.' dese silip atabilir misiniz? Mesele sadece evlenmek değil ki.
'Seni oyaladığımı,hep tarihleri ileri atarak beklettiğimi düşünüyorsun ama söz nişan bu yaz olur nişandan sonra da düğün için hazırlıklara göre tarih ayarlarız' dedi.
Ben sürekli o üzülmesin diye kat kat kendimi üzerken meğersem ou hep hep hep sıkıştırmışım. Çok bunalmış son zamanlarda, fark ettim ki ben de bunalmışım. Ve olıuruna bıraktım. Kısmetse evleniriz olmazsa evlenmeyiz dedim en son. Zorunlu değil her ilişki evlilikle bitmeye ben bu başlığa geldim geleli beklentilerim hep böyle, bu beklentimle adamı ya yıprattım kendimi de. O da nefes alamadı ben de. Halbuki çok iyi giden bir ilişkimiz var. Ailelerimiz sorun oluşturmadı, şimdiye kadar 1-2 ciddi sorunumuz olmuştur. Evet hayatımın merkezinde o var ama bunun için evlenmemize gerek yok,ne zaman evlendiğimizin de anlamı yok.
Birkaç zorlukla evlenen örnek vereyim dedim hatta vermez olaydımBiz bir başkasının ilişkisini yaşamıyoruz başkasına göre kıyaslama yapamayız deyip iyice uçtu zaten orada. O yapar,ben yapamam dedi.
Velhasıl kelam zorlamayla olmaz bu işler,zorlamayacağım. Adam da anlamadı zaten benim gibi özgür ve rahat bir kız nasıl bu hale geldi şok oldu evrim geçirdim son zamanlarda. ÜStelik artık hiç mutlu değilim,resmen buna bağlı olarak mutlu olacakmışım gibi hissediyorum bunların hepsi çok sağlıksız duygular.
İşte böyle arada hatırlamadığım konuşmalar da var hatırlamıyorum, yok yere baş ağrım tekrar başladı yanarım ona yanarım:2:
Kuzum kıyamaam sana yaa biz bayanlar bi ilşki içerisindeyken ve zamanıda gelmişse ve durumu aileler de biliyorsa evlilikle sonlanmasını bekleriz hep benim şıpsevdi bi kişiliğm vardı geçmiş zaman ama son çıktığım insanı gerçekten çok sevdim ve değer verdim ama ne oldu ben sonumuzu evlilik görürken ayrılıkla bitti ve ben o günden sonra Aşk evliliği değil MANTIK evliliği yapacam dedim ve öle de oldu geçen nişanlımla sınava gidiyorduk arabayı ben kullanıyordum petrole girmemiz gerekti o x şahsiyeti gördüm bi tuhaf oldum yaa ama özellikle aşkım sevgilimi nişanlıma yüksek sesle söledim ki duysun baktı durdu ben nerden nereye geldim yaa:26::26::26:
sen bize takıl Lavinim ,hayatını yaşa hehehe
Mavişim ben sevgilimden önce biri oldu 2 ay sürdü ama canı çıkasıca çok kötü bir şekilde beni terk etti,Ona zaten ilişki bile demiyorum hayatta ilk aşkım şimdiki sevgilim gözüyle bakıyorum. Benim sevgilim de benim gibi benden önce kaç yaşında adam bi tane o da küçük yaşta 1 yıllık bi ilişkisi olmuş. Yani bizim daha öncemiz yok gibi, hayatta istediğim gibi biri. Sevmeden evlenemem o olmazsa(Allah korusun) başkası olsa da önce sevip,aşık olup öyle evlenmem lazım.
Yavrum zaten adam da diyo 24 yaşında çıtır kızsın, gençsin güzelsin hayat sana güzel kasma kendini bu kadar keyfimiz yerinde birlikte mutluyuz
Kuzum mantıkla başlamış olabilirim ama hem değer görüyorum hemde değer veriyorum yani MANTIK AŞKA dönüştü sende haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?