'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayakkabıya diyecek yok çok güzel ama ben bunun bırak halay çekmeyi 1 saat ayakta zor dururum topuklu giyme sorunum var

Lavin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Hümcüm boyunu posunu bilmiyorum boyun uzunsa hiç kasma sana babet alalım

Yazdım daha önce de çok ayakkabı görünmeyecek kadar uzun bir elbiseyse dolgu topuklu bir şeyler de bulunur.

Gerilerde kalmış ama maşallah demek istedim...
Gözlerim dolu dolu okudum...
Rabbim bize ne zaman nasip edecek dedim...
Mutluluğunuz hiiiiiiiiiiççç eksilmesin dedim...

evet önemlisi siz kavusun....inşallah bi gün kendi istegine göre düzenlersin evini

Kızlar biliyorum ses çıkarmıyorum çünkü

1- aşiret gelini olacağım ve gösteriş önemli bir durum
2- kv dem en iyisi olması konusunda ısrarcı
3- evim gayet büyük kendi evimiz olacak.240 m2.
4- ben seviyorum aslında ama nişanlım dekorlarıyla birlikte modern bi ev istiyordu. ama daha sonra kendimize göre yavaş yavaş düzenlicez inşallah
5- ses çıkarmıyoruz çünkü sorun çıksın istemiyoruz. bir an önce sorunsuz bir şekilde kavuşma derdindeyiz. başka istedigimiz birşey yok.
6- saygı da var elbet ama başka da sesimi çıkarmıyorum. varsın olsun. ev büyük dolar bi şekilde
7- yatak odası nasıl ben görmedim. gidemedim mobilya seçerken. amannnn yavaş yavaş evi düzene sokarıuz biz.
8- yorumlara teşekkürler :))))
9- sizleri seviyorum.

ben niye yokum listede:44:

yukarda yazdım canım. daha sonra açıklarım size şimdi yoldayım.

Sadece aşkım mobilya yorumlarını görünce mobilyalarına baktım ve bana bir yerden tanıdık geldi bunlar:)

Sen nerelisin bilmiyorum ben doğuluyum,bizde mobilyacılar gırla bunlardan dolu, hatta ilk bunları gösterirler.

Maşallah nişanlının ailesinin eli açık,60.000 az para değil benim son günlerdeki sorunlarımı okumuşsan az para olmadığını daha iyi anlarsın.

Eğer kürt kökenli bir aile iseler öyle olacaktır,sen evini modern döşe hatta antika al beğenmezler, dedikodusunu yaparlar ne biçim gelin evi diye ama deneyimli evli olunca bunlar aşılıyor. Benim teyzem aşiret gelini oldu oradan biliyorum. Biz de doğuluyuz ama asimile olduk gitti, bazen iyi ki de olduk diyorum.

Ayrıca yatak odası falan gayethoş, salon bayağı ağır evet ama galiba oturma odası takımı görmedim? orayı da kendi zevkinize göre yapıverirsiniz gelen misafir salonu görsün siz oturma odasını kullanın olmaz mı?

Evet cnm. Guneydogu Ili Olan urfaya gelin gidiyorum.ankaradan aldi AMA. Bu arada nisanlim oduyo mobilya parasini. Ailesi altin alacak. Kurt kokenli bir aile. Ya evet o lag etmeleri dedikodu yuzunden kv dem Boyle olmasini uygub gordu.rwsimlerde oturma odasida var. Desensiz Olan koltuklar oturma odasi icin cnm. Digeri misafir. Ev buyuk olunca malum orda kucuk ev begenilmez. Dolduracak iste. Ya birazda mecburi Boyle. Lef etmeler olmasa ah keske. Bende hic gostwrisi sevmem aslinda AMA yapacak bir sey gelin gittigin yere alismak lazim . Kulturler farkli AMA Uyum saglamak gerekiyor. En iyisi olmak zorunda herseyin. Herseye omen veriyorlar.olsun ne yapalim. Sonra sonra duzeltiriz kendimizce artik.

mobilyalarına baktım güle güle kullan tarz meselsi herkes aynı şeylerden hoşlanmayabilir. bence tarzının en iyilerini almışlar, kaliteli şeyler olduğu belli. ışıl ışıl bi evin olucak sanırımm iyi günlerde kullan

iyi akşamlar kızlarrr sizleri özlediiim
bugün fotoğrafçılarımızla tanıştık yüzyüze.. zaten telefonla maille görüşüyoduk ama bu sefer geldiler yanımıza tanışmak için
çok iyi bi çift hem kafa dengiler hem de çok ama çok ince düşünceliler
kısacası çok sevdik onlarııı, kızla forumda tanışmıştım zaten, eşi fotoğrafçılık yapıyomuş
çok güzel şeyler çıkacak ortaya eminim
mart gibi tekrar gelicekler ve bu sefer 'save the date' çekimi yapacaklar bize sanal ortamda düğün tarihimizi duyuralım diye..sabırsızlanıyoruuum

İyi akşamlar kızlaaaaaarrrr
Ben bugün perfectoo bigün geçirdiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

Bitanecik kardeşimin doğum günüydü, güne dışarıda bi kahvaltıyla başladıııkkk, sonra deli gibi alış veriiiişşşş
English Home indiriminden de 2 tane yorgan aldııımmm
Ve inanılmaz şipşirin bir dikiş kutusuuuu
Resmini bulur bulmaz koyacağım öyle tatlı kiiiiiiiii

Balayı içinde ilk kıyafet alış verişimiii yaptııımmmm
Altına da kısa pembiş bir etek aldım mı bir kombinim tamamdıııırrrr
Şirin kız oliciiiiiimmmm

Birdeee nişan fotoğrafçımızla anlaştıııkkkkk
Allahım herşey birer birer halloluyoooorrrr
Ve öyle içimize sindi kiiiii
30 Mart'ta hava yağmurlu olmasın Allahııım neee oluuurrrrrrrr

Özgecan hayırlı olsun kuzum sizinkideee
Fotoğrafçıyla kimyamızın uyması bizim için de önemliydi
Hatta bugün fotocunun biriyle kavga ettik

Düğün fotocusuyla telle görüştük anlaştık
Bakalım onunla da martın başında gidip görüşeceğiz
İnşAllah hayal kırıklığına uğramayız da onla da uyar elektriğimiiiiizzzz

Kızlar geçmişe çok dönemedim,yarın okuyacağım inşAlllaaahhhhh:97:

Son düzenleme:

Nişanın nerde olacak canım??? benim de geçen sene 10 mart da oldu hava çok soğuktu seninkinde hava düzelir biraz daha...

Merhaba kızlar benimde 56 günüm kaldı hayırlısıyla :)) 13.04.2013 inş. :)) vee nerdeyse herşeyimiz tamam DD

Mavişiimm yine güzel bir mesajla günaydın demiiiş öpüyoreeee

Çağlaaa wuuuhuuu adam uçarmıııışşşşşşşşşşş
Sana mesaj vermiişşş kuzuumm
Bu arada o 2 kişilik kurabiyeleriniz nasıl da tatlı siziiiinnnnn

Hümüm hayırlı olsun kuzuuummm kına elbisen
Özelden atiiim ben nişan yerini

Sadece_aşkım..
Merhabalar öncelikle
Mobilyalarını gördüm canım.
Kızlarında dediği gibi mobilya işi tarz meselesi..
Bende avangarde a gönül vermiş kişilerden biriyiiiimmm
Salonum,yatak odam böyle şaşaaalı olsun istiyorum
Ve şunuda belirtmeliyim ki mobilyaların gerçekten en kaliteli,en pahalı olanlardan..
Ancak yine belirteyim ki senin için çok üzüldüm.
Sevmediğin mobilyalarla oturmak zor olmayacak mı?
Bana ver seve seve otururum gerçiii
Ama bu denli tolere ettiğin için dilerim pişman olmazsın..
Lütfen beni yanlış anlama...

Lavincim bence sizin için en iyisi oldu, oturup konuşmuşsunuz çok sevindim.
En azından içindekilerini biriktirmek yerine açık açık söylemiş oldun
Her zaman açık olmak gerek, hele ki böyle bir konuda.
Evet zor bir süreç bekliyor sizi.
Ama sevdiğinin yanında olmalısın, artık sana düşen anlayışlı olmak..
Biliyorum çok zor olacak zaman zaman, ama bekle bakalım en hayırlı zamanı gösterir Rabbim
Üstelik sevgilin dediğin gibi sadece maddi açıdan değil manevi olarak da tam hazır hissetmiyor kendini..
Senin yapacağın şey bence bundan sonra evlilik lafını, ileride şöyle yaparız muhabbetlerini azaltmak
Zira giderek daha ters tepebilir
Hayırlısı olsun kuzum,hiç mi hiç sıkma canınıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…