'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evlenince bana en cok cumartesileri rahatsızlık vercek o evde yayılcak ya da gezcek ben işte olcam yine.. tam tersi benim evde olmam gerek ya.

maviş ; zaten ne zaman en de uyucam etcem desem bişi çıkartırım kendi kendime senin durum da öyle gibi.

olsun evinizle uğrassın

oyyy ne güzel ya.. benimki toplar mı acep :26::26:

en sevdiğim pazar kahvaltıları böyle miskinlik yapcan kalkcan keyfi sohbet ve yeme ..

kızlar ben yine işimin basına dönüyorum

ara ara girerim umarım..

giremezsem de hepinize aşklı ,sımsıcak bir hafta sonu diliyorum

evet uğraşsın kuzum yaa sen cumartesi kaça kadar çalışıyorsun bakalım enişte kaça kadar çalışıyo evet kendime resmen iş çıkardım ama olsun söz vermiştim onu çıkarim dedim aradan yoksa kuzen başımın etini yer dururdu bisde yarın çıkarız sevdiceğimle evle işini bugün bitirirse:18::18::18:

Çağla kurabiyelerin çok güzeller
Of ya birşeyler daha yazacktim telefon bağlanana kadar unutuyorum

lavinimmm, seni merak ettim acaba konuştunuz mu diye ve evet konuşmuşsunuz.
herşeyin hayırlısı canım. sevdiceği de kendini de fazla sıkma. bu yaz bi söz nişan yapalım demiş kendisi. zaten nişandan sonra da en geç 1 sene içinde olur gibi geliyo bana düğününüz.
kıyamam üzülme sen. çok şükür iyi giden bir ilişkiniz var.

kızlarrr mobilyalarım alınmış. kv dem almak için ankaraya gitmişti almış. bugün resimleri geldi bana. çeyiz topiğime ekliyorum bi yorum yaparsınız demiiiii
mobilyalarını bende gördüm.
ve sabrına, tarzın olmasa da kabullenişine hayran kaldım. bir an kendimi senin yerine koydum
benim eşyamı kayınvalidem seçicek ben de ses etmicem hiç sanmıyorum.
gerçi bu kayınvalidene de baglı.
mobilyan büyük bir evde kendini gösterir anca.
yatak odanın dolabı çok heybetli mesela fakat sadece 4 kapılı. sıgabilecek misiniz, ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek mi diye düşünmemiş kayınvaliden. gösterişli olsun demiş. geçer karşısına izler artık ne diyim :26: ben olsam tutamazdım kendimi
mobilyan kendi tarzında evet çok güzel. saray modelleriydi bunlar sanırım. dediğim gibi büyük eve çok yakışır..
bir de bence koltukların rengini çok koyu seçme.
aşk, huzur dolsun yuvanız. güle güle kullanın canım

Son düzenleme:

sevdicegim 1 de cıkıyor işten ben 6 da.

olsun kuzeninin de gönlü olmustur

Yazma kız kötü taraflarını geç bile olsa nihayetinde ömrümün geri kalanında hep evli olacağım biz yine senden iyi taraflarını dinleyelim

Kısmet ondan sonrası inşallah ben de O'nun dediklerinden sonra farkında olmadan aslında çok sıktığımı,kendimi de çok yıprattığımı fark ettim. Bizim aşılması büyük engellerimiz kalmadı çok şükür, onun da sadece zamana ihtiyacı var ve aslında kendince bir erkek olarak haklı da, bazı yüklerin altına kendine güvenerek girmeli. 'Zaten Lavin yaza 3-4 ay zaman var, ben nişanı şimdi yapıp düğünle arasına çok zaman girsin istemiyorum sen de böyle düşünmüyor muydun?' dedi. Konuşmanın sonunda da 'Elimden geldiğince öne almayı düşüneceğim üzülme' falan dedi. Artık hayırlısı günüme bakayım ben de gelmemiş günün yükünü sırtlanmak boş.

Kızlar mavi elbisemin altına ne renk ayakkabı olur??????

Yanlış hatırlamıyorsam elbise zaten masmavi değil koyu mavi,hatta lacivert bence aynı renk mat bir ayakkabı bulursan altına en güzeli olur. Eğer ayakkabı görünmeyecek kadar uzunsa gri-füme de olabilir alternatif olarak. Gümüş böyle parlak simli bence çok basit oluyor,tabi zevk işi her şeyden öte.

Lavin bu arada konuşmanıza ve sorunlarınızın (en azından kafandakilerin) geçmesine sevindim..

dediğin gibi gelmemiş günün yükünü taşımak anlamsız.

kendini yıpratmaman adına iyi bir karar. umarım herşey gönlünüzce olur.

Her şey olacağına varır,hem debelensem de çok rahat olsam da. Tabi ki hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yaparız ama gerisi tevekkül. En azından ben böyle inanıyorum.

Çok yük altında kalıp zor bir hayat yaşadı sevgilim, tabir-i caiz ise benimle birlikte toparlandı,biz tanıştığımızda ve ilişkimizin ilk yılında depresyondaydı iyi değildi,bundan sonraki hayatımız asıl bizim altın yıllarımız olacak inşallah. Çok üzüleceğim için için huyum kurusun ama mutluluğumu gölgelemeyeceğim artık.

ortadaki saks mavisi rengi

Bence elbise zaten dantel detaylı gösterişli aynen ortadaki ayakkabı gibi (ama o süslerin olmadığını düşün) sade mat bir ayakkabı en iyisi olacaktır. Süet olabileceği gibi mat deri de olabilir,hem bence bahar ayları için oldukça kullanışlı bir renk sade kıyafetlerde böyle canlı bir ayakkabı tam bomba oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…