hadı hayırlısı balım benim...inşallah istedigin gibi olurrr
yok mavişim...cumartsi pazar evde çalışmıyo
iyi yapmıssın
evi de temizlesin hattahaftasonu kendinize vakit ayrılmıs olunur.
hümmmmmmmm
hosgeldin... veeeeegüle güle olsun içine sinsin inşallah.
bende 12de çıktım işten yaa kuzenimin yanına geldim güya eve geçip uyuyacaktım ama nerdeee dışarda süper hava var ama sevdiceğim evimizle uğraşacak biz bugün çıkmayacaz yaa yarına kısmet artık çağlaşum enişte erken mi çıkıyor cumartesi kıyamam sana yaa sen işte o evde bu mu adalet
ayyy sabah sen uyu ben hazırlarım dedi kahvaltıyı...kahvaltıyı yaptık...bebişşşşş dedi efendim dedim..masayı da sen toplayıver dedi...haftaiçi ben hazırlıyorum o topluyo ya....uyuz dedimmm topladım napimmm
hosbuldum çağloşumdüzelttim hemen ayy ne unutkanım ya....
aslında gelincikler var da bu sayfada yok
bende işyerindeyim hava mis gibi tıkılıyım burda 6 ya dek.benim sevdicekte dısarda ben burda üffr üfff
evlenince bana en cok cumartesileri rahatsızlık vercek o evde yayılcak ya da gezcek ben işte olcam yine.. tam tersi benim evde olmam gerek ya.
maviş ; zaten ne zaman en de uyucam etcem desem bişi çıkartırım kendi kendimesenin durum da öyle gibi.
olsun evinizle uğrassın
lavinimmm, seni merak ettim acaba konuştunuz mu diye ve evet konuşmuşsunuz.Dün gece nihayet konuştuk, o çok yorgundu uyuyordu sonra gs maçı vardı ancak 11'de konuşabilrdik.
'Lavin bnimle ne konuşacaktın?'demesiyle ayrı şaşırdım unutmuş olmasını bekliyordum.
Geçen gün yaptığı planda benim fikrimi almamasından,bundan çok kalbimin kırıldığından tüm gece bunu düşündüğümden bahsettim. Asla tayin olduktan sonra evlenmeyi düşünmediğimi söyledim.
Konuşmanın ilk 15 dksı felaket gibiydi o sinirlendi ben ağladım, tam bir kargaşa oldu. Öncelikle o tayinden sonra evleniriz dememiş mobilyamızı nasıl taşırız demiş,üstüne düşünmemiş öyle bir uzun süre bekleme düşüncesi yokmuş zaten ben öyle anlamışım.
'Ben hazır değilimLavin, daha atanalı 1 yıl oldu ve öncesinde 5 yıl işsizlik yaşadım hazır değilim maddi olarak o kadar ezilmeye o kadar borcu kaldıramam' dedi.
O bunu söyleerken anladım ki mesele maddiyeat değil, borcu kaldırabilmek için de manevi bir güç gerekiyor benim sevgilimde bu eksik. Bir gün sevgiliniz karşınıza çıkıp 'Ben henüz hazır değilim.' dese silip atabilir misiniz? Mesele sadece evlenmek değil ki.
'Seni oyaladığımı,hep tarihleri ileri atarak beklettiğimi düşünüyorsun ama söz nişan bu yaz olur nişandan sonra da düğün için hazırlıklara göre tarih ayarlarız' dedi.
Ben sürekli o üzülmesin diye kat kat kendimi üzerken meğersem ou hep hep hep sıkıştırmışım. Çok bunalmış son zamanlarda, fark ettim ki ben de bunalmışım. Ve olıuruna bıraktım. Kısmetse evleniriz olmazsa evlenmeyiz dedim en son. Zorunlu değil her ilişki evlilikle bitmeye ben bu başlığa geldim geleli beklentilerim hep böyle, bu beklentimle adamı ya yıprattım kendimi de. O da nefes alamadı ben de. Halbuki çok iyi giden bir ilişkimiz var. Ailelerimiz sorun oluşturmadı, şimdiye kadar 1-2 ciddi sorunumuz olmuştur. Evet hayatımın merkezinde o var ama bunun için evlenmemize gerek yok,ne zaman evlendiğimizin de anlamı yok.
Birkaç zorlukla evlenen örnek vereyim dedim hatta vermez olaydımBiz bir başkasının ilişkisini yaşamıyoruz başkasına göre kıyaslama yapamayız deyip iyice uçtu zaten orada. O yapar,ben yapamam dedi.
Velhasıl kelam zorlamayla olmaz bu işler,zorlamayacağım. Adam da anlamadı zaten benim gibi özgür ve rahat bir kız nasıl bu hale geldi şok oldu evrim geçirdim son zamanlarda. ÜStelik artık hiç mutlu değilim,resmen buna bağlı olarak mutlu olacakmışım gibi hissediyorum bunların hepsi çok sağlıksız duygular.
İşte böyle arada hatırlamadığım konuşmalar da var hatırlamıyorum, yok yere baş ağrım tekrar başladı yanarım ona yanarım:2:
mobilyalarını bende gördüm.kızlarrr mobilyalarım alınmış. kv dem almak için ankaraya gitmişti almış. bugün resimleri geldi bana. çeyiz topiğime ekliyorum bi yorum yaparsınız demiiiii
evet uğraşsın kuzum yaa sen cumartesi kaça kadar çalışıyorsun bakalım enişte kaça kadar çalışıyo evet kendime resmen iş çıkardım ama olsun söz vermiştim onu çıkarim dedim aradan yoksa kuzen başımın etini yer dururdu bisde yarın çıkarız sevdiceğimle evle işini bugün bitirirse:18::18::18:
Kızlar mavi elbisemin altına ne renk ayakkabı olur??????
canım çok anlamam ama gümüş rengi olabilir
hımmmm :44: belkiiii ama gümüş kullanışlı değil sonradan da kullancağım bişey olsun istiyorum acaba onu da mavi mi alsam :44:
Lavinnn konuşmanıza cok sevindim.
En azindan o senin ne hissettiginj sen onun ne hissettiğini öğrenmiş oldun.
5 sene issizlik cektikten sonra ne kadar çalışsa da bir hayati paylaşma sorumluluğunu zor kazanır.
Bende cok bekledim beklerken farklı uğraşlar edinmeseydim asla öz güvenimi kazanamadım.
Inşallah yakın zamanda kendisini hazır hisseder
Istersen sana evliligin kötü kısımlarını anlatayim
Heves falan kalmaz .o
Buarada herkese gunaydin
lavinimmm, seni merak ettim acaba konuştunuz mu diye ve evet konuşmuşsunuz.
herşeyin hayırlısı canım. sevdiceği de kendini de fazla sıkma. bu yaz bi söz nişan yapalım demiş kendisi. zaten nişandan sonra da en geç 1 sene içinde olur gibi geliyo bana düğününüz.
kıyamam üzülme sen. çok şükür iyi giden bir ilişkiniz var.
Kızlar mavi elbisemin altına ne renk ayakkabı olur??????
Lavin bu arada konuşmanıza ve sorunlarınızın (en azından kafandakilerin) geçmesine sevindim..
dediğin gibi gelmemiş günün yükünü taşımak anlamsız.
kendini yıpratmaman adına iyi bir karar. umarım herşey gönlünüzce olur.
Hüm hangisine daha yakın rengi?
Eki Görüntüle 634618 Eki Görüntüle 634619 Eki Görüntüle 634620
Sen 2. ve 3.nün fiyonku olmadığını düşün. Ben böyle tercih ederdim sanırım.
ortadaki saks mavisi rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?