- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
kızlarrr mobilyalarım alınmış. kv dem almak için ankaraya gitmişti almış. bugün resimleri geldi bana. çeyiz topiğime ekliyorum bi yorum yaparsınız demiiiii
tabikide yaparız kuzum..merakla bekliyorummmmm
Ekledim canım resimleritteşekkür ederiimm
baktım kuzum..hepsi birbirinden güzel ceyizlerinin...Aşkla kullanmayı nasip etsin Allahımmm
Amin canım inşallah. mobilyalar nasıl?
dediğim gibi tarz olarak benim tarzım değil...avangarde mi oluyodu bu tarz?:26:ama çok sık kendi alanında...basit durmuyo....
evet canım avangard deniliyor bunlara. biz spor tarz istiyorduk ama kv dem bu tarz istedi böyle oldu. sağlık olsun. biz kavusalımda...
Sadeceaşkım cepten girdiğim icin mobilyalarını bakamiyorum,
Şaşırdığımı söylemeden edemicem.
Eşyaları Kv almaya gitti,sen sesini çıkartmadn. Spor degil de klasik bir tarz geldi gene sesini cikartmadin. Yüzüne karsi demedin burada bile en azından beklediğim şekilde demedin...
Kv dene benden selam söyle "eli öpülesi gelinsin" maşallah (alkış ifadesi)
Lavinnn konuşmanıza cok sevindim.
En azindan o senin ne hissettiginj sen onun ne hissettiğini öğrenmiş oldun.
5 sene issizlik cektikten sonra ne kadar çalışsa da bir hayati paylaşma sorumluluğunu zor kazanır.
Bende cok bekledim beklerken farklı uğraşlar edinmeseydim asla öz güvenimi kazanamadım.
Inşallah yakın zamanda kendisini hazır hisseder
Istersen sana evliligin kötü kısımlarını anlatayim
Heves falan kalmaz .o
Buarada herkese gunaydin
tünaydın kızlar
sadecesevdim(sultan sanırım yanlıs olmasın) mobilyalarını güle güle kullan ama çok ağır değil mi? niye kendin ve nişanlın gidip almadınız? kv kendi evine alır gibi secmiş kendi yas grubuna göre sanki.
sonucta konusabilir diretebilir ama nişanlın onu sustururdu. o evde sen yaşayacaksın ve eşyaların sen ve sevdiğinle can bulacak
kendi istemediğin birseyleri hergün görmek ne kadar rahat hissettirir sana kendini.
bu kadar sessiz kalmana şaşırdım.saygıdan mı ? yoksa neyden bilmiyorum?
beni yanlış anlama amacım kendini kötü hissetmen değil ama kendi evinde kendi sözün olsun.yoksa evlensen bile bazı şeylerin önüne geçemezsin o imtiyazı verdikten sonra.
Aslımm hosgeldinnn....sadece_askim olacak sanırım sadece sevdim deil kuzummm...napıon bu arada nasılsın?cok sıkıldım kimsecikler yok...kocişim evde ben işte...eziyet gibi geliyo iş bana
hosbuldum çağloşumdüzelttim hemen ayy ne unutkanım ya....
aslında gelincikler var da bu sayfada yok
bende işyerindeyim hava mis gibi tıkılıyım burda 6 ya dek.benim sevdicekte dısarda ben burda üffr üfff
hosbuldum çağloşumdüzelttim hemen ayy ne unutkanım ya....
aslında gelincikler var da bu sayfada yok
bende işyerindeyim hava mis gibi tıkılıyım burda 6 ya dek.benim sevdicekte dısarda ben burda üffr üfff
evde olması battı zaten aradım liste yaptırdım alısverişe gönderdimmm...hehehehe
iyi günler kızlarrrrterziden geliyorummmm kına için modelimi verdim maviden yaptırıyorummmmmm
iyi günler kızlarrrrterziden geliyorummmm kına için modelimi verdim maviden yaptırıyorummmmmm
bende 12de çıktım işten yaa kuzenimin yanına geldim güya eve geçip uyuyacaktım ama nerdeee dışarda süper hava var ama sevdiceğim evimizle uğraşacak biz bugün çıkmayacaz yaa yarına kısmet artık çağlaşum enişte erken mi çıkıyor cumartesi kıyamam sana yaa sen işte o evde bu mu adalet
iyi yapmıssın
evi de temizlesin hattahaftasonu kendinize vakit ayrılmıs olunur.
hümmmmmmmm
hosgeldin... veeeeegüle güle olsun içine sinsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?