Bize 6 kişiden fazla misafir geliceği kesin canım yaa ondan kararsızım çok,sevdceiğin tarafı kalabalık
Aaaa bu fikir benim hiç aklıma gelmemişti kiiii aslında olabilir
Kuşum bernardo tek tek olduğu için bardak takımları çok pahalıya geliyo biz dün Evkur'da yemek takımı beğendik Emsanın mozaik modeldi sanırım ona uygun da Karaca'nın bardak takımları vardı ve hepsini birlikte nakit alıcaz o yüzden de indirim yapılınca o fiyata düştü hatta kadın bu benim yapabildiğim indirim ama merkezi arar nakit olduğunu söylersek biraz daha düz bi rakam çıkarırız dedi
sarmak derken neyden bahsediyonuz benim jeton yine düşmedi pikeye geçirmek mi olyo o:26::26::26:
anamm kıyamam
ne güzel bu kadar severek giymiş olman, ne mutlu sana
istemezler ya niye istesinler,isterlerse de vermezsin
ne kadara mal olmuştu seninki tabi bide nerde dikildi:26:
fransız kuponu çok duydum
ama bu olaya gerçekten fransızım
Ne çok şey yazmışsınız.
Yetişmenin mümkünkünatı yok.
Yetim kol istememin sebebi hem aşkın gönlü olsun hem annemin içi rahat etsin.
Emin olmamakla beraber Provonias Berlin modeli olabilir gibi geliyor tabi ben alırken hep fikrim değiştiği için gelinlik konusunda emin olamıyorum.
İlk ben yetim kola öksüz kol demiştim.yetim kolu beynelmilel mi istiyor xcvbnm mi :44: ne çok alıcısı varmış bu yetim kollarınama nerdeyse tüm prensesler bu tarz gelinlikler giymişler, japonyadan tut ingiltereye kadar içimi heyecan kapladı, keşke sizlerle gelinlik bakmaya çıksam, gelinlikçileri çıldırtsam
http://www.perde.co/tul-perdeler şimdi internetten baktım sende bir bak istersen tuğçeKızlar bendende size bir soru Ben şimdi tül ve perde olayına girdim Yatak odası ve mutfağı ben yaptırıcam
Yatak odam için tül fon ve store toplam 650 tl den aşağı fiyat almadım şimdiye kadar :44:
Sizce bu fiyat normal mi yoksa beni saf mı görüyolar.Yatak odamın eni 2,77 m
Gözünüzde canlandırmanızı istiyorum Şimdi camın olduğu yere yatak başı gelicek dolayısı (başka şansımız yok) ile fonların altları pek görünmiycek ve şöylede bi sorunumuz var cam duvarın otasında değil solda şekilsiz Sizce buraya yatak başınında orda olduğu düşünülürse nasıl bi perde olur? :26:Eki Görüntüle 636139
bebeğimmm ben bernardo dan aldım
bernardo çekleri vardı bi ara hala varmı bilmiyorum :26: 200 tl lik çeki 98 tl ye almıştım.
mağazada da 160 tl gibi bişey ödedim die hatırlıorum :26: 250 civarı bişey tutmuştu 24 parçası tatlım..
haaa birdeben alırken bir alana bir bedava olayı vardı 6 kişilik takım 120 gibi bişeydiii ben öteki 6 lıyıda bedavaya almıştım böylece 12 li takım olmuştu
canım işte kayık yaka yarım kol
ama altı kabarık olcak etek uçlarında dantel olabilir
duvağı da upuuuzuunn olcak en az 4 mt
duvağın kenarlarıdnda dantel işleme olabilir
ayy işte böyle
izmirdeyim
satcan mı bana gelinliğini
yetim kolu beynelmilel mi istiyor xcvbnm mi :44: ne çok alıcısı varmış bu yetim kollarınama nerdeyse tüm prensesler bu tarz gelinlikler giymişler, japonyadan tut ingiltereye kadar içimi heyecan kapladı, keşke sizlerle gelinlik bakmaya çıksam, gelinlikçileri çıldırtsam
benimki 2000 e geldi aksesuar ve çiçek dahil. ama kendi topiğim ve başka bir topikte bahsedilince çok ucuza geldiğini anladım. o fiyata nasıl diktirdin dediler :44: ben de pahalı diye üzülüyordum. fransız kuponu araştırmasına gir bence, kirpikli olması bir ipucu. ama kirpiklerinin dibinde tül bitmeyecek, hafif tül varsa kopyasıdır orijinal değildir . benimki sakaryada dikildi
yetim kolu beynelmilel mi istiyor xcvbnm mi :44: ne çok alıcısı varmış bu yetim kollarınama nerdeyse tüm prensesler bu tarz gelinlikler giymişler, japonyadan tut ingiltereye kadar içimi heyecan kapladı, keşke sizlerle gelinlik bakmaya çıksam, gelinlikçileri çıldırtsam
Kızlar bendende size bir soru Ben şimdi tül ve perde olayına girdim Yatak odası ve mutfağı ben yaptırıcam
Yatak odam için tül fon ve store toplam 650 tl den aşağı fiyat almadım şimdiye kadar :44:
Gözünüzde canlandırmanızı istiyorum Şimdi camın olduğu yere yatak başı gelicek dolayısı (başka şansımız yok) ile fonların altları pek görünmiycek ve şöylede bi sorunumuz var cam duvarın otasında değil solda şekilsiz Sizce buraya yatak başınında orda olduğu düşünülürse nasıl bi perde olur? :26:Eki Görüntüle 636139
Bu benim gelinliğim aynen yaaaaaaaaaaaaa
araştırayım bari çünkü hiç anlamadım kirpiklerden
bide ben çıkıp gelinlik bakmadım daha hiç
anca böyle netten fikir alıyorum
aç önce konuştuk nişanlımla,6 ay önceden gelinlik alındığı nerde görülmüş dedi
kadınlar külübünde diyecektim
sesimi çıkarmim dedim
herkes istiyor yetim kolu elif de istiyordu galiba:13:
çok asil bi karz çünkü bu
kate inki nasıldı
tuğçecimm hiç fikrim yok ama çizim on numara olmuş onu söylemek istedim sadece
benimki 2000 e geldi aksesuar ve çiçek dahil. ama kendi topiğim ve başka bir topikte bahsedilince çok ucuza geldiğini anladım. o fiyata nasıl diktirdin dediler :44: ben de pahalı diye üzülüyordum. fransız kuponu araştırmasına gir bence, kirpikli olması bir ipucu. ama kirpiklerinin dibinde tül bitmeyecek, hafif tül varsa kopyasıdır orijinal değildir . benimki sakaryada dikildi
ben 8 ay önceden aldım öyle söyle nişanlına
Kızlar bendende size bir soru Ben şimdi tül ve perde olayına girdim Yatak odası ve mutfağı ben yaptırıcam
ikimizde aynı model mi giyeceğizz
ne güzel
evde binim foto koleksiyonum var gösterirdim sana daa
çok şık dimi bu anlattığım model
Elif canım kruvaze perde modeli için orantılı olması şart eğer ölçüler eşit değilse güzel durmaz diye biliyorum. Bu sebeple ilk gösterdiğin model Tuğçenin yatakodasına uymaz diye biliyorum.:44:Kuzum yatak başında olacak yanlış anlamadıysam:26:
Şöyle olur mu kii;
Yada şöyle;
Galibaaa eveeettttt
Ben nisan sonu gibi başlayayım diyorum sen ne diyorsuuunnnnn:26:
Maille atsana kuzum fotolarıııı
Kuzum yatak başında olacak yanlış anlamadıysam:26:
Şöyle olur mu kii;
Yada şöyle;
Galibaaa eveeettttt
Galibaaa eveeettttt
Kıyefetlerin dikimi gıcık oluyor git, dene, beğendiğin gibi olmuyor.canm valla benim haziranı bulur gibi
sen al ben seninkinin aynını diktireyim
haziranda abimin düğünü var ya
bi giriciğim modaevine
abimlerin kına gecesinde giyceğim elbise
düğünde giyeceğim elbise
kendi kına elbisem
bindallım
ve deee gelinliğim olmak üzere
dehset bir alışveriş yapacağım
çok para lazım çok
canm valla benim haziranı bulur gibi
sen al ben seninkinin aynını diktireyim
haziranda abimin düğünü var ya
bi giriciğim modaevine
abimlerin kına gecesinde giyceğim elbise
düğünde giyeceğim elbise
kendi kına elbisem
bindallım
ve deee gelinliğim olmak üzere
dehset bir alışveriş yapacağım
çok para lazım çok
akşam unutmazsam evden atayım canmcım
maviş sana da atarım kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?