'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gülin canım ben bi ton bardak almaktan yana değilim açıkcası :26: o kadar bardağı vitrine koyuyorlar ben vitrinde sevmem

ben 12 kadeh 12 su bardağı aldım tamam dır bana adam olana çok bile dedim kendime

ben biliyorummmm
annem çalışmadığı dönemde piko yapardı.
veeee o gördüklerimden ötürü bana öğğğ gelmişti, bende yaptırmadım. zaten evim dantelsiz ev olarak gines rekorlar kitabına girecek gibi.
bir tek tülbentlerde oya var
tabi çeyizdeki banyo havluların kenarlarında da dantel vardı ama almadım

banyo havlusu demişken, sanırım annem banyo havlularımızı karıştırmış
bizim havlulardan başka bir tane renkli misafir havlusu vardı. geçen onu bulamadım, arkadaşa yeni misafir havlusu çıkarttım.
yeni ama bembeyaz değil
Allah Allah dedim. geçen yıkadım onu, köşesinde yırtık
Kesin annem çeyizliklerle evdeki havluları bir yıkadı, karıştırdı
dicem ama bana delik deşik çeyiz vermişsin

zehraaa rengi çok tatlı gerçekten. o kişi ile iletişime geçsen?
ona sorsan rengini

Son düzenleme:

yok canım tunalı da değil benimki ordakiler 1000den aşağı yapmaz zaten çok pahalı oraları da araştırdım ben

Bende amma senginmiş dedim
Yanlış anlamışııımm

Gelinliği nerede diktirdin kuzum sen?

elif sen rakı kullanmıyomusn
niye almıyosun rakı bardağı

senle uğraşasım var çok fena

Aslında kullanıyorum da misafirler kullanmıyo dermişim şimdiiiii
Yok kuzum kullanmıyoruz yeşil aycı bi çiftiz biiiizzzz
Çeyizlik bira bardağı aldım, canom kola içecek onunla

Kuzum benim annemde örmüş de örmüş..
Sardıralım diyordu geçen yıl, gittik sorduk
600 ü geçecekti bizimki
Ben dedim anne dantelleri ver sen yinede,ben sandığımda hatıran olarak saklarım
Ama sardırmayalım kullanmayacağım
Annemde hak verdi,anlaştık
Ben salon takımı alacam ama şömentablası mı ne var ya (nasıl yazılıyo bilmiyooommm)
Onu sererim masa üstü boş kalmasın diye
Belki büfeye de sereriiiiimmmmm

Hmm..
Karacanında hep çizgili takımları,sevemedim ben bir türlüüüü
Paraları bayılacam galiba yineeeee pppöööffffff

Gülin canım ben bi ton bardak almaktan yana değilim açıkcası :26: o kadar bardağı vitrine koyuyorlar ben vitrinde sevmem

ben 12 kadeh 12 su bardağı aldım tamam dır bana adam olana çok bile dedim kendime

Zehra da bendeeeennnnn
Kuzum sen nereden aldııınnnn? Kaça mal olduuu?
Bernardo de ne olurrr
Hatta indirme giriyo arada, bekle Elif de banaaaaa

hemen sorulara başlıyorum o vakit

canım içinde bi çarşaf 2 yastık bide yorgan kaplanan adı neyse işte ondan mı var:26:

Benimkiler yapılıyor şu an pikocu da

ne kadar ne kadar

bende baya direndim ama kaç yıl dantelini yapmış annem kıyamadım

benim gelinlikim de kayık yaka yetim koldu
hala doyamadım, resimlerine bakıp duruyorum giymek istiyorum ama düğün atmosferi artık yok :26:

xcvbnm sen nasıl gelinlik istiyorsun, ben kaçırdım arada bodoslama dalıyorum... nerde yaşıyorsun?

Zehra da bendeeeennnnn
Kuzum sen nereden aldııınnnn? Kaça mal olduuu?
Bernardo de ne olurrr
Hatta indirme giriyo arada, bekle Elif de banaaaaa

bebeğimmm ben bernardo dan aldım
bernardo çekleri vardı bi ara hala varmı bilmiyorum :26: 200 tl lik çeki 98 tl ye almıştım.
mağazada da 160 tl gibi bişey ödedim die hatırlıorum :26: 250 civarı bişey tutmuştu 24 parçası tatlım..

haaa birde ben alırken bir alana bir bedava olayı vardı 6 kişilik takım 120 gibi bişeydiii ben öteki 6 lıyıda bedavaya almıştım böylece 12 li takım olmuştu

aynen öyle cnm yastık kılıfları çarşaf bide pike Dantelleri hazırdı zaten bizim Eminönünden pike aldık çarşafla yastık kılıflarınıda Kadına vericek annem hepsini birleştiricek kadın işte Neye benzeyeceğini bende merak ediyorum

Tam Elif'in sorduğu soruyu sorucaktım kiiii cevaplamışsınn kuzu

Ben de mi öyle yapsam ayy nasıl karıştı kafam,yemek takımını da zor beğendik zaten

xcvbnm sen nasıl gelinlik istiyorsun, ben kaçırdım arada bodoslama dalıyorum... nerde yaşıyorsun?

canım işte kayık yaka yarım kol

ama altı kabarık olcak etek uçlarında dantel olabilir

duvağı da upuuuzuunn olcak en az 4 mt

duvağın kenarlarıdnda dantel işleme olabilir

ayy işte böyle

izmirdeyim

satcan mı bana gelinliğini

Son düzenleme:

Valla memlekette trabzonda 200 falan ama ankara da 300 tl falan bi takım yaptırmak

Tam Elif'in sorduğu soruyu sorucaktım kiiii cevaplamışsınn kuzu

Ben de mi öyle yapsam ayy nasıl karıştı kafam,yemek takımını da zor beğendik zaten

bende paşabahçaden şık bir sürahi ve 12 adet su bardagı aldım tamamdır

haa sonra teyzem yemek takımımla uygun bardak seti hediye etti nereye koycam bilmiyom

duvak hariç hepsi benimkine uyuyor ama satamam eşimin tarafı çok kalabalık, bazen soruyorum "sizin taraftan birileri gelinliğimi giymek için istemez di mi" o kadar paranoya oldum, görmemişin gelinliği olmuş modundayım. inşallah fransız kupon kullanırsın

bende merak ediyorum canım
benimkinin dantelini annem yapmış kumaşını da almış
geçen çıktım sordum bi metresini 1,75 den sarıyoruz dediler
toplam dedim o sizin dantele göre ve yaptıracağınz şeylere göre değişir dedi kadın
zati anlamıyorum tamam dedim çıktım

Valla memlekette trabzonda 200 falan ama ankara da 300 tl falan bi takım yaptırmak

demek ki 250 falan normal tamam canım aklımda olsun benim bu
üsttede dedim mt si 1,75 miş ama kaç mt olacak o belli değil
ne biçim işse bu da anlamadım

bende paşabahçaden şık bir sürahi ve 12 adet su bardagı aldım tamamdır

haa sonra teyzem yemek takımımla uygun bardak seti hediye etti nereye koycam bilmiyom

Valla ben aldım Hisar dan winterbach su takımı.... kadehi bilmem nesi hepsi içinde... meşrubat bardağı var viski bardağı falan... artık viski bardağına da ayran su koyarım içki kullanmadığımız için

sarmak derken neyden bahsediyonuz benim jeton yine düşmedi pikeye geçirmek mi olyo o:26::26::26:

Canım kadın size diyecek şundan şu kadar bundan bu kadar diye.. 1.75 dediğin büyük ihtimal tek kişilik pike takımının pike kısmı.. artık o kadar yazdım ki aklıma kalmış hihihii

anamm kıyamam

ne güzel bu kadar severek giymiş olman, ne mutlu sana

istemezler ya niye istesinler,isterlerse de vermezsin

ne kadara mal olmuştu seninki tabi bide nerde dikildi:26:

fransız kuponu çok duydum

ama bu olaya gerçekten fransızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…