'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2100 normal gibi en azından gelinlik yani
kadın sizden baya kazandı o zaman

elif sen rakı kullanmıyomusn
niye almıyosun rakı bardağı

senle uğraşasım var çok fena

Benim nişan elbisemin rengiiiii fuşya nın bi ton açığı bu

Zehram nar çiçeği diyecem ama oda değil:26:
Mercan rengi mi kiiii:26::26:

Hümüm neden Tunalı Hilmi'deki bi terziyi seçtiniz ki?:26:

Mercanda değil kuzum mercan benim nişan elbisemin rengiydi görenler varsa bilir:26::26::26:

bebekler mercan rengi daha açık bi ton mavişin nişanlığı dediği gibi :26: ben bu renk istiyorum nişanlığımı yaa bayıldımm

2100 normal gibi en azından gelinlik yani
kadın sizden baya kazandı o zaman

elif sen rakı kullanmıyomusn
niye almıyosun rakı bardağı

senle uğraşasım var çok fena

Evet canım bi de komşumuz orda yaptırdı referansla gidince yabancı biri olsa 3000den aşağı yapmam bu gelinliği dedi bi de şubatta gittik mart da zam gelecek dantele satene dedi ona göre de fiyat artacakmış

tabi sezon da çok önemli zaten

biz en pahalı zamanda alcaz heralde

bakalım artık kısmet

merhabalar
ona fakir kol da deniyor, yetimi ilk defa duydum. normalde ben ona kapri kol diyordum, sonra fakir duydum, şimdi de yetim duydum
plum88 ponçik ne demek?

Canım onuda google a yaz hemen çıkıyo dicem ama
Hani elmalı poaça varya onun adı biz çok severiz onu birbirimize öyle hitap ediyoruz
Buarada bende tam adını tanımlayamıyorum ama yetim kol ve fakir kolu duymuştum cnm

o zaman çeyizle ilgili bişi de ben sorayım

ara danteli takımı yaptırdınız mı yatak odanıza

o ne diye sormayın bende tam olarak bilmiyorum

annem danteilni ben daha cücük kadarken yapmış

şimdi sırf el emeği var diye hayır diyemedim ama

onu pikocuya verip sardıracakmışız

gören bilen var mı?varsa ne kadara yaptırdılar?

Bize 6 kişiden fazla misafir geliceği kesin canım yaa ondan kararsızım çok,sevdceiğin tarafı kalabalık

Bende 6 kişilik aldım fazla gelirse su bardağı yerine viski bardaklarından koyarım diye düşündüm benziyolar çünkü
Gereksiz pahalıya gelmişti 12 kişilik 8 kişilikde vermiyolar

Aaaa bu fikir benim hiç aklıma gelmemişti kiiii aslında olabilir

Kuşum bernardo tek tek olduğu için bardak takımları çok pahalıya geliyo biz dün Evkur'da yemek takımı beğendik Emsanın mozaik modeldi sanırım ona uygun da Karaca'nın bardak takımları vardı ve hepsini birlikte nakit alıcaz o yüzden de indirim yapılınca o fiyata düştü hatta kadın bu benim yapabildiğim indirim ama merkezi arar nakit olduğunu söylersek biraz daha düz bi rakam çıkarırız dedi

Beeen ben beennn
Ayyyy cnm bizde geçen hafta o işlerle uğraştık Annemde tutturdu el emeği göz nuru yazık günah diyerekten çula çaputa bi sürü para verdik Çok gereksiz bişey hazırları var hemde çok modern güzel şeyler 150-200 tl ye Bize 250-300 e maloldu

Benimkiler yapılıyor şu an pikocu da

aranan yetim kol bulundu

kayık yaka yetim kol
ama altı benim istediğim gibi değil

bakıcaz bulucaz artık bi model

gülin kalabalıksanız 6 kişilik yetmeyebilir
ama viski bardakları da benziyor zaten
bu da iyi fikir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…