Özlemim Allah yuva kurana yardım edermiş umarım içinize sinen bir ev bulursunuz canımmaddiyat insanın belini büküyor zaten.
**
Genç anne olmak güzle bişi aslında ama yaş gitmiş zaten 26... en az 2 yıl hem borç öde hem bebeğe birşeyler hazırla derken 28..
ve
bir kuşak
çatışması
böyle başladı.
doğru diyon kuzum ev olmadan diğer işleri halledemiyosun
Allah yardımcınız olsun, yuva yapana cidden yardım ediyo Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah
ben sana dua ederim canım benim
benim de yaş 27 olmak üzere
bebişi 3 sene sonra yapalım istiyom 30 yaşında olcam..
çok geç yani.. ama napayım ben de gençken gezmek tozmak istiyom
bi daha bu zamanlar gelmicek.. çocuk olunca herşey kısıtlanacak
ayy bilmiyorum ki doğum hikayelerini okudum bi duygulandım :2: en az 2 sene olması lazım bebiş için.. :44:
evlendikten 15 gün sonra bebek isteyen tek gelin benim sanırım
MaşAllah hamaratımaaa
Ne renk örüyorsun?
Yalnız baya da zamanın var aferin kız sanaaaa
yetmedi vazcaymama dersen daha yazabilirim malzeme dolu..
aklın sana oyun oynuyor dila
bi evlilik düzenini oturtalım,eşlerimizle sonra juniorlar da olur inşallah Allah nasip ederse(Aratmasın da:26:)
o reklamı yasaklıyorum size.o reklam yüzünden bebek aklınıza girdi...(pınar bak sebep buldum )
reklamdaki gibi eve giriyon hoopp bebekle cıkılmıyor.o bebek her zaman öyle şirinlik yapmıyor. ağlıyor altını pisliyo ıykkk bu koku da ne
diş çıkartıyo:18:
Allah'ım bi reklam nelere sebep oldu:18:
bende istemiyorum bebek
Ama isteyince de aratmasın rabbim:18:
İNşallah aslım inşallah bizde öyle diyoruz allah yardımcımız olsunnnnnnnn..... bebek konusunda bende en az 3 yıl bekleme taraftarıyım....
sağol kuzum gerçekten güzel dualarınıza ihtiyacım var inşallah rabbim güzel kapılar açsın hayırlı fırsatlar versin bizlere...
benimde yaş 25 ve 26 olmak üzereyim.... sanırım 29 yaşımda falan allah kısmet ederse hamile kalırım zaten nişanlımda öyle istiyor ama tabi allah verirse...
annelik zor zanaat hem çalışıp hem ev geçindirip anne olmak çok zor.
amin amin
korkuyorum baya da aslında bu konuda:18::18:
olmayacakmış gibi geliyor
manyakmıyım ben yaa
Çocuk konusuna gelinmiş.
Bende birkaç şey ekleyeyim.
Annem ve birkaç arkadaşım daha ilk geceden hamile kalayım diye dua ediyorlar.
Bense 2015-2016 ya kadar borçları bitirip öyle anne olmak istiyorum aşkımda sanırım onlar gibi düşünüyor.
korkuyorum baya da aslında bu konuda:18::18:
olmayacakmış gibi geliyor
manyakmıyım ben yaa
Çocuk konusuna gelinmiş.
Bende birkaç şey ekleyeyim.
Annem ve birkaç arkadaşım daha ilk geceden hamile kalayım diye dua ediyorlar.
Bense 2015-2016 ya kadar borçları bitirip öyle anne olmak istiyorum aşkımda sanırım onlar gibi düşünüyor.
o korku bende de oluyor arada. o yüzden hayırlısı diyorum.biz plan yapıyoruz da bakalım istediğimiz zamanda haaa deyince olcak mı?
en yakın arkadasım bebiş için çabalıyor 2 yıldır ,çok zor..onu öyle görünce ben de derinden etkilendim sanırım..
aynı his bendede var vallahi :26:
ama evrene kötü enerji yollamıyoruzzz
ya bide benim annemler ikiz , ananemin kardeşleri ikizmiş..genlerde var bide ikiz ihtimalide var bizde
evet ya çok zor bi durum bu
Allah istiyen herkese versin
bende 4 yıl kadar istemiyorum nasip tabi ama
inşallah istediğimiz zamanda olur
aynı his bendede var vallahi :26:
ama evrene kötü enerji yollamıyoruzzz
ya bide benim annemler ikiz , ananemin kardeşleri ikizmiş..genlerde var bide ikiz ihtimalide var bizde
anna ne güzell
ama daha çok bağıran bebiş
daha çok bebek bezi
daha çok masraf
daha çok daha çok:18::18:
ama ne güzel olur hee:97::97::86::86:
sanırım derken sevdiceğinle konuşadınız mı haticem?
siz korunmayacak mısınız ..
dua mı ediyolarbenimkiler evlatlıktan reddederler heralde cnm ilk geceden öyle bişey yapsam
87liydin di mi sen özlemim
evet zor bence de.. bi de evliliğin tadını çıkarmalı bence öncelikle
ne biliyim hayakini kurup yapamadığımız çok şey var onları yapalım önce
ikiz çocuklar bi kuşak atlıyoryani sana piyango vurabilir
benide düşündüren o aslında , çok istiyorum genç anne olmayı ama maddi durumlar işte .. :44:
1-2 sene beklemek gerek en azından..
yetmedi vazcaymama dersen daha yazabilirim malzeme dolu..
aklın sana oyun oynuyor dila
bi evlilik düzenini oturtalım,eşlerimizle sonra juniorlar da olur inşallah Allah nasip ederse(Aratmasın da:26:)
o reklamı yasaklıyorum size.o reklam yüzünden bebek aklınıza girdi...(pınar bak sebep buldum )
reklamdaki gibi eve giriyon hoopp bebekle cıkılmıyor.o bebek her zaman öyle şirinlik yapmıyor. ağlıyor altını pisliyo ıykkk bu koku da ne
diş çıkartıyo:18:
evet ya çok zor bi durum bu
Allah istiyen herkese versin
bende 4 yıl kadar istemiyorum nasip tabi ama
inşallah istediğimiz zamanda olur
Benim halamda böyle diyodu Sonra 5 sene çocuğu olmadı kızlar ne tedaviler gördülerDememek lazım ama bende sürekli ayy yok istemiyorum deyip duruyorum
Allah doğru zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize
aynen ölee yaa en az 1 senee :) ama annemlerde yaşlandık torun sevmicezmi diolarr siz doğurun biz bakarız diolar ama çocuk oldumu başından ayrılamazsınkii :)
ben aklım esince hadi canım dışarı çıkalım demek isterimm çocuk olunca olmicakkk :44::44::44: kararsızımm çokkkk
aslım bnim arkamda tv açık ve sık sık reklam çıkıyoo :) hatta izlememiştimm ama müziğini ezberlemiştim dinlemektenn :) nası kaçımm bu reklamdannn
4 yıll çok yaaaaaa :) yeni 24 oldum ben 26 da fln anne olmak isterimm :) çocukla aramda 26 yaştan fazla olmasınnn
kız olsunn ana kızz gezelimm babasıda bize para yetiştrsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?